boşanma ve bir bebek var

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

mutsuzum2017

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2017
567
-658
48
39
Merhaba

Ben 2 senedir evliyim artik anlaşamiyoruz birbirimize zıt insanlarız. Ben artık kesin boşanmak istiyorum beş aylik bir bebeğimiz var. Ben yurtdışından almanya türkiyeye gelin geldim ve sorun benim oraya geri gitmem gerekicek ama eşim göndermem diyo kendin gidiyorsan git diyor. Ben kizimi alipta habersiz gitsem suclumu olurum ordan bosanma davasini acicam ? Kizimla eşim birbirini nasil görücekler esimin visezi yok biz bosansakta kizim zarar gorsun istemiyorum.

Kizimi gondermem diyor. Ben burda kalsam hic birsey elde yok gecinemeyiz

Eşinin iZin kağıdı vermesi lazım yurt dışına çıkabilmen için yada mahkemenin iZin vermesi lazım. Eşine kısa süreli vize verirler ziyaret için

O şekilde suç işlemiş olursun burada boşanıp gitsem sorun olmaz ama her türlü Kızın babasız büyümüş olacak kesin olarak ayrılmayı gerektiren sebep ne daha yeni evli sayılırsınız

O şekilde suç işlemiş olursun burada boşanıp gitsem sorun olmaz ama her türlü Kızın babasız büyümüş olacak kesin olarak ayrılmayı gerektiren sebep ne daha yeni evli sayılırsınız
Burada bosanip gitsem esim rahat birakmaz elde bisey yok bu sekildede mahkeme bana vermez kizimi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…