Boşanma süreci yapılacaklar

O kişi ben olmayayım bunu haketmedim. Her şeyde alınacak bir ders vardır. Bu durum herkesin başına geliyor. Sadece kendimi nasıl ayakta tutarım bilmiyorum
Siz olmasınız bundan eminim. Ne istediğinizi çok iyi biliyorsunuz, bunun içinde değer görmediğiniz bir evliliğe çocuk ortak etmek yok. Oradan kaçıp uzaklaşmak var. Yapacaksınız bunu. 💓

Siz olmasınız bundan eminim. Ne istediğinizi çok iyi biliyorsunuz, bunun içinde değer görmediğiniz bir evliliğe çocuk ortak etmek yok. Oradan kaçıp uzaklaşmak var. Yapacaksınız bunu. 💓
Çok güçlü olmak zorundayım . Sürekli kötü hayaller kuruyorum hep merak edeceğim onu bu süreç nasıl geçer yıllarla alışır mıyım. Büyük bir nefrete mi kapılırım. İlerde üzülür müyüm.işimi yapabilecek miyim neden bu durumu yaşıyorum. Boşanmak kabus degil ama aklımda ne varsa gerçekleştirmek istiyorum onun gölgesinde kaldığım anşarı düşünüyorum. Felaket bir his karmaşası içindeyim

Of acınız satırlardan taşıyor resmen. Şu an çok öfkeli kırgın ve üzgünsünüz. Öncelikle hiçbir karar almayın. (Ayrılmamak gibi değil tabi ki bitti artık o iş. Sallıyorum gidip eşyalarınızı almayın, kimseye birşey söylemeyin, kimsenin telefonlarını açmayın.) Salim kafaya ulaşmak için şu acının dorukta olduğu ve olacağı birkaç haftayı aşıp rutine dönmek gerek. Sonra giderek daha çok güçlenecek kendinize Daha çok güveneceksiniz. Sizi gören aileniz de giderek toparlamaya başlayacak ve herşey daha güzel olacak inanın. 🧚

Of acınız satırlardan taşıyor resmen. Şu an çok öfkeli kırgın ve üzgünsünüz. Öncelikle hiçbir karar almayın. (Ayrılmamak gibi değil tabi ki bitti artık o iş. Sallıyorum gidip eşyalarınızı almayın, kimseye birşey söylemeyin, kimsenin telefonlarını açmayın.) Salim kafaya ulaşmak için şu acının dorukta olduğu ve olacağı birkaç haftayı aşıp rutine dönmek gerek. Sonra giderek daha çok güçlenecek kendinize Daha çok güveneceksiniz. Sizi gören aileniz de giderek toparlamaya başlayacak ve herşey daha güzel olacak inanın. 🧚
O kadar doğru ki yazdıklarınız karmaşa ve acıyla savruluyorum sanki. Ben bu duruma gelecek kadar kötü bir eş miydim.

Çok güçlü olmak zorundayım . Sürekli kötü hayaller kuruyorum hep merak edeceğim onu bu süreç nasıl geçer yıllarla alışır mıyım. Büyük bir nefrete mi kapılırım. İlerde üzülür müyüm.işimi yapabilecek miyim neden bu durumu yaşıyorum. Boşanmak kabus degil ama aklımda ne varsa gerçekleştirmek istiyorum onun gölgesinde kaldığım anşarı düşünüyorum. Felaket bir his karmaşası içindeyim
Mesleğiniz var, aileniz yanınızda. En önemlisi kararınız net, her ne kadar stresiniz olsa da. Bu sıkıntılar malesef olacak, kimse güle oynaya boşanmıyor ki. Biraz kafanızı boşaltın, bir müddet birşey düşünmeyin, şoku atlatın. Sonra ne gerekiyorsa yaparsınız.

Mesleğiniz var, aileniz yanınızda. En önemlisi kararınız net, her ne kadar stresiniz olsa da. Bu sıkıntılar malesef olacak, kimse güle oynaya boşanmıyor ki. Biraz kafanızı boşaltın, bir müddet birşey düşünmeyin, şoku atlatın. Sonra ne gerekiyorsa yaparsınız.
Çok canım yanıyor anladığınız ve destek olduğunuz için hepinize çok teşekkür ederim. Kendi aile beni kötülemeye başlamış. Utanmaz ya utanmaz. Allah vicdan versin herkese

Kayınpederimde neden bize söylemedin diyor. Ben afedersiniz de barıştırın bizi diye mi gelecektim bu kafalar beni çok üzecek anlıyorum.

Çok canım yanıyor anladığınız ve destek olduğunuz için hepinize çok teşekkür ederim. Kendi aile beni kötülemeye başlamış. Utanmaz ya utanmaz. Allah vicdan versin herkese
İftira falan atarsa sakın ha dağılmayın. Bunların ata sporu gibi birşey bu zaten. Sakince '' Kanıtla. '' deyin.

