Inanin yok yaptigim temizlikten tutun,gundelik yasadigimiz konular.yani gecmis gitmis yillar onceki muhabbetleri anlatiyor.su an duzelmeyecek hicbirsey degil.bosanma sebebi hic degiller.ben bu tarz seyleri hic dile bile getirmezken o bosanma sebebi diye onume koydu.Neyi unutmamis ne hatanız vardi ona karsi
Şöyle de canımı yeBenim emeklerimi hayallerimi caldi benden..
Boşanmak çok kötü birşey.
Son zamanda baya uzuyordu beni evet hep ben alttan aliyordum..hem agladi oda hem bosanmakta israr etti.anlasilmiyor..Öncelikle yasınızı yaşayın, üzülün, ağlayın. Ama bunun geçici olduğunu bilin.
Hayatın o adamdan ibaret olmadığını hatırlayın.
Kendi yaşamınızı kurun.
Kendinize olan saygınızı, değerinizi hatırlayın.
Size kötü davranılmasına müsaade etmeyin.
Fatih Reşit Civelekoğlu, Tülay Kök gibi psikologları da dinlemenizi öneririm.
Belki kendinize getirir.
(çocuğum çocuğum diyorsanız işte şimdi en çok ihtiyacı var dik duran bir anneye onurunuzla dik durdukça hayatta o da tutunabilecek)
Gerekceli karara kadar bekle sen zaten adam dönerse kabul edeceksin biz onu anliyoruz .biraz da sen düşün hatalarini oda düşünsün ama dönmezse ne yapabilirsin ki hayat devam ediyor.Inanin yok yaptigim temizlikten tutun,gundelik yasadigimiz konular.yani gecmis gitmis yillar onceki muhabbetleri anlatiyor.su an duzelmeyecek hicbirsey degil.bosanma sebebi hic degiller.ben bu tarz seyleri hic dile bile getirmezken o bosanma sebebi diye onume koydu.
Son zamanda baya uzuyordu beni evet hep ben alttan aliyordum..hem agladi oda hem bosanmakta israr etti.anlasilmiyor..
bosanmayi kafasina koymus..Gerekceli karara kadar bekle sen zaten adam dönerse kabul edeceksin biz onu anliyoruz .biraz da sen düşün hatalarini oda düşünsün ama dönmezse ne yapabilirsin ki hayat devam ediyor.
Belkide cocuga agliyor.bana aglasa benim bukadar duzeltme cabama kayitsiz kalmazdi..Erkeklere bakma. O hayat konforu gidecek diye ağlamıştır. Boşanmaktadır ısrar ediyorsa bitmiştir zaten. Sen kendine odaklan. Biraz ağla ama sonra sil gözyaşlarını ve direnen bir kadın ol.
Benim ex 4 ay agladi sonra eve kadin getirdi evli oldugimuz halde kadin kafasina gore girip cikiyormus tek basina evime. evli oldugunu biliyormu bilememde karsi kadin ve davamdan 6 ay sonra hey yavrum heyy ..Erkeklere bakma. O hayat konforu gidecek diye ağlamıştır. Boşanmaktadır ısrar ediyorsa bitmiştir zaten. Sen kendine odaklan. Biraz ağla ama sonra sil gözyaşlarını ve direnen bir kadın ol.
O zaman lila birak gitsin zamanabosanmayi kafasina koymus..
İlle kendinize laf ettirip canınızı yaktırana kadar beklediniz, sizin kabahatiniz. Adam istemiyor işte, sevmiyor, sırtından atmak istiyor bir an önce. Bundan daha iyi boşanma sebebi yok.Inanin yok yaptigim temizlikten tutun,gundelik yasadigimiz konular.yani gecmis gitmis yillar onceki muhabbetleri anlatiyor.su an duzelmeyecek hicbirsey degil.bosanma sebebi hic degiller.ben bu tarz seyleri hic dile bile getirmezken o bosanma sebebi diye onume koydu.
