Boşanma stresi ve sonrası

bende öyle düşünüyorum ikinci el satan biyer bulmayı orda tanıdıklara sorcam sırf onlara kalmasında ne olursa olsun ne acı ne hayallerle ne zorluklarla kurulan yuvalar ne hale geliyor

evet evet kesinlikle, babamlarda tokami bile almislar düsünün.
bu insan görünümündekiler de aynisini yapiyorlar cünkü. Inan benim esim bana hediye ettigi ancak bozuk olan cep telefonunu geri istedi.
Ki ben ona dogumgününe Iphone hediye etmisim. Söylenmez ama cok üzdü beni.

aslında keşke eşyayyı laf etselerde çocupumu laf etmeselerdi ilk kaynanam dedi bak bakmayız bir kuruş yok ertesi gün baba bozuntusu en sonda görcem diye geldi 2 sonra yine gelcem kızımı görmeye dedi kayıp yine kızımın aklına girdi unutmuştu onu baba diyor şimdi allahındna bulsun

ailme bize bakıyor parası onların olsun ama ne ayıp böyle yapan varmı ben ne zorluklar çektim kızım ben hak etmedik bunu hiç

Allah sana sabirlar versin. Allah eski esini de islah etsin. Nasil insan ya, insan cocugunu özlemez mi yaaa

Allah sana sabirlar versin. Allah eski esini de islah etsin. Nasil insan ya, insan cocugunu özlemez mi yaaa

bende buna çıldırıyom hiç bir suçum yokken çocuğuma bu davtanış 3 aya yakın görmedi illa görcem dedi acıdım getiridm dedm bak devamı yoksa getirmem yok dedi görcem hatta samsuna gitceim gün yine gelcem ama 1 hafta oldu yok gelmedi telide yok bnde benm üsütme diye kapadım çok üzülüyorum insan yavrusuna nasıl yapar allahından bulsunlar inşallah kızım arkadaşalrınn babasını görünce a anne bak arkdaşın babası gelmiş diyor üstelik eşimin ikici evliliği yazıklar olsun diyorum

Son düzenleme:

bence bu saatden sonra istese de gösterme. BU ne ya? Keyfi gelirse. Yok öyle.
Cocugunu ve kendini düsün canim. Siz onu haketmiyorsunuz.
Demek ki bu adam evlenmemeli. Ilk evliligi neden bitmis? Özelse söylemeyebilirsin.

bence bu saatden sonra istese de gösterme. BU ne ya? Keyfi gelirse. Yok öyle.
Cocugunu ve kendini düsün canim. Siz onu haketmiyorsunuz.
Demek ki bu adam evlenmemeli. Ilk evliligi neden bitmis? Özelse söylemeyebilirsin.

annem getirme dedi dinlemedim olmaz babası dedm babamın haberi yok keşke dinleseydm çocuk güzel unutmuştu kuzum ama ben onun gibi fesat değilimki .canım karısı aldıtmış onu çok beni evliliğe zor ikna etti yuva kurmak isityorum diye neler dedi kandım kendimi çok aptal görüyom

bende babamdan habersiz arardim, artik ögrendim. Bunlar icin sivrisinegi bile karsimiza almayalim canim.
Bence artik sende dogru yoldasin, iyiki ailen var. O mutlu ve huzurlu ortamda senin bebegin rahat büyüyecektir. Emin ol o adamdan iyi baba olmazdi, bosanmasaniz bile. En azindan simdi yavrunu istedigin gibi büyütebilirsin.

Esine gelince, Allahindan bulsun. Demek ki bu adamlara inanmaya, acimaya gelmiyor. Ayaklandiklarinda ilk tekmeyi bize vuruyorlar.
Allaha dua et, er yada gec ettigini bulucak.

evet canım birkez daha anladım babayı bırak insan olmaz ondan birde boşansa 28 haziranda dava açtım ama eylülü bulcak mahkeme bir ara son geldiğinde beni caydırır gibi oldu ama dediğimi yapmasam boşnacam söz dedi boşnmam diyordu çünük bir kurtulsam hayırlısı ile inşallah senin çoxuk varmı canım

Allahim ya, hem suclu hem güclü. Sakin ona bir daha inanma arkadasim, ondan hayir gelmez. Onlardan önce de vardik, onlardan sonra da var olacagiz insallah. Avukatinla iyi paslas, kurtarsin seni.

Benim cocugum yok. Ben cok istedim esim istemedi. ZAten o aksam cocuk yüzünden kavga ettik ve ayrildik.

şuanlık avukat tutmaya gücüm yok canım barodan avukat alınıyomuş ama nasıl bilmiyorum.

