Bosanma ve Korona

Nazlican333

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2009
480
183
628
Ben eşimden temmuz ayında boşandım.Simdi 9 yaşındaki kızımla birlikte yasıyorum.Yasadigim yerde kimsem yok.Basima bisey gelse arayabileceğim kimsem yok.Bu korona sürecinden de cok korkuyorum.Basima bisey gelir ya da surec daha da kotuye giderde kızımı koruyamam diye çok korkuyorum.
..

Ben eşimden temmuz ayında boşandım.Simdi 9 yaşındaki kızımla birlikte yasıyorum.Yasadigim yerde kimsem yok.Basima bisey gelse arayabileceğim kimsem yok.Bu korona sürecinden de cok korkuyorum.Basima bisey gelir ya da surec daha da kotuye giderde kızımı koruyamam diye çok korkuyorum.
..
Allaha sığın dua et. Yanlız olup olmamak bir şeyi değiştirmiyor şuan herkes ayni durumda.

Bunun boşanmanızla ne alakası var, ben mi anlamadım acaba? Boşanmışsınız demek ki anlaşamıyorsunuz. Anlaşamadığınız biriyle mi karantinada olmak isterdiniz bu süreçte?
Başımıza bir şey gelse dediğiniz hasta olmaksa o zaman zaten hastaneye gidiyorsunuz. Devlet çocuğunuzu aç açıkta bırakmaz siz hastanede olursanız merak etmeyin. Belki devlet eliyle babasının yanına bırakılabilir şiddete meyili vs yoksa.
Panik olmanıza gerek yok. Sakin olmak soğukkanlılıkla kararlar almak bu süreçte en önemlisi.

Niye öyle düşünüyorsunuz Allah var yetmezmi Allah sizi bu zamanınızda hiç dara düşürmesin inşallah hepimiz hayatta bir basimizayiz aslında siz Allah'a dua edin samimiyetle O sizi duyuyor merak etmeyin ben her dışarı çıkarken derim Allah'ım kendimi sana emanet ediyorum sen emanat edilenlerin en guzelisin diyorum yükümü Allah a bırakıyorum elimden gelen bu

Korkmayın tedbiri elden bırakmayın.Allah ın izni ile bişey olmaz

Boşandığınız eşiniz sizle aynı şehirde ise çocuk için bir zor durum planı yapabilirsiniz.

Bunun dışında herkes evinde zaten. Siz de evladınızla evde vakit geçirmeye bakın. Emin olun anlaşamadığınız eski eşiniz evde olsa faydadan çok zararı olurdu size şu süreçte.

Onunla aynı evde olsan, olacak olan huzursuzlukları bi düşünsene reis..
Şuan o yok, sorun yok.
Evde kavga gürültü yok.
Al prensesini yanına beraber pankek yapın evcilik oynayın okulu varsa dersini calistirin eğlenmeye eglendirmeye bakin.

Evli olsaydın da yine aynı korkuları yaşayacaktın emin ol. Ozaman da ya bana ve babasına birsey olsa kaygısı olucaktı. Aynı anda hasta olma ihtimali ya da çocuğuma birsey olursa korkusu olucaktı.
Siz boşanmaya alisamamişiniz ve saniyosunuzki eşiniz olsa kaygılarınz olmayacakti .. Boşanma alışma evresi,virüs hastalığı derken biraz psikolojik olarak etkilenmisinz. Geçicek Allahın izniyle tedbirli olup bu sürecin geçmesini bekleyeceğiz Allahın izniyle .. böyle şeyler düşünmemeye çalışın . Stres bağışıklık sistemini çok etkiliyor .kızınız için daha metanetli olmanız lazım.

Herkeste benzer korkular var eşim şuan işte ben de bebeğimle yalnızım . Ve benim bebeğimin epilepsi riski çok yüksek napabilirim bu durumda . Allah kirusun bir şey olursa 112 var . Ekmeğin mi bitti ariyrousn kapına ekmek getiriyorlar .e sağlık için arayabilecegin yer var gıda için vefa hattı var polislik bir durum olsa 155 var. Her sey şuan senin bunu yazdığın telefinun ucunda bir alona bakar.

Back
X