- 23 Haziran 2019
- 69
- 48
- 3
- Konu Sahibi Gecerli123
-
şimdi düşünmüyorum zaten evlilik birkaç sene sonra dedim kendime geldiğimde illaki yuva kurmak isteyeceğim iyi bir insanın karsıma cıkacağını zannetmiyorum o yüzden umutlu örnekleriniz varsa cevrenizden ya da kendinizden örnek istedim.Ikinci evliligi dusunmek veya hayatina yeni birini almak icin henuz erken degilmi?yerinde olsam once umutsuz ruh halinden kurtulmaya calisirdim,kendimi gelistirirdim,bol bol kitap okurdum...hayatini yoluna koyduktan sonra zaten psikolojik olarak rahatlayacaksin,o zamanda sana uygun birini bulursun ama su kosullar altinda once bosan,hayatini duzene kur,kendini dinle derim.Sorunlu bir evlilik yasamissin ki bosanma asamasindasin,sonrasini zamana birak,hersey dogru zamanda yasaninca guzel oluyor.
Once keskin dusunceleri kenara birakmalisiniz. Dul, esi vefat edene denir. Siz bosandiniz. Kimliginizde bekar yazacak. Once ilk evliliginizdeki hatalari bir bir tespit edin. Aynilarini yapmamalisiniz. 2.ci evlilik konusunu 3-4 sene sonra dusunursunuz. Simdi degil. Once sular bir durulsun. Kendinizi dinleyin. Ve is. En onemlisi. Hayat sizin. Saglikli, dengeli, huzurlu bir hayati dilerseniz ona yonelirsiniz.birkaç ay süren bir evliliğim oldu şimdi ailemin yanındayım boşanma sürecindeyiz davayı ben açtım avukat tuttum. Atanamadım da bir meşguliyetim kafamı dağıtacak bişey de yok kpss hazırlanıyorum birkaç hafta sonra sınav var çocuğum yok allahtan çok umutsuz çok karamsarım ben şimdi nolucam diye diye perşan oldum allaha sığındım çok mutsuzum nolursunuz bana birkaç örnek verin çevrenizden hayatımın en kötü dönemindeyim en dipteyim ne iş güç var ne eş var allahtan ailem çok sahip çıkıyor buna hep şükrettim ama içim hep buruk işte kamuda çıkan ilanlara basvuruyorum puanım düşük o yüzden çıkmıyor. çok zor durumdayım birkaç sene sonra kendime geldiğimde yuva kurmak isteyeceğim şimdi bana kim bakar diyorum güzelim ama dul kaldım işte bana umutlu birkaç örnek verin birkaç şey söyleyin nolursunuz çok kötüyüm
kesinlikle katılıyorum ama kimse yaşanmış örnek vermiyorOnce keskin dusunceleri kenara birakmalisiniz. Dul, esi vefat edene denir. Siz bosandiniz. Kimliginizde bekar yazacak. Once ilk evliliginizdeki hatalari bir bir tespit edin. Aynilarini yapmamalisiniz. 2.ci evlilik konusunu 3-4 sene sonra dusunursunuz. Simdi degil. Once sular bir durulsun. Kendinizi dinleyin. Ve is. En onemlisi. Hayat sizin. Saglikli, dengeli, huzurlu bir hayati dilerseniz ona yonelirsiniz.
Bir iş bulursan sorun çözülür.ailen arkanda ya o herşeye degerbirkaç ay süren bir evliliğim oldu şimdi ailemin yanındayım boşanma sürecindeyiz davayı ben açtım avukat tuttum. Atanamadım da bir meşguliyetim kafamı dağıtacak bişey de yok kpss hazırlanıyorum birkaç hafta sonra sınav var çocuğum yok allahtan çok umutsuz çok karamsarım ben şimdi nolucam diye diye perşan oldum allaha sığındım çok mutsuzum nolursunuz bana birkaç örnek verin çevrenizden hayatımın en kötü dönemindeyim en dipteyim ne iş güç var ne eş var allahtan ailem çok sahip çıkıyor buna hep şükrettim ama içim hep buruk işte kamuda çıkan ilanlara basvuruyorum puanım düşük o yüzden çıkmıyor. çok zor durumdayım birkaç sene sonra kendime geldiğimde yuva kurmak isteyeceğim şimdi bana kim bakar diyorum güzelim ama dul kaldım işte bana umutlu birkaç örnek verin birkaç şey söyleyin nolursunuz çok kötüyüm
