Merhaba,
Ben evleneli 1 yıl oldu ve eşimle 3.5 ay gibi kısa bir süre beraber yaşadıktan sonra eşimin ailesinin beni istememesi ve oğullarına baskısı sonucu boşanıyoruz!Tabi ben burada en büyük suçluyu eşim olarak görüyorum.Çünkü bir erkek karısına sahip çıkarsa kimse buna cesaret edemez!İlk davamız görüldü,ancak ben çok sıkıntılı günler geçiriyorum.Psikolojim çok bozuk,insanlara olan güvenimi kaybettim.Başta en yakınlarım olmak üzere sırf boşanıyorum diye boşanmış kadın olacağım diye benden yüz çevirdiler!Kimin dost kimin düşman olduğunu anlamakta zorluk çekiyorum,herkes dedikodu peşinde çünkü!
Sizler,boşananlar veya boşanmak üzere olan arkadaşlarım bu günleri nasıl atlattınız/atlatıyorsunuz?Daha çok gencim ve bundan sonra hayatta beni neler bekliyor bilmiyorum!Biraz da hassasım sanırım.Mesela boşandıktan sonra yeni bir hayat kurmak,yeni bir evlilik yapmak imkansız mı?
Benim durumumda olan arkadaşlarım içinde iyi tavsiyelerinizi bekliyorum,teşekkürler...
Hani kazara bi aptallik yapar biriyle daha evlenmek isterim felan gerek yok almiyim ben onumde bi engelim olsun kimseyle ugrasmiyim birdaha boyle birseye girmiyim diye.
canım ya öle düşünme ltf ben de eşimden ayrıldım 4 seneden snr ama senın gbı düşünmuyorum
ondan baskası olmaz dıoyorsun ama olucak bak gorursun yenıden gusel duygular yasayacaksın yasatacaklar senınkı dogru ınsanla olmamıs hepsı bu
yasın daha cok genc bak ben 31 yasındayım ama hala umudum varr bosanalı 8 ay oldu benım de
off offf bazen iyi bazen kötü günlerim geçiyor.Bazzen umutla bakıyorum geleceğe bazen de hiç umudum olmuyor. Ben de 28 yaşındayım.dua edip , sabretmekten başka ne gelir elimizden inşallah iyi olur bizim için herşey.
KALDIĞIMIZ YERDEN DEVAM ETMEK KANDIRILDIĞIMIZ YERDEN DEVAM ETMEKTİR..
Hatunlarr ne üzülüyosunuz bakim sizz ruh haliniz değişir normaldir yaşadıklarımız güzel şeyler değil..
Ama napıcaz sabredicezz..
Bende arada off dayanamıyorum artık diyorum..
Gidicem dönücem o eve çilem neyse çekicem.. kaynana dırdırımı çekkkk
koca sorumsuzluğumu çekkkkk
bi anda oluyoo
sonra ruh halim değişiyoo niye çekicekmişimmm hıhhhhhhh diyorum o sürünsün yılmıcam tam yılıcakken biri silkeliyo sanki benii... şşşttt alooo kendine gell diyo..
Dayanma sabrı veriyoo..
bende birde çocuk var ben napim siz böyle karamsar olursanız
Hergün bişey soruyoo
Her Allahın güni bişi çıkıyoo
Tama bunuda halletttiiimmm hopppppp diyorum..
Eyvahhh yeni bir dert..
Örneğin...
Dün oğluşum okuldan geldii..
__Anne ben arkadaşlarıma dedim kii
-ne dedin oğlum?
__annelerinize söyleyin bize gelin bilgisayar oynarız oyuncaklarımı odamı gösteriyim..
hobbaaaa 1.5 aydır annemdeyiz çocuk hala evisayıklıyoo gelde cevap ver..
Bende duygusalım hemen içlenirim ağlarr ağlarr ben..
Ahh da çocuğum babasız böyle boynu bükük büyücek düzeni olmıcak vahlanmaya..
sonra aklını başına devşir dedim kendime..
sus bakim zırlama..
Tamam annecim dedim çağırırız fakat biliyorsunki evden eşyalarımızı almalıyız artık orda yaşamayı düşünmüyorum ben sen?
__evet anne orda babannem yaşasın bizim evimiz burası olsun..
Tamam yol doğru yok cevabımı aldım sıra düzenimi kurmaktaaa..
sıva kollarıı
Kararlı emin gidiyorum bakalım illa çizgiye basmadan yürüyemem ama arada mızıkçılık yaparım olur biter..
KALDIRĞIMIZ YERDEN DEVAM ETMEK KANDIRILDIĞIMIZ YERDEN DEVAM ETMEKTİR..
Kandırıldığım yerden devam etmicemm..
işte nihayet benimle aynı sıkıntıları yaşayan birilerini buldum bayanlar bende boşandım2 sene oluyo 3 çocuğum var ve üçede bende...bu arada ben yeniyim aranızda:)))çok zor oldu benim için ilk zamanlar bütün gün zır zır ağlardım depresyona girdim ilaçlar kullandım aam bir gün pat diye gitti bütün acılar...sonra baktım aslında bir yere gitmemiş sadece saklanmışlar ben içten içe hala onu arıyorum her yerde kime baksam neye baksam o...6 ay önce biriyle tanıştım sonra garip bir tanışmaydı sonra zaten hazır karışık olan kafam dahada karıştı ben iice aptallaştım kızlar ya acayip şeyler hissetmeye başladım bu bi yandan hoşuma gidiyo bi taraftan korkuyorum diğer taraftan kendimi suçlu hissediyorum...ve acaba hissettiğim şeyler gerçekmi yoksa ben hala onumu arıyorum bir yerlerde...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?