Aynen oyle ben hep ara bulucu olmaya calistim ve onun hatalarini saymaya firsat bulamadan kendimi 5 yil onceki gundelik mevzulari savunurken buldum..adam ozgurlugunu ozledi ondan orta yola gelmiyor.ona karismisim birlikte gezelim demisim.ya evlilikte karismamak mumkunmu.Adam sizden yavaş yavaş gitti siz de bunu gördünüz. Göre göre gitti adam. Buna alışmamak sizin sorununuz, kimse size sürpriz yapmadı. Kendini haklı gördü çünkü kimse onun hatalarını suçlarını yüzüne sayıp durmadı ama o sizin osurmanıza kadar herşeyinizi yüzünüze döktü.
Soylediklerimi de kabul etmiyor hata olarak.o hep hakli.bir tek bana dedigi kotu sozlere biraz vicdan yapmis.Adam sizden yavaş yavaş gitti siz de bunu gördünüz. Göre göre gitti adam. Buna alışmamak sizin sorununuz, kimse size sürpriz yapmadı. Kendini haklı gördü çünkü kimse onun hatalarını suçlarını yüzüne sayıp durmadı ama o sizin osurmanıza kadar herşeyinizi yüzünüze döktü.
Yarın başka bir kadın bunun canına okur ama bu onu bir el üstünde tutar, acırsınız verdiğiniz emeğe ettiğiniz sabra.Aynen oyle ben hep ara bulucu olmaya calistim ve onun hatalarini saymaya firsat bulamadan kendimi 5 yil onceki gundelik mevzulari savunurken buldum..adam ozgurlugunu ozledi ondan orta yola gelmiyor.ona karismisim birlikte gezelim demisim.ya evlilikte karismamak mumkunmu.
Of ben neden guclu olamiyorum duygularim karsisinda.onu cok sahiplenmisim o var.millet yadirgiyor gibi geliyor bosanmamizi bebek kucuk diye kendimi cok ezik hissediyorum..millet ailem degil.baskalari bana icten ice guler gibi geliyor.Zaten bosanirlarsa adam bosanacak lila birakmayacak gibi adami .adam boşluğa düştüm derse kabul edecek lila
Yani guzel günlerdir tabi de adam evlilik icin değilmişBen onun son halini degil evliligin basindaki halini unutumayirum
Bilemedim şimdiYok bence.
Yani ky kp gorumce amca vs aramadimi hic genelde onlar arar kiz aileleri kizimizi yedirmem asla der gelmeyin der.baskasi niye size gülsün kiOf ben neden guclu olamiyorum duygularim karsisinda.onu cok sahiplenmisim o var.millet yadirgiyor gibi geliyor bosanmamizi bebek kucuk diye kendimi cok ezik hissediyorum..millet ailem degil.baskalari bana icten ice guler gibi geliyor.
Önceki konunuzda da belirttim , eşinizden size fayda yok o adamdan vazgeçin, size saygısı ve ilgisi sıfır, sizinki sevgi değil saplantı, psikolojik destek alın ki daha kolay atlatabilesiniz, bu arada karar bozulmadı mı, geçen kararı bozacağınızı falan söylemiştiniz...Eski esimle bosandik ve severek ayrilmak zorunda kaldim.ayriligi o istedi.ozgurluk istegi ve evlilige uygun bir insan olmayisi sebebiyle bosanmak ona cazip geldi.malesef taniyamamisim onu..benim en ufak kendince kusurlarimi dahi bosanma konusmasinda konu etti.oysaki ben onu hep alttan alip evlilik icin cabalayip durdum cocugum icin.ona saygili bir es oldum,o ise cocuk icin kaldigini soyleyen saygisiz birine donusmustu.severek ayrilmak cok zor ve dayanamiyorum bu haksizliga..terapide aldim kar etmedi.
Yok bozulmadi.Önceki konunuzda da belirttim , eşinizden size fayda yok o adamdan vazgeçin, size saygısı ve ilgisi sıfır, sizinki sevgi değil saplantı, psikolojik destek alın ki daha kolay atlatabilesiniz, bu arada karar bozulmadı mı, geçen kararı bozacağınızı falan söylemiştiniz...