Merhaba canım.. Ben istanbulda oturuyorum 24 yasındayım.. ayrılalı 1.5 ene geride kaldı..
ılk baslarda benle herkez arkadaslık etmek ıstemıcek dıye cok dusundum ama hıc boyle bısı yasamadım ne semtten ne arkadaslarımdan dıslayan hıc olmadı ne adımda bır dedıkodu nede bısey duydum sadece cok acıdık yenıdendogduma yazık kısmetı uymadı bu kadar yok gıttı gezdı geldı falan bızde olmadı..
sen neye ınanırsan onu yasarsın
herkeze soyleme ne bılım ben okuluma devam edıyorum aksamları ısımı degıstırdım her keze tellal bagırmıyorum hıc bılmıyolar cocugum oldugunu
rahatsız edılmemek ıcın..
Allah kısmet ederse nısanda nişan ramazandan evvelde düğün yapmayı düşünüyoruz.
ilkinde olmadı uymadı evliliği hiç yaşıyamadım kucagımda cocugum ama kızım anlatabılıyormuyum..
ne dusunursen o olur..
aradan cok zaman gecmıs ne durumdasın merak edıyorum

canım hamile iken mi ayrıldın? ben öğleyim, ve benim gibi birini arıyorum :26:

yok cnaım
ama yenı dogum yapmıştım
senın hıkayen nedır

ben hamile iken ayrıldım, çocuğum 2 yaşında, ona bu boşanma olayını ne zaman ve nasıl anlatıcam onu düşünüyorum, babasıyla düzenli olarak görüşüyor ama bir şekilde açıklamak gerekecek, onun için sordum sana, senin yavrun kaç yaşında?

merhaba arkadaşlar.16 senelik evliyim.eşim haziran ayında hiç haberim yokken bana boşanma davası açtı.neymiş efendim aramızda kültür farklılığı varmış boşanma kağıdında birtek bunu yazmıştı.15 yaşındada bir oğlum var bu arada.16 senede başka çocuğunuz olmadımı diyecek olursanız 4 kere eşim tarafından zorla kürtaj olmak zorunda kaldım .ilk duruşmamız geçtiğimiz ay oldu kendisi hiç konuşmadı sadece dinledi .
mahkemede bende boşanmak istediğimi söyledim.haftaya ikinci duruşmamız var.çok korkuyorum .eşim hem emniyet müdürü aynı zamanda öğretim görevlisi.senelerdir benim üzerimde bu ünvanları kullanarak beni aşağıladı.şiddet gördüm kimselere anlatamadım ,benim annelik hakkımı elimden aldı yaşım 40 bu saatten sonra artık çocuğum olmaz istememde zaten.bütün mal varlığını erkek kardeşinin üzerine yapmış.mahkemede bunu ıspat etmeye çalışacaz.ailesinden hiç kimse ne beni nede oğlumuzu sormuyor eşim alevi ailesi senelerdir alevi olmadığım için beni istemedi.bunu açık açık yüzümede söylediler.torunlarını bile arayıp sormuyorlar.ne yazıkki.işin komik tarafı ne biliyormusunuz mahkemede bana şahitlik yapacak arkadaşlarımda kardeş gibi yakın olduğumuz,bana bu günlerimde destek olan alevi arkadaşlarım.o kadar kötüyümki anlatamam .ne yapacağımı,nafakayla nasıl geçineceğimi bilmiyorum.eşim 4 milyara yakın para alıyor devlet bana ve oğluma 700 milyon tedbir nafakası bağlıyor çok yazık.

Son düzenleme:

o kadar sene sonra bunu yapması cok ama cok sacma ..
ınsallah hakkında hayırlısı olsun ancak nafaka ucretın bence cok cok ıyı
cok daha komık rakamlar genelde
sende calısmaya baslarsın
kafana takılacak seymı bu

bana aldığım nafaka türkiye şartlarına göre hiç yüksek gelmedi.okuduğu liseyi birincilikle kazanan oğluma ayda 400 milyona 9 dersten özel ders aldırıyorum.buna mecburum çocuğumu senelerdir senden bi mok olmaz diye çok aşağıladılar .oğlumda dikkat eksikliği var bire bir eğitimde daha iyi anlıyor .bu dersler sayesinde okulunun en başarılı öğrencileri arasına girdi hemde ilk defa .sbs de 278 alan oğlum sınıfının birincisi hemde iyi bir lisenin.haftada 7 gün derse gidiyor okuldan çıktıktan sonra.okul parası ,dolmuş parası ,beslenme parası çok zorlanıyorum inanın.babası tek kuruş yardım etmiyor allahtan şimdilik lojmandayım .kira vermiyorum.yoksa halim perişandı.ço zor bir süreçten geçiyoruz oğlumla .güçlü olmaya çalışıyorum ama çooooooooooook yoruldum((

benım oglumla bana hakım 150 tl nafaka baglamıstı ıstırak hemde bmw olan bı adamdan ayrılırken
kurus nafaka tazmınat hıcbısey almadım
canı cehenneme dedım
ayrıldıgımda 5 tl dahı olmadıgı gıbı ssk dogum paramıda cekmıstı
oglum yenı dogudunda 1 ay yakınlarımın kız gıysılerını gıydı
para kazanmaya basladıkca toplardım
sıze calısmanızı onerırım
ben 22 yasımda basardım
sızde basarırsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…