Oyle ama siz konularimi biliyorsunuz.severek ayrildim.o ise zamanla alistira alistira kendini bitirdi.su an birden sudan cikmis baliga donen ben oldum..birde kucuk cocuk var bakmam gereken.baya zorlaniyorum psikolojikman.hem kotuyum hemde bakmam gereken bir bebek var.O zaman lila birak gitsin zamana
Konularimi biliyorsunuz sizde cocuk var diye seviyorum diye sartlari hep zorladim.bazen cesur oldum bosanalim dedim ama sonra hep bosanmamak icin careler uretirken buldum kendimi.ama o hep kendini hakli gordu bu surecte.hic alttan alip orta yolu bulmadi.dediginiz gibi sevmiyor demek bilmiyorum.İlle kendinize laf ettirip canınızı yaktırana kadar beklediniz, sizin kabahatiniz. Adam istemiyor işte, sevmiyor, sırtından atmak istiyor bir an önce. Bundan daha iyi boşanma sebebi yok.
Bebegi ortak büyütün bunalma sakin ara ara konu ac yazariz yine .ben tek büyütüyorum baba yok ortada .bol bol babaya verin sizde dinlenin nafaka yetmezse arada ekstra iste eve kadin vs getir temizlik bakimla baskasi ilgilensin kendini is cocuk ev alisveris arasinda bogma ve kendini birakma .birde bence siz kocaniza hayransiniz sanirim onun gibisi olmayacagini düşündüğünüz icin vazgeçmiyorsunuz gibi geldi sanki birdaha oyle bi adam olmayacak gibi ama adam sizi uzuyor istemiyor bunu bilinOyle ama siz konularimi biliyorsunuz.severek ayrildim.o ise zamanla alistira alistira kendini bitirdi.su an birden sudan cikmis baliga donen ben oldum..birde kucuk cocuk var bakmam gereken.baya zorlaniyorum psikolojikman.hem kotuyum hemde bakmam gereken bir bebek var.
Adam sizden yavaş yavaş gitti siz de bunu gördünüz. Göre göre gitti adam. Buna alışmamak sizin sorununuz, kimse size sürpriz yapmadı. Kendini haklı gördü çünkü kimse onun hatalarını suçlarını yüzüne sayıp durmadı ama o sizin osurmanıza kadar herşeyinizi yüzünüze döktü.Konularimi biliyorsunuz sizde cocuk var diye seviyorum diye sartlari hep zorladim.bazen cesur oldum bosanalim dedim ama sonra hep bosanmamak icin careler uretirken buldum kendimi.ama o hep kendini hakli gordu bu surecte.hic alttan alip orta yolu bulmadi.dediginiz gibi sevmiyor demek bilmiyorum.
Zaten bosanirlarsa adam bosanacak lila birakmayacak gibi adami .adam boşluğa düştüm derse kabul edecek lilaAdam sizden yavaş yavaş gitti siz de bunu gördünüz. Göre göre gitti adam. Buna alışmamak sizin sorununuz, kimse size sürpriz yapmadı. Kendini haklı gördü çünkü kimse onun hatalarını suçlarını yüzüne sayıp durmadı ama o sizin osurmanıza kadar herşeyinizi yüzünüze döktü.
Kim olsa kullanır bu zaafı. Kadın orda hep onu bekliyor olacak. Gelir gider arada hava değişimi yapar.Zaten bosanirlarsa adam bosanacak lila birakmayacak gibi adami .adam boşluğa düştüm derse kabul edecek lila
Ben onun son halini degil evliligin basindaki halini unutumayirumBebegi ortak büyütün bunalma sakin ara ara konu ac yazariz yine .ben tek büyütüyorum baba yok ortada .bol bol babaya verin sizde dinlenin nafaka yetmezse arada ekstra iste eve kadin vs getir temizlik bakimla baskasi ilgilensin kendini is cocuk ev alisveris arasinda bogma ve kendini birakma .birde bence siz kocaniza hayransiniz sanirim onun gibisi olmayacagini düşündüğünüz icin vazgeçmiyorsunuz gibi geldi sanki birdaha oyle bi adam olmayacak gibi ama adam sizi uzuyor istemiyor bunu bilin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?