- 21 Eylül 2017
- 567
- -658
- 48
- 39
- Konu Sahibi mutsuzum2017
-
Esimin durumu iyi degil nafaka odeyemez acta acikta kalirim bebegimle bu durumdada mahkeme bana vermezki. Artik aramizda duzeltecek hicbirsey kalmadi.Eşinin durumu nasıl? Çekişmeli boşanmalarda dahi bu yaştaki çocuk anneye verilir, nafaka alırsın eşinden.
Anlaşmalı boşanma daha mantıklı, eşini boşanmaya ikna etsen, çocuğunu alıp başka ülkeye göturmeye ikna edebilecekmisin bilemiyorum..
Valla zor bu durumlar..
Çok buyuk bi sorununuz yoksa düzeltmeye çalışsaniz?
Almanca konusamadigimi nerden biliyosunuz? Ben orda dogdum orda yetisdim calisiyordum ordaykeneSanki Türk mahallesinde büyümüş, alışveriş dışında Almanca konuşmamış, bu haliyle Almanya'da dava açmayı planlıyorsun.
Ailen arkanda mı? Gel diyorlar mı?
Dilin yoksa, dönünce çocuğa baba evinde mi bakacaksın?
Çalışacak mısın?
Önce burada bir avukata danış, öfkeyle ani karar alıp, zararda olma.
Emin ol, dönünce senin neyin beklediğinden,
Sağlama almadan, adım atma
Onu sordum zatenAlmanca konusamadigimi nerden biliyosunuz? Ben orda dogdum orda yetisdim calisiyordum ordaykene
Şiddet yok demiştin, bidaha şiddet uygularsa gidip rapor al, veya gidip bana şiddet uyguladı diye suç duyurusunda bulunabilirsin, ondan sonra çocugu alıp gitsende enazından bu ülkede, poliste bi kayıt olur..Eşim siddete egilimli tokat atmisligida var korkuyorum acikcasi
Kusuruma bakmayin cok zor durumdayim inanin. Evet aldigim para ikimiz icinde yeter. Avukata gidicemOnu sordum zaten
Ordaykene yaptığın iş, çocuk ve sana yetecek para mı sağlıyor?
Onun geleceğini düşün önce
Bir de bu kadar agresif olma
Dalga geçmedim
Vakit ayırıp konunu okudum
Yorum yazdım
Teşekkür edeceğin yerde
Azarla üstüne
Son kez düzenliyorum
Önce bunu yap sonra bunu yap diyenleri ciddiye alacak mısın?
Lisanslı hukukçu mu her yazan?
İyiliğiniz için Bebek ve sen
Önce burda bir avukatla görüş
Diyelim tokat atti gene bi iz falan kalmiyo tokattan nasil ispat edicem? Benim kizimi babasindan ayirma gibi bi niyetim yok olamazda mahkeme ne derse birbirleriyle gorusmelerineŞiddet yok demiştin, bidaha şiddet uygularsa gidip rapor al, veya gidip bana şiddet uyguladı diye suç duyurusunda bulunabilirsin, ondan sonra çocugu alıp gitsende enazından bu ülkede, poliste bi kayıt olur..
Bu bi olanak ama nekadar adilce olur bilemedim..
Davanı Türkiye'de aç velayeti sen alırsın sonra Almanya'ya gidebilirsinNe yaptiysam begendiremedim kendimi hep aileside ailesi
E canı sağolasıca madem eşinin durumu yoktu ne diye almanyayı bırakıp geldin, eşini bari oraya götürseydinEsimin durumu iyi degil nafaka odeyemez acta acikta kalirim bebegimle bu durumdada mahkeme bana vermezki. Artik aramizda duzeltecek hicbirsey kalmadi.
Yaşı küçük çocuklar anneye verilir babaya verilmez ha anne kendi isteğimle vermek istiyorum derse ayrı yoksa babaya verilmez ama şöyle birşeyde var eğer siz almanyaya gidip dava açıp boşanırsanız türkiyede de tekrar dava açmanız gerek galiba öyle duymuştum.Esimin durumu iyi degil nafaka odeyemez acta acikta kalirim bebegimle bu durumdada mahkeme bana vermezki. Artik aramizda duzeltecek hicbirsey kalmadi.
