Boşanma süreci yapılacaklar

Benim konum var okuyun isterseniz.
Aldatma vardi yani az cok kestiriyodum o evde duramicami ben. Ailem yakin bi sehirdeydi onlari aradim gecenin 3nde onlar gelene kdarda esyalarimi topladim. Pandemiden dolayi ve ilcede oldugumuzdan otobusler yoktu oyuzden ailemi aradim.
En son hatirladigim tek sey evin yuzu saclarimla dolu olmasi

Cok uzuldum suanki hislerine
Senden tek istedigim sey uzulme diyemem ama gececek emin ol, tek aklindan cikarmadigin bu olsun.
Hangi aci ayni kaldiki soylesene.

Ben ayrildigim ilk zamanlar kalbime vuruyodum agriyo diye yaniyo diye. Dusun okadar canim aciyodu, istemsizce yapiyodum.
Ama simdi iyim, tabiki bazi yasanmisliklar gecmiyo mesela aldatilma gibi degersizlik hissi gibi ama ogunlerimle bugunume bakiyrm cok sukur diyorum. Dahada iyi olacagim biliyorum ve inaniyorum
Sende inan...
Çok üzüldüm inanın bir kadının yaşayacagı en keskin acı. Hep en korktuğum şey. Şu an o kadar yalnızım ki ailem dışında kimse yanımda degil.Çok acıtacak biliyorum 2015 ten beri hayatımda sanki onunla doğmuş gibiyim her anımda o vardı mezuniyetim. Her şeyimde o var onun varlığını silecek bir duygu var mıdır. Kimseyi tanımak ister miyim kimseye güvenemem hep onun hayatını merak ederim diye kendimi yoruyorum

Çok üzüldüm inanın bir kadının yaşayacagı en keskin acı. Hep en korktuğum şey. Şu an o kadar yalnızım ki ailem dışında kimse yanımda degil.Çok acıtacak biliyorum 2015 ten beri hayatımda sanki onunla doğmuş gibiyim her anımda o vardı mezuniyetim. Her şeyimde o var onun varlığını silecek bir duygu var mıdır. Kimseyi tanımak ister miyim kimseye güvenemem hep onun hayatını merak ederim diye kendimi yoruyorum
Bu hisleri anliyorum
Ama keske onlarda bizim icin boyle dusunuyo olsaydi, bu konuma gelmezdik emin ol.
Onca emek verildiyse onca sene gectiyse ikinizde yasadiniz. Bitek senin canin yanmamali.
Bende hep demisimdir nasil olursa insan hic uzulmez, hic cabalamaz okdar zamanin hatri yokmu diye ama yokmuş...

Bu hisleri anliyorum
Ama keske onlarda bizim icin boyle dusunuyo olsaydi, bu konuma gelmezdik emin ol.
Onca emek verildiyse onca sene gectiyse ikinizde yasadiniz. Bitek senin canin yanmamali.
Bende hep demisimdir nasil olursa insan hic uzulmez, hic cabalamaz okdar zamanin hatri yokmu diye ama yokmuş...
Onun canı yanmıyor eminim. Buna üzülemiyorum ama. Allah bu günü benim yaşamama istediyse vardır bir sebebi diyorum.Ah kardeşim ah bacım .. tarifsiz acılar.

Onun canı yanmıyor eminim. Buna üzülemiyorum ama. Allah bu günü benim yaşamama istediyse vardır bir sebebi diyorum.Ah kardeşim ah bacım .. tarifsiz acılar.
Gercekden oyle tarifi yok aslinda bu acilarin. Anlatiyosun ama karsindakinin anladigi kadar anca...
Yasayan bilir.
Bundan sonraki yasantinda Guzel gunler görmen dilegiyle...
Sen guclusun unutma
Dua edecem senin icin

Gercekden oyle tarifi yok aslinda bu acilarin. Anlatiyosun ama karsindakinin anladigi kadar anca...
Yasayan bilir.
Bundan sonraki yasantinda Guzel gunler görmen dilegiyle...
Sen guclusun unutma
Dua edecem senin icin
Teşekkür ederim çok ihtiyacım var gerçekten duaya iyi niyete güzel dilege çok mutlu oldum umarım bundan sonra hayatınız çok güzel olur kötü her şeyi geride bırakırsınız..

