- 21 Temmuz 2012
- 944
- 275
- 323
- Konu Sahibi Munevvergul
-
Gelecekten çok ümitsizim ve karamsarım. Geçen hafta 1 hafta tatile gittimona rağmen iyileşme yok mu, ne desem bilemedim hipnoz dicem
Uzun bir hikaye eski konularımı okursanız anlarsınıznedem boşandınız, bir de severek mi evlenmiştiniz?
Bunu başaramıyorum işteSuan ki üzüntünüz eski esinizin nisanlanmasi ile alakali sanirim..yani üzülmeniz normal bence..
ama üzerinde durup bu üzüntüye tutunmayin daha fazla
hayat devam ediyor..mutlulugu icinizde kesfedin sevdiginiz seyleri yapin.. kendinizi sevin..
eski esinizi affedin..herseyin bir hayiri vardir
yasananlardan ders cikarin daha güclü olun ..positif düsünün artik
ama acilarinizi da örtmeyin ertelemeyin..icinizdeki üzüntüyü yasayin kabullenin ama tutunmayin bu üzüntüye
Ilgin için teşekkür ederim. Belki de ona benim gibi davranmazElini oyalayacak bir şey bulman lazım Münevver' cim.
Nişanlanmış mı? Allah kızın yardımcısı olsun. Eski mutlu günlerin aklına gelemez çünkü o adam seni hiç mutlu etmedi canım.
Birilerinin sana sık sık bunları hatırlatması lazım. Geçecek bu günler merak etme. Etrafına gözlerini kapatma. Seninde karşına seni çok seven birisi çıkacak o zaman bugünleri hatırlamayacaksın bile.
Çok sağol canım benim. Uğraşmam gereken o kadar işim varkiDikiş makinesi aldım ve bugün şahane bir etek diktim. Gel beraber kırlent falan dikelim, boncuklarla süsleyip satalım. Bakarsın köşe oluruz. O zaman senin şu mendebur ex gelmez bile aklına...
Davranır. Çünkü adamın kişiliğinde sorun var. O ikinci eşiyle de mutlu olamaz.Ilgin için teşekkür ederim. Belki de ona benim gibi davranmaz
HGelecekten çok ümitsizim ve karamsarım. Geçen hafta 1 hafta tatile gittim
Uzun bir hikaye eski konularımı okursanız anlarsınız
Peki karşında senin durumunda birisi olsaydı sen ne önerirdin? Vakit ayırıp bu soruma detaylı cevap verebilirsen çok sevinirim.Çok sağol canım benim. Uğraşmam gereken o kadar işim varkiama işime de kendimi veremiyorum ruh gibiyim öyle soluk bir benizle, bakımsız bir halde işe gidip geliyorum
Eski eşini hala seviyormusun ?neden bu kadar sıkıntilisın ?Çok sağol canım benim. Uğraşmam gereken o kadar işim varkiama işime de kendimi veremiyorum ruh gibiyim öyle soluk bir benizle, bakımsız bir halde işe gidip geliyorum
Çok sağol buradaki insanlardan çok fazla fikir aldım ve konuşmak biraz da olsa rahatlatıyor. Umrumda olmamalı ama çok dert ediyorumDavranır. Çünkü adamın kişiliğinde sorun var. O ikinci eşiyle de mutlu olamaz.
Bak canım bu ilişkide kötü olan taraf sen değilsin. Neden biliyor musun? Eğer öyle olsaydın bu kadar üzülmezdin, hatta umurunda bile olmaz ne hali varsa görsün der yoluna bakardın. Belkide çoktan yeni birisini bulmuş olurdun.
Kendine haksızlık ediyorsun.
evet biraz öyle biriyimsizin tum konulariniza soyle bir baktim da.
Sanki karakteriniz asiri hassas, ve hemen aglayan karalar baglayan biri gibi gorunuyorsunuz.
Asiri takintilisiniz.
Kac tane konunuz var, ordan oraya savruluyorsunuz.
Bence sizin ilactan ziyade cok iyi bir piskolog bulup iyi bir terapi almaniz sart.
Sizin evliliginizde yasadiginizin 10 katini yasayan kac kadin var burda, cogunun piskolojisi sizden kat kat iyi.
Hayır sevmiyorumEski eşini hala seviyormusun ?neden bu kadar sıkıntilisın ?
evet biraz öyle biriyim
bence takip etmeyı bırakıp arkadas cevresi edinmen lazım ve artık arkana bakma cnm hayatına yeni bir insana sans ver ...verki önüne bakma o insanı hatırlack bütün seyleri attt...inş seni hak eden insan cıkar karsına:=Merhaba arkadaşlar eşimden ayrılalı 2 yıl oldu ama bu travmayı hala atlatamadım. Çalışıyorum çocuğum yokBoşanma sürecinde daha güçlüydüm fakat şu an o kadar bitkin, hayattan bezmiş ve ümitsizimki Ne kadar saçma olduğunu bilsem de eski eşimin sosyal medya hesaplarını takip ediyorum ve geçenlerde bir akrabasıyla nişanlandığını gördüm. O kadar üzüldümki Eski mutlu günlerim aklıma geldi Sürekli ağlıyorum Neden hiç sevilmedim diye Neden hayallerim yarım kaldı diye Buradan başka kimseye pek anlatamıyorum arkadaşlar bu hayat hep böyle üzgün mü geçecek Ben artık mutlu olmak huzurlu olmak istiyorum
Evet bunu çok düşündüm ailem istemediterapiye gidin bence,
cok iyi gelecektir.
Ilac kullanmak yetmez, sadece bazi semptomlari bastirir o kadar.
DUsunce yapinizin deyismesi, ve rahatlamaniz lazim.
Eski konularinizda isinizde daha dusuk bir rutbeye gecip sehir deyistirmekten bile bahsetmissiniz, sok oldum resmen.
Adami takinti haline getirmissiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?