- 15 Mayıs 2019
- 176
- 289
- 18
- 32
- Konu Sahibi Gecerli123
-
Şükrediyorum inanın ama bu sürec zor geciyor dediklerinize katılıyorum zaten Allah sizin bizim de yardımcımız olsunÇoluk yok çocuk yok hoş olsa ne gam baş tacı çocuklar.bekar kızsın canım..BEKAR..BEKAR..gez toz para kazan ailenin yanında durmaya şartlama kendini bi düzen kur kendine sonrası gelir.bnm etrafımda evlenip boşanmış ve kendi gibi evlenip boşanan ya da hiç evlenmemiş kişilerle evlenen bi yığın insan var.bi ufkunu aç.biz kadınların en büyük problemi dünyayı değil gelinlikçileri gezme hayali kuruyor olmamız.toplumun etkisi yok mu çoooookk 40 lı bebeğe mevlüdün de gelinlik giydiriyoruz kafamıza kazıyolar evlilik yoksa başarısızsın kocan yoksa eksiksin bir erkeği nikah masasına oturtmak narifet gibi geliyor.dersenki sen yaptın mı bunları ben de yapmadım gezdim tozdum ama aile yanında kaldım yurt dışını gezecektim Türkiye'yi gezecektim keşke yapsaydım eşim evlenelim dediğinde bodoslama atlamasaydım.kocamla gezerim dedim sonuç mu 2 yılı dolmayan bir evlilik 4 aylık bir bebek kızını 3 aydır görmeye gelmeyen bir lira bile yardım etmeyen baba müsvettesi bi boşanma davası ve üzerime kalan 60 bin₺ borç şükretmek için çok sebebin var
Evet zor çok zor ama düşünmen gereken şey yeni koca adayın değil hayatın.bu hayat senin doyasıya yaşa.benim teyzem 45 yaşında ilk evliliğini yaptı hiç birşey için geç değildirŞükrediyorum inanın ama bu sürec zor geciyor dediklerinize katılıyorum zaten Allah sizin bizim de yardımcımız olsun
Olsun mutlu olsun da yakışıklı olmasın ikinci eşi bekarmıydı peki arkadasınızınBenim liseden arkadaşım 4 sene önce evlendi 2 sene içinde boşandı şimdi nikahlandi ve mutlu görünüyor. Ama çok gezdi çok sosyallesti siz de aktif olun kafa dağıtım gezin tozun ve açık kapı bırakın tanıyın tanışın guzelliginize güvenin şimdiki eşi pek yakışıklı değil ama güzelim kız kurdu yeniden yuvasini
O zamanlar bunları söyleyeceğiniz aklınıza gelmezdi dimi bu eşinizle ne zaman nasıl tanıştınız eşiniz in ilk evliliği mi Allah bağışlasın yavrunuzu size ilk evliliğiniz ne kadar sürdü çalışıyor musunuzEvlendim, aldatıldığım için boşandım.
Tekrar evlendim. Hamileyim..
İyi ki aldatılmışım da boşanmışım
Çalışıyorum, özel bir sektördeyim.O zamanlar bunları söyleyeceğiniz aklınıza gelmezdi dimi bu eşinizle ne zaman nasıl tanıştınız eşiniz in ilk evliliği mi Allah bağışlasın yavrunuzu size ilk evliliğiniz ne kadar sürdü çalışıyor musunuz
Peki ailesi sorun etmedi mi ailesi size iyi davranıyor mu Allah daha iyi etsin inşallah evliliğiniziÇalışıyorum, özel bir sektördeyim.
Eşimle iş yerinde iş sebebi ile tanıştık, satın alma dayım ben.. ihale teklifleri alıyorum o şekilde tanıştık.
