- 18 Şubat 2011
- 408
- 390
- 303
- Konu Sahibi Lavinia125
Ben de şiddet gördüğüm için boşanma aşamasındayım. Bebeğim henüz 2aylıkken gördüm ve o ve ailesi beni öyle suçladılar ki ailem bile galiba haklılar kızımız da çok fevri davranmış diye düşünmüşlerdi. Ben de öyle hissettim. Birbirimizi seviyoruz ama ikimiz de evliliği beceremiyoruz diye düşündüm. Sonra durduk yere tartışma başlatıp, tartışma esnasında bile sakin kalmama rağmen şiddet görünce aklım başıma geldi. Siz de hiç pişman olmayın. Şiddetin gerekçesi asla olamaz, hata sizde değil kendinizi suçlamayın.Bugüne kadar ailemden bir tokat dahi görmedim. Sadece kendimi suçluyorum keşke ters bakmasaydım keşke gittiği yere karışmasaydım belki mutlu olurduk diyorum
Ben de ailemde hiç şiddet olayını görmedim. Ne babam anneme veya bize bir kere elini kaldırmaya teşebbüs etmiştir, ne annem bize. Şiddetin ne olduğunu bile bilmezdim ama babam sevgisini hiç hissettirmediği için ilk erkek arkadaşım olan adama bu kadar güvendim diye düşünüyorum. Tüm sevgimi ona verdim. Sizin böylesi bir adama bu kadar bağlanmanız da bu yüzden gibi geldi bana.