Ayy hiç mutevazi olamayacağım dibine kadar boşanmanın acısını yaşamış biri olarak hemen yazıyorum.hangimiz hakettikki bize yasattiklarini ...arabanın içinde coook sağa çekip bağırarak aglamisligim vardır rabbimmmm yanıyorum Musa Aleyhisselam'ın duası gibi göğsüme genişlik ver diye çok haykırdım.

1.madde / it iti ısırmaz .onun ailesi tabiki ona destek çıkacak

2.madde/ seni herkese karalayacak.ovmesini bekleme.yemek yapmazdı temizlik yapmazdı kadınlık yapmazdı totosunu doner yatardı ocuga bakmazdi ...neler neler

3.madde/ bırak eşyaları alma bile başına bela olarak kalsın onları görünce senin canın aciyacagina onun canı yansin yenilerini alirsin

4.madde / hergun daha da cirkeflesecek kendi kişiliksiz ligini belli edecek

5.madde/ paralarını alacağına canlarını al daha iyi onlar için son kuruşuna kadar tazminat nafaka al köpek gibi hayat boyu ödemek zorunda

6 madde/emin ol çok zor olacak ama hepsi gececek

Ayy hiç mutevazi olamayacağım dibine kadar boşanmanın acısını yaşamış biri olarak hemen yazıyorum.hangimiz hakettikki bize yasattiklarini ...arabanın içinde coook sağa çekip bağırarak aglamisligim vardır rabbimmmm yanıyorum Musa Aleyhisselam'ın duası gibi göğsüme genişlik ver diye çok haykırdım.

1.madde / it iti ısırmaz .onun ailesi tabiki ona destek çıkacak

2.madde/ seni herkese karalayacak.ovmesini bekleme.yemek yapmazdı temizlik yapmazdı kadınlık yapmazdı totosunu doner yatardı ocuga bakmazdi ...neler neler

3.madde/ bırak eşyaları alma bile başına bela olarak kalsın onları görünce senin canın aciyacagina onun canı yansin yenilerini alirsin

4.madde / hergun daha da cirkeflesecek kendi kişiliksiz ligini belli edecek

5.madde/ paralarını alacağına canlarını al daha iyi onlar için son kuruşuna kadar tazminat nafaka al köpek gibi hayat boyu ödemek zorunda

6 madde/emin ol çok zor olacak ama hepsi gececek
Para pul umurumda degil daha şimdiden en kötü kadın ben oldum her şeyim berbatmış bunca zahmete neden katlandıysam. O lanet adamın bir kuruş parasını yemem.eşya mevzusunda bi akıl ver kişisel hiç bir şeyimi alamadım boş valizle geldim almak istiyorum yoksa bütün ev onun olsun. Eşyalarımı sokaga fırlatmasından çok korkuyorum bir kere giymediğim ne hevesle aldığım onca şey var ki...

Bir önceki konumdan biliyorsunuz neler yaşadığımı. Şimdi sadece bilmek istiyorum boşanma da süreç nasıl işliyor ne yapmalıyım. Ailem perişan. Bunu hak etmedik. Lütfen yardımcı
Bir dur bir sakinleş nefes al. Zamana bırak bence. Birazcık ayrı kalın yat uyu bence oda bir toplasın kafasını. Süreç zamanı gelince olur sen bir boşalt kafanı dinlen.

Bir dur bir sakinleş nefes al. Zamana bırak bence. Birazcık ayrı kalın yat uyu bence oda bir toplasın kafasını. Süreç zamanı gelince olur sen bir boşalt kafanı dinlen.
Çok zorlanıyorum.. Çok. Heleki ailesinin hemen paşa oğlum moduna geçtiklerini bilmem. Beni delirtiyor.

Sadece 6 senedir birliktesin koskoca omurde 6 sene nedir ki?
bu kadar duygusal yaklasma konunu bilmiyorum ne yasadigini da bilmiyorum ben esimle 14 yildir birlikteyim 7 senedir de evliyim ve ikinci cocuguma hamileyim hayatin bize ne getirecegini asla bilemeyiz bosanirsakta allah korusun tabii ama onun varligini silecek bir duygu var midir diye dusunmem.
Suan fazla duygusal bakiyorsun mantikli olmaya calis guclu olmak zorundasin ilerde tekrar guvenip seveceksin belki cocuklarin olacak daha buyuk sevgiler olacak hayatinda ben inaniyorum seni tanimiyorum ama kalbimden hayatinda cok mutlu gunlerinin olacagini hissettim.
Yipratma kendini ailende oyle allah korusun hasta olursaniz degecek mi yani?

