Bosanma travma

Aynen oyle ben hep ara bulucu olmaya calistim ve onun hatalarini saymaya firsat bulamadan kendimi 5 yil onceki gundelik mevzulari savunurken buldum..adam ozgurlugunu ozledi ondan orta yola gelmiyor.ona karismisim birlikte gezelim demisim.ya evlilikte karismamak mumkunmu.

Soylediklerimi de kabul etmiyor hata olarak.o hep hakli.bir tek bana dedigi kotu sozlere biraz vicdan yapmis.

Yarın başka bir kadın bunun canına okur ama bu onu bir el üstünde tutar, acırsınız verdiğiniz emeğe ettiğiniz sabra.

Zaten bosanirlarsa adam bosanacak lila birakmayacak gibi adami .adam boşluğa düştüm derse kabul edecek lila
Of ben neden guclu olamiyorum duygularim karsisinda.onu cok sahiplenmisim o var.millet yadirgiyor gibi geliyor bosanmamizi bebek kucuk diye kendimi cok ezik hissediyorum..millet ailem degil.baskalari bana icten ice guler gibi geliyor.

Of ben neden guclu olamiyorum duygularim karsisinda.onu cok sahiplenmisim o var.millet yadirgiyor gibi geliyor bosanmamizi bebek kucuk diye kendimi cok ezik hissediyorum..millet ailem degil.baskalari bana icten ice guler gibi geliyor.
Yani ky kp gorumce amca vs aramadimi hic genelde onlar arar kiz aileleri kizimizi yedirmem asla der gelmeyin der.baskasi niye size gülsün ki

Önceki konunuzda da belirttim , eşinizden size fayda yok o adamdan vazgeçin, size saygısı ve ilgisi sıfır, sizinki sevgi değil saplantı, psikolojik destek alın ki daha kolay atlatabilesiniz, bu arada karar bozulmadı mı, geçen kararı bozacağınızı falan söylemiştiniz...

Terapi dediğiniz şey 1-2 seansta bitmez, sizin gibi durumlarda 20 seanslara kadar çıkar. Aldınız mı 20 seans da fayda etmedi dediniz?

Yaşadıklarınız kolay değil, son dakikaya kadar umudunuz da vardı gördüm eski sorunuzu. Ama sevilmediğiniz bi evlilikte, kendinize olan sevginizin de bittiği bir evlilikte kalmaktansa kendinize saygınızı yeniden kazandığınız bir yalnızlık çok daha fayda sağlar size, zamanla göreceksiniz

Oyle olmasi gerekiyor biliyorum.terapide aldim.ama hala onu dusunuyorum.bana yaptigi haksizligi dusunuyorum.onuda unutamiyorum.pek iyi degilim.

4 seans aldim.

Aşkımdan ölsem de karşının popsunu kaldırmam hele de karşı erkekse. Artık kendine gel onu şımartıp durma. Sen düştükçe onun enerjisi ve özgüveni yükselir. Ben öyle yapıyorum böcek gibi ezdim onu. Yaptıklarını yanına kar koymadım.

İki tarafta sevseydi ayrılmazdınız. Adam boşanmak için dört gözle bekliyordu. Böyle bir evliliği ne kadar sürdürebilecektiniz ki? Sizin için hayırlısı olsı bence

Bakman gereken bir bebek var , boşanmak dünyanın sonu değil, acilen toparlan ve bu durumu kabullen , eski eşinden umudu kes ki önüne bakabilesin , eğer bu şekilde devam edersen eski esin seni kullanmaya baslar çünkü zaafın olduğunu biliyor, eşinizin sevilecek bir tarafı da yok ama siz takıntı yaptığınız için göremiyorsunuz, adam belli ki yeni arayışlar peşinde evliliği de kafasında bitirmiş böyle bir adamın pesinden gidipte ne yapacaktınız ki , ileride sizi boşadığı için dua edeceksiniz aksi taktirde köle hayatı yaşatacaktı size , ben şuanda evliyim ama kimse evliliğimin devam edeceği konusunda garanti veremez , eşimle yeni evliyken defalarca sorun yaşadık ailesi yüzünden ben ne zaman ki kararlı durup eşimi boşamaya kalktım ailesi ve eşim yalvar yakar vazgeçirdi beni, o günden sonra da kimse bana müdahale edemedi , yani demem o ki eşinize bağımlı tavırlarınız eşinizin gözünde değersiz bir hal almış, halbuki dik dursaydınız en baştan alttan almayıp siz mahkeme kapısına atsaydınız belki de kapınızda köpek olacaktı, kadınların en büyük sorunu hep idare etmeye çalışıp alttan almak , alttan alınan erkek bir süre sonra karısına saygı duyamıyor çünkü ne yaparsa yapsın kadın hep idare ediyor bir nevi annesi gibi davranıyor, dişil özellikler yerine annelik yapıp her koşulda idare ettiğiniz için bu haldesiniz , burdan tüm kadınlara diyorum ki eşinize annelik yapmayın, hatalarını görmezden gelmeyin, idare etmeyin çünkü en sonunda o sizi kapıya koyacak...

Geçinmek isteyen insan herşeyi dert etmez. Adamın sevgisi bitmiş, geçinmeye gönlü yok demekki.

Ne kadar sure ayrı kaldınız süreçte neler yaşadınız ve bebeğiniz ne kadar aynı şeyleri hatta birbirini ben yaşıyorum biz 1.5 aydır ayrıyız ama boşanmadik kafamızı dinliyoruz vs vs süreç nolur bilmiyorum ama cokkkk zor gerçekten çok yaşadığım için biliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…