İftira falan atarsa sakın ha dağılmayın. Bunların ata sporu gibi birşey bu zaten. Sakince '' Kanıtla. '' deyin.
Bu kadar düşmesini istemiyorum. Böyle şeylerle uğraşmak istemiyorum.Bu insanı sevdim ben ya iyi kötü bir buçuk yıl yaşadık bu kadar rezil olmasın istiyorum. Niyeti neyse açık olsun istiyorum seni istemiyorum desin

Şuan hiç bir şekilde geri dönüşü yok.. uzun uzun yazamıyorum gözlerim acıyor aglamaktan. Annemin aglamasına babamın çaresizliğine dayanamıyorum en çokta iki gün önce sarılıp oynaşıp oturup yemek yediğimize sonrasında geldiğimiz bu noktaya canım çok yanıyor göz açıp kapansa bitse. Evrak göndersin imzalayıp bitsin istiyırum mahkeme falan çekemem kimseyle yüz yüze gelmek istemiyorum.evden çıkarken hiç bir şeyimi almadım onların orada olması bile canımı yakıyor. Sürekli herkese beni kötülediğini bilmek.
Dedim ya zor bi sureç. Suan cok iyi anliyrm ne duyguda oldugunuzu ailecek
Ben sadece kiyafetlerimi almistim diger ailemin cehiz niyetiyle aldigi esyalar hala orda. Gidip almak bile istemedim okdr yoruldumki, onun olsun hersey ama keske kirilan hevesimi geri verse bana.
Eger niyetiniz kesinse bencede anlasmali bosanin bitsin.
Cok uzuldum sizin ve en cokda ailenizin adina tek diyecegim hepsi gececek....

Bekarken ailesiyle mi evlencem ne alaka derdim. Ama evlenince anladım çok haklısınız.
Allah sizi feraha çıkarsın. Çok mutlu olun inşallah.
Aile her şey heleki bunun ailesi tamam sözde beni severler ama ogulları pırlantadır her dediğini her sözünü atasözü gibi ezberlerler.

Dedim ya zor bi sureç. Suan cok iyi anliyrm ne duyguda oldugunuzu ailecek
Ben sadece kiyafetlerimi almistim diger ailemin cehiz niyetiyle aldigi esyalar hala orda. Gidip almak bile istemedim okdr yoruldumki, onun olsun hersey ama keske kirilan hevesimi geri verse bana.
Eger niyetiniz kesinse bencede anlasmali bosanin bitsin.
Cok uzuldum sizin ve en cokda ailenizin adina tek diyecegim hepsi gececek....
Ben valize hiç bir şey koyamadan getirdim öyle acı ki nelerim kaldı hiç kullanamadığım onca şey dolaplarda kaldı...siz ne durumdasınız ayrıldınız mı

Ben valize hiç bir şey koyamadan getirdim öyle acı ki nelerim kaldı hiç kullanamadığım onca şey dolaplarda kaldı...siz ne durumdasınız ayrıldınız mı
Ahhhh
Ne heveslerle alinan esyalar vardi demi.
Hala aklima gelir şurda şunum vardi, şu dolabimda hic kullanmadigim tabagim vardi, ahhh ne guzeldi diye derim kendi kendime.
Ne diyim kimsenin yaptigi yanina kar kalmasin dilerim.
sizin ve ailenizinde Tez zamanda iciniz ferahlasin insAllah.

Evet ayrildim ben benimde baska sehirdeydi elbiselerimi topladim ciktim o evden bidahada hic donmedim.6 ay olcak nerdeyse

Ahhhh
Hala aklima gelir şurda şunum vardi, şu dolabimda hic kullanmadigim tabagim vardi, ahhh ne guzeldi diye derim kendi kendime.

Evet ayrildim ben benimde baska sehirdeydi elbiselerimi topladim ciktim o evden bidahada hic donmedim.6 ay olcak nerdeyse
Benim toplayacak zamanım olmadı nasıl oldu sizinki . Acınızı hatırlatmak istemiyorum sadece olay çok yeni bu süreçte ne yapmalıyım bilmiyorum

Benim toplayacak zamanım olmadı nasıl oldu sizinki . Acınızı hatırlatmak istemiyorum sadece olay çok yeni bu süreçte ne yapmalıyım bilmiyorum
Benim konum var okuyun isterseniz.
Aldatma vardi yani az cok kestiriyodum o evde duramicami ben. Ailem yakin bi sehirdeydi onlari aradim gecenin 3nde onlar gelene kdarda esyalarimi topladim. Pandemiden dolayi ve ilcede oldugumuzdan otobusler yoktu oyuzden ailemi aradim.
En son hatirladigim tek sey evin yuzu saclarimla dolu olmasi

Cok uzuldum suanki hislerine
Senden tek istedigim sey uzulme diyemem ama gececek emin ol, tek aklindan cikarmadigin bu olsun.
Hangi aci ayni kaldiki soylesene.

Ben ayrildigim ilk zamanlar kalbime vuruyodum agriyo diye yaniyo diye. Dusun okadar canim aciyodu, istemsizce yapiyodum.
Ama simdi iyim, tabiki bazi yasanmisliklar gecmiyo mesela aldatilma gibi degersizlik hissi gibi ama ogunlerimle bugunume bakiyrm cok sukur diyorum. Dahada iyi olacagim biliyorum ve inaniyorum
Sende inan...

Ahhhh

Benim ailem çok uzaktaydı boş valizle gelmişim nasıl bir acıysa sadece kaçmak istedim. Deger görmedim. Kalbim kırık aglamışım sabaha kadar hala bana kötü davranışı canımın yanışı aklıma geliyor.keşke o gün hiç olmasaydı yada hiç tanımasaydım yanımdan geçip gitseydi diyorum.

Back
X