evlilik yıldönümünüzde yanında değil miydi canım??
iremguzum haklsın ben hatayı kartımı ona vermekle yaptım. düğün masraflarını kendimiz yapmıştık. nerdeyse ikimizin maaşı da borçlara gidiyordu. ozaman ödemeleri yapan oydu kart ondaydı. sonra bir türlü alamadım. hep kavga çıkardı istedikçe. ayda 100 tl veriyor burnumdan getiriyor. şimdi borclar bitti onun maaşını harcıyoruz benmki yatırımmış sözde. bir kaç kez internet bankacılığından hesabımı gösterdi para birikiyor orda tamam ama istediğim gibi harcayamıyorum. eltim de çalışıyor. kend, maaşını kendi harcıyor. gerçi onlar da şimdi ayrı evde yaşıyor eşiyle. boşanmayı düşünüyorlar. hadi ben sorun çıkaran taraf olmayayım diye sesimi çıkarmıyorum. ama ezilen ben oluyorum.
bugün eşimle karşılaştık:2:
yanından geçtim gittim eve girerken arkamı dönüp baktığında yol boyu beni arkamdan izlediğini gördüm..içim gittiiii....ben onu çokkkkkkkkkkk özledimmmmmmmmmmmmmmmmm:2::2::2::2:
slm ben bugün katıldım aranıza okudum yazınızı çok üzüldüm gerçekten aynı şey olmasada bend eeşimden ayrılıyorum ama benim ayrılma sebebim başka sizinki çok saçma geldi bana ayrılma sebebi bir insanın çok geçerli sebebi olmadığı sürece yuvasını yıkması çok üzüyor beni her zaman yani sizin ayrılma sebebiniz bile sebep değil bence ben çok sıkıntılar çektim çok şeylere katlandım çok şeylerle mücadele ettim çocuğum için neler yaşadım sonuna kadar direndim sırf evladım için eşim beni aldattı hemde çok kötü bir şekilde aldatıldım neler yaşadım psikolojim bozuldu depresyona girdim ilaçlar kullandım çok çektim yazmakla sığmaz buraya şimdi kısa yazıyorum sizin eşiniz hiç mücadele etmemiş anladığım kadarıyla ailesiyle sizi yuvasını korumamış galiba öyle anlıyorum yazdıklarınızdan zor bir durum gerçekten zor bir süreç bende yaşadım yaşıyorum hala da allah kolaylık versin bir süre sonra insan alışıyor herşeye hayat insana herşeyi alıştırıyor yapacak bişey olmayınca kabulenmek gerekiyor böyle yazılmış kader böyleymiş diyor insan ama mücadele etmek gerkir tabi hemen kestirip atmamk lazım sonuna kadar gitmek gerekir elinden geleni yapacaksın baktın olmuyor elimden gelni yaptım ben diyip başka çarelere bakmak gerekiyor güçlü olacaksınız allaha dua edeceksiniz allah yardımcınız oluyor eşinile konuşmayı denedinizmi acaba karşılıklı mantıklı bir şekilde boşanma olayını çok saçma bir sebep olduğunu anlattınızmı siz birbirinize destek olursanız eğer eşiniz sizi korur kollarsa ailesine4 karşı hiç bişey olmaz size inan bütün zorlukları atlatırsınız eşinizle konuşmayı deneyin bence her işte bir hayır vardır ne diyebilirki insan bu durumda allah yardımcınız olsun içinizdeki sesi dinleyin ona göre hareket edin o sizi doğruya ulaştıracaktır iyi günler görüşmek dileğiyleMerhaba,
Ben evleneli 1 yıl oldu ve eşimle 3.5 ay gibi kısa bir süre beraber yaşadıktan sonra eşimin ailesinin beni istememesi ve oğullarına baskısı sonucu boşanıyoruz!Tabi ben burada en büyük suçluyu eşim olarak görüyorum.Çünkü bir erkek karısına sahip çıkarsa kimse buna cesaret edemez!İlk davamız görüldü,ancak ben çok sıkıntılı günler geçiriyorum.Psikolojim çok bozuk,insanlara olan güvenimi kaybettim.Başta en yakınlarım olmak üzere sırf boşanıyorum diye boşanmış kadın olacağım diye benden yüz çevirdiler!Kimin dost kimin düşman olduğunu anlamakta zorluk çekiyorum,herkes dedikodu peşinde çünkü!
Sizler,boşananlar veya boşanmak üzere olan arkadaşlarım bu günleri nasıl atlattınız/atlatıyorsunuz?Daha çok gencim ve bundan sonra hayatta beni neler bekliyor bilmiyorum!Biraz da hassasım sanırım.Mesela boşandıktan sonra yeni bir hayat kurmak,yeni bir evlilik yapmak imkansız mı?
