- 9 Ocak 2015
- 145
- 99
- 38
- Konu Sahibi ToprakAnA2014
-
Üzülme canım senin oğlun var artık o sana güç vericek boşandıktan sonra kendine bile inanamıcaksın nasıl böyle güçlü duruyorum diye. Eşinin günagını almk hiç istemem ama hangi erkek cinsellikten yana sorunu yoksa karısını istemeyip uzak dursun 10 günden fazla.Çok tesekkur ederim desteğiniz için gerçekten çok ihtiyacim varmis.. Tam da dediğimiz gibi hissediyorum eşyagibiyim bu evde .. İİnanmiyorum çünkü hatasinin olduğunu dusunmiyor..evi geçindirmek koca ve baba olmaya kafi onun için.. Denenmisin denemesi olmaz olmuyorda ..
eşinden mi?
sizin eşinizden mi?
sizin eşinizdense : böyle bi müşterisine mi hediye almış yani eşiniz? o da face'e koymuş?
fikrimi değiştirdim
üzülüyorum yazarken ama evet ayrılın bence de
Yine de önce evi terket istersen hemen dava açmasan? Bi yoklasan nabzını?
Evet canım eşim kumpirci ve o bir müşteri idi güya ama hergun yiyor kumpir insan bikar ya dediğimde ise senin için fesat diyor. Zaten bu evliliğin bardagi tasiran kismi dA bu..çok büyükkavga eettik bunun için çok arasttirdim ama somut hic bisey bulamadim.. Cevrwm geniş burada benimde kadinin çevresinden bilgi edinmeye calistim yok birşeybulamadim kkeşke bulsayfim
İnan artik gucum yok ki canim biliyorum ki basa saracak herşey yenidenYine de önce evi terket istersen hemen dava açmasan? Bi yoklasan nabzını?
Üzülme canım senin oğlun var artık o sana güç vericek boşandıktan sonra kendine bile inanamıcaksın nasıl böyle güçlü duruyorum diye. Eşinin günagını almk hiç istemem ama hangi erkek cinsellikten yana sorunu yoksa karısını istemeyip uzak dursun 10 günden fazla.
Yooook artık!terketmiş zaten
o aşamada da eşi gidip başka bir kadına hediye almış
kadın da facebook'a koyup Murat'a teşekkürler vs yazmış
Canım büyük ihtimalle de 3. kişi var gibi aslında burnundan fitir fitir getirceksin ıspatlayıpta işt yaşadıkların kolay değil canım allah yardımcın olsun bir gün kıymetini anlar ama iş işten geçmiş olucak...
Canım hormonları yavaş çalışan bir erkek bile 1 ay rahatlamadan bekleyemez ya videolar fln izleyip kendini tatmin ediyo yada başka bi kadın bu konuda ona destek oluyo. Offff sen annesin ya evde kucagında bebek için yangın yeri gbi hangi insafı olan allahın yarattıgı kul bunu hayat arkadaşına reva görürİnan kadın halimle ben dayanamiyorken o nazil dayaniyor aklim almiyoron gun ne ki yeri geldi ay vekledim..bilmiyorum ki belki de gerçekten biri var..
canım senin adına çok üzgünüm
ama benim çevremde, arkadaşlarımız arasında
sırf müşterisi diye doğumgününde hediye alan bir tek erkek yok
bence bu iş çok kritik ve hoş değil
bu olay yüzünden sana fesat demesi ayrıca kötü
eh ayrı kaldık, umursamadı diyorsun
o tüm kapıları kapatmış zaten...
İyi hatirlattin bak bunu es geçmişim banyoda o işini naklettiğine adim gibi eminim.yüzüne vurmadim..Canım hormonları yavaş çalışan bir erkek bile 1 ay rahatlamadan bekleyemez ya videolar fln izleyip kendini tatmin ediyo yada başka bi kadın bu konuda ona destek oluyo. Offff sen annesin ya evde kucagında bebek için yangın yeri gbi hangi insafı olan allahın yarattıgı kul bunu hayat arkadaşına reva görür
Evet şimdi tekrar okudum da yorumları. Bir de sadece bir müşteri sözdeeeterketmiş zaten
o aşamada da eşi gidip başka bir kadına hediye almış
kadın da facebook'a koyup Murat'a teşekkürler vs yazmış
Canım biz kadın kadın diyoruz ama belki bu şekilde alıştırmıştır kendini. Çünkü bi süre iltihap tedavisi gördüm eşimle birliktelik olmuyodu ve kendini tatmin ediyodu iyleştigim halde alışmıştı bu duruma ve eskiye döndürmem 1 ayı almıştı. Yani erkekler bişeye alışınca devam edebiliyorİyi hatirlattin bak bunu es geçmişim banyoda o işini naklettiğine adim gibi eminim.yüzüne vurmadim..
Canım biz kadın kadın diyoruz ama belki bu şekilde alıştırmıştır kendini. Çünkü bi süre iltihap tedavisi gördüm eşimle birliktelik olmuyodu ve kendini tatmin ediyodu iyleştigim halde alışmıştı bu duruma ve eskiye döndürmem 1 ayı almıştı. Yani erkekler bişeye alışınca devam edebiliyor
Evet şimdi tekrar okudum da yorumları. Bir de sadece bir müşteri sözdeeeaman aman aç davayı gitsin canım.
Canım çeken sensin biz sadece sana destek olablrz. Seçim senin ya bu hayatı yaşarsın yada oglunla mutluluga kucak açarsın ilk zamanlar zorda olsa.Hamilelikten kaldı diye bende boyle düşünmek istedim ama benimde ihtiyaclarimin olduğunu dile getirdigim halde devam etti.
Canım çeken sensin biz sadece sana destek olablrz. Seçim senin ya bu hayatı yaşarsın yada oglunla mutluluga kucak açarsın ilk zamanlar zorda olsa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?