Boşanma sürecindeyim fikirlerinize ihtiyacım var

1 yıllık evliliğimi özellikle şiddet nedeniyle bitirdim. kendisi avukattı ve manipülatördü. 3. günden bana tokat atarak başlamıştı. ailemden gizlemiştim. 2. dayağında aileme söyledim ve babam tekrarı olursa burada durmana izin vermem demişti. ben de 3. yapmaz demiştim ama maalesef yaptı. insanların değişmediğini oradan anladım. sana vereceğim en iyi tavsiye hayat gerçekten kendini üzmek için çok kısa. şu an tatil tatil gezip, yeme içme dönemimizken bunların olması çok çok yanlış.

Mutlaka karşına sana çiçek bahçesi vaat eden birisi çıkacaktır

Çok benzer şeyler yaşamışız. Bende 3. Günden şiddet gördüm aileme söylememiştim. Onun ailesine söylemiştim. Aileside çok sıradan karşılamıştı. Benimkindende aşırı bir öfke problemi var öfkesini kontrol edemiyor. Öfkelenmediğinde pamuk gibi ama öfkelendiği zaman ondan çok korkuyorum. Bana demiştiki ben seni dövmek için sana küfür etmek için seninle evlenmedim ama dayağımıda küfürümüde kabul edip o şekilde evine döneceksin. Benimkinin ne kadar manipülatif olduğunu buradan anla işte. Bundan sonra hayatım nasıl olur bilmiyorum ama onunla mutlu olamayacağımı çoktan anladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…