boşanma üzgünüm

cicek2023

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2023
69
29
3
42
arkadaslar
uyanık ve sizi aldattığını düşündüğünüz biri var
nasıl delil toplarsınız
ya da söyle söyleyeym
eşiniz şirket hattı kullanıyor ve o telefon onun kara kutusu
dava açıp
onun telefonun incelenmesini isteyebilirmisiniz

evet hts kayıtlarını ister mahkeme sık konuşulanlar çıkar

Seni aldattığına dair otel kaydı olabilir, instagram whatsapp yazışmalarının ekran görüntüsünü alabilirsin. Mahkeme hts kayıtlarını inceler talep olursa.

her koşulda ortaya çıkar zaten kaybolan mesaj kullanıyorsa belli. ver mahkemeye araştırsın

Seni aldattığına dair otel kaydı olabilir, instagram whatsapp yazışmalarının ekran görüntüsünü alabilirsin. Mahkeme hts kayıtlarını inceler talep olursa.
hts kaydı gittiği yerleri belli ediyor değilmi
bu sürekli whatsapp ve instagramdan yazışıyor
onların hts kaydıda olur mu
kusura bakmayın
hiç teknolojiden anlamam
instagram bile kullanmıyorum
pisliğin sayesinde öğreniyorum

hayır hts konuşma dökümünü gösterir

arama ve mesajlaşma geçmişi. whatsapp yedekliyordur zaten konuşmaları. Boşanmayı düşünüyorsan sadece aldatma üzerinde yoğunlaşma. ev içinde psikolojik ekonomik şiddet, sana söylediği onur kırıcı söz, tanık vs. hepsini şimdiden düşün. Mahkeme sürecinde elinin sağlam olması nafaka ve manevi tazminat açısından önemli.

Yarın gidin hemen boşanmak istiyorum diyerek bir avukata danışın . Gereken neyse onu yapar bence .
Ne yaparsa da yapsın boşver artık ilgilenme , üzme kendini haketmeyen , şeref yoksunu şu adam için .

Hts kayıtları şahsın kendi izni olmadan çıkarılmıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…