boşanma süreci

htczhr

Veni, Vidi, Vici...
Kayıtlı Üye
25 Mart 2011
3.884
33
158
39
başlıktanda anlaşılacağı üzere boşanma sürecindeyim. sanki bütün dünya başıma yıkılmış gibi. çünkü bir insanla boşanacağım diye evlenmiyorsunuz. onu bütün dünyanız yapıyorsunuz o olmayınca dünyanızda gitmiş oluyor hele bir de ondan dünyalar güzeli bir yavrunuz varsa daha da karışık...
bu günlerde kafam çok dağınık boşanmak için sebebim çok belirgin ve geri dönüşü yok bazen en iyisini yaptım diyorum ama çoğunlukla şöyle olmasaydı böyle olmasaydı. bi zaman makinesi olsa şöyle yapardım diye düsünürken yakalıyorum kendimi.. bazen onu cok sevdiğimi ve bunun asla bitmeyecegini düsünüyorum bazen de ne olursa olsun geri dönüş yok deyip kendime kızıyorum. kimseye de bir sey anlatamıorum sanki anlatmaya baslarsam etrafıma ördüğüm koza dağılacak ve paramparca olacagım gibi geliyor.. ve sürekli sunu soruyorum neden???
acaba herkes mi böyle

ben bugün bambaşka bir beni yaşıyorum...

silkelendim kendime geldim...

zırnık talep etmiyorum..

zırnık gözyaşı dökersem namertim...

tek istediğim bu adamdan kurtulmak...

kendime bile ah ediyorum...

eğer bu adam için bir dakika üzülür, sahip olduğum güzellikleri unutur, bu değersiz insan için göz yaşı dökersem bir daha hiç gülmiyeyim!!!

maalesef siddet gördüm eşimden sadece üzmekle kalmadı tüm insanlara olan güvenimi aldı benden hamde ailesi sayesinde en cok canımı yakan da bu...

kaç senelik evli olduğunuz ya da bu kararı alma sebebiniz hakkında bir fikrim olmadığı için genel bir yorum yapabileceğim şimdilik.

her ne olursa olsun ortada biten bir evlilik, bozulan bir düzen ve kaybedilen bir alışkanlık var.
mutlaka ki kolay bir süreç olmayacak.
anladığım kadarı ile hala sevgi de bitmemiş.
Allah yardımcınız olsun.
Hakkınızda hayırlısı...

maalesef siddet gördüm eşimden sadece üzmekle kalmadı tüm insanlara olan güvenimi aldı benden hamde ailesi sayesinde en cok canımı yakan da bu...

bu mesajınızı şimdi okudum.
yaşadığınız duygu karmaşasında kırgınlık da var bu durumda.
çok normal değil mi tüm bunları hissetmeniz?
gerekirse psikolojik destek alın ve hayata güvenle bakın...

Mutlaka psikolojik yardım alın...
Şu anda hissettikleriniz çok normal.
Boşanmak kolay bir olay değildir..
Hakkınızda hayırlı olsun inşallah!

Kendimize ah etmek yok!!!
Dayak mı yemek istiyorsun benden sen?

Laalecim,

bu adam korkunç çocuğuna vereceği nafakadan bile kaçmaya çalışıyor...
beni tehditler ediyor..
gerçi ateş olsa cürmü kadar yer yakar...

ama istemiyorum artık yeter dedim...
avukatlara söyledim..
hem onunkine hem benimkine..

mal mülk eşya nafaka...
yeter...

evet amacı buydı beni yıldırmak...
ama umurumda bile değil...

o kazandı diye düşünüyor...
umurumda bile değil...

hatta nafaka vermezse vermesin oğluna...
umurumda bile değil...

tek istediğim ondan kurtulmak...
hayatıma başlamak...

yazık çocuğumun babası olduğu için hep hayatımda olacak...

ben onun soyadını taşımak istemiyorum artık..

Canım çok normal şeyler yaşıyorsun, ben boşanmadım belki boşanmış arkadaşlar daha iyi fikir verebilir ama hepimiz insanız aşağı yukarı aynı şeyleri hissediyoruz böyle birşeyle karşılaştığımızda. Şiddet affedilemez bir hata evlilikte, eşin pişmansa bir psikologdan yardım alsın. Hepimiz ne fedakarlıklar yapıyoruz onlar da yapsınlar. Elinden geleni yaptığına inanıyorsan, düzelmeyeceğini biliyorsan daha fazla uzatmanın faydası yok, çünkü senden kaynaklanan bir nedenle bitmiyor. Sen ne yaparsan yap düzelmicek. Mutlaka üzüleceksin, sorgulayacaksın ama birgün acın bitecek, mutlu olacaksın.

