Boşanma ve sonrası nasıl bir yol izlenmeli ?

koca ile anlaşamıyorsunuz orası belli. devam eden eğitimin var da evlilik sebebin baba baskısından kaçmak için miydi yoksa? yoksa bu zihniyetteki baba düşman başına. sen artık kadınsın nedir ya? eğitimin devam edebilir git part time bir iş bul çalış kocayı da boşayacaksan. yoksa baba evine döneceksen hayatında pek bir şey değişmeyecek koca reisliğinden baba reisliğine geçiş..

Arkadaş çevresine bi kısıtlama yapmadım istersen çık akşamları dedim
O kendisi durduk yere siyaset açıyor bana Ateist terörist diyor sadece sol partiyi desteklediğim için
bak benim bir arkadaş var zıt görüşlüyüz
ama bir konuşmaya başlayınca mahalle ağzı ile tahammül edilemez oluyor
tartışmanın da bir adabı vardır
normalde ben siyasi olarak kimseyi öyle ölürcesine desteklemem
ama o konuşmaya başlayınca tahammül edemiyorum
acaba sizde bir konu hakkında tartışmayı mı beceremiyorsunuz
gerçi biz ülkece pek bilmeyiz
tartışmalarımızın sonu kavga, gürültü ile biter

Yok ben hiç tartışmıyorum tv de adam çıkıyor işte şu lider bak çıktı benim adamım diyor sonra bana dönüp terörist diyor böyle valla

Bu süreçte büyük bir ihtimal babam beni hiçe sayacak benimle asla muhattap dahi olmaz artık ta ki diyelim atandım öğretmen oldum o zaman parama yanaşır aferin diye

kalamiyorum iki gundur beynim durmus durumda hicbirsey yapmaya cesaretim yok surekli ölsem de kurtulsam dusuncesi o tarafa donsem olmuyor bu tarafa donsem olmuyor baba evi kovca evinden koca evi baba evinden kotu
Allah yardımcınız olsun çalışıyor musunuz

Arkadaş çevresine bi kısıtlama yapmadım istersen çık akşamları dedim
O kendisi durduk yere siyaset açıyor bana Ateist terörist diyor sadece sol partiyi desteklediğim için

sol partiyi desteklediğiniz için size o şekilde söyleyen birini gerçekten evlenmeden önce tanımadınız mı? benim aklım almıyor. şu ana kadar görüştüğüm, sevgili olduğum herkesin bu konudaki tavrını bilirdim. sizin eşleriniz nasıl oluyo da kendisini böyle gizleyebiliyor?

Ya vallahi billahi böyle tavrı yoktu

Çok yazık ! Oysaki benim babam ,önce kız çocuğum ,önce o okuyacak derdi ..ne varsa öncelik benimdi ..yüz erkeğin arasına gözüm kapalı sokarım derdi ..ah babam ,keşke bol bol kardeş yapsalardı bana ..onun gibi ..

Azminden ötürü tebrik ederim ..kimseye dayama sırtını ,oku ,kendine bak ..

Çok iyi bir babanız varmış gerçekten ama olmayınca da olmuyor baba yönünden bu kadar şanssız olmasaydım bu durumda olmazdım belki yaşıtlarım hep üniversitelerde şu anda evlendim çok lazım gibi hayat işte

Şans mı şanssızlık mi bilemedim ..keşke bu kadar iyi olmasaydı ,çöküşüme sebep oldu gidişi ..

Akıllı bir kadına benziyorsun ,biraz para biriktrip kendi evine çıkar ,hem okur hem çalışırsın .. Kadın gücü diye birşey var ,inan buna ..ben inanıyorum sana ,yaparsın ..

senin evliliğin aile istedi diyemi oldu canım. babanın kadına bakış açısı berbat zar kadınlığı belirlemez. yıl 2017 türkiye arabistanı sollamak üzere. neyse ben bu eşten sana bi hayır göremiyorum. eğer boşancaksan ki çocuk falan yapma bu arada, gerekirse eğitimini ertele bi işe gir paranı kazan önce.

bu eş senin kişiliğini yok sayıyor aynı baban gibi. işin çok zor ama kararlı ve güçlü olursan yeni bir hayat kurabilrisin

canım 2 dk durulmaz bu eşle ya sabır mabırlık iş değil bu. sen bu adama köle kalcaksan devam et bu nedir ya bu nasıl bir adamdır. ay miğdem kalktı yeminle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…