Boşanma süreci

man1awww

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2025
11
-5
1
25
Hanımlar merhaba . Daha önce burda boşanma sürecimle ilgili ve başıma gelenlerden konu açtım . Şuan hala devam ediyor dava daha ön inceleme bile olmadı . 4 ay oldu hala ara kararla mahkeme 2 yaşındaki çocuğumu vermedi . Çok bunaldım ve eski eş yüzünden güvenli değilim onun yüzünden çocuğumu alıp ailemin iline geçtim . Bugün tanınmamış bir araçla o şahis ben çocuğum ve ablam dışarı çıkarken bizi takip etmişti . Hastaneye gitmem gerekiyordu . Dönüşte durakta beklerken markete su almaya gittim . Markette durağın arkasında ve uzak değildi . Tam içeriye giderken çığlık sesleri geldi hemen dışarıya atladım baktım ablam yere düşmüş çocuk kucağında yok . Boşanma sürecindeki koca çocuğumu ablamın kucağından zorla alarak darp ederek kasten öldürmeye niyet etti ve arabayla üstünden geçecekti kendi iline gidecekti çocuğumla . Bu olayın ardından karakola başvurduk ve hala ortak velayet olduğu için çocuğumu devlet korumasına bırakmak zorunda bıraktılar beni . Darp raporu uzaklaştırma aldık ama bu kişi bırakmak istemiyor . Çocuğum nekadar sürede orda kalır mahkeme ne zaman karar verecektir bilemiyorum çocuğum nerde iyimi bilmiyorum . Ordaki polisler en son çocuğumu görmemi bile izin vermediler giderken …. Ne yapmalıyım bu durumda bilemiyorum hanımlar … çok büyük travmalar yaşattı bana bu şahıs ve kafası yerinde değil . Bana acil fikir önerirmısınız

Ablanızın kucağından çocuğu aldığı anı illa ki o civardaki bir mağazanın kamerasında vardır.
Mağazalardan rica edip görüntüleri alın.
Her ne kadar hukuki olarak babada gözükse de çocuğu o şekilde alamaz. Göz göre göre 4 yaşındaki çocuğun gözü önünde darp uygulanmış. Normal bi davranış değil.

Avukat bulup direk şikayetçi olabilirsiniz. Kamera görüntüleriyle birlikte giderseniz daha iyi olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…