boşanma ve bir bebek var

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Şiddet, tehdit, hakaret, herhangi bi durum varsa gitmeden önce savcılıga gidip suç duyurusunda bulunursan çocuğunu alıp yurtdışına çıksan bile ilerde eşin çocuğumu kaçırdı diye dava açsada suçlu olmazsın.Korktum gittim dersin, buarada avrupa vatandaşımısın yoksa türkmü?

Ama tabi baba iyi bi insansa sırf mutsuz ve pişman olduğun için adama bu haksızlığı yapamazsın, çok kalleşçe bi davranış olur.

Allah yardımcın olsun. Devletten sığınma talep edebilirsin ailenin yanına dönene kadar. Eğer hayati bi risk varsa mutlaka avukata gitmeden sığınma talep et seni gelip evden alırlar

Allah yardimcin olsun. Alman vatandasiysan bebeginde haklarindan faydalanir daha iyi olur aslinda. Once bosanin turkiyede kalcakmis gibi davranin. Bosandiktan sonra rahatca gidersiniz.. esinize neden vize cikmiyor ozel degilse?? Siz istek yapsaniz arada bir gormeye gelemez mi??

Hakaret var ama nasil ispatlicam? Kizina karsi biseyi yok ama kizim suan bana muhtac emziriyorum karar vericek yasa geldiginde kendi karar verir kizim. Ben turk vatandasiyim kizim alman vatandasi

Hakaret var ama nasil ispatlicam? Kizina karsi biseyi yok ama kizim suan bana muhtac emziriyorum karar vericek yasa geldiginde kendi karar verir kizim. Ben turk vatandasiyim kizim alman vatandasi
Canım turk vatandaşıysan daha zor bu işler, sakın yanlıs karar verme sonrasında başın çok ağrır.

Boşanmak istiyorsan davayı açıp mahkeme kararını beklemen gerekiyor, ki kızını senden zaten alamazlar yaşı gereği.
Alıp yurtdışına kaçırmak hiç adaletli değil hem eşin dava açarsa birdaha turkiyeye giremezsin, girdiğin an suçlu sayılırsın asıl ozaman kızına hasret kalabilirsin.
Suç teşkil etcek bi davranışta bulunma, eşinle konuşarak çözmeye çalış fakat hiçbi baba al cocuğumu yurtdışına götürde yılda birkez göreyim demez..

bence bır brınızle zaman gecırmeye cakısın boşanmayı en son duşunun eyer ıkınızde boşanmak ısteıyorsanız beraber akıt gecırmeyı deneyın ne kadar çok vakıt gecırısenız o kadar ortak yonlerınızde olur bu arad sevgı bıte bılır ama dıkkat edın bır bırınıze olan saygınız bıtmesın saygınzı olursa emın olun cok mutu bır yuvanızda olur

Şöyle bi sorun var ben burda kalirsam ne yiyip ne icicez esimle ayni evde kalmak olmaz bu durumdada mahkeme bana vermez nasil olucak

Şöyle bi sorun var ben burda kalirsam ne yiyip ne icicez esimle ayni evde kalmak olmaz bu durumdada mahkeme bana vermez nasil olucak
Eşinin durumu nasıl? Çekişmeli boşanmalarda dahi bu yaştaki çocuk anneye verilir, nafaka alırsın eşinden.
Anlaşmalı boşanma daha mantıklı, eşini boşanmaya ikna etsen, çocuğunu alıp başka ülkeye göturmeye ikna edebilecekmisin bilemiyorum..
Valla zor bu durumlar..
Çok buyuk bi sorununuz yoksa düzeltmeye çalışsaniz?

Sanki Türk mahallesinde büyümüş, alışveriş dışında Almanca konuşmamış, bu haliyle Almanya'da dava açmayı planlıyorsun.

Ailen arkanda mı? Gel diyorlar mı?

Dilin yoksa, dönünce çocuğa baba evinde mi bakacaksın?

Çalışacak mısın?

Önce burada bir avukata danış, öfkeyle ani karar alıp, zararda olma.

Emin ol, dönünce senin neyin beklediğinden,
Sağlama almadan, adım atma

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…