Oyle olmasi gerekiyor biliyorum.terapide aldim.ama hala onu dusunuyorum.bana yaptigi haksizligi dusunuyorum.onuda unutamiyorum.pek iyi degilim.Önceki konunuzda da belirttim , eşinizden size fayda yok o adamdan vazgeçin, size saygısı ve ilgisi sıfır, sizinki sevgi değil saplantı, psikolojik destek alın ki daha kolay atlatabilesiniz, bu arada karar bozulmadı mı, geçen kararı bozacağınızı falan söylemiştiniz...
4 seans aldim.Terapi dediğiniz şey 1-2 seansta bitmez, sizin gibi durumlarda 20 seanslara kadar çıkar. Aldınız mı 20 seans da fayda etmedi dediniz?
Yaşadıklarınız kolay değil, son dakikaya kadar umudunuz da vardı gördüm eski sorunuzu. Ama sevilmediğiniz bi evlilikte, kendinize olan sevginizin de bittiği bir evlilikte kalmaktansa kendinize saygınızı yeniden kazandığınız bir yalnızlık çok daha fayda sağlar size, zamanla göreceksiniz
Eski esimle bosandik ve severek ayrilmak zorunda kaldim.ayriligi o istedi.ozgurluk istegi ve evlilige uygun bir insan olmayisi sebebiyle bosanmak ona cazip geldi.malesef taniyamamisim onu..benim en ufak kendince kusurlarimi dahi bosanma konusmasinda konu etti.oysaki ben onu hep alttan alip evlilik icin cabalayip durdum cocugum icin.ona saygili bir es oldum,o ise cocuk icin kaldigini soyleyen saygisiz birine donusmustu.severek ayrilmak cok zor ve dayanamiyorum bu haksizliga..terapide aldim kar etmedi.
Geçinmek isteyen insan herşeyi dert etmez. Adamın sevgisi bitmiş, geçinmeye gönlü yok demekki.Inanin yok yaptigim temizlikten tutun,gundelik yasadigimiz konular.yani gecmis gitmis yillar onceki muhabbetleri anlatiyor.su an duzelmeyecek hicbirsey degil.bosanma sebebi hic degiller.ben bu tarz seyleri hic dile bile getirmezken o bosanma sebebi diye onume koydu.
Terapiye devam edin, bir iki seansla olacak iş değil...Oyle olmasi gerekiyor biliyorum.terapide aldim.ama hala onu dusunuyorum.bana yaptigi haksizligi dusunuyorum.onuda unutamiyorum.pek iyi degilim.
Ne kadar sure ayrı kaldınız süreçte neler yaşadınız ve bebeğiniz ne kadar aynı şeyleri hatta birbirini ben yaşıyorum biz 1.5 aydır ayrıyız ama boşanmadik kafamızı dinliyoruz vs vs süreç nolur bilmiyorum ama cokkkk zor gerçekten çok yaşadığım için biliyorumEski esimle bosandik ve severek ayrilmak zorunda kaldim.ayriligi o istedi.ozgurluk istegi ve evlilige uygun bir insan olmayisi sebebiyle bosanmak ona cazip geldi.malesef taniyamamisim onu..benim en ufak kendince kusurlarimi dahi bosanma konusmasinda konu etti.oysaki ben onu hep alttan alip evlilik icin cabalayip durdum cocugum icin.ona saygili bir es oldum,o ise cocuk icin kaldigini soyleyen saygisiz birine donusmustu.severek ayrilmak cok zor ve dayanamiyorum bu haksizliga..terapide aldim kar etmedi.
Haklisiniz.ilk bosanalim degisi degildi zaten.İki tarafta sevseydi ayrılmazdınız. Adam boşanmak için dört gözle bekliyordu. Böyle bir evliliği ne kadar sürdürebilecektiniz ki? Sizin için hayırlısı olsı bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?