Boşanma travmasını atlatamadım :( yine ben :(

Beni eskiden tanıyan biri vardı o konuşmak istedi ama çok ilgisizdi istemedim başka da olmadı
anlıyorumm ama bu şekilde senin için hayat cekılmez olur bır cevren ve arkadasların olmalı kafa dagıtmalısınn

neden ayrıldınız da bu kadar surede unutamadınız? daha önce bahsettiniz mi bilmiyorum ya da bahsetmek istemiyor da olabilirsiniz

Ayrılma sebebinizden kısa da olsa bahsetmelisiniz. Merak ettim cidden ve eski konularınıza bakayım dedim. İçerikleri değiştirmişsiniz. Bu yüzden eski konularınıza bakıp yorum yapamıyoruz. Belki de artık bahsetmek istemiyorsunuzdur. Olabilir. Ama artık bu psikolojiden kurtulun. Onu görebileceğiniz her yerden engelleyin. Tutun kendinizi, takip etmeyin artık. Çünkü takip ettikçe hep aklınızın bir köşesinde kalmaya devam ediyor.

Ben de boşandım. Çok zor bir süreç. Anlayabiliyorum. Ben boşanalı 3 yıl oldu. Bu sırada birileri çıktı karşıma ama hala evlenebileceğim birisi olmadı. Yine de iyi ki kurtulmuşum o adamdan ve o evlilikten diyorum. Kendinizin doktoru yine kendinizsiniz. Siz istediğiniz sürece bu durumdan kurtulabilirsiniz. Silkinip kendinize gelmelisiniz. Hayat çok güzel. Sağlığınız yerinde en başında. Buna şükredin. Artık şu üzerinizdeki kötü duygulardan arınmaya çalışın. yeni hobiler edinin. Arkadaşlarınızla bol bol vakit geçirin. Gezin eğlenin. Yapmaktan keyif duyacağınız, evlenince belki yapamam diyeceğiniz her şeyi yapın. Hayatın tadını çıkartmaya çalışın. Mesela yarın sabah işe çok güzel kıyafetlerle gidin. Güzel bir makyaj yapın. Kendinize bakın. İnanın bana siz isterseniz anca iyi olursunuz. Yoksa psikologların da bir faydası olmaz size. Ben de o dönemlerde çok yıkıldım ama size tavsiye ettiklerimi yaparak aştım o günleri. Her şey iyi olacak diye düşünün lütfen.

yapıcı yorumları sallamıyor pek kaç kez yazdım konularına ama sanırım çıkmak istemiyor bu ruh halinden bir nevi alışmış böyle yaşamaya

öyle tabi. insan ne olacağını kendisi seçer. yapamıyorum yok, yapmak istemiyorum var.
ben ayağa kalkmak istiyorum, kalkıcam, bitti bu kadar. istediği kadar acısın, kanasın fark etmez. kafaya koydu muydu insan yapar
gercı farklı ama benım durumumuda bılıyorsun esım yurt dısında bende cok kotuydum ılk zamanlar ama zamanla alıstırdım kendımı ,kendımce ugraslar buldum hobıler buldum v.s

yapıcı yorumları sallamıyor pek kaç kez yazdım konularına ama sanırım çıkmak istemiyor bu ruh halinden bir nevi alışmış böyle yaşamaya

ben evliligindeki sorunlari da bu ruh halinin ayukka cikardigini dusunuyorum sahsen.
cunku eski konularinda da elle tutulur buyuk bir sorun goremedim sahsen.
Bence konusahibinin karakteri cok naif, alingan ve kirilgan.
ve hep karsidan bekliyor herseyi sanki.
karsina cikan insani da ilgisi yetersiz diye istememis mesela.
Hadi hosuna gitmez istemez de, bana yeterince ilgili deyildi demesi garibime gitti.
bu devirde kim kimi aman aman pofpofluyorki ?

Evet maalesef ki yapıcı yorumlara odaklanamıyor. Çok acı bir durum. Kendine yazık ediyor. Ben de çok duygusal bir insan olduğum için kendimden örnek verdim ama bu durumdan sıyrılmak istemiyor belli ki. O ilaçları kullanmaya da devam etmemesi lazım mesela. Off çok üzüldüm gerçekten.

gercı farklı ama benım durumumuda bılıyorsun esım yurt dısında bende cok kotuydum ılk zamanlar ama zamanla alıstırdım kendımı ,kendımce ugraslar buldum hobıler buldum v.s

e yani hangimizin hayatı kolay. ben de şiddet gördüm 6 ay süründüm tabir yerindeyse ama öfkelendim, kırdım, döktüğüm de oldu ama eğilmedim, bükülmedim çünkü iyi olmayıseçtim. buna teslim olmak istemiyorum ben hayatıma devam edicem dedim, kendiliğinden geçti zaten insan eğilip büküledebilir ama yasın bile bir sınırı var hep yas olmaz.

ben evliligindeki sorunlari da bu ruh halinin ayukka cikardigini dusunuyorum sahsen.
cunku eski konularinda da elle tutulur buyuk bir sorun goremedim sahsen.
Bence konusahibinin karakteri cok naif, alingan ve kirilgan.

belki de olabilir haklısın :/

ben de öyleyim. duyguları yaşamaksa dibine kadar her ne kadar hep neşeli, şen şakrak dursam da içimin acıdığı da çok olmuştu ama bi yerde dediğim gibi insanın kendi seçimi iyi olmak kötü olmak

boşanan kadın, boşanmış olduğundan çok 'ya bundan sonraki evliliğim de kötü giderse' diye yeni ilişkisine başlamadan paniğe kapılıyor, mutsuzlukların çoğu bu yüzden. yani bir nevi mahalle baskısı çünkü bir daha boşanırsa fişlenecek...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…