Boşanma travmasını atlatamadım :( yine ben :(

Elini oyalayacak bir şey bulman lazım Münevver' cim.

Nişanlanmış mı? Allah kızın yardımcısı olsun. Eski mutlu günlerin aklına gelemez çünkü o adam seni hiç mutlu etmedi canım.

Birilerinin sana sık sık bunları hatırlatması lazım. Geçecek bu günler merak etme. Etrafına gözlerini kapatma. Seninde karşına seni çok seven birisi çıkacak o zaman bugünleri hatırlamayacaksın bile.

Bunu başaramıyorum işte eskiyi yırtıp atamıyorum

EMDR terapi aldı bir arkadaşım çok faydasını görmüştü. Bence deneyebilirsin.

Ilgin için teşekkür ederim. Belki de ona benim gibi davranmaz

Arkadaşlar bende boşanmak uzereyim.Annemlerdeyim bu arada eşim.boşanmaya hic razi degil.Bense ummadigim.bir anda delice asik oldum birine.Hemde tamda herseyden umidimi kesmisken Rabbim gonderdi cikardi.karsima.Maddi acidan cok.iyi degil bunu sorun ediyor.Cunku benim.eşim maddi olarak cok iyiydi.Suan 5 aydir beraber oldugum.kisi bunu.bildigi.icin biraz takinti.yapiyor ama oyle sevdaliyiz ki birbirimize bu sorunuda asariz diye dusunuyoruz Allah.in.izni ile.Bu arada birde oglum var 12 yasinda.Umidinizi kesmeyin bir bakiyorsunuz bir.omru.paylasacaginiz bir eş gonderiyor mevlam.Umarim yeni baslayacagimiz bu yolda Rabbim.utandirmaz.Dualarinizi bekliyorum

Dikiş makinesi aldım ve bugün şahane bir etek diktim. Gel beraber kırlent falan dikelim, boncuklarla süsleyip satalım. Bakarsın köşe oluruz. O zaman senin şu mendebur ex gelmez bile aklına ...
Çok sağol canım benim. Uğraşmam gereken o kadar işim varki ama işime de kendimi veremiyorum ruh gibiyim öyle soluk bir benizle, bakımsız bir halde işe gidip geliyorum

Ilgin için teşekkür ederim. Belki de ona benim gibi davranmaz
Davranır. Çünkü adamın kişiliğinde sorun var. O ikinci eşiyle de mutlu olamaz.

Bak canım bu ilişkide kötü olan taraf sen değilsin. Neden biliyor musun? Eğer öyle olsaydın bu kadar üzülmezdin, hatta umurunda bile olmaz ne hali varsa görsün der yoluna bakardın. Belkide çoktan yeni birisini bulmuş olurdun.

Kendine haksızlık ediyorsun.

Yeni birisini bulun sizde
sizi mutlu eder güne bir heyecanla başlarsınız
sevgi sözcükleri sabah kalktığınızda okunmamış bir mesaj kısa bir tel konuşması ne biliyim bir merhaba ilaç gibi gelir size
bence siz sevilmeyi de özlemiş olabilirsiniz
kadınlar hassas varlıklardır ve diğer kadınında olup kendinde olmayan neydi diye yiyip bitirme kendini bulun yeni birini

Çok sağol canım benim. Uğraşmam gereken o kadar işim varki ama işime de kendimi veremiyorum ruh gibiyim öyle soluk bir benizle, bakımsız bir halde işe gidip geliyorum
Peki karşında senin durumunda birisi olsaydı sen ne önerirdin? Vakit ayırıp bu soruma detaylı cevap verebilirsen çok sevinirim.

sizin tum konulariniza soyle bir baktim da.
Sanki karakteriniz asiri hassas, ve hemen aglayan karalar baglayan biri gibi gorunuyorsunuz.
Asiri takintilisiniz.
Kac tane konunuz var, ordan oraya savruluyorsunuz.

Bence sizin ilactan ziyade cok iyi bir piskolog bulup iyi bir terapi almaniz sart.

Sizin evliliginizde yasadiginizin 10 katini yasayan kac kadin var burda, cogunun piskolojisi sizden kat kat iyi.

Çok sağol buradaki insanlardan çok fazla fikir aldım ve konuşmak biraz da olsa rahatlatıyor. Umrumda olmamalı ama çok dert ediyorum

evet biraz öyle biriyim

evet biraz öyle biriyim

terapiye gidin bence,
cok iyi gelecektir.

Ilac kullanmak yetmez, sadece bazi semptomlari bastirir o kadar.
DUsunce yapinizin deyismesi, ve rahatlamaniz lazim.

Eski konularinizda isinizde daha dusuk bir rutbeye gecip sehir deyistirmekten bile bahsetmissiniz, sok oldum resmen.

Adami takinti haline getirmissiniz.

bence takip etmeyı bırakıp arkadas cevresi edinmen lazım ve artık arkana bakma cnm hayatına yeni bir insana sans ver ...verki önüne bakma o insanı hatırlack bütün seyleri attt...inş seni hak eden insan cıkar karsına:=

Evet bunu çok düşündüm ailem istemedi Bana yaptıklarının cezasını çeksin istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…