Saol canim allah mutlulugunu daim etsin. Cahildim o zamanlar.. cocuk olunca isler degisiyor cocuk olmasaydi coookktan gitmistim. Ben burda kalirsam hic bi sekilde ayakta duramam bu yuzden mahkeme bana vermezE canı sağolasıca madem eşinin durumu yoktu ne diye almanyayı bırakıp geldin, eşini bari oraya götürseydin
Bak bende senin gibi burdaki bazi arkadaşların anlam veremediği şeyi yaptım ve almanyayı/ailemi bıraktım turkiyede yaşıyorum fakat çok şükürki durumum seninki gibi değil.
12 yıl oldu, mutluyumda Allah için fakat işte birden kendimi senin yerine koydum ve buyuzden yardimci olmaya calisiyorum..
Eşim olmasada gayet güzel ayakta dururum her iki ülkedede çok şükür ama iş onunla bitmiyor, konu çocuk olunca, heleki araya ülke'ler giriyorsa gerçekten çok zor..
Yani inşallah hicbizaman bununla sınanmam..
Allah seninde yardımcın olsun, ne diyim..
Saol canim allah mutlulugunu daim etsin. Cahildim o zamanlar.. cocuk olunca isler degisiyor cocuk olmasaydi coookktan gitmistim. Ben burda kalirsam hic bi sekilde ayakta duramam bu yuzden mahkemeyle uğraşmadan bian önce çocuğumu alıp gitmek istiyorum diyosan sana tokat atmışya, bunu demin söyledin bunun için bile bir suç duyurusu yeter.
Turkiyede birkez olsun eşini şikayet etmiş olursun ve bu senin açından iyi bişi.
Kayıtlarda bir suç duyurusu olmalı enazından.
Hiçbirşey yapmadan cocugu alir gidersen kacirdigin icin suclu durumuna dusersin.
Daha sonra almanyada bagli oldugun turk konsolosluguna gidip, turkiyeden bi avukata vekalet gönderceksin ve boşanma davasini acacaksın.
Yani buda bir secenek eger davayı beklemem diyosan
Mutlaka gitKusuruma bakmayin cok zor durumdayim inanin. Evet aldigim para ikimiz icinde yeter. Avukata gidicem
Tokat atali baya oldu simdi gidip desem nolur? Ben burda duramam rahat birakmaz esimM mutsuzum2017 mahkemeyle uğraşmadan bian önce çocuğumu alıp gitmek istiyorum diyosan sana tokat atmışya, bunu demin söyledin bunun için bile bir suç duyurusu yeter.
Turkiyede birkez olsun eşini şikayet etmiş olursun ve bu senin açından iyi bişi.
Hiçbirşey yapmadan cocugu alir gidersen kacirdigin icin suclu durumuna dusersin.
Daha sonra almanyada bagli oldugun turk konsolosluguna gidip, turkiyeden bi avukata vekalet gönderceksin ve boşanma davasini acacaksın.
Ben cocucugu alipta oyle gostermeme gibi bi niyetim yok almanyada acmak istiyorum davayi mahkemede zaten belirler gorusme saatlerini oyle degilmi?M mutsuzum2017 mahkemeyle uğraşmadan bian önce çocuğumu alıp gitmek istiyorum diyosan sana tokat atmışya, bunu demin söyledin bunun için bile bir suç duyurusu yeter.
O kadar varmi gorusme ucretiMutlaka git
250 500 lira tek görüşme ücreti
Hatta gitmeden kağıda yaz, 1 saatte toparlayamazsın, o okuyup bilgi verir sonraki gün
Tamam o şekilde yapabilirsin ama dedigim gibi öncelikle turkiyede bi suç duyurusu gerekli (enazından) haklı çıkabilmen için.Ben cocucugu alipta oyle gostermeme gibi bi niyetim yok almanyada acmak istiyorum davayi mahkemede zaten belirler gorusme saatlerini oyle degilmi?
Anladim canim . Cok tessekkur ederim sonuclanana kadar gelmem zatenTamam o şekilde yapabilirsin ama dedigim gibi öncelikle turkiyede bi suç duyurusu gerekli (enazından) haklı çıkabilmen için.
Burasini anladıysan gerisi kolay, mahkeme herşeyi belirler merak etme, avukatın yerine butun duruşmalara girer fakat bugunden yarina bi sonuç bekleme bu sure icinde turkiyeyede gelmezsen iyi edersin.
Hepsi aynı bu geçersiz bi sebep bence.hemde bi bebek varkwn.kimse kimseyi beğenmek zorunda deil.Ne yaptiysam begendiremedim kendimi hep aileside ailesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?