boşanma üzgünüm

Sizin eski konunuzu da hatırlıyorum. Profesyonel bi yardım almadan hak kaybı yaşayacaksınız gibi.
 
Şirket hattı olduğu için buradan sıyrılma ihtimali çok yüksek. Eğer boşanmak istiyorsanız sakın ve sessiz ilerleyin ve delil toplayın. Şüphelendiğinizi belli etmişsiniz ama artık umursamıyor gibi yapın. Konuştuğu kadınların isimlerini görmüşsünüz, oradan ilerlemeye çalışın. Sadece aldatılma olarak değil de başka deliller de toplamaya çalışın.

Size hakaret veya küfür ettiyse bunu WhatsApp üzerinden dile getiren ve ne kadar kırıldığınızı anlatan mesajlar atın, konuşturmaya çalışın. Fiziksel şiddet varsa mutlaka darp raporu alın. Tartışma vs yaşanıyorsa ses kaydı vs alabilirsiniz. Kesin olarak emin olduğunuzda ve evden gitmek istediğiniz de şirket telefonunu da alıp çıkın evden. Size zarar vermesin, O zaman her şeyi görmek için vaktiniz de olur.
 
arkadaslar geçen gece delil olsun diye telefonu karıştırıyodum
bunlardan biri whatsapdan yalaka gibi benimkine mesaj atmış
sonra ben bunun ekran foto aldım kendime attım
yakalandım
sonra elimden aldı telefonumu sildi hepsini
birbirimize girdik
çok kıskançmışım çekemezmiş
gezmesine falan karışamazmısım
seni boşarım dedim
sen bilirsin
ayda bin lira nafaka veririm dedi
evin yarısınıda verirmiş
evin yarısı zaten benim
bekarken evim vardı 1+1
onu sattık kredi çekip bunu aldık
kredi çekince ev bu malın üzerine
yaaa deliricem
adam beni bes parasız kapıya koyma derdinde
tanıyamıyorum
gecen yıllarıma yazık biz cok asık evlenmiştik
ben bu pislikle durmam artık
ayağıma kapansa istemem
 
o 47 yasında
ben 41
ben bu adamla yıllardır evliyim
bunları hak etmedim
köpeğin önüne atar gibi
1000 lira veririm diyor
nasılsa çocuk yokmuş
maası 40 bin tl
utanmaz
1000 lira yetermiş bana
aptallık bende
zamanında bunun yüzünden işi bıraktım
bırakmamı istedi
ben de dinledim
kızlar sakın hiçbir erkek için işi bırakmayın
 
arkadaşlar aranızda avukat varsa cevap verebilir mi
bunun şirket hattını incelenir mi
incelenmez mi
telefon hattını incelettireceğim deyince çok sinirlendi
 
Şirket hattını ben kullanmıyordum yazışmalar başkasına ait diyebilir. İspatlamak zor. Whatsap mesajlarını video şeklinde çekmelisiniz,ama öncesinde mesajların atıldığı numarayı,eşinizin telefon numarasını açıp tek tek göstermelisiniz videoda. Sadece ekran görüntüsü alınca delil niteliği olmuyor.

İspatlayınca boşanacak mısınız?
Gerçekten boşanacaksanız tutun bir taksi takip edin video çekin. Ama boşanmayacaksanız ne uğraşın,ne de bu herifle yüzgöz olun. Yakın bir arkadaşım boşanmadı,ama kocasıyla yüzleşti. O da 4-5 kadınla birden aldatılıyor. Muhtemelen hala devam ediyordur adam.
 
Alenen olunca ve boşanmayınca daha bir rahatlık geliyor bu pisliklere. Hem biliyor hem boşanmıyor ne de olsa elimin altında modunda takılmaya devam ediyorlar.
 
Alenen olunca ve boşanmayınca daha bir rahatlık geliyor bu pisliklere. Hem biliyor hem boşanmıyor ne de olsa elimin altında modunda takılmaya devam ediyorlar.
Kadınlara çok iş düşüyor bu noktada. Neden boşanmıyorlar anlayamıyorum gerçekten.
 
Kadınlara çok iş düşüyor bu noktada. Neden boşanmıyorlar anlayamıyorum gerçekten.
Kimi konfor alanından çıkmak istemiyor, kiminin ailesi arkasında durmuyor ve mesleği olmadığı için zor geliyor, kimi çocuğunu bahane ediyor... Herkesin kendince bir sebebi var her ne kadar kabul edemesemde. Önemli olan gösterilen tavır, boşanmayacaksan yüz göz de olmamak lazım.
 
merhaba
şirket hattını baskası kullanıyor diyemez
sadece kendi kullanıyor
ekran görüntüsü delil olmaması kesin bilgi mi
şey bi de avukatmısınız acaba
 
arkadaslar ben çocuğum olmadığı için nafaka alamam mı bu pislikten
22 yıldır evliyiz
oturduğumuz evin yarı parasını da ben verdim
bu kadar kolay mı
yaptığı hiç bişey yanına kar mı kalacak
ispatlayamasazsam
çok sinirliyim çok
 
arkadaşlar aranızda avukat varsa cevap verebilir mi
bunun şirket hattını incelenir mi
incelenmez mi
telefon hattını incelettireceğim deyince çok sinirlendi
Öfkenizi anlıyorum ancak böyle şeyler söylemeyin.
Hatta bence rol yapın sinsi gibi hareket edin gel temiz bir sayfa açalım birbirimizi affedelim falan deyip yüzüne gülün.
Adam şu an tetikte bekliyor yakalamanız çok zor.
Ama şöyle yapabilirsiniz adım adım çaktırmadan takip edebilirsiniz ancak öyle yakalarsınız telefon üzerinden zor gibi.
Birde bence aranızı iyi tutup para tirtiklayin sürekli avukat parasını çıkartın bu pisliğin cebinden.
 
merhaba
şirket hattını baskası kullanıyor diyemez
sadece kendi kullanıyor
ekran görüntüsü delil olmaması kesin bilgi mi
şey bi de avukatmısınız acaba
Hayır avukat değilim. Yakın zamanda bir arkadaşım yaşadı benzer durumları,o danışmanlık ücreti ödeyip bir avukattan almıştı bu bilgileri. Hat şirket hattıysa başkası kullanıyor diyebilir,işyerinden birini kafalar kurtarır paçasını zor değil ki. Ekran görüntüsü whatsap mesajı için yeterli değil,adam kurgu bunlar diyebilir. O yüzden telefonun ayarlar kısmından kendi numarasını gösterin,sonra rehberdeki kayıtlı numarayı gösterin,mesajların kime yazıldığı belli olsun numara olarak. Sonra mesajları göstererek çekin videoyu. Garanti oluyor o zaman.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…