Boşanma stresi ve sonrası

Hani kazara bi aptallik yapar biriyle daha evlenmek isterim felan gerek yok almiyim ben onumde bi engelim olsun kimseyle ugrasmiyim birdaha boyle birseye girmiyim diye.

aman yapma öyle bi hata ilerleyen zamanlarda verirsin o kararı çocuk başka bi şey erkekten bağımsız tek başına çok güzel bi şey

Ya evet oyle dıyorsunda o kadar sevdım o kadar guvendımkı bırdaha ne bırını okadar sevebılır nede guvenebılırım bu bıttıyse hepsı bıter onun cocugunu dogurmadıysam kımsenınkını dogurmam zaten ne evlenmek ne cocuk dogurmak aklımda yoktu hayatımdakı o dıye ıstıyodum evlendım ama cocugum olmadan bıttı bundan sonrası ıcınde kendım ıcın bısıler yapmak ıstıyorum bunların ıcınde ıse cocuk yok. Cocuk ıstemıyorum tek korkum ılerde 30 yasına geldıgımde fıkrım degısrmı pısman olurmuyum bunun bırazcık tereddutune dusuyorum bugun bu ıs ıcın hastaneye gıttım baska bır kadın pusettekı cocuguna yavrum dıye bakıyordum gozlerım doldu ama ben bır cocuk ıstemıyorum senın cocugun varmı?

yok benimde yok ve yaşım 29 ama umudum var evet yaşın kaç bilmiyorum ama benim hala umudum var :)) ve çocuk sahibi olmayı çok istiyorum bende çok sevmiştim hala da seviyorum ama inadımdan bi daha seveceğim :)) bunu da biliyorum hayatımda ki son aşkın o olmasına izin vermek istemiyorum biliyorum saçma gelecek ama inadına aşık olacağım

Ben hayatımdakı son ask o olsun ıstıyorum yasım 24 16 yasımdan berı onlaydım onla buyudum onda ogrendım herseyı sımdı bı baskası olsun ıstemıyorum sevememde zaten onu sevdıgım kadar mantık ılıskısı hıc bana gore dııl e bu durumda yalnız kalmak en dogrusu ne bı baskasını nede kendımı uzeyım varım yogum herseyım ısım karıyerım cok ıstersem bır ufaklık bı kopek alırım en azından karsılıksız sevıyor onlar en ıyı dost yada evlatlık alır bır muhtac cocugun hayatını kurtarırım yada koruyucu anne olurum bırsuru secenek var hem her doguran anne olamıyorkı ne yazıkkı emek bambaska bısı yanlısmı dusunuyorum bılmıyorum bısı soyle doktor 30 unu bekle fıkırler cok degısıyor dıyor ama kararımı verdım ben

bence de bi de 30 35 yaşında karar verirsin böyle bi şeye tabii ki görüşlerine katılıyorum hatta benim de düşüncelerimin arasında evlatlık almak sadece doğurmakla anne olunmuyor.Hakkında hayırlısı nasılsa öyle olsun

amin umarım hakkımızda hayırlısı olur bu kadar seyden sonra bırıne tekrar guvenemem buna cesaret edemem

bende boşanıp boşanmama konusunda kararsızım fakat eşin yanış kişiymiş zaten bence boşver benim çocuğum olduğu için çok düşünüyorum çocuk babasız buyumesin diye eşinden zaten hayır yokmuş hani yanlış anlama sen öyle yazmışsın diye diyorum hayatını kendin kur okudunmu bilmiyorum ama insan oğlu hep yanlızdır ve ikinciye evlenenler daha mutlu oluyorlar çünkü irdeliyorlar herşeyi evlenmek herşey değildir sonra sen gencim demişsin bence hiç uğraşma dedikodu yüzünden benim evlilğime güvenim kalmadı mesela bence sen hayatımı nasıl kurayım diye düşün yani oku çalış ne biliyim belki şehir değiştirirsin belki ülkeni ama evlilik zaten gelir sana hatanın neresinden dönsen kardır ya da su akar yolunu bulur bence bir de imkanın varsa pisikoloğa git daha iyi olur çabuk atlatırsın sen de bir bireysin sonuçta herkes ne derse desin sen sensin değişmiceksin boşver

