- 21 Temmuz 2012
- 944
- 275
- 323
- Konu Sahibi Munevvergul
-
Profesyonel yardım da alıyorum. Yalnız bu psikolojiden çıkamadım bir türlüKesinlikle profesyonel yardım alman gerektiğini düşünüyorum ne zaman senin adını görsem ahanda gene boşanma konusu diyorum, artık seninle bütünleşti, anlıyorum zor ama ev hanımı olup çocukla boşanıp ailesine sığınan hatta ailesi sırtını dönen insanlar var lütfen bi silkin artık 2 sene oldu
Profesyonel yardım da alıyorum. Yalnız bu psikolojiden çıkamadım bir türlüBiraz da duygusal bir insanım ah ne yapacağım bilmiyorum
İlaç kullanıyorum4 senedir burdayım o kadar boşanan kadın oldu bi kısmı yeniden evlendi bile ama bi tek senin adını hatırlıyorum bu konuda takıntı geliştirdin ilaç kullanıyo musun
İlaç kullanıyorum
ona rağmen iyileşme yok mu, ne desem bilemedim hipnoz dicem
Hipnoz için Türkiyede işin uzmanı var mı ki?
Gelecekten çok ümitsizim ve karamsarım. Geçen hafta 1 hafta tatile gittimona rağmen iyileşme yok mu, ne desem bilemedim hipnoz dicem
İşte ona emin olamadım baksan bi dolu merkez bulursun ama ne kadar güvenli olur
üzüldüm valla canım insanın en büyük üzüntülerinden biri bence bu emek verdiğin insanın başkasıyla mutlu olması.Senin hakkında da hayırlısı olur inşallah imrendiğin hep istediğin mutluluğu yaşarsınMerhaba arkadaşlar eşimden ayrılalı 2 yıl oldu ama bu travmayı hala atlatamadım. Çalışıyorum çocuğum yokBoşanma sürecinde daha güçlüydüm fakat şu an o kadar bitkin, hayattan bezmiş ve ümitsizimki Ne kadar saçma olduğunu bilsem de eski eşimin sosyal medya hesaplarını takip ediyorum ve geçenlerde bir akrabasıyla nişanlandığını gördüm. O kadar üzüldümki Eski mutlu günlerim aklıma geldi Sürekli ağlıyorum Neden hiç sevilmedim diye Neden hayallerim yarım kaldı diye Buradan başka kimseye pek anlatamıyorum arkadaşlar bu hayat hep böyle üzgün mü geçecek Ben artık mutlu olmak huzurlu olmak istiyorum
Hipnoz psikolojik anlamda bi çok sıkıntı için kullanılıyor; ama çok ehil kişilerce yapılması gerekir bence
İyileşecem derken sakata gelmemek lazım
nedem boşandınız, bir de severek mi evlenmiştiniz?Merhaba arkadaşlar eşimden ayrılalı 2 yıl oldu ama bu travmayı hala atlatamadım. Çalışıyorum çocuğum yokBoşanma sürecinde daha güçlüydüm fakat şu an o kadar bitkin, hayattan bezmiş ve ümitsizimki Ne kadar saçma olduğunu bilsem de eski eşimin sosyal medya hesaplarını takip ediyorum ve geçenlerde bir akrabasıyla nişanlandığını gördüm. O kadar üzüldümki Eski mutlu günlerim aklıma geldi Sürekli ağlıyorum Neden hiç sevilmedim diye Neden hayallerim yarım kaldı diye Buradan başka kimseye pek anlatamıyorum arkadaşlar bu hayat hep böyle üzgün mü geçecek Ben artık mutlu olmak huzurlu olmak istiyorum
kesinlikle, benim de panik atağım var zamanında araştırdım ama guvenemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?