Boşanma sürecim acil bakar mısınız

Melekhatun

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2019
808
702
103
4 ay önce eşime boşanma davası açtım çekişmeli evliliğin temelinden sarsılması nedeni ile. Ve benim kıyafetlerimi bu süre zarfında vermedi iğnesini dahi vermem diye gelirse eğer öldürürüm demiş. Ben de dilekçe yazdım beni tehdit ettiğini eşyalarımı alamadığım kolluk yardımı ile evime girmek istediğimi belirttim ve onaylandı. Her iki tarafa da tebligat gitti avukatları öğrenmiş ve şuan eve gelmesinler ben gönderirim demiş ben de kabul etmedim çünkü zamanında yalvarmadığımız kalmıştı. Şuan öğrendim ki müşterek kullandığımız evi benim şahsi ve özel eşyalarım içererisindeyken başka bir eve taşımış hemde haberim olmadan. Bununla ilgili sonrasında suç duyurusunda bulunabilir miyim ? Avukat arkadaşlarımız ya da hukuk okuyan arkadaşlarımız varsa yardımcı olabilir mi ? Ya da başına böyle bir şey gelen oldu mu evde büyük eşyalarım öyle duruyor üstelik çoğu kutuluydu ve hiç kullanmadım. Avukatımla yüz yüze görüşeceğim ama öncelikle başına böyle bir şey gelen bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi?

Allah kolaylık versin. Tez zamanda kurtulmanızı diliyorum. Yüreğiniz ferahlık geleceğinize güzellik versin demeye geldim.

Ortak konutun taşınması ceza kanunu anlamında suç değildir. Ama eşyalarınızı almaya gittiğinizde eşyalarınızda eksik, zarar görmüş ise tazminini talep edebilirsiniz. Avukatınızla ayrıntılı konuşun.

Suç duyurusunda bulunun tabiki avukatına anlatsan yönlendirir seni zaten. Eşyayı ne münasebet kaçıyor. Hemde kolluk kuvvetle alman konusunda onay çıkmışken.
Ben olsam olan olmayan ne varsa dilekçe yazar bide hırsızlıktan tıktırırdım içeri.

Avukatım çok sakin sinir oluyorum diğer avukatla sürekli iletişim halinde ama bir türlü adresini vermiyorlar kendisi polis memuru çalışacağı yerden alınacak mecbur kendisi istedi bunu

Avukatım çok sakin sinir oluyorum diğer avukatla sürekli iletişim halinde ama bir türlü adresini vermiyorlar kendisi polis memuru çalışacağı yerden alınacak mecbur kendisi istedi bunu

Daha iyi tüm pislikleri ortaya dökülür kimsenin yüzüne bakamaz. Sakin avukatlar iyidir. Hiç beklenmedik bir çıkış yaparlar benimkide çok rahattı. Sonunda tüm kazanan ben olmuştum. İletişimi kesmeyin avukatınızla sabredin. Allah yardım eder.

İnşallah çok sağolun polis memuru olduğu için adresi çok çabuk belli olur ama bakalım hakkımda hayırlısı

İnşallah çok sağolun polis memuru olduğu için adresi çok çabuk belli olur ama bakalım hakkımda hayırlısı

Bence sizi bu kadar uğraştırmış pisliğin kesin çalıştığı yerden aldırın. Teşkilatta barınamasın böyle pislikler.

Issiz kalan insan daha tehlikeli olur.

Hep sinen , aşağılanan , dayak yiyen , öldürülen , korkan , aldatılan olalım zaten ne gerek var.
Ateş olsa cürmü kadar yer yakar. Bizde sahipsiz miyiz ? Sahipsiz misiniz ?

Hep sinen , aşağılanan , dayak yiyen , öldürülen , korkan , aldatılan olalım zaten ne gerek var.

Öyle değil bu konu işte. Ahkam kesmekle olmuyor. Sahipsiz değiliz ama belimizde silah, arkamızda adamlarla dolasmiyoruz.

Öldürülen binlerce kadın var, ortada her şey.

Işten çıkan kişiler , özelikle polis v.b ise çok tehlikeli oluyorlar.

Eşya almakla bile olum tehdit savunmuş bu kişi.

Hem kime be faydası olacak ki ? Öyle kolay değil ayrıca işinden etmek. Boşuna kalabalık düşünceler yapar kendine konu sahibi.

İşte böyle kişileri aman ne hali varsa görsün diye bıraktığımızda arsız güçlü oluyor. Biz suçlu.
Üzüldüğüm nokta kim onlar ya ne yapabilirler. Adam gibi davransa kimse ona yaşayacağı durumu reva görmez. Ama aman dokunmayalım dersek bunlar çoğalıyor. Sen dokunma o dokunmasın. Ne olacak ?

Hayat böyle değil Mi-Ok Yun. Bunlar düşünceler ancak pratikte böyle kolay değil.

Felsefe yapmanın manası yok. Acimasizlarla dolu bir dunyadayiz.

Benim hala kırık parmaklarım sızlıyor. Ne oldu , Beni döven kişi serbest kaldı.

Şimdi biri silahla karşına gelse , korkmuyorum , curmun kadar yer yakarsın di haykirabilir misiniz ?

" Haberlerde gorduk " Sadece canım öldürmek istedi öldürdüm " diyen bir caniyle başbaşa kaldı gencecik bir kadın.

Yazacak çok şey var ancak gerek yok. Herkes görüyor, duyuyor biliyor zaten.

Savaş açmanın manası yok.

Belimizde silah , arkamızda adamlarla dolaşan , gözünü kırpmadan adan öldürecek karakterde değilsek savaş açmanın manası yok evet.

Herkesin kendi fikri saygı duyarım. Ama bana göre değil sinmek. Dayak yedim mi yedim eski eşten. Ama o dayağın mislini çıkarttım mı yine evet.
O bende yara kalmadı korkmadım. Korkutmalarına müsade etmedim.
Ben savaşımı verdim. Vermek istemeyende kendi bilir ben dedim diye konu sahibi gidip kocasına baskın yapmayacak. Çünkü kocasını benden iyi tanıyor zira kendinide.
Biz küçüklüğümüzden beri sen kadınsın sus konuşmayla büyütüldüğümüz için bunlar hep. Ben sahipsiz değildim. Hiç bir zamanda değilim. Hiç kimsede olmasın inşallah.

Hiç birşeyden korkmuyorum asla Rabbimin dediği olur sahipliyim çok şükür ailem dağ gibi arkamda çok şükür Rabbim herşeyin hayırlısı versin ben hakkımı istiyorum fazlasını değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…