Hani kazara bi aptallik yapar biriyle daha evlenmek isterim felan gerek yok almiyim ben onumde bi engelim olsun kimseyle ugrasmiyim birdaha boyle birseye girmiyim diye.

canım ya öle düşünme ltf ben de eşimden ayrıldım 4 seneden snr ama senın gbı düşünmuyorum
ondan baskası olmaz dıoyorsun ama olucak bak gorursun yenıden gusel duygular yasayacaksın yasatacaklar senınkı dogru ınsanla olmamıs hepsı bu
yasın daha cok genc bak ben 31 yasındayım ama hala umudum varr bosanalı 8 ay oldu benım de

aynen :)) 29 yaşındayım ve benim hala umudum var..

off offf bazen iyi bazen kötü günlerim geçiyor.Bazzen umutla bakıyorum geleceğe bazen de hiç umudum olmuyor. Ben de 28 yaşındayım.dua edip , sabretmekten başka ne gelir elimizden inşallah iyi olur bizim için herşey.

inşallah bundan sonra tüm günleriniz güzel geçer yok kötü düşünmek her şey güzel olacak ve o kadar çok mağduriyete uğradıktan sonra Allah ödül olarak yüzümüze gülecek ve güzel bi hayat bizim olacak inanıyorum olacak :))

Hatunlarr ne üzülüyosunuz bakim sizz ruh haliniz değişir normaldir yaşadıklarımız güzel şeyler değil..
Ama napıcaz sabredicezz..
Bende arada off dayanamıyorum artık diyorum..
Gidicem dönücem o eve çilem neyse çekicem.. kaynana dırdırımı çekkkk
koca sorumsuzluğumu çekkkkk
bi anda oluyoo
sonra ruh halim değişiyoo niye çekicekmişimmm hıhhhhhhh diyorum o sürünsün yılmıcam tam yılıcakken biri silkeliyo sanki benii... şşşttt alooo kendine gell diyo..
Dayanma sabrı veriyoo..
bende birde çocuk var ben napim siz böyle karamsar olursanız
Hergün bişey soruyoo
Her Allahın güni bişi çıkıyoo
Tama bunuda halletttiiimmm hopppppp diyorum..
Eyvahhh yeni bir dert..
Örneğin...
Dün oğluşum okuldan geldii..
__Anne ben arkadaşlarıma dedim kii
-ne dedin oğlum?
__annelerinize söyleyin bize gelin bilgisayar oynarız oyuncaklarımı odamı gösteriyim..
hobbaaaa 1.5 aydır annemdeyiz çocuk hala evisayıklıyoo gelde cevap ver..
Bende duygusalım hemen içlenirim ağlarr ağlarr ben..
Ahh da çocuğum babasız böyle boynu bükük büyücek düzeni olmıcak vahlanmaya..
sonra aklını başına devşir dedim kendime..
sus bakim zırlama..
Tamam annecim dedim çağırırız fakat biliyorsunki evden eşyalarımızı almalıyız artık orda yaşamayı düşünmüyorum ben sen?
__evet anne orda babannem yaşasın bizim evimiz burası olsun..
Tamam yol doğru yok cevabımı aldım sıra düzenimi kurmaktaaa..
sıva kollarıı

Kararlı emin gidiyorum bakalım illa çizgiye basmadan yürüyemem ama arada mızıkçılık yaparım olur biter..

KALDIRĞIMIZ YERDEN DEVAM ETMEK KANDIRILDIĞIMIZ YERDEN DEVAM ETMEKTİR..

Kandırıldığım yerden devam etmicemm..

kızlarr yılmıycaz eminim bu yorucu yolun sonunda kazanan bizler olucaz..Allh hepimize sabır versin.

süper yazmışsınız diyecek bi şey bulamıyorum :))

Tabiki yılmıcaz unutmayın bu hayatı biz seçmiyoruz eşlerimiz böyle olmasını istiyor..

