ececim gerçekten bunları okuyunca bana iyi geliyo.benimde eşim evi 1.5 ay terketmişti annesinin evindeydi:)))gelir ümidiyle gömleklerini ütülerdim çamaşırlarmı yıkardım..belki çat kapı gelir diye..bir büyüğümüzün araya girmesiyle barışmıştık..keşke barışmasaydım o zamanlar...şu anda onun külleri kalmış olucaktı.tr lelli
elalem ne der senin ömür boyu huzursuz olmandan önemli mi??
Alışkanlıksa daha iyi,,oğluna gelince ise huzursuz bır yuvada buyumesındense ayrı olmak daha ıyı bence hem uzmanların da görüşü bu yönde
yaşın kaçtı?
alışkanlıklardan daha kolay vazgecer ınsan yıne de sen bılırsın cnm en ıı kararı sen vereceksın
yaren;
evet canım aynen böle oluyor
bir kız arkadasım vardı esınden bosanmış
ben karsısında vızıklıyordum bu kararı veremıyordum o benı sureklı bosanmaya ıkna etmeye calısıyordu
ne kadar katısın sen eşini hıc mı sevmedın dıyordum
çok sevdım ama ece olmayınca olmuyor ve unuttum dıyordu
yenıden evlenıcem yenıden mutlu olucam ben dıyordu
ben de şimdi bu asamadayım
zaman alıyor cesıtlı asamalardan gecıyorsun
ılk baslarda
ben şöyle olsaydım yururdu bu evlılık dıosun ve kendını sucluyorsun
o da gecıyor,
bunlar olması gereken normal seyler
arkadasım bana önunde kokmuş bır yemek var ece sen hala bunu yemeye calısıosun bu adamdan sana koca olmucak derdı
olmadı
diyorum kı sımdı ona keske daha once daha cok soyleseydın
o bana boşan derken çok yakın arkadasımdı kocam evı terketmıstı ıkı bucuk ay eve gelmedı
ben belı gelır umuduyla onun esyalarını utuluyordum telefonda da arkadasımla konusarak bı yandan ütü yapıp bır yandan aglıyordum ben onsuz yapamam dıyordum
kocam ıkı hafta evı terketmeden once salonda yatıyordu ben ondan once eve gelırdım onun salonda yattıgı koltuga parfumumu sıkardım bari kokumu ozlesın de gelsın yanıma yatsın barısalım dıye,
ama gelmesdı
neyse
şimdi kaba olucak belkı ama enayılıgıme yanıyorum ,,salaklıgıma yanıyorum,aptallıgıma yanıyorum
ve ınanın evlense de hiçççççç umrumda olmaz
gectı bıttı gıttı
bosanmaya karar verdıgımde sokakta bırı nasılsın dese gozumden yaslar akıyordu konusamıyordum
damarlarımda kanım yanıyordu acıdan
7 kılo verdım
şimdi ne oldu
herkes dıyorkı sen eskı ece oldun gözlerının içi gülüyor
işte aynen boyle oluyor 4 sene salak gbı sabretmısım
Boşanmak gerçekten çok zor bende ilk zamanlar herşeye ağlıyordum .Şimdi biraz daha iyiyim. Zaman herşeyin ilacı galiba. Gelecekle ilgili kaygılarınız oluyor mu ? Ben anne olmayı çok istiyordum.Belki de diyorum bundan sonra anne olamayacağım .Ona çok üzülüyorum.
İnsanın hayatta karşısına neler çıkar bilinmez.
Zor günleri atlattığınızda, inş karşınıza sizi hakeden biri çıkar,
ve mutlu bir yuva kurarsınız.
O zaman bu mutlu yuvaya, çok istediğiniz bebeklerinizi dünyaya getirirsiniz.
Herşey umarım gönlünüze göre olur.
