Boşanma stresi ve sonrası

arkadaşım düğün cd ni dava sırasında hakime sun onlar inadı sevsinler takı merasimi sırasında ne kadar altın varsa vermek zorundalar evini terk etmediysen noter al eşyalarının listesini tuttur.dava bitene kadarda tedbir nafakası talebinde bulun daha sayyımmı

Allah yuva bozanların da yuvasını bozsun inşaALLAH...Bozar da zaten çok büyük bir günah bu...İnşaALLAH ilahi adalet onlara öyle bir çarpar ki.

arkadaşlar, 2009 yılından beri süren boşanma davam inşallah ekimde sonuçlanacak, eğer benim için mahkeme bir tazminat uygun görürse adım gibi eminim temyize gidecekler, avukatım dosya temyizden dönmeden boşanma gerçekleşmez, karar kesinleşmiş sayılmaz, soyadını değiştiremezsin diyor, bu konuda bilgisi olan var mı? sonuçta boşanma kararı temyize gitmiyor, tazminat gidiyor, yine de soyadımı değiştiremez miyim acaba?

offf ya bende 1 sene oldu dava acali hala ses seda yok avukat mahkemeye gönderdim kagitlari dedi ama tik yok.offff valla benimde psikolojim bozuldu.bi bitseydi de nefes alsaydim.duyduguma göre almanyada bosanma davalari cokuzun sürüyomus kafayi yiyecem yaa
cabucak kurtulmak istiyorum bu soyadtan.

Ayrılalı onca zaman oldu, hala aşamadım bu stresi, ne yapmalıyım nereden başlamalıyım da yaşadıklarımı unutmalıyım bilemiyorum

Sevgili kızım....

Öncelikle salt ailesi seni istemiyor diye boşanmayı göze alan bir erkekle evli kalmadıgın için şükret allaha. Ve canım şöle bir aynaya bak bakalım aynadaki sen farklımısın kızma bana ama alnında "amanda bu dul "yazıyormu. Sen önce kendin bu dulluk hikayesini kafandan atmalısın. Ha sen boşandın diye senle dostluk etmeyi kesecek eş dost ahbabıda hemen ardından hayatından atmalısın. Çok gençsin elbetteki yeniden sevecek yine evlenecek ve allahın izniyle mutluda olacaksın. Böyle gereksiz düşüncelerle kafanı boşuna yorma canım.

bende su an bosanma arifesindeyim, esimden 4aydir ayriyim. COk zor günler gecirdim ki hala geciriyorum.
Bir yanim esimi cok cok özlerken diger yanima ona cok kirgin.
Bu dulluk piskolojisi bende de var maalesef. Örnegin dün kirmizi bir ruj sürdüm ama öyle fazla abartili degil, biraz yüzümde renk olsun diye ve inanin kendimi cok kötü hissettim. Sanki suclu benmisim gibi.
Insallah bugünleri de atlatiriz.

konuuy tam okumadım ama bendede var o duygu dün bir tişört giydim göğsüm baktım baya açılmış bir tuhaf oldum

Allah yuva bozanların da yuvasını bozsun inşaALLAH...Bozar da zaten çok büyük bir günah bu...İnşaALLAH ilahi adalet onlara öyle bir çarpar ki.

amin canım hergün dua ediyorum o kadına kaynana diyesim bile yok iğrenç insana beni ayırıyor ama çocuğumuda görmesine izin vermiyor babsının

konuuy tam okumadım ama bendede var o duygu dün bir tişört giydim göğsüm baktım baya açılmış bir tuhaf oldum

normalde kendime cok güvenirim, kimsenin lafina bakmam ama dün tanidik gördükce kactim.
Cok kötüydü ya. Ama bugün bi bayanla konustum, o da esinden bosanmisti, bastan öyle sonra alisiyorsun dedi.
Bende simdi alismayi bekliyorum :)

arkadaşlar size olan eşyaları nasıl aldınız benm evim samsunda 6 ay önce oraya zorla taşıdı kaynanam ben istanbuldayım ne yapmam gerek eşyada değilim ama niye bırakıyım onlara kaynanam çok mal canlısı sırf eşyası istanbulda kalmasın die zorla taşıdı bize aç k..

Yapmayın kızlar, tamam boşanma çok zor bir süreç ama kendimizi kötü hissetmeye gerek yok. Rujunuzu tabi ki sürün, güzel güzel giyinin süslenin hatta evden çıkmasanız bile kendiniz için yapın bunu. Düşünsenize, bize bunu yapan bencil insanların umurunda mı? Siz de bencil olun, kendinizi düşünün, kendi hayatınıza bakın. Dul kadın psikolojisine filan girmeyin, ömrümüz böyle mi geçecek yani?

sanirim benimki cok taze oldugu icin biraz zorlaniyorum.
Insallah atlaticaz.

ben özellikle komşuya gidince eşi falan gelirse çok çekiniyorum hemen gitmek isityorum nedense o ortamdan yanlış anlaşılmaktan çok korkuyorum

benim ailem adam ve araba tuttular, tüm esyalarimi bensiz o evden aldilar ve eskiciye sattik.

benim ailem adam ve araba tuttular, tüm esyalarimi bensiz o evden aldilar ve eskiciye sattik.

bende öyle düşünüyorum ikinci el satan biyer bulmayı orda tanıdıklara sorcam sırf onlara kalmasında ne olursa olsun ne acı ne hayallerle ne zorluklarla kurulan yuvalar ne hale geliyor

böyle şeyleri bende yaşıyorum ama bence bu eşimizi hala sewdigimizden yanlış anlaşılmaktan kaynaklanıyor...kendi kendimize yapıyoruz

böyle şeyleri bende yaşıyorum ama bence bu eşimizi hala sewdigimizden yanlış anlaşılmaktan kaynaklanıyor...kendi kendimize yapıyoruz
benm eşimin en son yaptığındna sonra artık sevmek değil nefret ediyorum canım ama yinede bir çekingenlik var üstümde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…