boşanma süreci ve ikinci evlilik

Gecerli123

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2019
69
48
3
birkaç ay süren bir evliliğim oldu şimdi ailemin yanındayım boşanma sürecindeyiz davayı ben açtım avukat tuttum. Atanamadım da bir meşguliyetim kafamı dağıtacak bişey de yok kpss hazırlanıyorum birkaç hafta sonra sınav var çocuğum yok allahtan çok umutsuz çok karamsarım ben şimdi nolucam diye diye perşan oldum allaha sığındım çok mutsuzum nolursunuz bana birkaç örnek verin çevrenizden hayatımın en kötü dönemindeyim en dipteyim ne iş güç var ne eş var allahtan ailem çok sahip çıkıyor buna hep şükrettim ama içim hep buruk işte kamuda çıkan ilanlara basvuruyorum puanım düşük o yüzden çıkmıyor. çok zor durumdayım birkaç sene sonra kendime geldiğimde yuva kurmak isteyeceğim şimdi bana kim bakar diyorum güzelim ama dul kaldım işte bana umutlu birkaç örnek verin birkaç şey söyleyin nolursunuz çok kötüyüm

öncelikle lütfen üzülmeyin bakın ne güzel mesleginiz var aileniz arkanızda. hayırlısıyla inşallah atama olur zamanı gelince de evlenirsiniz benim çevrem de çok var ikinci evlilik yapıp gül gibi yaşayan.unutmayın nefes aldığınız sürece umut hep vardır

anladım maalesef ama eninde sonunda aile sahibi olmayı isteyeceğim öncelikle iş sahibi olmak beni mutlu eder anacak yuva da lazım iyi insanlar olduğuna inanmak istiyorum klasik işte nasıl güvenicem sorusu

tesekkür ederim söyledikleriniz için allah kimsenin basına vermesin zor gercekten

Sizin acilen toparlanmaniz lazim ne demek dul kaldim .. nefret ediyorum bu kelimeden .. siz evliydiniz ve „bekar“ bi hanimefendi olacaksiniz .. kendinizi bu kadar dibe cekmeyin rica ederim .. güzelce kpss ye hazirlanin ve önünüze hedefler koyun .. bütün hayat evlilikten yuva kurmaktan ibaret degil ayrica neden tekrar evlenemeyesiniz ki ilk bosanan Bayan siz degilsiniz son da olmayacaksiniz .. kendiniz icin en hayirlisi isteyin Yaradandan ..

Birden çok meseleyi aynı anda çözemeyeceğinizi kendi kendinize benimseyerek başlayın.Önce boşanma işini nihayete erdirin.Sonra sınavınıza odaklanın.Yeni hayatınıza ve kendinize olumlu yönde katkı sağlayacak şeyler nelerse,onlarla haşır neşir olun.Gelecek için umutsuzluk aşılamayın kendinize.Bugününüzü güzelleştirirseniz yarınınızada katkısı olacaktır.Hayat hep aynı çizgide sürmüyor.Sıkıntılar ve zorluklarlada mücadele etmeyi öğreniyoruz.O zaman adı hayat oluyor zaten.Bundan sonra daha mutlu,huzurlu bir hayatınız olur inşallah.

Sen vajinani kaybetmedin sadece bekaretini kaybettin. Burada yazilanlaran da gördüğün gibi çoğu kişi bunu illegal yaparken sen resmi nikah kıymışsın hepsi bu. Sen kendini nasil görürsen karşıdaki de seni öyle görür. Bu ne saçma bi üslup sanki vebalisin. Kendine gel daha yaşın ne basın ne. Alalhim ya. Nolucak bu kadınların hali

haklısınız hep hayırlısını istiyorum sağolun

bunlar bnm üslubum değil yarın bir gün toplum içine çıktığımda evlendim boşandım dediğimde benden kaçıcaklar toplumun üslubu

bunlar bnm üslubum değil yarın bir gün toplum içine çıktığımda evlendim boşandım dediğimde benden kaçıcaklar toplumun üslubu
Sen dimdik durursan kimse sana o üslubu kullanamaz. Adam mi öldürdün hırsızlık mi yaptın sadece evlendin olmadi ayrıldın bu kadar. Bunu önce sen kabul et gerisi gelir

tesekkür ederim doğru söyledikleriniz hem de cok doğru

hakkinizda herseyin hayırlısı olsun. bu mutsuzluk hali zamanla gececek zaman herşeyin ilaci. size nacizane bir tavsiyem olacak selam ayetlerini okuyun bol bol

peki hanımlar çevrenizde böyle bir imtihandan geçip mutlu olan var mı

Ikinci evliligi dusunmek veya hayatina yeni birini almak icin henuz erken degilmi?yerinde olsam once umutsuz ruh halinden kurtulmaya calisirdim,kendimi gelistirirdim,bol bol kitap okurdum...hayatini yoluna koyduktan sonra zaten psikolojik olarak rahatlayacaksin,o zamanda sana uygun birini bulursun ama su kosullar altinda once bosan,hayatini duzene kur,kendini dinle derim.Sorunlu bir evlilik yasamissin ki bosanma asamasindasin,sonrasini zamana birak,hersey dogru zamanda yasaninca guzel oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…