Allah yardımcınız olsun.
ececim gerçekten bunları okuyunca bana iyi geliyo.benimde eşim evi 1.5 ay terketmişti annesinin evindeydi:)))gelir ümidiyle gömleklerini ütülerdim çamaşırlarmı yıkardım..belki çat kapı gelir diye..bir büyüğümüzün araya girmesiyle barışmıştık..keşke barışmasaydım o zamanlar...şu anda onun külleri kalmış olucaktı.
ececim gerçekten bunları okuyunca bana iyi geliyo.benimde eşim evi 1.5 ay terketmişti annesinin evindeydi:)))gelir ümidiyle gömleklerini ütülerdim çamaşırlarmı yıkardım..belki çat kapı gelir diye..bir büyüğümüzün araya girmesiyle barışmıştık..keşke barışmasaydım o zamanlar...şu anda onun külleri kalmış olucaktı.
biz de 2007 de ıkı aylık bır ayrılık sonrası tekrar barısmıstık,
dayanamamıstı eşim birilerini araya sokmustu ben de hep dedım kı keske 2007 de bosansaymısım 3 sene olmustu yenı bır hayat kurmustum coktan derdım
ama bak bir de şoyle düşün o zaman belkı unutman daha zor olurdu çünku tekrar denedım olmadı dıyemezdın o zaman
şimdi en azından dıyorsun kı ben tekrar denedım ama olmadı bunlar unutmana yardımcı olucak tatlım
o zaman ayrılsan belkı ıcınde kucuk bır umuut kalırdı tekrar sans verebılırdım dıye kendını suclardın şimdi
canım msn de yoksun...
boşanma sonrası stresi Allahım ne olur birazda erkeklere ver...bende boşandım 5 aylık evliyken.cinselliği bile yaşamadan ayrıldım.sebep eşimin ilgisizliği ve onradan sonradan bende soğuduğunu söylemesş vs vs.hep benim değişmemi bekledi kendisini değiştirmeyi hiç düşünmedi.ne konuda değişecekti aslında değişecek birşeyi yoktu sadece benim sevdiğim adam olacaktı olmadı.olursa beni şımartmış olacakmış.2 aylıkken söyledi bunu.daha önceki konularda anlattım yaşadıklarımı.inşallah bende bir kaç ay sonra buraya unuttun iyiki boşanmışım gibi şeyler yazarım.ve istemesemde karşıma birileri çıkar.kim bilir belkide bu benim için teselli olacak o meşhurr boşanmış kız damgasından sonra bile sevilebileceğimi bilmek beni mutlu edecek.26 ma giriyorum ve yaşlandım diyorum....geçecek geçecek
bugünlerde çok kötüyüm.hiç moralim yok.herşeye ağlıyorum.hatta kendimi zor tutuyorum.hiç kimseyle konuşasım gelmiyor.ayrılalı 6 ay oldu.ama her gün aklımda napıyo nerde diye düşünüyorum.hep iyi günler aklıma geliyo.bugün onun doğum günü gene eski günlere gittim.ben nasıl düzeleceğim.yaklaşık 6 aydır antideprasan kullanıyordum.10 gündür kullanmıyorum.sizce devam mı etmeliim????
şu günlerde okadar başka şeylerle meşgul oluyorum ki...okul okul sonrası kurs açtım akşam başka bir kursa gidiyorum kafam dağılsın diye ama MUTSUZUM kapıyı açıp eve gelince kimsenin olmaması hele gece olunca tek başıma kalmak çok zor.....ne yapacağım ben hiç bir beklentim yok hayattan((((
Butun yazılarınızı okudum arkadaslarım ve gercekten benle aynı kaderı paylasan ne kadar cok arkadasım varmıs meger!
Bende hayatımın en kotu anlarını yasıyorum ...Ve cok ılgınc seyler yasadım sızın yasadıklarınızdan bıraz farklı dinleyin;
Gecen ayın 25 ınde yanı aralık 25 te... esımle evlerı ayırdık daha dogrusu ben butun esyalarımı topladım ve 1 gun ıcınde evı terkettım!!!
NEDEN PEKİ??
