boşanma ve bir bebek var

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Esimin durumu iyi degil nafaka odeyemez acta acikta kalirim bebegimle bu durumdada mahkeme bana vermezki. Artik aramizda duzeltecek hicbirsey kalmadi.

Almanca konusamadigimi nerden biliyosunuz? Ben orda dogdum orda yetisdim calisiyordum ordaykene

Almanca konusamadigimi nerden biliyosunuz? Ben orda dogdum orda yetisdim calisiyordum ordaykene
Onu sordum zaten

Ordaykene yaptığın iş, çocuk ve sana yetecek para mı sağlıyor?

Onun geleceğini düşün önce

Bir de bu kadar agresif olma

Dalga geçmedim
Vakit ayırıp konunu okudum
Yorum yazdım

Teşekkür edeceğin yerde
Azarla üstüne

Son kez düzenliyorum

Önce bunu yap sonra bunu yap diyenleri ciddiye alacak mısın?

Lisanslı hukukçu mu her yazan?

İyiliğiniz için Bebek ve sen

Önce burda bir avukatla görüş

Eşim siddete egilimli tokat atmisligida var korkuyorum acikcasi
Şiddet yok demiştin, bidaha şiddet uygularsa gidip rapor al, veya gidip bana şiddet uyguladı diye suç duyurusunda bulunabilirsin, ondan sonra çocugu alıp gitsende enazından bu ülkede, poliste bi kayıt olur..
Bu bi olanak ama nekadar adilce olur bilemedim..

Kusuruma bakmayin cok zor durumdayim inanin. Evet aldigim para ikimiz icinde yeter. Avukata gidicem

Diyelim tokat atti gene bi iz falan kalmiyo tokattan nasil ispat edicem? Benim kizimi babasindan ayirma gibi bi niyetim yok olamazda mahkeme ne derse birbirleriyle gorusmelerine

Esimin durumu iyi degil nafaka odeyemez acta acikta kalirim bebegimle bu durumdada mahkeme bana vermezki. Artik aramizda duzeltecek hicbirsey kalmadi.
E canı sağolasıca madem eşinin durumu yoktu ne diye almanyayı bırakıp geldin, eşini bari oraya götürseydin
Enazindan şuanda çocuğumu nasıl göturcem diye kara kara dusunmezdin..
Bak bende senin gibi burdaki bazi arkadaşların anlam veremediği şeyi yaptım ve almanyayı/ailemi bıraktım turkiyede yaşıyorum fakat çok şükürki durumum seninki gibi değil.
12 yıl oldu, mutluyumda Allah için fakat işte birden kendimi senin yerine koydum ve buyuzden yardimci olmaya calisiyorum..

Eşim olmasada gayet güzel ayakta dururum her iki ülkedede çok şükür ama iş onunla bitmiyor, konu çocuk olunca, heleki araya ülke'ler giriyorsa gerçekten çok zor..
Yani inşallah hicbizaman bununla sınanmam..
Allah seninde yardımcın olsun, ne diyim..

Son düzenleme:
Yaşı küçük çocuklar anneye verilir babaya verilmez ha anne kendi isteğimle vermek istiyorum derse ayrı yoksa babaya verilmez ama şöyle birşeyde var eğer siz almanyaya gidip dava açıp boşanırsanız türkiyede de tekrar dava açmanız gerek galiba öyle duymuştum.

Saol canim allah mutlulugunu daim etsin. Cahildim o zamanlar.. cocuk olunca isler degisiyor cocuk olmasaydi coookktan gitmistim. Ben burda kalirsam hic bi sekilde ayakta duramam bu yuzden mahkeme bana vermez

M mutsuzum2017 mahkemeyle uğraşmadan bian önce çocuğumu alıp gitmek istiyorum diyosan sana tokat atmışya, bunu demin söyledin bunun için bile bir suç duyurusu yeter.
Turkiyede birkez olsun eşini şikayet etmiş olursun ve bu senin açından iyi bişi.
Kayıtlarda bir suç duyurusu olmalı enazından.
Hiçbirşey yapmadan cocugu alir gidersen kacirdigin icin suclu durumuna dusersin.
Daha sonra almanyada bagli oldugun turk konsolosluguna gidip, turkiyeden bi avukata vekalet gönderceksin ve boşanma davasini acacaksın.
Yani buda bir secenek eger davayı beklemem diyosan

Tokat atali baya oldu simdi gidip desem nolur? Ben burda duramam rahat birakmaz esim

Ben cocucugu alipta oyle gostermeme gibi bi niyetim yok almanyada acmak istiyorum davayi mahkemede zaten belirler gorusme saatlerini oyle degilmi?

Ben cocucugu alipta oyle gostermeme gibi bi niyetim yok almanyada acmak istiyorum davayi mahkemede zaten belirler gorusme saatlerini oyle degilmi?
Tamam o şekilde yapabilirsin ama dedigim gibi öncelikle turkiyede bi suç duyurusu gerekli (enazından) haklı çıkabilmen için.
Burasini anladıysan gerisi kolay, mahkeme herşeyi belirler merak etme, avukatın yerine butun duruşmalara girer fakat bugunden yarina bi sonuç bekleme bu sure icinde turkiyeyede gelmezsen iyi edersin.

Anladim canim . Cok tessekkur ederim sonuclanana kadar gelmem zaten

Kızımı elimden alır mi çok korkuyorum diyosun ama sen onun kızını elinden almaya çalışıyorsun. Gelip görme şansı bile yok. Hadi geçici vize verdiler adam her hafta o kadar uçak bileti parasıyla okadar saat nasıl yolculuk yapsın. Lütfen biraz vicdanlı ol. Baba kızı ayırıyorsun çok ciddi bi şey yoksa anlaşmaya çalış

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…