boşanma süreci , desteğinize ihtiyacım var kızlar..

Oncelikle Allah yavrunuzu size bagislasin.. Sizi cok iyi anliyorum.. Hayata daga guzel devam etmek icin aldiginiz karar dogru olmus. Benim esim sizin esinizin yaptiklarindan cok daha kotulerini yapti.. Ve bende bosanma surecindeyim. Annemin evindeyim. 1 yasinda oglumu bile mersk etmedi hic aramadi. Allah yolumuzu acik etsin...

Haklisiniz ama ilk 2'5 yil alttan alan oydu dedim ki belki de ihtiyacı olan şey budur belki birazda ben onun için cabalayim istiyordur diye düşündüm yanilmisim..

Anneme ne olacaksa olsun artık dedi diyorsun.

Kendi aranızda hiç ayrılık konuşmasına benzer konuşma yapmadınız mı?

Ne bileyim sıkıldım artık , soğudum falan demedi mi hiç?

Bir bayana hediye aldi aramiz kotuyken dedigim olayda o noktadaydik ailemin yanindaydim..boşanma davasi açmak için bu şehre geri geldiğimde eve ig

Geld="ToprakAnA2014, post: 38790712, member: 454742"]Bir bayana hediye aldi aramiz kotuyken dedigim olayda o noktadaydik ailemin yanindaydim..boşanma davasi açmak için bu şehre geri geldiğimde eve ig[/QUOTE]
Geldim dediki bu evde siz kalin ben giderim tamam dedim ama gitmedi de..oöylece kaldi

Amin inşallah Rabbim yar veyardimciniz olur canim..inşallah atlatacagiz cçokzor bir ssüreç beni yipratiyor ama bunu simdi yapmazsam geç olacak..kendimi güçlühissederken yapmaliyim..oglunuda sana bagislasin rabbim

Anneme ne olkadinolmaktan sevgi im olsun artık dedi diyorsun.

Kendi aranızda hiç ayrılık konuşmasına benzer konuşma yapmadınız mı?

Ne bileyim sıkıldım artık , soğudum falan demedi mi hiç?

Hic demedi bunu en son kavgamiza kadar ben artik gurursuz kadin olmaktan sevgi dilenmekten sıkıldım dedim o da bende senin bu saçma tiplerinden sıkıldım o koca sevgimi bitirdim dedi.

Allah yardımcın olsun canım. Sen ondan hiçbişey istememişsin güler yüz sevgiden başka bunu bırak kadını erkegi aklı olmayan hayvanlar bile istiyo birbirinden. Heleki hamile ailesiyle arası bozuk yalnız bir kadın nasıl istemesin. Çok üzülüyorum kendi cinslerimn böyle üzülmesine biz bebek diye yanıp tutuşurken eşin baba olmanın kıymetini anlayamamış. Eger düzelmiceginden eminsen boşan evin hanımı degil eşyası olmuşsun. Yok düzelir diyosan yavrunun hatrına dayan.

Farkli sebeplerimiz olsada hemen hemen ayni durumda sayilirim.dedigin gibi insani en cok yaralayanda disarda herkesle kibar ymusak olan erkekler evde kendi kadinlarini umursamamasi.bizde pamuk ipligine bagliyiz.3 yil sevgili oldugum adam gitti smdi baska biriyle ayni evi paylasiyorum sanki.bak ne guzel bir cocgun var Allah bagislasin.yanina kâr kalan birseyin var.evladina ve dualara saril.

sizin nasıl haberiniz oldu hediyeden?

O kadim face e yazmis fotosunu atmis murata teşekkürlerimi sunarim diye .. Bu arada esimle face de bir arkadasliklari yok ta sadece calistigi cafeye gelip giden eşinden sürekli kumpir yiyen bir müşteri ama samimi bir müşteri belli ki.

Hic demedi bunu en son kavgamiza kadar ben artik gurursuz kadin olmaktan sevgi dilenmekten sıkıldım dedim o da bende senin bu saçma tiplerinden sıkıldım o koca sevgimi bitirdim dedi.

Ayrılalım da demiyor ama tuhaf.

Çocuğuna da düşkün değil diyorsun.

Mutsuz olan adamı ne tutar ki hala da söylemez ayrılalım diye anlam veremedim.

Sanırım kendi bitirmiş olmak istemiyor, kırmadan senin vazgeçmeni bekliyor.

Muhtemelen ciddi bir ayrılık sürecine girmeden aklı başına gelmeyecek.

Belki o sürece girseniz de aklı başına gelmeyecek eğer başka bir kadın varsa :S

eşinden mi?
sizin eşinizden mi?
sizin eşinizdense : böyle bi müşterisine mi hediye almış yani eşiniz? o da face'e koymuş?
fikrimi değiştirdim
üzülüyorum yazarken ama evet ayrılın bence de

Çok tesekkur ederim desteğiniz için gerçekten çok ihtiyacim varmis.. Tam da dediğimiz gibi hissediyorum eşyagibiyim bu evde .. İİnanmiyorum çünkü hatasinin olduğunu dusunmiyor..evi geçindirmek koca ve baba olmaya kafi onun için.. Denenmisin denemesi olmaz olmuyorda ..

Aklinca o istedi diye vijdanini rahatlatacak sanirim..

boşanmadan konuşmayyı dene bence..
bi evlilik kolay mı kuruluyor..
ne çaba ne ilgi...
konuşmadan sorunu çözmeye çalışmadan ayrılmamalısın bence..
en azından çocuğun için...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…