- 21 Eylül 2017
- 567
- -658
- 48
- 39
- Konu Sahibi mutsuzum2017
-
Internetten aratirdim yarin gidicem avukataYarın ilk iş avukata gitmelisin
Hakaret var ama nasil ispatlicam? Kizina karsi biseyi yok ama kizim suan bana muhtac emziriyorum karar vericek yasa geldiginde kendi karar verir kizim. Ben turk vatandasiyim kizim alman vatandasiŞiddet, tehdit, hakaret, herhangi bi durum varsa gitmeden önce savcılıga gidip suç duyurusunda bulunursan çocuğunu alıp yurtdışına çıksan bile ilerde eşin çocuğumu kaçırdı diye dava açsada suçlu olmazsın.Korktum gittim dersin, buarada avrupa vatandaşımısın yoksa türkmü?
Ama tabi baba iyi bi insansa sırf mutsuz ve pişman olduğun için adama bu haksızlığı yapamazsın, çok kalleşçe bi davranış olur.
Eşim siddete egilimli tokat atmisligida var korkuyorum acikcasiAllah yardımcın olsun. Devletten sığınma talep edebilirsin ailenin yanına dönene kadar. Eğer hayati bi risk varsa mutlaka avukata gitmeden sığınma talep et seni gelip evden alırlar
Amin cnmAllah işini rast getirsin canım
Kararın kesinse eğer planlı hareket etEşim siddete egilimli tokat atmisligida var korkuyorum acikcasi
Canım turk vatandaşıysan daha zor bu işler, sakın yanlıs karar verme sonrasında başın çok ağrır.Hakaret var ama nasil ispatlicam? Kizina karsi biseyi yok ama kizim suan bana muhtac emziriyorum karar vericek yasa geldiginde kendi karar verir kizim. Ben turk vatandasiyim kizim alman vatandasi
bence bır brınızle zaman gecırmeye cakısın boşanmayı en son duşunun eyer ıkınızde boşanmak ısteıyorsanız beraber akıt gecırmeyı deneyın ne kadar çok vakıt gecırısenız o kadar ortak yonlerınızde olur bu arad sevgı bıte bılır ama dıkkat edın bır bırınıze olan saygınız bıtmesın saygınzı olursa emın olun cok mutu bır yuvanızda olurMerhaba
Ben 2 senedir evliyim artik anlaşamiyoruz birbirimize zıt insanlarız. Ben artık kesin boşanmak istiyorum beş aylik bir bebeğimiz var. Ben yurtdışından almanya türkiyeye gelin geldim ve sorun benim oraya geri gitmem gerekicek ama eşim göndermem diyo kendin gidiyorsan git diyor. Ben kizimi alipta habersiz gitsem suclumu olurum ordan bosanma davasini acicam ? Kizimla eşim birbirini nasil görücekler esimin visezi yok biz bosansakta kizim zarar gorsun istemiyorum.
Şöyle bi sorun var ben burda kalirsam ne yiyip ne icicez esimle ayni evde kalmak olmaz bu durumdada mahkeme bana vermez nasil olucakCanım turk vatandaşıysan daha zor bu işler, sakın yanlıs karar verme sonrasında başın çok ağrır.
Boşanmak istiyorsan davayı açıp mahkeme kararını beklemen gerekiyor, ki kızını senden zaten alamazlar yaşı gereği.
Alıp yurtdışına kaçırmak hiç adaletli değil hem eşin dava açarsa birdaha turkiyeye giremezsin, girdiğin an suçlu sayılırsın asıl ozaman kızına hasret kalabilirsin.
Suç teşkil etcek bi davranışta bulunma, eşinle konuşarak çözmeye çalış fakat hiçbi baba al cocuğumu yurtdışına götürde yılda birkez göreyim demez..
Planim yok sıkıstim kaldimKararın kesinse eğer planlı hareket et
Bosanmak istiyorum kesinPlanim yok sıkıstim kaldim
5aylikKiziniz kac aylik?
Kizinizi alamaz ozaman siz yasal yollarla isinizi halledip esinizin gonlunu yaparak gidin almanyaya haksiz duruma dusmeyin..5aylik
Eşinin durumu nasıl? Çekişmeli boşanmalarda dahi bu yaştaki çocuk anneye verilir, nafaka alırsın eşinden.Şöyle bi sorun var ben burda kalirsam ne yiyip ne icicez esimle ayni evde kalmak olmaz bu durumdada mahkeme bana vermez nasil olucak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?