Tamam işte!
En yakın zamanda kurtulacaksın inşallah!
Ama bizim sorunumuz onlarla, seninle hiç alakası yok, o yüzden istemiyorum kendine zarar vermeni!

Seni çok iyi anlıyorum.3 yıl önce bende boşandım.Sancılı bi dönemdir iyi bilirim.Ama hergün ölmektense 3 gün yasını tutarsın.Emin ol unutuyor insan.Allah yardımcın olsun...

inşallah Laale inşallah...
çocuk diyip duruyorlar...
yahu ben benden gittikten sonra..
derman olarak ilaca sarılmış, depresif, mutsuz bir anne mi hayata bir genç hazırlayacak?

adli tatilden önce bitsin bu iş...
oğlumla tatil programı yapacağım..
şimdiden bakıyorum hatta..

Annemi de alacağım yanıma..

ben kendime kızıyorum..
yazıklar olsun bu adama..
akan tek bir damla gözyaşını dahi haketmiyor...

o halde harcamayacağım ona...

Tamam işte!
En yakın zamanda kurtulacaksın inşallah!
Ama bizim sorunumuz onlarla, seninle hiç alakası yok, o yüzden istemiyorum kendine zarar vermeni!

Karakate, senin konunu biliyorum yorum da yazıyordum. O kadar bıkmışsın ki herşeyden vazgeçiyorsun, halbuki senin ve oğlunun da hakkı var.
Ama kendine gelmen, silkelenmen çok güzel. Bundan sonrası senin için daha kolay olucak. Kendine ah etme bence, senin suçun yok. Güzel şeyler düşün. Dua et.

evet bunalttılar beni...
şu 1 ayda yaşadıklarımı insan bir ömüre sığdıramıyor...

vazgeçtim paradan puldan...
Zaten kendim içinde istememiştim ya...
nafaka istemedim kendime..

ay uzak olsunlar benden ya..
Boşandığım gün parti vereceğim :)

Katekate sana katılıyorum.

Bende boşandığım gün pasta kesip kutlamıştım.Ben asıl şimdi doğdum diye.Dava bitsin diye bütün eşyalarımı karşı tarafta bıraktım istemedim ne para ne pul nede bişi.Aslında süründürmek lazım ama neyse.Allahdan bulsunlar

tek bir kıymetli dakikamı süründürmek için harcamak istemiyorum

katekate senin durumunu da biliyorum Allah sabır versin. hepimizi de kurtarsın bu durumdan...
sanki beni benden aldı kendimi ben bile tanıyamıyorum. bir an önce bitsin de kurtulayım su içimdeki acıdan...
bu gelgitler öldürecek beni.
artık onu düsünmek istemiyorum dediğin gibi soyadını tasımak bile acı veriyor.
etrafımda anne baba çocuk parktaki insanları görünce yüreğim sızlıyor hem benim hem kendinin hemde en önemlisi yavrumun bu sansını elinden aldı diye lanet ediyorum ona...
ama aynı zamanda gözlerimin dolmasını engelleyemiyorum...
bunun için de en cok kendime kızıyorum...:84:

sanıyorum artık bu konuda bende bişeyler yazacak kadar tecrübe sahibi oldum ...
aynısınıı aynısını
parkta gördüğüm aileler hele birde kızım parmağını uzatır çocuğa doğru anneee babasıı der evet kızım babası derim bende sallamaya devam ederim .. birde O hep omzunda taşırdı kızımı bende yanında yürürdüm çok görüyorum şimdi babasının omzunda giden bebekleri içim cız ediyor

ama bir an önce bitsin de kurtulayım demişsinya ben bunun olmayacağını düşünüyorum.. bu zamanla gidecek belki bitmesi acının geçmesine engel olurmu bilmiyorum bende yaşayanlara soruyorum hep ... özellikle söylenen ZAMAN ve ÇOCUĞUNA HİSSETTİRME KARŞISINDA AĞLAMA GÜÇLÜ OL ...

ben kendime kızmayı bıraktım sanırım devre devre oluyor bunlar

çok zor bilirim yaşıyorum ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…