Neden zorunda kaldi? Cok gicik bir Adam. Sizin icin herseyi zorlastirmaya calisiyor. Cocuklarini bile dusunmuyor.Kabul etmek zorunda kaldı.
Avukatı olmadığı için yasal yollardan bazı durumlarda zorda kalacağını söyledi benim avukat. O yüzden kabul etmek zorunda kaldı.Neden zorunda kaldi? Cok gicik bir Adam. Sizin icin herseyi zorlastirmaya calisiyor. Cocuklarini bile dusunmuyor.
Umarim daha fazla basiniz agrimaz,kurtulursunuz hemen
Kabul etmek zorunda kaldı.
Bazı yasal olan ve yasal olmayan açıklar diyeyimAy ne olduda Kabul ettidetay Ver bi zahmet
Kabul etmek yerine kendisine avukat tutmayı akıl edememiş miAvukatı olmadığı için yasal yollardan bazı durumlarda zorda kalacağını söyledi benim avukat. O yüzden kabul etmek zorunda kaldı.
Ay began adam aylardır çocuklarına bakmıyor sana ekonomik şiddetin alasını yaptı tek kuruş tazminat ödemeden boşanıyor.Nafaka da 3 çocuk için az istemişsiniz arttırım oranı ekletmeyi unutmayın bariGünaydın hanımlar,
Yeni avukat eşimi ikna etti. Anlaşma protokolü imzalandı. Duruşma günü almak için bekliyoruz. Evi satılığa çıkardık. İnşallah bir an önce satılır.
Avukat tutmuştu ama davaları geri çektiği için aynı gerekçelerle dava açamıyor. O yüzden avukat bulundurmasının çok bir anlamı yok.Kabul etmek yerine kendisine avukat tutmayı akıl edememiş mi
Evet her yıl %20 oranında artacak.Ay began adam aylardır çocuklarına bakmıyor sana ekonomik şiddetin alasını yaptı tek kuruş tazminat ödemeden boşanıyor.Nafaka da 3 çocuk için az istemişsiniz arttırım oranı ekletmeyi unutmayın bari
Üç çocuk için az buldum keşke 10.000 alabilseydinizEvet her yıl %20 oranında artacak.
Ben de az buldum. Şimdilik köprüyü geçene kadar ayıya dayı diyorum. Bir süre sonra nafaka artırım davası açmayı düşünüyorum.Üç çocuk için az buldum keşke 10.000 alabilseydiniz
Hakkında hayırlısı olsun, inşallah bu son olurGünaydın hanımlar,
Yeni avukat eşimi ikna etti. Anlaşma protokolü imzalandı. Duruşma günü almak için bekliyoruz. Evi satılığa çıkardık. İnşallah bir an önce satılır.
O kadının avukatını bulsak keşke lazım olur falanBi haber vardı. Adam 1 gün evli kaldığı kadına yıllardır nafaka veriyordu. Çocuğu olan kadınlar bile azıcık nafaka alabiliyor o da zorla. Ya bu kadın nasıl başardı hiç anlamıyorum.
Amin inşallahHakkında hayırlısı olsun, inşallah bu son olur
Selam mahkeme için gün bekliyoruz. Bu süreç de sıkıcıymış.Selam, var mi bi gelisme
Halâ anlaşmalı değil mi yine caymadı. Hayırlı olsun, hayırlısı olsunSelam mahkeme için gün bekliyoruz. Bu süreç de sıkıcıymış.
Yok çok şükür caymadı. Günün tebliğini bekliyoruz. Teşekkürler.Halâ anlaşmalı değil mi yine caymadı. Hayırlı olsun, hayırlısı olsun
hakkında hayırlısı olsunGünaydın. Haftaya Salı gününe duruşma tarihi alınmış görünüyor e-devlette.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?