Eşime okadar cok asıktımkı hala daha okadar cok asıgım ve sevıyorumki...unıversıte son sınıftayken benimle evlenmek istedi bundan 2 sene once ...ben buyuk bır yukun altına gırerek evlenmeyı kabul ettım falkat cok ama cok sevıyodum gozum hıcbırseyı gormuyodu..
ne annesi ne babası ne yengesı ne kardesı... hıcbıseyıiiiii....
evet kabul ettim ama daha sonra ufaktan laf sokmalar basladı..
kayınvalıdem bızım için aldıgı esyaların fişlerini birgun yuzume fırlattı...Ben bunları yapmak zorunda değilim diye.Başta cok sevıyor gozuktuler ama daha sonra mahvettiler beni...
hiç unutmuyorum birgun eve ceyiz götürdük.annem ve ben varız kmse yardımımıza gelmedi temizlik yapıoruz çat kapı kayınvalidem geldi ve anneme döndü dediki bukadar temizlik yapan kendi bokuyla ölürmüş dedi.. dusunebılıyormusunuz???
bunu esıme soyledıgımde esım onu kotu nıyetlı soylememıstır annem dedı..!!!
Ben bunları gore gore evlendım .. ama cok sevdık bırbırımızı oda benı cok sevdi ...
AMA AILESI HERSEYI MAHVETTI !!
okadar cok sey varkı anlatmak ıstedıgım... esim beni hem sevıyordu ama kotu oldugumuzda da gercekten onun yerıne baska bırısı gelıodu sankı tanıyamıyodum!!
yerden yere vuruyodu beni her kavgamızda esyalarını topla gıt defol gıt falan dıodu..
en son bır kavgamızda gece dısarı cıktı ve sabah 10 da eve geldi deli gibi içmiş !!!! o gunden sonra benım ıcıme buyuk bı sogukluk gırdı...seven bır ınsan karsısındakı ınsana bunu yapmaz onu zor durumda evde bırakıp gıtmez ne olursa olsun kavgada olsa bı erkek evı terkedıp gıtmememlı ..gıtsın bır kosede otursun ama cıkmamalı o evden...
en sonunda olan oldu en son kavgamız aralık 25 te oldu ve ben ogun dedım ıcımden .. ben bugun gıdıyorum bu evden ..annemı babamı teyzemı falan cagırdım herkes geldı topladık esyalarımı sımdı kendı evıme cıktım...
Cıktım gittim ama pişman oldum sonra cok pişman oldum 1 hafta ilaç içtim uyudum... daha sonra kapısına gıttım... Kayınvalıdem kapıyı bıle acmadı gidin burdan dedi.. ben genede ne olursa olsun son bıkez konusmak ıstemıstım!
Hayatımda gordugum en ıgrenc kadın annesı!!!
ıs yerıne gıttım sonra .. arkadaslar resmen annesı ve yengesı kardesı gorumcem falan buyu yapmıs !!!!
okadar cok seven bır ınsan ne olursa olsun genede gerı donerdı dıye dusunuyorum...
ama zaman gectıkce yaptıgımın ne kaadr yanlıs bırsey oldugunu anladım...
keske gıtmeseymısım dıyorum ayagına ...ama gıtmeseydımde ıcımde kalacaktı en azından okadar yapılana ragmen ben bu evlılıgı genede kurtarma cabasına gırmıstım ama olmadı!!!!
mahkemelıgız 2 mızınde avukatı var bu ay sonunda bosanıyoruz!!
ILK o tutmus avukat oyuzden bende tutmak zorunda kaldım...
HIC KOLAY DEGIL AYNI YASTIGA BASKOYDUGUN BIR INSANIN BIRANDA YOK OLUP GITMESI OYUZDEN SIZLERI COK IYI ANLIYORUM ...
ama suna ınanıyorum yuva yıkanın yada bozmaya calısanın hıcbıryerde yerı yok...anlatmadıgım okadar cok sey varkı offf offff neyse gene yazıcam yorumlarınızı beklıyorum ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?