- 3 Eylül 2012
- 21.855
- 57.522
- 798
- Konu Sahibi ToprakAnA2014
-
Gece tam sana cevap yazarken geldi mutfağa sigara içmeye başbaşa konusmalisiniz cumleleriniz beni etkiledi acikcasi ve seninle kavga etmeden önemli bisey konuşmak istiyorum arkandan is çevirmiş gibi olmak istemiyorum bu sürecin uzamasini da istemiyorum karsilikli dilekceyle bitirelim bu isi Şali günü ddim.. Bana saçma sapan kendini kusursuz gördüğü o konusmalarini yaptı uzun uzun ve inanabiliyormusun benmisim suçlu sürekli oturdugum bir köşeden kendi isteklerimi (ilgiden bahsediyor) sunuyormusum ..sadece bensana bbosanmayalim demiyorum sadece bu Şali değil bir dahaki saliha ertele bende dusuneyim belki hatalarimi farkederim bana misade et dedi bende bunun için geç artik dedim ama erteleyip er tepeye merceğinin cevabini vermedim.
Zaten beni en çok acitanda bu o masum yüzüme baktikca gozyasi döken bir anne görüyor guleyim diye gülümsüyor yüzümeve onunla geçirdiğim zaman da kaliteli olmuyor maalesef .. Çok tesekkur ederim ..
Hayatında başka bir kadın olsa, yani senden uzaklaşma sebebi bir kadın olsa
erteleyelim düşünmeme zaman ver der miydi bilemiyorum..
Umarım karşına af dileyerek çıkar ve değişir.
Her şeyin güzel olmasını dilerim..
Sen ve oğlun değerlisiniz, sizinde hayatınız değerli, zamanla her acı unutuluyor.
Ayrıca psikolog desteği alman herzaman faydalı olur..
Canını sıkma ltf..Herşey düzelir..İnş.çok çok mutlu olursun oğlunla beraber..
Dilerim ama 40 ni geçmiş bir adam ne kadar değişebilir ki? Ben hala inanmiyoruum beni aldattigina nedense.. Cunkubo kavgamizda herturlu ispat yoluna gitmişti..ama benimnagrima giden onu beklerken başkalarına kibar davranmasiydi..
Öküzlük her erkekte ama az, ama çok mevcut canım.
Bazı dönemlerde ohaaa tam öküz dedirten cinsten :)
Ben eşindeki uzaklaşmayı ailene bağladım biraz.
Aile eşten çok soğutur yaşadım benzerini de :S
Keşke annen ve ablan eşine karşı önyargılı davranmak yerine, senin mutluluğunu düşünerek
en azından saygılı kalabilselerdi.
İçinde neler var kim bilir.
Aslında keşke tüm duygularını kussa, rahatlasa eşin.
Senin anlam veremediğin onca çirkin tavrı belki değişirdi gözünde.
Ama sana ve bebeğine karşı bu kadar uzun zaman soğuk kalması konusundaki kırgınlığında
çok haklısın..
Eğer aldatma yoksa ve bundan emin olursan, eşin de bir şans daha isterse ver derim ben.
Kesinlikle haklisin canim ben de bastan ailemin etkisinde kaldigimi biliyorum aileme kirgin olduğunu biliyorum ama neden bedelini bana odetiyor nr zaman onu anlamaya calissam ne zaman alttan alsam mutlaka pişman ediyor alttan aldigima.. Karakterinde soğukluk var evet ama basta evlenmeden önce bana kardi boyle değildi.. Meseela benimle arazi kotu olsa herkesle kotu oluyor herkesi kiriyor.. Ve durum çok itici .. Yada iste bisey olsa eve geldiğinde kus gibi surat asiyor biliyorum kus değil ama bana itici geliyor bu tavirlari.. Aslında ben tam tersiyim sevecen cana yakin. Sanirim karakterlerimiz uyuşmuyor.. Belkide bu kadar yas farki en bastan doğru değildi..
Yaş farkının mutlaka etkisi vardır canım, yaş dönemlerine göre de
durumlar karşısındaki tepkileri değişir insanın sonuçta.
Ama bana kötü olsa herkesi kırıyor diyorsun ya benim eşim de öyledir.
Aramızdaki sorun çözüldüğünde de gider milletten özür diler, gönül alır.
Bence de hiç hoş değil ama bu da onun karakteri..Saçmaladığını geç farkediyor :)
Hamile kalana kadar her şey çok güzeldi diyorsun.
Sizin sorununuz yaş falan değil sonradan olmuş olan bence.
