- 21 Eylül 2017
- 567
- -658
- 48
- 39
- Konu Sahibi mutsuzum2017
-
Burada bosanip gitsem esim rahat birakmaz elde bisey yok bu sekildede mahkeme bana vermez kizimiO şekilde suç işlemiş olursun burada boşanıp gitsem sorun olmaz ama her türlü Kızın babasız büyümüş olacak kesin olarak ayrılmayı gerektiren sebep ne daha yeni evli sayılırsınız
Çok Özel değilse sebep ne ayrılmana ?Burada bosanip gitsem esim rahat birakmaz elde bisey yok bu sekildede mahkeme bana vermez kizimi
5 aylık bebeği mahkeme her türlü anneye verir merak etmeBurada bosanip gitsem esim rahat birakmaz elde bisey yok bu sekildede mahkeme bana vermez kizimi
Ne yaptiysam begendiremedim kendimi hep aileside ailesiÇok Özel değilse sebep ne ayrılmana ?
Ben kizimi alip gitsemdemi? Gidiyorum desem asla izin vermez.5 aylık bebeği mahkeme her türlü anneye verir merak etme
Ya bak tüm erkekler böyle ... Bu arada senin biraz orta yolu bulman gerekirdiNe yaptiysam begendiremedim kendimi hep aileside ailesi
Hayır burada Boşanma Davası açsan her türlü kızı sana verirler babaya da nafaka bağlarlarBen kizimi alip gitsemdemi? Gidiyorum desem asla izin vermez.
Eşinin iZin kağıdı vermesi lazım yurt dışına çıkabilmen için yada mahkemenin iZin vermesi lazım. Eşine kısa süreli vize verirler ziyaret için
Baska seylerde var onlari soylemek istemiyorum taninmamak icinYa bak tüm erkekler böyle ... Bu arada senin biraz orta yolu bulman gerekirdi
Anladım canım peki ya ailen neredeBaska seylerde var onlari soylemek istemiyorum taninmamak icin
+1Mis gibi yurtdışında yaşarken buraya gelenleri hiç anlamıyorum
Hataydi hemde cok buyuk cok pismanimMis gibi yurtdışında yaşarken buraya gelenleri hiç anlamıyorum
Onlarda yurtdisindaAnladım canım peki ya ailen nerede
Yarın ilk iş avukata gitmelisinOnlarda yurtdisinda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?