Benim ikinci evliliğin eşiminde tabi....ilk eşimle uzun bi flört aşamasından sonra evlendim lakin 8 ay zar zor ite kaka sürdü bu eşimle arkadaş aracılığı ile tanıştım tanışma evlilik toplam 3 ayda evlendim yani görücü usulü gibi oldu iyikide olmuş gayet huzurum mutluluğum yerinde... Umarım iyi bi iş hayırlı bi eş bulursunuz sizinde kısmetinizde vardır biri önce işinize bakın kendinizi toparlayın nerde ne zaman olacaksa çıkar karşınızabirkaç ay süren bir evliliğim oldu şimdi ailemin yanındayım boşanma sürecindeyiz davayı ben açtım avukat tuttum. Atanamadım da bir meşguliyetim kafamı dağıtacak bişey de yok kpss hazırlanıyorum birkaç hafta sonra sınav var çocuğum yok allahtan çok umutsuz çok karamsarım ben şimdi nolucam diye diye perşan oldum allaha sığındım çok mutsuzum nolursunuz bana birkaç örnek verin çevrenizden hayatımın en kötü dönemindeyim en dipteyim ne iş güç var ne eş var allahtan ailem çok sahip çıkıyor buna hep şükrettim ama içim hep buruk işte kamuda çıkan ilanlara basvuruyorum puanım düşük o yüzden çıkmıyor. çok zor durumdayım birkaç sene sonra kendime geldiğimde yuva kurmak isteyeceğim şimdi bana kim bakar diyorum güzelim ama dul kaldım işte bana umutlu birkaç örnek verin birkaç şey söyleyin nolursunuz çok kötüyüm
Size kendimden örnek vereyim.Şu an yaşadıklarınızın aynısını yaşadım KPSS olmadı diğer kurumların sınavlarına girdim sınav,mülakat hepsini kazandım son aşamada ki görüşmede evraklarda evli gözüküyorsunuz eşiniz nerde Ne iş yapıyor gibi sorular sordular.Şu anda boşanma aşamasındayım dediğimde barışma durumunuz olduğunda başka şehre gidemessiniz ws..diyip olmadı.Herşeyin üst üste geldiği dönemlerdi.En dibi gördüğüm zamanlar...Görüştüğüm insanlar oldu ama evlilik bana her zaman uzaktı.Boşanma döneminde bir işim olsaydı belki daha kolay atlatacaktım diye düşündüm hep.Gerçi işim olsaydı bu sefer başka şeylere takacaktım o piskoloji ile.Neyse bir şekilde istediğim işe girdim düzenimi kurdum.Bu arada eşim çıktı karşıma.Birçok güçlükle sahip olduğum düzenimi bozup yurt dışına yerleştim evlendikten sonra.Şimdi diyorum ki ‘’iyi ki o zor günleri yaşamışım çünkü bu güzelliğe çıkan yol oralardan geçti’’.Şu anda bu şekilde düşünmen normal ama emin ol hepsi geçecek.Evliliğinde ne sıkıntı yaşadın bilmiyorum ama hepsi birer ders olsun sana.Karamsar olma kendine haksızlık etme sakın geçecek bu günlerde.birkaç ay süren bir evliliğim oldu şimdi ailemin yanındayım boşanma sürecindeyiz davayı ben açtım avukat tuttum. Atanamadım da bir meşguliyetim kafamı dağıtacak bişey de yok kpss hazırlanıyorum birkaç hafta sonra sınav var çocuğum yok allahtan çok umutsuz çok karamsarım ben şimdi nolucam diye diye perşan oldum allaha sığındım çok mutsuzum nolursunuz bana birkaç örnek verin çevrenizden hayatımın en kötü dönemindeyim en dipteyim ne iş güç var ne eş var allahtan ailem çok sahip çıkıyor buna hep şükrettim ama içim hep buruk işte kamuda çıkan ilanlara basvuruyorum puanım düşük o yüzden çıkmıyor. çok zor durumdayım birkaç sene sonra kendime geldiğimde yuva kurmak isteyeceğim şimdi bana kim bakar diyorum güzelim ama dul kaldım işte bana umutlu birkaç örnek verin birkaç şey söyleyin nolursunuz çok kötüyüm
Allah daha iyi etsin inşallah :)Benim ikinci evliliğin eşiminde tabi....ilk eşimle uzun bi flört aşamasından sonra evlendim lakin 8 ay zar zor ite kaka sürdü bu eşimle arkadaş aracılığı ile tanıştım tanışma evlilik toplam 3 ayda evlendim yani görücü usulü gibi oldu iyikide olmuş gayet huzurum mutluluğum yerinde... Umarım iyi bi iş hayırlı bi eş bulursunuz sizinde kısmetinizde vardır biri önce işinize bakın kendinizi toparlayın nerde ne zaman olacaksa çıkar karşınıza
Yaşadığımız süreçler hemen hemen aynı.Allahım daim etsin inşallahBenim ikinci evliliğin eşiminde tabi....ilk eşimle uzun bi flört aşamasından sonra evlendim lakin 8 ay zar zor ite kaka sürdü bu eşimle arkadaş aracılığı ile tanıştım tanışma evlilik toplam 3 ayda evlendim yani görücü usulü gibi oldu iyikide olmuş gayet huzurum mutluluğum yerinde... Umarım iyi bi iş hayırlı bi eş bulursunuz sizinde kısmetinizde vardır biri önce işinize bakın kendinizi toparlayın nerde ne zaman olacaksa çıkar karşınıza
