Boşanma travmasını atlatamadım :( yine ben :(

Öyle biri karşıma çıkmadı çıkacağını da sanmıyorum

Geçmişi yad etmenin size bir faydası olmadığının farkına varıp geçmişe mazi deyip eski eşinizin takibini yapmayı kesmelisiniz eğer vazgeçilmez olsaydı boşanma kararını almazdınız değil mi ?

Ulaşabileceğiniz ne kadar hesabı varsa facebook, watsapp vs. hepsini engelleyin. Gördükçe daha zor olur unutmanız.

Hayır sevmiyorum
Yani Munevver ne desem simdi
Su mesajini gorene kadar seni anliyordum ama simdi anlayamiyorum.Ya birde esini sevmiyorsan bunu dert etmen niye?
Birak ne hali varsa gorsun .Hani sevseydin tamam ama sevmedigin bir adami daha ne kadar takip edip kendini uzuceksin boyle.
Takintilisin sen.Ben kendimi takintili sanirdim oysa hic degilmisim.

uzmanla görüştüğünü söylemişsin. hep aynı kişiyle mi görüştün değiştirsen başka birine mi görünsen acaba?

Sanki içinde bulunduğun durumdan kurtulmak istemiyormuşsun gibi bir halin var. Melankolik olabilir misin?

boşanmanın üstünden bayağı zaman geçmiş karşına düzgün güvenebileceğin sevebileceğin bi adam çıkmadı mı hiç?

Evet bunu çok düşündüm ailem istemedi Bana yaptıklarının cezasını çeksin istiyorum

istemeniz normal, ama meseleniz intikamsa o surununceye kadar iciniz rahat etmeyecek, ve ondan daha cok aci cekeceksiniz.
Intikam iste bu yuzden iyi bir sey deyil.
Birakin ne halt ederse etsin.

Siz onun ne cekecegine deyil, kendinizin hangi ,utlulugu yasayacaginiza odaklanin.

Ve lutfen piskologdan yardim alin.

Hayır görüştüm hepsi kafanda kuruyorsun büyütüyorsun dediler. Bir sürü psikoloji kitabı da okudum ama yine aynı yine aynı

senin icinde biticek bu durum o zaman.
Muhtemelen gencliginin baharini boyle yiyip bitireceksin.
Yazik gunah bu gunlerine.
Birak artik gecmisi, takilip kalma.

gelecegi de hic kimse bilmez, gelecek hakkinda simdiden umutsuzluga dusme.

Elindeki tek sey su an.
Bu ani guzel deyerlendiremeye bak.
Zorla kendini biraz.

Yoksa iki uc haftaya bir konu acarsin yillarca.

Hayır sevmiyorum
Sevgili arkadaşım umarım.karşına sevecegin aşk duyacagin sana yasadiklarini geride biraktiracak.biri çıkar.En güzel ilaç sevgi.Sevdigini ve sevildigini hissettigin.de insan gercekden.kendini guvende mutlu hissediyor.Düzelecek bu.halin,nasil.ki gecenin sabahi.var dua iyi gelir namaz kilmak.dua etmek inan bana :)

bu ıkı yıl surede hıcmı etkılendıgın bırı olmadı ,bence aşk sevgi defterını kapatmıs bır haliniz varr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…