Çok zorlanıyorum.. Çok. Heleki ailesinin hemen paşa oğlum moduna geçtiklerini bilmem. Beni delirtiyor.
Ben hatırladım sizi daha çok yeni geldin ailenin yanına dimi. Bu kadar dövünmek ağlamak sinir olmak şu an normal gelebilir ama fazlası gereksiz. Sen böyle yaptıkça ailen daha beter üzülür. En azından pazartesiye kadar hiç konuşmayın bu konuyu. Senin eşyalarını filan niye atsın. İlk sinirle söylenen herşeyi ciddiye almayın bence.

Sadece 6 senedir birliktesin koskoca omurde 6 sene nedir ki?
bu kadar duygusal yaklasma konunu bilmiyorum ne yasadigini da bilmiyorum ben esimle 14 yildir birlikteyim 7 senedir de evliyim ve ikinci cocuguma hamileyim hayatin bize ne getirecegini asla bilemeyiz bosanirsakta allah korusun tabii ama onun varligini silecek bir duygu var midir diye dusunmem.
Suan fazla duygusal bakiyorsun mantikli olmaya calis guclu olmak zorundasin ilerde tekrar guvenip seveceksin belki cocuklarin olacak daha buyuk sevgiler olacak hayatinda ben inaniyorum seni tanimiyorum ama kalbimden hayatinda cok mutlu gunlerinin olacagini hissettim.
Yipratma kendini ailende oyle allah korusun hasta olursaniz degecek mi yani?
Çok teşekkür ederim her söylediğiniz için umarım bu günlerde geçer buraya mutlu başlıklar açmak için gelirim.bugün bu sözü başka biri daha söyledi umarım herkes çok mutlu olur sizde evlatlarınızla saglıklı ve uzun bir ömür yaşarsınız. Duygusalım ailemin üzülmesi beni mahvediyor kalbim parçalanıyor.

Ben hatırladım sizi daha çok yeni geldin ailenin yanına dimi. Bu kadar dövünmek ağlamak sinir olmak şu an normal gelebilir ama fazlası gereksiz. Sen böyle yaptıkça ailen daha beter üzülür. En azından pazartesiye kadar hiç konuşmayın bu konuyu. Senin eşyalarını filan niye atsın. İlk sinirle söylenen herşeyi ciddiye almayın bence.
Sadece sözde inanın ailemin yanında hiç bir tepki vermiyoruö içimden geleni sadece burada paylaşabiliyorum heer şey için çok teşekkür ederim.O kişinin öfkesi hiç bitmez ailelerin ilişkimizi bilmesini hiç istemezdim. Kendi elimle bu günlere geldiğim için çok üzgünüm.

Çok teşekkür ederim her söylediğiniz için umarım bu günlerde geçer buraya mutlu başlıklar açmak için gelirim.bugün bu sözü başka biri daha söyledi umarım herkes çok mutlu olur sizde evlatlarınızla saglıklı ve uzun bir ömür yaşarsınız. Duygusalım ailemin üzülmesi beni mahvediyor kalbim parçalanıyor.
Bizimde oldu sorunlarimiz inan anliyorum seni ailenide anliyorum uzulmeyin cok uzuldugunuzu biliyorum ama allah saglik versin inan gerisi bos.
Gececek bugunler dua edicem sizler icin allah yardimciniz olsun.
Guzel dileklerin icinse cok tesekkur ederim lutfen degmeyecek insanlar icin uzulmeyin.

Bizimde oldu sorunlarimiz inan anliyorum seni ailenide anliyorum uzulmeyin cok uzuldugunuzu biliyorum ama allah saglik versin inan gerisi bos.
Guzel dileklerin icinse cok tesekkur ederim lutfen degmeyecek insanlar icin uzulmeyin.
Çok zor Rabbim imtihanlarımızı kolaylaştırsın.çok teşekkür ederim umarım bu günleri selametle atlatırız. Şükür ailem var Allah hiç kimseyi ailesiz çaresiz bırakmasın

Allah razı olsun dualarınız için çok teşekkür ederim burada hiç tanımadığım ama kalben yanımda hissettiğim çok kişi oldu.Çok zormuş Allah kimseye vermesin.