Benim durumumda olan arkadaşlarım içinde iyi tavsiyelerinizi bekliyorum,teşekkürler...
slm ben bugün katıldım aranıza okudum yazınızı çok üzüldüm gerçekten aynı şey olmasada bend eeşimden ayrılıyorum ama benim ayrılma sebebim başka sizinki çok saçma geldi bana ayrılma sebebi bir insanın çok geçerli sebebi olmadığı sürece yuvasını yıkması çok üzüyor beni her zaman yani sizin ayrılma sebebiniz bile sebep değil bence ben çok sıkıntılar çektim çok şeylere katlandım çok şeylerle mücadele ettim çocuğum için neler yaşadım sonuna kadar direndim sırf evladım için eşim beni aldattı hemde çok kötü bir şekilde aldatıldım neler yaşadım psikolojim bozuldu depresyona girdim ilaçlar kullandım çok çektim yazmakla sığmaz buraya şimdi kısa yazıyorum sizin eşiniz hiç mücadele etmemiş anladığım kadarıyla ailesiyle sizi yuvasını korumamış galiba öyle anlıyorum yazdıklarınızdan zor bir durum gerçekten zor bir süreç bende yaşadım yaşıyorum hala da allah kolaylık versin bir süre sonra insan alışıyor herşeye hayat insana herşeyi alıştırıyor yapacak bişey olmayınca kabulenmek gerekiyor böyle yazılmış kader böyleymiş diyor insan ama mücadele etmek gerkir tabi hemen kestirip atmamk lazım sonuna kadar gitmek gerekir elinden geleni yapacaksın baktın olmuyor elimden gelni yaptım ben diyip başka çarelere bakmak gerekiyor güçlü olacaksınız allaha dua edeceksiniz allah yardımcınız oluyor eşinile konuşmayı denedinizmi acaba karşılıklı mantıklı bir şekilde boşanma olayını çok saçma bir sebep olduğunu anlattınızmı siz birbirinize destek olursanız eğer eşiniz sizi korur kollarsa ailesine4 karşı hiç bişey olmaz size inan bütün zorlukları atlatırsınız eşinizle konuşmayı deneyin bence her işte bir hayır vardır ne diyebilirki insan bu durumda allah yardımcınız olsun içinizdeki sesi dinleyin ona göre hareket edin o sizi doğruya ulaştıracaktır iyi günler görüşmek dileğiyle
ya bu erkek milleti nie böyle yaa.hem sever karısını hem üzer.hem ayrılmamak ister hemde hiç bi çaba göstermez.madem seviyosunuz ne iki tarafıda üzüyosunuz bos yere.erkek bi adım atıp ilgisini gösterse kadınlar herseyi affedip yapıcı oluyo zaten
doğru lafa ne denir?:13:yanlarındayken değer kıymet bilmiyorlar nede olsa yanlarındayız ya hep el altı..
yokluğumuzda anlıyorlar değerimizi çok yazık ya çok şey istemez ki kadın oysa..
biraz saçım okşansın..
2-3 güzel söz
güzel bakış tebessüm..
omsuna yaslanıp güven duymak..
Bukadar zor mu bir kadını anlamak bunları verebilen erkeği hiç bi kadın terk etmes ki..
Heps aynı işde hepsi aynı..
genç yaşlarda evlenip boşanan o kadar çok kişi var ki... kimseye garip gelmez bu durum.
ayrıca şak diye evlenmeyeceksiniz ya.. evlilik öncesi konuşup anlaşacaksınız. sizi dinleyecek kabullenebilecekse taşıyabilicekse evlenicek. bu yüzden hiç dert etme.
biri gider mutlaka daha iyisi gelir diye düşün.
siz öle diyorsunuz ama istersen 10 yıl dolaş yine evlendikten sonra fikir anlaşmazlıkları çıkıyor canım ben eşimle 17 yaşında tanıştım ve 5 yıl sürdü 22 yaşında evlendik ve şuan 8 yıllık evliyim okadar çok huyunu evlendikten sonra görüyorsun ki onu oşekilde kabul ettim başlarda zorlansamda kendi karakterimide değiştirmeden evliliğim sürüyor, halen olmuyormu sorunlar tabiki oluyor ama evlenmeden önce kaybetme duygusu varya işte o duygu karakterini hobilerini bile yalnış tanıtıyorlar, bu belli olmuyor ancak ve ancak ortak arkadaş veya akraba olacakta tam anlamıyla çözeceksin oda % 10 ihtimal, biraz kader,ve şans işi bu evlilik bazı tanıdıklarım 1. bulamadığı mutluluğu 2. buluyor bazende hiç bulamıyor. MALESEF
Arkadaslar ben boşanma arifesindeyim. Sizler ev dağılımı ve altınları nasıl yaptınız?
biz eşyayı pek konu bile yapmadık açıkçası. bekarken sahip olduğum ve değer verdiğim bikaç önemli eşyamı aldım çıktım birde kıyafetler falan işte.
siz eğer anlaşmalı boşanıyorsanız boşanma protokolü hazırlayacaksınız o protokolde ayrıntılı olarak yazarsınız. biz birbirimizden maddi manevi talebimiz yoktur yazdık aramızda da pek problem yapmadık. işin en kolay tarafı bu konu aslında. insanın yuvası yıkılyıor sonuçta mal mülk pek göze görünmüyor. ben ikimizin ortak aldığı hiçbişeyi almadım ki hatırlamiyim mesela. onun bana aldığı bikaç takıyı ve alyansımı da bozdurdum gitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?