Aileniz de arkanızda duruyor bu çok güzel ve siz çalışan bir bayan missiniz yine çalışabilirsiniz başta belki zorlanırsınız ama buna da alisirsiniz isyerinizde yada başka yerde size kimsenin özel hayatinizla ilgili soru sorma hakkı yok ve bilseler bile onlarla o konuları konuşmak zorunda da değilsiniz insanın geçmişi geleceğinde de mutlaka çıkabilir önemli olan sizin dik durabilmeniz ve bu durumunda normal olmasiHanımlar iyi akşamlar..
24 yaşında bir buçuk yıllık evliyim. Çalışıyorum güzel bi işim arabam arkamda duran bi ailem var. Ama boşanma sürecine girdiğim için sizin desteğinize ihtiyaç duyuyorum. Eşim 32 yaşında olmasına rağmen büyüyememiş kumar bağımlısı bütün rızkını buna yatıran ve mahremiyet duygusu olmadığı için evin içindeki her detayı ailesine anlatan onların söylemleriyle ilerleyen öğretme akıllı ve öfke kontrolü olmayan bir adam. Daha önce 3 ay ayrı kalmıştık dava açılmıstı ama tekrar denemek istemesiyle bi şans daha verilmişti ama yine olmadı. Çok aşık olarak evlenmiştik ve hala onu seviyor olmak canımı en çok acıtan şey. Ama bütün ömrümü de bu sekilde gecirmeye niyetim yok artık kalbimin sesiyle degil mantığımla ilerlemeliyim çünkü defalarca verilen sözler tutulmadı. Evliliğim başından beri çok çalkantılı geçti benimle beraber ailemde çok yıprandı. Bu boşanma gerçeklestikten sonra düzenime kaldığım yerden devam etmek gelmiyor içimden kimseye hiç bir açıklama yapmak istemiyorum. İşten ayrılıp şehir değiştirmek istiyorum. Ailemin de bir süredir memlekete dönme düsünceleri var konuştuk hem fikir olmamıza sevindik. Sadece yeni bir sehir yeni bir iş ve huzur istiyorum. Zorlukları olacaktır illaki ama benim gibi bu sürecten geçen ve hayatını tekrar kuran hemcinslerimden destek almak istiyorum çünkü zorlanıyorum. Okuduğunuz için teşekkür ederim
Böyle bir süreç yaşamadım ama tebrik ediyorum demeye geldim. Hep böyle kararlı ve güçlü olun, kendinize değer verin. Daha da çok gençsiniz önünüzde güzel bir hayat var sizi bekleyen. Umarım çok mutlu olursunuz.
Bosanmak hayrına canım, degısmez bu adam. Kararını destekliyorum ailende ne guzel desteklemıs. Sehır degısıklıgı ıyı fıkır ama is bul gitmeden.Pamukannesi83
benneyanginlargordum
Siz eskilerden beri burdasınız yorumunuz değerli benim icin bi önceki mesajım için biseyler söyler misiniz
İşte şu kısmı düşündürüyor beniAma sonrası içinde çok endişeliyim ben bunları atlattığımda ve zamanı geldiğinde birine tekrar nasıl güvenicem hadi ben kendimden eminim evliliğimde çok yanlış kişiye denk gelmiştim karşıma da benim gibi biri çıkacak illa ki ya o da geçmişte benim yaşadığım seyleri başkasına yaşattıysa ondan emin olamam ki ya aynı şeyleri tekrar yaşarsam bana hiç doğru bir adam denk gelmedi şimdiye kadar evet bunları düşünüyor olmam bana bile o kadar saçma geliyor ki bazen çok uzak çünkü ama kendimi yiyip bitirmeme engel olamıyorum
Ama sonrası içinde çok endişeliyim ben bunları atlattığımda ve zamanı geldiğinde birine tekrar nasıl güvenicem hadi ben kendimden eminim evliliğimde çok yanlış kişiye denk gelmiştim karşıma da benim gibi biri çıkacak illa ki ya o da geçmişte benim yaşadığım seyleri başkasına yaşattıysa ondan emin olamam ki ya aynı şeyleri tekrar yaşarsam bana hiç doğru bir adam denk gelmedi şimdiye kadar evet bunları düşünüyor olmam bana bile o kadar saçma geliyor ki bazen çok uzak çünkü ama kendimi yiyip bitirmeme engel olamıyorum
Şöyle söyleyim bu sana ders olacagı ıcın sadece asık olunca gozune perde inmeyecek artık. Mantıgın on planda olacak. Anne baba sozu de dinlersen hata yapma sansın cok duser zaten.İşte şu kısmı düşündürüyor benibenneyanginlargordum
Öncelikle hakkınızda hayırlısı olsun. Bazen insan bir yol ayrımına geliyor tüm çareler denendikten sonra hayatının kararını veriyor. Benim içinde bir süre önce böyle oldu. Sevmek bazen bir şey ifade etmiyor. Hatta yetmiyor. Ayrıldıktan sonra yaşadığım şehirden ayrıldım, hatta ailemde (denk geldi onlarında taşınması) elbette bu süreç çok acılı sancılı geçiyor. Ama tüm bu acıları yaşadığında hayata daha güçlü daha büyümüş devam ettiğimi hissediyorum. Daha kendime ait bir hayat gibi. Şimdi eskisinden daha güçlü kendine daha çok değer veren sahip çıkan, hayalleri için mücadele eden bir ben var. Kesinlikle sancılıda olsa bu özgürlük için değermiş diyor insan. bir yanım uğradığım hayal kırıklığı ve haksızlıklara sızlarken, bir yanım kurtulduğuma şükür halindeHanımlar iyi akşamlar..