Bardağa hep dolu tarafından bakalım..
Ailelerimiz yanımızda..

Ailem sonuna kadar destek..

Hatta salya sümük ağlıyorum (koca aramıyo sormuyo annemde annem diyo ben hala ağlıyorumm kafama...)
Annemmm karşıma geçiyoo elinde sigara ağla ağla oda seni bi düşünüyo bi düşünüyo sorma gitsin ölüyoo yoluna karım karım diyee çok ağla diye gülüyoo..
Sabrımı mı sınıyo bu kadın "breee kadın çekil karşımdan beeeee"..... diyesim geliyooo ama haklııı
Ben burnumu çeke çeke ağlıyorummm boşaaaa gitsin diyooo delirmiş bu diyorum...

Anne yuva yıkmak kolay mı geliyoo size oğlum var babasız büyücek diyorumm.

Hee bi senin çocucğun kaldı babasız vahh vahhhh nerelere gidelim diyoo..

Beee kızım adam aramıyo sormuyo 1 defa çocuğunumu aradı seni mi aradı olsa arasa yapıcı olsa kendi elimle vercem sonunu görüyorum yavrum gel yok yakınken dön diye iknalardaaa hanım...

Düşünüyorum uleynn kadın haklı
Adam aramıyo sormuyoo
çocuğu hastanelere götürdüm okul masrafı tüm sorumluluk bende napim bee bu kocayı ben dedim
Annemden bir içlenmeee haa şöyleee yola gel gülümsemesi...
Sarılışmalar kikirdemelerrrrrr... :) :)

yeni başladığım kitabımında etkisi var..
küçük bir söz paylaşim sizinle..
"BAŞINA NE GELİRSE GELSİN KARAMSARLIĞA KAPILMA..
BÜTÜN KAPILAR KAPANSA BİLE
O SANA KİMSENİN BİLMEDİĞİ PATİKA BİR YOL AÇAR..
SEN ŞUANDA GÖREMESENDE,DAR GEÇİTLER ARDINDA NİCE CENNET BAHÇELERİ VAR..
ŞÜKRET İSTEDİĞİNİ ELDE EDİNCE ŞÜKRETMEK KOLAYDIR..
ASIL İNSANLIK DİLEĞİ GERÇEKLEŞMEDİĞİNDE ŞÜKREDEBİLENDİR"..

elif şafak "AŞK" dan alıntıdır..

Okuyorum çok güzel kendimi buldum..

işte nihayet benimle aynı sıkıntıları yaşayan birilerini buldum bayanlar bende boşandım2 sene oluyo 3 çocuğum var ve üçede bende...bu arada ben yeniyim aranızda:)))çok zor oldu benim için ilk zamanlar bütün gün zır zır ağlardım depresyona girdim ilaçlar kullandım aam bir gün pat diye gitti bütün acılar...sonra baktım aslında bir yere gitmemiş sadece saklanmışlar ben içten içe hala onu arıyorum her yerde kime baksam neye baksam o...6 ay önce biriyle tanıştım sonra garip bir tanışmaydı sonra zaten hazır karışık olan kafam dahada karıştı ben iice aptallaştım kızlar ya acayip şeyler hissetmeye başladım bu bi yandan hoşuma gidiyo bi taraftan korkuyorum diğer taraftan kendimi suçlu hissediyorum...ve acaba hissettiğim şeyler gerçekmi yoksa ben hala onumu arıyorum bir yerlerde...

hocam özel değilse neden bitti evliliğiniz 3 çocuğa rağmen hani hep şey derlerde çocukla boşanmak zordur die o nedenle sordum :26:

eskiyi boşa yeniyi al kampanyası yapmışlar ondan yararlandı:)başkasını buldu biz 15 senedir tanırız birbirimizi 9 sene evli kaldık ve ayrılacağımız zaman aileleri bırak mahalle ayaklandı o kadar iyiydik..ama bir geldi bir ay içinde herşeyi bırakıp onunla gitti...sebeb...bu canım..en çok ne zoruma gidiyor biliyormusunuz bizim üç kızımız var ve o gittiği günden beri onları hiç aramadı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…