• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanma süreci

İşte bunun adı sindirilme. Fevri davranışınız olmuşsa bile karşınızdakinin duyarsızlığı veya kışkırtması yüzündendir, bir süre sonra fark edeceksiniz. Çıkaracağınız dersleri alıp önünüze bakma zamanı. Kendimize değer verme zamanı. Şanslınız ki çocuk yokken ve yıllarınızı vermeden gerçek yüzünü görebilmişsiniz.
Kendimi motive edecek çok şeyim var tekrar okuyabilirim tekrar bi iş hayatı kurabilirim. Ama bazen öyle düşünceler geliyo ki keşke yanımda uyusaydı keşke kokusunu hissetseydim diye düşünüyorum

Ben dilerim ki sizin kadar çaresiz olmayayım
Bir şey daha diliyorum şu kadınlar başlarına gelen olaylara dik durabilse de sonra doğruyu söyleyene hemen 'Dilerim ki kınadığınızı yaşamayın'' diye yazılan ''inşallah yaşarsın'' diye okunan cümleyi kullanmasalar.
Ayrıca yıllardır zenginleri kınarım, hiç yaşamadım :KK70:
Siz merak etmeyin, Allah bile aklını kullananı seviyor :KK70:
Allah iyiliğini versin...

İhanette bulundu mu bilmiyorum. Böyle birşey ortaya çıkmış olsaydı bile kendimi suçlayacaktım eminim. Ben mutlu edemedim o yüzden gitti diye. Öyle bi durumdaydım ki onunla film izlemek bile bana inanılmaz bir ödül gibi gelirdi. Çok çalkantılı durumlar düşünceler yaşıyorum dilerim karma yerini bulur. Ve hak ettiğimizi yaşarız
Ayyy aynı ben. ne güzel günlerdi film izlerdik diye çok üzüldüm hatta arabada beraber bir yere giderken geçirdiğim süre bile gözümde kocaman olmuştu
Psikoloğa gitmiştim mahkemeden önce, herşeyin bir doğası var evliliğin doğasında da bu tür şeyler var hediye almak, romantizm, vakit geçirmek vs dedi
Çok doğru. yani normali bu zaten. beraber film izlediniz diye adam size lutfetmiş gibi düşünmeyin sizin evlilikle ilgili hayallerinizi mahvetti bunu düşünün

Ayyy aynı ben. ne güzel günlerdi film izlerdik diye çok üzüldüm hatta arabada beraber bir yere giderken geçirdiğim süre bile gözümde kocaman olmuştu
Psikoloğa gitmiştim mahkemeden önce, herşeyin bir doğası var evliliğin doğasında da bu tür şeyler var hediye almak, romantizm, vakit geçirmek vs dedi
Çok doğru. yani normali bu zaten. beraber film izlediniz diye adam size lutfetmiş gibi düşünmeyin sizin evlilikle ilgili hayallerinizi mahvetti bunu düşünün
Sen atlatabildin mi? Ne kadar sürdü?

Gerçekten bazen şöyle yüce gönüllü biri olamadığım için hayıflanıyorum. Eşimin kavga sırasında beni aşırı sinirlendiren ve kıran birkaç cümlesini bir türlü unutamıyorum. Hatta o cümleleri nasıl sindirip devam ettim diye kendime çok kızıyorum. Evliliğim, benim bu huyumdan dolayı berbat durumda.

Burada okuyorum. Aldatıldım dayak yedim ama hala çok seviyorum diye. Ya sorun bende aşırı kinciyim ve affetme özelliğim yok. Ya da hemcinslerim kendilerinden nefret ediyorlar. Benim aklım almıyor bu durumda sevginin devam edebilmesini. Anlayamıyorum.

Bunlar başıma gelmeden inanın sizden çok daha ağır şekilde savunacak yapıdaydım. Ya yaşadıklarım psikolojik olarak beni çökertti yada çok seviyorum. Kınamadan önce lütfen tüm kalbinizle empati yapın
Bence eşin seni hep sindirmiş,özgüvenini yerle bir etmiş,gözünü korkutmuş.O yüzden boşanmayı düşünemiyorsun ve sevdiğini sanıyorsun.Biraz kendine güven,bu gününü eşimle devam ettiricem derken,gelecegini mahvetme...

Gerçekten bazen şöyle yüce gönüllü biri olamadığım için hayıflanıyorum. Eşimin kavga sırasında beni aşırı sinirlendiren ve kıran birkaç cümlesini bir türlü unutamıyorum. Hatta o cümleleri nasıl sindirip devam ettim diye kendime çok kızıyorum. Evliliğim, benim bu huyumdan dolayı berbat durumda.

Burada okuyorum. Aldatıldım dayak yedim ama hala çok seviyorum diye. Ya sorun bende aşırı kinciyim ve affetme özelliğim yok. Ya da hemcinslerim kendilerinden nefret ediyorlar. Benim aklım almıyor bu durumda sevginin devam edebilmesini. Anlayamıyorum.
Herkesin bir yapısı bir karakteri var. Benim katlandıklarıma sen katlanamayabilirsin sen katlandıklarına ben katlanamam. Derler ya herkesin acısı sevdiği kadar

Bence eşin seni hep sindirmiş,özgüvenini yerle bir etmiş,gözünü korkutmuş.O yüzden boşanmayı düşünemiyorsun ve sevdiğini sanıyorsun.Biraz kendine güven,bu gününü eşimle devam ettiricem derken,gelecegini mahvetme...
Her geçen gün dahada kötü oldum. İnan 9 ay önce nasıl bir insandım buna dair fikrim yok

Her geçen gün dahada kötü oldum. İnan 9 ay önce nasıl bir insandım buna dair fikrim yok
Olabiliyor Can'ım.Kim ne Zaman ne yaşayacağını bilemiyor,başa gelince de işler hiç de sandıgımız gibi gitmiyor dogru fakat duygusal açıdan bakmak yerine gerçekçi bakabilirsen olaylara o Zaman belki biraz daha kolay olur işin.

Kimse senden değerli degil,bu düşünceyi hiç çıkarma aklından..

Sen atlatabildin mi? Ne kadar sürdü?
Zamanla geçiyor özel birşey yapmadım. psikoloğa iki kere gittim ilk zaman sonra devam etmedim. çünkü ekstra bir desteğe gerek olmadan geçtiğini farkettim
Zaten herkes geçeceğini söylüyordu ama geçmez sanıyordum
İki ayda baya yol katettim

Back
X