- 21 Temmuz 2012
- 944
- 275
- 323
- Konu Sahibi Munevvergul
-
Öyle biri karşıma çıkmadı çıkacağını da sanmıyorumYeni birisini bulun sizde
sizi mutlu eder güne bir heyecanla başlarsınız
sevgi sözcükleri sabah kalktığınızda okunmamış bir mesaj kısa bir tel konuşması ne biliyim bir merhaba ilaç gibi gelir size
bence siz sevilmeyi de özlemiş olabilirsiniz
kadınlar hassas varlıklardır ve diğer kadınında olup kendinde olmayan neydi diye yiyip bitirme kendini bulun yeni birini
Önereceklerimin hiç birini yapmıyorumkiPeki karşında senin durumunda birisi olsaydı sen ne önerirdin? Vakit ayırıp bu soruma detaylı cevap verebilirsen çok sevinirim.
Geçmişi yad etmenin size bir faydası olmadığının farkına varıp geçmişe mazi deyip eski eşinizin takibini yapmayı kesmelisiniz eğer vazgeçilmez olsaydı boşanma kararını almazdınız değil mi ?Merhaba arkadaşlar eşimden ayrılalı 2 yıl oldu ama bu travmayı hala atlatamadım. Çalışıyorum çocuğum yokBoşanma sürecinde daha güçlüydüm fakat şu an o kadar bitkin, hayattan bezmiş ve ümitsizimki Ne kadar saçma olduğunu bilsem de eski eşimin sosyal medya hesaplarını takip ediyorum ve geçenlerde bir akrabasıyla nişanlandığını gördüm. O kadar üzüldümki Eski mutlu günlerim aklıma geldi Sürekli ağlıyorum Neden hiç sevilmedim diye Neden hayallerim yarım kaldı diye Buradan başka kimseye pek anlatamıyorum arkadaşlar bu hayat hep böyle üzgün mü geçecek Ben artık mutlu olmak huzurlu olmak istiyorum
canım bi özetlesen..Gelecekten çok ümitsizim ve karamsarım. Geçen hafta 1 hafta tatile gittim
Uzun bir hikaye eski konularımı okursanız anlarsınız
Ben eski mutlu ve umutlu halime dönmek istiyorum ama nasıl yapıcam bilmiyorumŞu ifade olmasa napcaktın acaba
Yani Munevver ne desem simdiHayır sevmiyorum
Hayır görüştüm hepsi kafanda kuruyorsun büyütüyorsun dediler. Bir sürü psikoloji kitabı da okudum ama yine aynı yine aynıuzmanla görüştüğünü söylemişsin. hep aynı kişiyle mi görüştün değiştirsen başka birine mi görünsen acaba?
Evet bunu çok düşündüm ailem istemediBana yaptıklarının cezasını çeksin istiyorum
Hayır görüştüm hepsi kafanda kuruyorsun büyütüyorsun dediler. Bir sürü psikoloji kitabı da okudum ama yine aynı yine aynı
Sevgili arkadaşım umarım.karşına sevecegin aşk duyacagin sana yasadiklarini geride biraktiracak.biri çıkar.En güzel ilaç sevgi.Sevdigini ve sevildigini hissettigin.de insan gercekden.kendini guvende mutlu hissediyor.Düzelecek bu.halin,nasil.ki gecenin sabahi.var dua iyi gelir namaz kilmak.dua etmek inan bana :)Hayır sevmiyorum
Çıkmadıboşanmanın üstünden bayağı zaman geçmiş karşına düzgün güvenebileceğin sevebileceğin bi adam çıkmadı mı hiç?
Teraziboğa burcumuşun ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?