Ailenle başlamış soğukluk, atamamış üzerinden.
Ordan taşınsanız, hem ailenden uzaklaşmış olmak hem ev değişikliği falan iyi gelir mi acaba ne dersin?
Yaş farkının mutlaka etkisi vardır canım, yaş dönemlerine göre de
durumlar karşısındaki tepkileri değişir insanın sonuçta.
Ama bana kötü olsa herkesi kırıyor diyorsun ya benim eşim de öyledir.
Aramızdaki sorun çözüldüğünde de gider milletten özür diler, gönül alır.
Bence de hiç hoş değil ama bu da onun karakteri..Saçmaladığını geç farkediyor :)
Hamile kalana kadar her şey çok güzeldi diyorsun.
Sizin sorununuz yaş falan değil sonradan olmuş olan bence.
Ailenle başlamış soğukluk, atamamış üzerinden.
Ordan taşınsanız, hem ailenden uzaklaşmış olmak hem ev değişikliği falan iyi gelir mi acaba ne dersin?
Her evlilikten olduğu gibi sorunlar olmasına rağmen güzeldi .. Ta ki hamile kalana kadar o gözlerimin içine bakan adam gitti yerine gamsiz vurdum duymaz bir adam geldi..benim için geldiği bu şehir sanki onu buyulemis gibi oldu..
Bilmiyorum neyle basladi ne için basadi bu bitmek bilmeyen kavgalar..
Hamile iken ailemle aramin onun ve ablamin tartismasi sonucu aramizin acik olmasına rağmen günlerce sabahlara kadar beni evde tek bıraktı üstelik o tartismada onun yaninda olmuştum bedelini boyle odetti bana.dedim ki belki de yıprandı alttan alan birazda ben olmalıyım. Ben alttan aldikca daha fazlasi daha fazla sini yapti ..ilgi yok sohbet yok beraber birşeyler yapabilmek yok.
. Dedimki hamileyim doğurunca daha iyi olur herşey o da streslidir bekledim bekledim yapayalnız.. Doğurduktan sonra tek ortak mekanimiz ayni yatakti o da gitti .. Sen rahat edemezsin diye gitti bastan ameliyatliydim sonradanda bebeğinin gaz sancilari nedeniyle uykusuzluk şikayetiyle ..artik arzulanan bir kadim bile değildim..
kendimi kotu hissediyordum defalarca dile getirdim ama nankorlukle suclandim zira beyimiz tüm maddi ihtiyaclarimizi karsiliyordu ya manevi ihtiyaclarimiz ?
Oğlumu günde bir yada iki günde bir kucagina alip sadece 10 dk sevip birakiyordu..bir bady ya da bir oyuncak bile kendi akil edip almadi..ne zaman dediysem ben ddiysem aldi..o da ilk dememde olmadi hic bir zaman..
ha bir de caalistigi ortama oradaki arkadaslarina cok kaptirdi kendini..onlarin günlerc şoförlüğünü yaptida sırf beraber vakit geçirebilmek adina alisverise gidelim dediğimde bile bize yoktu vakti ..paramiz vardi herşeyi ben tek basima alabilirdim yada ona sipariş edebilirdim ne gerek vardi ona göre..
Kafam çok daginik karisik yazmis olabilirim özür dilerim hepinizden.. Demem o ki biz hic aile olamadik cabaladikca battim bir bataklikta gibi.kendime olan guvenimi saygimi yitirdim..eve geldiğinde sadece oyun oynayip uyurdu. A tabi calistigi renkli ortamin cazibesine kapilmasi da cabasi..hic aldatilmayi kondurmadim ama orada bir suru bayan arkadasi olduğunu biliyordum benim agrima giden onalara o kadar kibar davranan adam karisinin yüzüne bile bakmiyordu..en çok canimi acitan olaylardan biri ise bizim aramiz kotu iken ( ilgi istiyordum sadece) bir bayan arkadasina doğum gunu hediyesi alması canimi yakmisti zira dogumumda bir kuru karanfil bile almamisti bana..
Demem o ki bosaniyorum ...
Sali gunu dava acacagim o bilmiyor..
Kararliyim blöf yaptigimi düşünmesindiye o gungün ssöyleyeceğim verdikten sonra..
Kendimi yalniz birakilmis tek basima doğurmuş, ozguvensiz ve çirkin hissediyorum..oysa ben herkese gore çok güzelim..
Ama kocam bana bunu hissettiriyor k i1,5 ssenedir naz yapamiyorum ..gulumseyemiyorum iletişim kuramiyorum..