24 yaşında bir buçuk yıllık evliyim. Çalışıyorum güzel bir işim arabam arkamda duran bi ailem var. Ama boşanma sürecine girdiğim için sizin desteğinize ihtiyaç duyuyorum. Eşim 32 yaşında olmasına rağmen büyüyememiş kumar bağımlısı bütün rızkını buna yatıran ve mahremiyet duygusu olmadığı için evin içindeki her detayı ailesine anlatan onların söylemleriyle ilerleyen öğretme akıllı ve öfke kontrolü olmayan bir adam. Daha önce 3 ay ayrı kalmıştık dava açılmıstı ama tekrar denemek istemesiyle bi şans daha verilmişti ama yine olmadı. Çok aşık olarak evlenmiştik ve hala onu seviyor olmak canımı en çok acıtan şey. Ama bütün ömrümü de bu sekilde gecirmeye niyetim yok artık kalbimin sesiyle degil mantığımla ilerlemeliyim çünkü defalarca verilen sözler tutulmadı. Evliliğim başından beri çok çalkantılı geçti benimle beraber ailemde çok yıprandı. Bu boşanma gerçeklestikten sonra düzenime kaldığım yerden devam etmek gelmiyor içimden kimseye hiç bir açıklama yapmak istemiyorum. İşten ayrılıp şehir değiştirmek istiyorum. Ailemin de bir süredir memlekete dönme düsünceleri var konuştuk hem fikir olmamıza sevindik. Sadece yeni bir sehir yeni bir iş ve huzur istiyorum. Zorlukları olacaktır illaki ama benim gibi bu sürecten geçen ve hayatını tekrar kuran hemcinslerimden destek almak istiyorum çünkü zorlanıyorum. Okuduğunuz için teşekkür ederim
Aynı evde değilizKumar bağımlısı eşle hatanız hala aynı evde olmanız
Bende boşanma aşamasındayken üye olmuştum ve benzer bi konu açmıştım tecrübe sahibi arkadaşlar çok teselli ettiler sağolsunlarHanımlar iyi akşamlar..
24 yaşında bir buçuk yıllık evliyim. Çalışıyorum güzel bir işim arabam arkamda duran bi ailem var. Ama boşanma sürecine girdiğim için sizin desteğinize ihtiyaç duyuyorum. Eşim 32 yaşında olmasına rağmen büyüyememiş kumar bağımlısı bütün rızkını buna yatıran ve mahremiyet duygusu olmadığı için evin içindeki her detayı ailesine anlatan onların söylemleriyle ilerleyen öğretme akıllı ve öfke kontrolü olmayan bir adam. Daha önce 3 ay ayrı kalmıştık dava açılmıstı ama tekrar denemek istemesiyle bi şans daha verilmişti ama yine olmadı. Çok aşık olarak evlenmiştik ve hala onu seviyor olmak canımı en çok acıtan şey. Ama bütün ömrümü de bu sekilde gecirmeye niyetim yok artık kalbimin sesiyle degil mantığımla ilerlemeliyim çünkü defalarca verilen sözler tutulmadı. Evliliğim başından beri çok çalkantılı geçti benimle beraber ailemde çok yıprandı. Bu boşanma gerçeklestikten sonra düzenime kaldığım yerden devam etmek gelmiyor içimden kimseye hiç bir açıklama yapmak istemiyorum. İşten ayrılıp şehir değiştirmek istiyorum. Ailemin de bir süredir memlekete dönme düsünceleri var konuştuk hem fikir olmamıza sevindik. Sadece yeni bir sehir yeni bir iş ve huzur istiyorum. Zorlukları olacaktır illaki ama benim gibi bu sürecten geçen ve hayatını tekrar kuran hemcinslerimden destek almak istiyorum çünkü zorlanıyorum. Okuduğunuz için teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?