Ben de mülakata girdiğimde böyle birşey yasarmıyım sırf bu kötü deneyim yüzünden nasıl yurt dışına çıkmayı basardınız nasıl güvendiniz eşinize anlatır mısınızSize kendimden örnek vereyim.Şu an yaşadıklarınızın aynısını yaşadım KPSS olmadı diğer kurumların sınavlarına girdim sınav,mülakat hepsini kazandım son aşamada ki görüşmede evraklarda evli gözüküyorsunuz eşiniz nerde Ne iş yapıyor gibi sorular sordular.Şu anda boşanma aşamasındayım dediğimde barışma durumunuz olduğunda başka şehre gidemessiniz ws..diyip olmadı.Herşeyin üst üste geldiği dönemlerdi.En dibi gördüğüm zamanlar...Görüştüğüm insanlar oldu ama evlilik bana her zaman uzaktı.Boşanma döneminde bir işim olsaydı belki daha kolay atlatacaktım diye düşündüm hep.Gerçi işim olsaydı bu sefer başka şeylere takacaktım o piskoloji ile.Neyse bir şekilde istediğim işe girdim düzenimi kurdum.Bu arada eşim çıktı karşıma.Birçok güçlükle sahip olduğum düzenimi bozup yurt dışına yerleştim evlendikten sonra.Şimdi diyorum ki ‘’iyi ki o zor günleri yaşamışım çünkü bu güzelliğe çıkan yol oralardan geçti’’.Şu anda bu şekilde düşünmen normal ama emin ol hepsi geçecek.Evliliğinde ne sıkıntı yaşadın bilmiyorum ama hepsi birer ders olsun sana.Karamsar olma kendine haksızlık etme sakın geçecek bu günlerde.
Yaşınız falan kaçtı bunlar olurken yurt dışında işinize devam ediyor musunuz hangi kurum mülakatlarında bu yanıtı aldınız o süreci biraz daha detaylı anlatır mısınız bnm için çok önemliSize kendimden örnek vereyim.Şu an yaşadıklarınızın aynısını yaşadım KPSS olmadı diğer kurumların sınavlarına girdim sınav,mülakat hepsini kazandım son aşamada ki görüşmede evraklarda evli gözüküyorsunuz eşiniz nerde Ne iş yapıyor gibi sorular sordular.Şu anda boşanma aşamasındayım dediğimde barışma durumunuz olduğunda başka şehre gidemessiniz ws..diyip olmadı.Herşeyin üst üste geldiği dönemlerdi.En dibi gördüğüm zamanlar...Görüştüğüm insanlar oldu ama evlilik bana her zaman uzaktı.Boşanma döneminde bir işim olsaydı belki daha kolay atlatacaktım diye düşündüm hep.Gerçi işim olsaydı bu sefer başka şeylere takacaktım o piskoloji ile.Neyse bir şekilde istediğim işe girdim düzenimi kurdum.Bu arada eşim çıktı karşıma.Birçok güçlükle sahip olduğum düzenimi bozup yurt dışına yerleştim evlendikten sonra.Şimdi diyorum ki ‘’iyi ki o zor günleri yaşamışım çünkü bu güzelliğe çıkan yol oralardan geçti’’.Şu anda bu şekilde düşünmen normal ama emin ol hepsi geçecek.Evliliğinde ne sıkıntı yaşadın bilmiyorum ama hepsi birer ders olsun sana.Karamsar olma kendine haksızlık etme sakın geçecek bu günlerde.
Insanlar boyle acik erisim olan ortamlarda cok nadir ozellerini paylasirlar. Bu anlasilir bir durum. Bosandim, hayatim mahvoldu dese bir uye kararinizi mi sorgulayacaksiniz? Sunu soyleyebilirim bir sene sonra hayatiniz da dusunceleriniz de cok farkli olacak. Sadece bu hissettiklerinize saplanip kalmayin. Daha yeni 50 sini hayli hayli gecmis bekar bir tanidigimizin nisanlandigini ogrendim. Kadin cok mutlu. Es adayi kibar, efendi bir adam. Hayat iste.kesinlikle katılıyorum ama kimse yaşanmış örnek vermiyor
Amin kalbi güzel olan herkesin Rabbimin yuvasında huzurlu mutlu etsin....Yaşadığımız süreçler hemen hemen aynı.Allahım daim etsin inşallah
Tesekkür ederim :)Insanlar boyle acik erisim olan ortamlarda cok nadir ozellerini paylasirlar. Bu anlasilir bir durum. Bosandim, hayatim mahvoldu dese bir uye kararinizi mi sorgulayacaksiniz? Sunu soyleyebilirim bir sene sonra hayatiniz da dusunceleriniz de cok farkli olacak. Sadece bu hissettiklerinize saplanip kalmayin. Daha yeni 50 sini hayli hayli gecmis bekar bir tanidigimizin nisanlandigini ogrendim. Kadin cok mutlu. Es adayi kibar, efendi bir adam. Hayat iste.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?