boşanma süreci , desteğinize ihtiyacım var kızlar..

hmmmm. bu da senin hosuna gidiyor tabi. mutlu olduysan oluruna bak o zaman.bi sams daha ver kardes. ama gercekten samimi olduguna inandiysan????

Ilk sayfadaki yazdiklarinizi okuyabildim fazla vaktim olmadigindan kusura bakmayin.
hakkinizda hayirlisi olsun Allah yardimciniz olsun bence gayet sabirli ve anlayisli birisiniz. gun dogmadan neler dogar umudunuzu kaybetmeyin

inşaAllah duzelmistir bi seyler, madem bosanmaktan vazgectin.. Rabbim yuvana huzur versin arkadasim..

Çok tesekkur ederim sağolun.. Sanirim esimde bir boşluk yaşamaktaydı koyu bisey ama sanirim zayif hemen bunalima giriyor normalde sorumluluk sahibi biriydi böyle davranmasini anlayamiuordum ama konustukca onunda sancili bir süreçten geçtiğini anladim..çok şükür simdi eskisi gibi ilgili ve alakali aytica oğlum büyüdü artik oyun bebesi oldu :) sürekli babasinin yakasında :) su ana kadar pişman olmadim .Rabbim pişman etmesin. İlginiz için teşekkürler .

ay bu erkeklerin hepsi mi aynı olur sorununu kabul eder yardım almaz ben çözerim der ama koca bir hiç sen bir ümitle beklersin sonunda kısır döngü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…