Yeni gelişmeler var kızlar bu aksam eve geldi lütfen barisalim ben bu evliggin bitmesini istemiyorum seni ve oğlumu çok seviyorum sizi ihmal ettim benimde psikolojim bozuktu kabil ediyorum seni hic anlamaya calidmadim dedi.. Bende ben sevgi dilenecek kadim değildim bu hale geldiğine inanamiyorum psikolojim bozuldu ve saglikli bir birey yetiştirmek adina bitsin istiyorum barisilcak bosry yok kus değilim sana güzellikle sebeplerimi söyledim sana dedim gel birlikte sehirdisina cikalim kafamizida bu evliligide toplayalim dedi...bisey demedim inanmak istiyorum ama biliyorum ki bir ay iyi olucaz ve gidecek tekrar ayni olacak biliyorumakil verin kozlar.
Kafam çok karisti tekrar denemeye değer mi aksam oğlumun gazi vardi ilgilendi bu akşamda o ilgileniyor..beni yeniden kandiriyor mu yoksa adam olmaya karar mi verdi bilemiyorum
Kafam çok karisti tekrar denemeye değer mi aksam oğlumun gazi vardi ilgilendi bu akşamda o ilgileniyor..beni yeniden kandiriyor mu yoksa adam olmaya karar mi verdi bilemiyorum
Boyle olacagini biliyordum, ne kadar burnundan kil aldirmasalar da, ciddi oldugunu anlayinca boyle oluyorlar iste.Yeni gelişmeler var kızlar bu aksam eve geldi lütfen barisalim ben bu evliggin bitmesini istemiyorum seni ve oğlumu çok seviyorum sizi ihmal ettim benimde psikolojim bozuktu kabil ediyorum seni hic anlamaya calidmadim dedi.. Bende ben sevgi dilenecek kadim değildim bu hale geldiğine inanamiyorum psikolojim bozuldu ve saglikli bir birey yetiştirmek adina bitsin istiyorum barisilcak bosry yok kus değilim sana güzellikle sebeplerimi söyledim sana dedim gel birlikte sehirdisina cikalim kafamizida bu evliligide toplayalim dedi...bisey demedim inanmak istiyorum ama biliyorum ki bir ay iyi olucaz ve gidecek tekrar ayni olacak biliyorumakil verin kozlar.
canım baştan beri paylaşımlarını okudum ve gerçekten kendimi senin yerine koyarak çok üzüldüm,burada yorum yapan her arkadaş bende dahil bu durumları yaşamışızdır emin ol.bir şans daha ver ve herşeye sıfırdan başlamayı sanki bu olanları hiç yaşamamış gibi davranmaya çalış sende ki gayreti cabayı görsün.korktu bana döndü diyerek sakın burnundan getirme yüzleme hiçbişeyi geçmişte bırak.bu şekilde dene baktın yine aynı yere geliosunuz o zaman denedik olmadı dersin.Yeni gelişmeler var kızlar bu aksam eve geldi lütfen barisalim ben bu evliggin bitmesini istemiyorum seni ve oğlumu çok seviyorum sizi ihmal ettim benimde psikolojim bozuktu kabil ediyorum seni hic anlamaya calidmadim dedi.. Bende ben sevgi dilenecek kadim değildim bu hale geldiğine inanamiyorum psikolojim bozuldu ve saglikli bir birey yetiştirmek adina bitsin istiyorum barisilcak bosry yok kus değilim sana güzellikle sebeplerimi söyledim sana dedim gel birlikte sehirdisina cikalim kafamizida bu evliligide toplayalim dedi...bisey demedim inanmak istiyorum ama biliyorum ki bir ay iyi olucaz ve gidecek tekrar ayni olacak biliyorumakil verin kozlar.
Yeni gelişmeler var kızlar bu aksam eve geldi lütfen barisalim ben bu evliggin bitmesini istemiyorum seni ve oğlumu çok seviyorum sizi ihmal ettim benimde psikolojim bozuktu kabil ediyorum seni hic anlamaya calidmadim dedi.. Bende ben sevgi dilenecek kadim değildim bu hale geldiğine inanamiyorum psikolojim bozuldu ve saglikli bir birey yetiştirmek adina bitsin istiyorum barisilcak bosry yok kus değilim sana güzellikle sebeplerimi söyledim sana dedim gel birlikte sehirdisina cikalim kafamizida bu evliligide toplayalim dedi...bisey demedim inanmak istiyorum ama biliyorum ki bir ay iyi olucaz ve gidecek tekrar ayni olacak biliyorumakil verin kozlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?