- 15 Aralık 2017
- 382
- 253
- 18
- 28
- Konu Sahibi Merdumgirizz
-
Peki siz ne yapıyorsunuz nasıl ayakta kalıyorsunuzbende hemen hemen ayni dusuncelere sahip bir aileye sahibim suan bosanmak uzereyim cok zorr
Şiddetli geçimsizliğin olduğu artık kavgalarımızın kronikleştiği bir evlilik , evleneli daha 5 ay olmuş ..
Ne canım cicim görmüşüm ne başka bişey aklıma dün gece girdi boşanma konusu ilk kez.
Nasıl desem nasıl anlatsam bilmiyorum. Sevmediğimi sevgimin azaldığını hissediyorum. Boşansam nasıl olur diye düşünüyorum.
Boşandıktan sonra muhtemelen baba evine dönmek zorunda kalacağım bi mesleğim yok devam eden eğitimim var babam ben seni artık başka şehire de yollamam sen artık kadınsın dedi.
Boşanma süreçleriniz sonraları nasıl geçti benimle paylaşır mısınız?
bak benim bir arkadaş var zıt görüşlüyüzArkadaş çevresine bi kısıtlama yapmadım istersen çık akşamları dedim
O kendisi durduk yere siyaset açıyor bana Ateist terörist diyor sadece sol partiyi desteklediğim için
Yok ben hiç tartışmıyorum tv de adam çıkıyor işte şu lider bak çıktı benim adamım diyor sonra bana dönüp terörist diyor böyle vallabak benim bir arkadaş var zıt görüşlüyüz
ama bir konuşmaya başlayınca mahalle ağzı ile tahammül edilemez oluyor
tartışmanın da bir adabı vardır
normalde ben siyasi olarak kimseyi öyle ölürcesine desteklemem
ama o konuşmaya başlayınca tahammül edemiyorum
acaba sizde bir konu hakkında tartışmayı mı beceremiyorsunuz
gerçi biz ülkece pek bilmeyiz
tartışmalarımızın sonu kavga, gürültü ile biter
Bu süreçte büyük bir ihtimal babam beni hiçe sayacak benimle asla muhattap dahi olmaz artık ta ki diyelim atandım öğretmen oldum o zaman parama yanaşır aferin diyekoca ile anlaşamıyorsunuz orası belli. devam eden eğitimin var da evlilik sebebin baba baskısından kaçmak için miydi yoksa? yoksa bu zihniyetteki baba düşman başına. sen artık kadınsın nedir ya? eğitimin devam edebilir git part time bir iş bul çalış kocayı da boşayacaksan. yoksa baba evine döneceksen hayatında pek bir şey değişmeyecek koca reisliğinden baba reisliğine geçiş..
kalamiyorum iki gundur beynim durmus durumda hicbirsey yapmaya cesaretim yok surekli ölsem de kurtulsam dusuncesi o tarafa donsem olmuyor bu tarafa donsem olmuyor baba evi kovca evinden koca evi baba evinden kotuPeki siz ne yapıyorsunuz nasıl ayakta kalıyorsunuz
Allah yardımcınız olsun çalışıyor musunuzkalamiyorum iki gundur beynim durmus durumda hicbirsey yapmaya cesaretim yok surekli ölsem de kurtulsam dusuncesi o tarafa donsem olmuyor bu tarafa donsem olmuyor baba evi kovca evinden koca evi baba evinden kotu
Bu süreçte büyük bir ihtimal babam beni hiçe sayacak benimle asla muhattap dahi olmaz artık ta ki diyelim atandım öğretmen oldum o zaman parama yanaşır aferin diye
Arkadaş çevresine bi kısıtlama yapmadım istersen çık akşamları dedim
O kendisi durduk yere siyaset açıyor bana Ateist terörist diyor sadece sol partiyi desteklediğim için
Ya vallahi billahi böyle tavrı yoktusol partiyi desteklediğiniz için size o şekilde söyleyen birini gerçekten evlenmeden önce tanımadınız mı? benim aklım almıyor. şu ana kadar görüştüğüm, sevgili olduğum herkesin bu konudaki tavrını bilirdim. sizin eşleriniz nasıl oluyo da kendisini böyle gizleyebiliyor?
Çok yazık ! Oysaki benim babam ,önce kız çocuğum ,önce o okuyacak derdi ..ne varsa öncelik benimdi ..yüz erkeğin arasına gözüm kapalı sokarım derdi ..ah babam ,keşke bol bol kardeş yapsalardı bana ..onun gibi ..Üzgünüm bu zihniyette ülkemizde çok fazla insan var ve maalesef babam bunlardan yalnızca birisi. Tek başıma üniversite okumak zor olacak güç olacak belki ama olacak mecbur dediğiniz gibi o vakit gelene kadar da köşeye 4-5 milyar para atsam daha iyi olacak
Çok iyi bir babanız varmış gerçekten ama olmayınca da olmuyor baba yönünden bu kadar şanssız olmasaydım bu durumda olmazdım belki yaşıtlarım hep üniversitelerde şu anda evlendim çok lazım gibi hayat işteÇok yazık ! Oysaki benim babam ,önce kız çocuğum ,önce o okuyacak derdi ..ne varsa öncelik benimdi ..yüz erkeğin arasına gözüm kapalı sokarım derdi ..ah babam ,keşke bol bol kardeş yapsalardı bana ..onun gibi ..
Azminden ötürü tebrik ederim ..kimseye dayama sırtını ,oku ,kendine bak ..
Şans mı şanssızlık mi bilemedim ..keşke bu kadar iyi olmasaydı ,çöküşüme sebep oldu gidişi ..Çok iyi bir babanız varmış gerçekten ama olmayınca da olmuyor baba yönünden bu kadar şanssız olmasaydım bu durumda olmazdım belki yaşıtlarım hep üniversitelerde şu anda evlendim çok lazım gibi hayat işte
canım 2 dk durulmaz bu eşle ya sabır mabırlık iş değil bu. sen bu adama köle kalcaksan devam et bu nedir ya bu nasıl bir adamdır. ay miğdem kalktı yeminleİşe girersem eşim maaşıma el koyacak sana 1500 kazanıyorsan 500 ünü veririm 1000 lirasını ben alırım birikim yaparız dedi ama beyfendi kendisi tek kuruş koymayacak benim paramla mı birikim yapılacak yapılacaksa. Haklısınız ayaklarımın üstünde durmam lazım yastık altından para biriktirmem lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?