Şuan hiç bir şekilde geri dönüşü yok.. uzun uzun yazamıyorum gözlerim acıyor aglamaktan. Annemin aglamasına babamın çaresizliğine dayanamıyorum en çokta iki gün önce sarılıp oynaşıp oturup yemek yediğimize sonrasında geldiğimiz bu noktaya canım çok yanıyor göz açıp kapansa bitse. Evrak göndersin imzalayıp bitsin istiyırum mahkeme falan çekemem kimseyle yüz yüze gelmek istemiyorum.evden çıkarken hiç bir şeyimi almadım onların orada olması bile canımı yakıyor. Sürekli herkese beni kötülediğini bilmek.
Belki soğuk bir bakış açısı olarak algılayabilirsiniz.
ama anne babanız niye bu kadar perişan?
kızları kefenle dönmedi ya?
evlenmek kadar boşanmakta var.
ciğeri 5 para etmeyecek insanlar yüzünden arkada kalıp ağıt yakmak niye?

ne güzel kızları yanlarında.
hayat duygusallıkla yaşandığında çok gaddar oluyor.
mantıkla yaşandığında ise,
Zorluğun karşısında dimdik güçlü karşılanıyor.
tamam tabiki zordur. Kolay diyemem.

ama benim dökeceğim gözyaşının bile kıymeti olmalı.
biliyor musunuz,ruhumuzun ve bedenimizin kıymetini ağırlığını biz belirliyoruz.
yaşayarak,kendimize nasıl davranarak karşıdakine önemimizi gösteriyoruz.

gidenin cehenneme kadar yolu var açıkçası.
hayatımda 2 yıldır üst üste gelen acılı,sancılı süreçlerim oldu ve arka arkaya.
tek tek her derdime oturdum 2 gün düşündüm düşündüm ağladım. Yorulmana kadar.
sonra bir çizgi.
ben gözlerimi yaşlarla doldururken,hayatı kaçırıyor güzellik varsa göremiyorum.
bu sebepten yas tutmam sadece 2 gün.

Belki soğuk bir bakış açısı olarak algılayabilirsiniz.
ama anne babanız niye bu kadar perişan?
kızları kefenle dönmedi ya?
evlenmek kadar boşanmakta var.
ciğeri 5 para etmeyecek insanlar yüzünden arkada kalıp ağıt yakmak niye?

ne güzel kızları yanlarında.
hayat duygusallıkla yaşandığında çok gaddar oluyor.
mantıkla yaşandığında ise,
Zorluğun karşısında dimdik güçlü karşılanıyor.
tamam tabiki zordur. Kolay diyemem.

ama benim dökeceğim gözyaşının bile kıymeti olmalı.
biliyor musunuz,ruhumuzun ve bedenimizin kıymetini ağırlığını biz belirliyoruz.
yaşayarak,kendimize nasıl davranarak karşıdakine önemimizi gösteriyoruz.

gidenin cehenneme kadar yolu var açıkçası.
hayatımda 2 yıldır üst üste gelen acılı,sancılı süreçlerim oldu ve arka arkaya.
tek tek her derdime oturdum 2 gün düşündüm düşündüm ağladım. Yorulmana kadar.
sonra bir çizgi.
ben gözlerimi yaşlarla doldururken,hayatı kaçırıyor güzellik varsa göremiyorum.
bu sebepten yas tutmam sadece 2 gün.
Hayır her şey yazıyla anlaşılmıyor. Üzülmeleri normal ben kendilerini paralıyorlarda demedim üzgünler ama benim için üzülüyorlar yaşadığım muamele karşısında üzgünler yoksa onlar bu kadar sogukkanlı ve destek olmasalar ben kahrolurdum. Şükür ki öyle degil mesajınız içinde teşekkür ederim. Ben çok duygusal degilimdir ama çok öfkeliyim. Kalbim kırık bununda hemen geçmesi olası degil. Hayatta neler yaşıyoruz nelerle cebelleşiyoruz.

Ilk yapacağınız iş bu süreci psikolojik destek alarak atlatmak.Ben boşanmadim ama dava açıldığında hemen psikologla hareket ettim.Bana cok iyi geldi.Cok güçlü davrandim.Dediginiz gibi sarılıp gülüşüp hatta hayalimizdeki tatilden dönüşte bunlar yaşandı.Ama asla geri adım atmadim.Ailesiyle görüşmedim saglam durdum o yıkıldı
Ah ne kadar üzücü degil mi sevdiğin adama lanet edecek kadar iğreniyorsun yapılanlar yaşananlar kara leke gibi oluyor ölüm gibi resmen kadınlar için. Bende öyle başkalarına boyun egecek biri hiç değilimdir.

Back
X