boşanma süreci , desteğinize ihtiyacım var kızlar..

Hayatında başka bir kadın olsa, yani senden uzaklaşma sebebi bir kadın olsa
erteleyelim düşünmeme zaman ver der miydi bilemiyorum..

Umarım karşına af dileyerek çıkar ve değişir.
Her şeyin güzel olmasını dilerim..

Zaten beni en çok acitanda bu o masum yüzüme baktikca gozyasi döken bir anne görüyor guleyim diye gülümsüyor yüzüme ve onunla geçirdiğim zaman da kaliteli olmuyor maalesef .. Çok tesekkur ederim ..

Sen ve oğlun değerlisiniz, sizinde hayatınız değerli, zamanla her acı unutuluyor.

Ayrıca psikolog desteği alman herzaman faydalı olur..

Canını sıkma ltf..Herşey düzelir..İnş.çok çok mutlu olursun oğlunla beraber..

Dilerim ama 40 ni geçmiş bir adam ne kadar değişebilir ki? Ben hala inanmiyoruum beni aldattigina nedense.. Cunkubo kavgamizda herturlu ispat yoluna gitmişti..ama benimnagrima giden onu beklerken başkalarına kibar davranmasiydi..

Cok tesekkur ederim destek alicagim mutlaka çünkü kendimi gerçekten iyi hissetmiyorum..

Dilerim ama 40 ni geçmiş bir adam ne kadar değişebilir ki? Ben hala inanmiyoruum beni aldattigina nedense.. Cunkubo kavgamizda herturlu ispat yoluna gitmişti..ama benimnagrima giden onu beklerken başkalarına kibar davranmasiydi..

Öküzlük her erkekte ama az, ama çok mevcut canım.
Bazı dönemlerde ohaaa tam öküz dedirten cinsten :)

Ben eşindeki uzaklaşmayı ailene bağladım biraz.

Aile eşten çok soğutur yaşadım benzerini de :S

Keşke annen ve ablan eşine karşı önyargılı davranmak yerine, senin mutluluğunu düşünerek
en azından saygılı kalabilselerdi.

İçinde neler var kim bilir.
Aslında keşke tüm duygularını kussa, rahatlasa eşin.

Senin anlam veremediğin onca çirkin tavrı belki değişirdi gözünde.

Ama sana ve bebeğine karşı bu kadar uzun zaman soğuk kalması konusundaki kırgınlığında
çok haklısın..

Eğer aldatma yoksa ve bundan emin olursan, eşin de bir şans daha isterse ver derim ben.

Kesinlikle haklisin canim ben de bastan ailemin etkisinde kaldigimi biliyorum aileme kirgin olduğunu biliyorum ama neden bedelini bana odetiyor nr zaman onu anlamaya calissam ne zaman alttan alsam mutlaka pişman ediyor alttan aldigima.. Karakterinde soğukluk var evet ama basta evlenmeden önce bana kardi boyle değildi.. Meseela benimle arazi kotu olsa herkesle kotu oluyor herkesi kiriyor.. Ve durum çok itici .. Yada iste bisey olsa eve geldiğinde kus gibi surat asiyor biliyorum kus değil ama bana itici geliyor bu tavirlari.. Aslında ben tam tersiyim sevecen cana yakin. Sanirim karakterlerimiz uyuşmuyor.. Belkide bu kadar yas farki en bastan doğru değildi..

Yaş farkının mutlaka etkisi vardır canım, yaş dönemlerine göre de
durumlar karşısındaki tepkileri değişir insanın sonuçta.

Ama bana kötü olsa herkesi kırıyor diyorsun ya benim eşim de öyledir.
Aramızdaki sorun çözüldüğünde de gider milletten özür diler, gönül alır.

Bence de hiç hoş değil ama bu da onun karakteri..Saçmaladığını geç farkediyor :)

Hamile kalana kadar her şey çok güzeldi diyorsun.
Sizin sorununuz yaş falan değil sonradan olmuş olan bence.

Ailenle başlamış soğukluk, atamamış üzerinden.
Ordan taşınsanız, hem ailenden uzaklaşmış olmak hem ev değişikliği falan iyi gelir mi acaba ne dersin?