Eşimin ilk evliliği.. ben çok kez olmaz dedim ama o sorun etmedi çok ısrar etti.. İlk eşim ile de evliliğim 10ay falan sürdü
Yok ailesi hiçbir zamn sorun yaratmadı, kayınvalidem kayınpederim mükemmel insanlar..Peki ailesi sorun etmedi mi ailesi size iyi davranıyor mu Allah daha iyi etsin inşallah evliliğinizi
Allah razı olsun çok Tesekkür ederim allah sizinde mutluluğunuzu arttırsın inşallahkardeşim boşanmak dünyanın sonu değil
ne güzel kurtulduğuna şükret
ben boşandıktan 3 sene sonra 2.evliliğimi yaptım, bir çocuğum var,
sende tabiki tekrar evleneceksin, yuvanı kuracaksın, çocukların olacak
hiç üzülme, bekar erkeklerde de tanışabilirsin, sonuçta çocuğun yok neden olmasın
evlenip ayrılmış birileri de olabilir, nasip bu işler kuzum hiç üzülme
önce işini bir eline al gerisi kolay inşallah
Allah gönlüne göre versin ama 2.evlilik için lütfen acele etme ve çok çok iyi düşün
Allahın sevdiği kuluymuşsunuz çok sevindim sizin adınıza umarım ben ve benim durumumda olanlarda zamanı gelinceYok ailesi hiçbir zamn sorun yaratmadı, kayınvalidem kayınpederim mükemmel insanlar..
Hiç bir zaman ogullarının ilk benim 2. olduğunu ne arkamdan konuştular yani ben duydum ne de yüzüme karşı söylediler.. davullu zurnalı düğün yaptılar hiçbir şeyimi eksik etmediler..
Allah razı olsun çok seviyorlar bende onları öyle .. diyorum ya iyi ki aldatılmışım
Allah ben ve benim gibilerin karsısınada böyle iyi insanlar çıkarır inşallah allah daim etsin :)Yok ailesi hiçbir zamn sorun yaratmadı, kayınvalidem kayınpederim mükemmel insanlar..
Hiç bir zaman ogullarının ilk benim 2. olduğunu ne arkamdan konuştular yani ben duydum ne de yüzüme karşı söylediler.. davullu zurnalı düğün yaptılar hiçbir şeyimi eksik etmediler..
Allah razı olsun çok seviyorlar bende onları öyle .. diyorum ya iyi ki aldatılmışım
Boşandığınızda yaşınız kactı çok özel değilse neden boşandınız ikinci eşinizle nasıl tanıştınız eşiniz in ilk evliliği mi merakımı mazur görünkardeşim boşanmak dünyanın sonu değil
ne güzel kurtulduğuna şükret
ben boşandıktan 3 sene sonra 2.evliliğimi yaptım, bir çocuğum var,
sende tabiki tekrar evleneceksin, yuvanı kuracaksın, çocukların olacak
hiç üzülme, bekar erkeklerde de tanışabilirsin, sonuçta çocuğun yok neden olmasın
evlenip ayrılmış birileri de olabilir, nasip bu işler kuzum hiç üzülme
önce işini bir eline al gerisi kolay inşallah
Allah gönlüne göre versin ama 2.evlilik için lütfen acele etme ve çok çok iyi düşün
Estağfirullah canım 22de evlendim aslında 1 yıl sonra bitmişti ama mahkeme 1-2 yıl filan sürdü gençtim yani, anlaşamamak, cinsel sorunlar vs. geçti gitti inan şuan hatırlamıyorum, belli bir zaman geçince sana da böyle olacak emin ol, 2.eş kişisinin de ikinci evliliği ikimizinde çocuğu yoktu, şimdi var, sosyal medyadan tanıştık sayılırBoşandığınızda yaşınız kactı çok özel değilse neden boşandınız ikinci eşinizle nasıl tanıştınız eşiniz in ilk evliliği mi merakımı mazur görün
Tesekkür ederim sağol un :)Estağfirullah canım 22de evlendim aslında 1 yıl sonra bitmişti ama mahkeme 1-2 yıl filan sürdü gençtim yani, anlaşamamak, cinsel sorunlar vs. geçti gitti inan şuan hatırlamıyorum, belli bir zaman geçince sana da böyle olacak emin ol, 2.eş kişisinin de ikinci evliliği ikimizinde çocuğu yoktu, şimdi var, sosyal medyadan tanıştık sayılır
ama kardeşim şuan sen bana fazla birşey sorma çünkü boşanma aşamasındayız, aldatıldım malesef, buraya açtığım ilk konu o yüzdendir, sen beni boşver mutlu örnekler de var burda
ayrıca boşandıktan sonra hiç evlenmemiş birkaç kişiyle de görüşmüştüm, ailesiyle tanışmıştım birinin, hatta onlar beni çok sevmişti bende onları çok beğenmiştim ama oğlulları biraz sıkıntılıydı
yani kardeşim
1- hiç üzülme elbette tekrar evlenip, mutlu olabilirsin
2- 2.evlilikte lütfen çok çok çok iyi düşün, boşanmak ilki kadar kolay olmuyor malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?