Maalesef bu hatayı birçok kadın yapıyor, ben evliliğimde sorunlar başlayınca sürekli psikoloji kitapları okudum , youtube dan sınırlar ile ilgili videolar izledim , aslında evlilikte en büyük hata kadının bedel ödetmeksizin eşinin annesi rolüne bürünerek sürekli affedici olması , Fatih reşit Civelekoğlu ve Tülay kök videoları izledim , en büyük problemin kendimde olduğunu gördüm, bazen bizler sadece karşı tarafı suçluyoruz çünkü bu en kolayı, zor olan kendi yanlışlarının da farkına varabilmek , şuanda evliliğimi tamamen psikolojiye bağlı kalarak yön veriyorum, nelere taviz verilir nelere susulur bunu iyi öğrendim, mesela şuan eşimin ailesi ile denge halindeyim ama eğer sınırı aşarlarsa hemen dur diyorum, eskiden sınırlarımı bilmediğim için neye dur demem gerektiğini veya neyin benim için iyi ya da kötü olduğunu bilmiyordum, ama artık iyi biliyorum, kv evime gelebilir ama çatkapı ve canı her istediğinde gelemez , eşim annesine para verebilir ama bu miktar benim hayat konforumu etkiliyorsa dur derim , eşim ailesi ile vakit geçirebilir ama beni yok sayıyorlarsa asla susmam tepkimi de sınırlarımı çizerek hayır diyerek gösteririm , psikoloji ile yakından ilgilenmek bana çok şey kattı, o yüzden lütfen eski eşe ağlamayı bırakıp biran önce yardım alın, psikoloji ile iç içe oldukça kendinize ne büyük haksızlıklar yaptığınızı daha net göreceksiniz