Bilemiyorum canim saygisizlasmaya başladı kavgalarimiz hakaret yok ama inan bana hakaretten beter cümleler kuruyoruz birbirimize hatalarim çok var evet bende kabul ediyorum ama ettiğim zaman daha da üstüme geliyoreettiğim anda. Mesela gecen gün tartisirken tamam kabul bu konuda hataliyim kabul ediyorum ama sen neden bir kerecik te olsa kabul etmiyorsun ddim bana verdiği cevap tamam kabul ettiysen karsimdan cekilebilirsin di sanki sultan cariyesini gönderiyor bu tarz bir suru oaly.

canım arkadaşım sen herseyın en ıyısıne layıksın rabbim bahtını yolunu açık etsin ..vereceğin karar senın ıcın en hayırlısı olsun ınsallah...

Allah yardimcin olsun cnm

Yeni gelişmeler var kızlar bu aksam eve geldi lütfen barisalim ben bu evliggin bitmesini istemiyorum seni ve oğlumu çok seviyorum sizi ihmal ettim benimde psikolojim bozuktu kabil ediyorum seni hic anlamaya calidmadim dedi.. Bende ben sevgi dilenecek kadim değildim bu hale geldiğine inanamiyorum psikolojim bozuldu ve saglikli bir birey yetiştirmek adina bitsin istiyorum barisilcak bosry yok kus değilim sana güzellikle sebeplerimi söyledim sana dedim gel birlikte sehirdisina cikalim kafamizida bu evliligide toplayalim dedi...bisey demedim inanmak istiyorum ama biliyorum ki bir ay iyi olucaz ve gidecek tekrar ayni olacak biliyorum akil verin kozlar.

Kafam çok karisti tekrar denemeye değer mi aksam oğlumun gazi vardi ilgilendi bu akşamda o ilgileniyor..beni yeniden kandiriyor mu yoksa adam olmaya karar mi verdi bilemiyorum

boşanmak kolay degil aldatma ve şiddet olmadıgı sürece bence devam ettirilebilir nerde öyle romantık erkek evine bakıyomu seninle aradada olsa ilgileniyomu napıcan elindekiyle yetinicen bosanmak kolayd degil hem maddi hem manevi acıdan yüktür

Bir şans daha verin bence. Eğer hala içinizde sevgi varsa. Ama kendisine Hamilelikten itibaren ona en çok ihtiyacınız olan zamanda sizi tek bırakması nın acısını nasıl yaşadığınızı ve bunu telafi etmek için çok çaba vermesinin gerektiğini. Bunu iyice düşünmesini. Sonra aradan az biraz zaman geçince çabalamaktan sıkılacaksa hiç uğraşmaya gerek olmadığını iyice anlatın. Belki de herşey düzelir ve evliliği niz bu büyük badireyi atlattığı için daha da mutlu olursunuz

Kafam çok karisti tekrar denemeye değer mi aksam oğlumun gazi vardi ilgilendi bu akşamda o ilgileniyor..beni yeniden kandiriyor mu yoksa adam olmaya karar mi verdi bilemiyorum

Gelişmeler olumlu ve çok mutlu oldum senin için..
Denemekten, bir şans daha vermekten ne çıkar?
Kaybın olmaz ki..
Oğlun için sen elinden gelen her şeyi yapmış olursun tersine.

Eşinin affedilmeyecek hataları yok kabul edelim..
Öküzlüğün sınırını aşmış sadece ki bunu her yapanı hemen boşasalar, evli çift kalmaz..

Şimdi ipler senin elinde, evliliğine istediğin koşulları, düzeni getir.
2 ay kararlılıkla sürdürseniz hiç yoktan alışkanlık olur..

bence tekrar dene.
sizden kurtulmak istese gule oynaya bosanirdi.
Amaaaa asla eski sen olma.
Yani, kendine guvensiz, yikilmis.

Boyle olacagini biliyordum, ne kadar burnundan kil aldirmasalar da, ciddi oldugunu anlayinca boyle oluyorlar iste.

canım baştan beri paylaşımlarını okudum ve gerçekten kendimi senin yerine koyarak çok üzüldüm,burada yorum yapan her arkadaş bende dahil bu durumları yaşamışızdır emin ol.bir şans daha ver ve herşeye sıfırdan başlamayı sanki bu olanları hiç yaşamamış gibi davranmaya çalış sende ki gayreti cabayı görsün.korktu bana döndü diyerek sakın burnundan getirme yüzleme hiçbişeyi geçmişte bırak.bu şekilde dene baktın yine aynı yere geliosunuz o zaman denedik olmadı dersin.

Adam hatasını anlamış ve oğlu var ayrılık hoş olmaz hatasız kul yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…