şirket telefonuHts kayıtları şahsın kendi izni olmadan çıkarılmıyor
yokCocuk var mı?
Allah yardımcın olsun, kaç senelik evlilik? Çocuk var miuyanık benim şüphelendiğimi anlayınca
instagram kaybolan mesaj moduyla takılıyor
Kaybolan mesaj modundaki yazışmaları görebildiniz mibencede(
konuştuklarını bi görseniz yuhhhhh dersiniz
Alenen olunca ve boşanmayınca daha bir rahatlık geliyor bu pisliklere. Hem biliyor hem boşanmıyor ne de olsa elimin altında modunda takılmaya devam ediyorlar.Şirket hattını ben kullanmıyordum yazışmalar başkasına ait diyebilir. İspatlamak zor. Whatsap mesajlarını video şeklinde çekmelisiniz,ama öncesinde mesajların atıldığı numarayı,eşinizin telefon numarasını açıp tek tek göstermelisiniz videoda. Sadece ekran görüntüsü alınca delil niteliği olmuyor.
İspatlayınca boşanacak mısınız?
Gerçekten boşanacaksanız tutun bir taksi takip edin video çekin. Ama boşanmayacaksanız ne uğraşın,ne de bu herifle yüzgöz olun. Yakın bir arkadaşım boşanmadı,ama kocasıyla yüzleşti. O da 4-5 kadınla birden aldatılıyor. Muhtemelen hala devam ediyordur adam.
Kadınlara çok iş düşüyor bu noktada. Neden boşanmıyorlar anlayamıyorum gerçekten.Alenen olunca ve boşanmayınca daha bir rahatlık geliyor bu pisliklere. Hem biliyor hem boşanmıyor ne de olsa elimin altında modunda takılmaya devam ediyorlar.
tesekkür ederimAllah yardımcın olsun, kaç senelik evlilik? Çocuk var mi
Kimi konfor alanından çıkmak istemiyor, kiminin ailesi arkasında durmuyor ve mesleği olmadığı için zor geliyor, kimi çocuğunu bahane ediyor... Herkesin kendince bir sebebi var her ne kadar kabul edemesemde. Önemli olan gösterilen tavır, boşanmayacaksan yüz göz de olmamak lazım.Kadınlara çok iş düşüyor bu noktada. Neden boşanmıyorlar anlayamıyorum gerçekten.
kaybolan mesaj modunu göremedimKaybolan mesaj modundaki yazışmaları görebildiniz mi
merhabaŞirket hattını ben kullanmıyordum yazışmalar başkasına ait diyebilir. İspatlamak zor. Whatsap mesajlarını video şeklinde çekmelisiniz,ama öncesinde mesajların atıldığı numarayı,eşinizin telefon numarasını açıp tek tek göstermelisiniz videoda. Sadece ekran görüntüsü alınca delil niteliği olmuyor.
İspatlayınca boşanacak mısınız?
Gerçekten boşanacaksanız tutun bir taksi takip edin video çekin. Ama boşanmayacaksanız ne uğraşın,ne de bu herifle yüzgöz olun. Yakın bir arkadaşım boşanmadı,ama kocasıyla yüzleşti. O da 4-5 kadınla birden aldatılıyor. Muhtemelen hala devam ediyordur adam.
Öfkenizi anlıyorum ancak böyle şeyler söylemeyin.arkadaşlar aranızda avukat varsa cevap verebilir mi
bunun şirket hattını incelenir mi
incelenmez mi
telefon hattını incelettireceğim deyince çok sinirlendi
Hayır avukat değilim. Yakın zamanda bir arkadaşım yaşadı benzer durumları,o danışmanlık ücreti ödeyip bir avukattan almıştı bu bilgileri. Hat şirket hattıysa başkası kullanıyor diyebilir,işyerinden birini kafalar kurtarır paçasını zor değil ki. Ekran görüntüsü whatsap mesajı için yeterli değil,adam kurgu bunlar diyebilir. O yüzden telefonun ayarlar kısmından kendi numarasını gösterin,sonra rehberdeki kayıtlı numarayı gösterin,mesajların kime yazıldığı belli olsun numara olarak. Sonra mesajları göstererek çekin videoyu. Garanti oluyor o zaman.merhaba
şirket hattını baskası kullanıyor diyemez
sadece kendi kullanıyor
ekran görüntüsü delil olmaması kesin bilgi mi
şey bi de avukatmısınız acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?