• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanma ve sonrası...

evet zor süreç kendi hatalarınıznda belki farkına vardığınız ufak tefek şeylerin peşine düşüp kavga etmek yıpratmak ilişkiyi bazı pişmanlıklar aynı süreci yaşayan biri olrak söylüyorum ki sadece calış ve sosyal ol çünkü artık geri dönüş yok hayat süprizlerle dolu

Siz peki bu sureci nasil yonetiyorsunuz ? Neler yapiyorsunuz ?

Hic kimseye aciklama yapmak zorunda degilsin, klise ama cidden oyle.. Kime ne ya? Size ne yani..
Insan milletle, lafla sozle ugrasmaktan acisini yasayamiyor.. Perisan oldu, kendini kapatti derler diye huzurunu bozan insanlarla muhatap olmak zorunda kesinlikle degilsin.. Zaten zor bi süreçten cikmissin, halen de uğraşıyorsun kendi icinde, bi de elalemi dusunme hic..
Insan en cok yitip giden duygularina ve yikilan hayallerine yaniyor, uzuluyor.. Baska turlu olabilirdi diyor.. Ama boyle olmasi gerekliydi demek ki.. Kimse istemez bunu yaşamak ama oluyor..
Genceciksin daha, kendine biraz zaman ver, neden, niye diyerek yuklenme..
Az onceki mesajima da ekledim, "Her zorlukla beraber bir kolaylik daha vardir" buyuruyor Rabbimiz, demek her karanlik sonrasi bi aydınlık var, guzel gunler gelecektir Allah in izniyle.. Simdi sabretmek zamani.. Dua zamani..
Aslinda insanlarin ne dusundugunu asla onemsemem ama annem su an bile kimseye aciklama yapamam ben diyor. Halbu ki bunfa nr var ki ? bosandilar diyeceksin olacak bitecek. kimseye hesap verme diyorum e insanlar soruyor diyor. Benden cok annem zor atlatiyor surekli bana uzuluyor buda beni geriye atiyor..

Ama haklisiniz tevekkul etmek sart.. Ben de kendimi biraktim O`nun kollarina rabbim biliyor herseyin hayirlisini. Guzel yorumunuz icin tesekkur ederim kac kere okudum bilmiiyorum .Allah razi olsun

Evliliğim biteli 8 ay oluyor hepi topu 4 ay evli kaldım. Dün evlilik yıl dönümümüzdü mesela. Zaman öyle birşey ki ağızın açık izliyorsun yalnızca. Hayatımın en büyük hatasını en az hasarla atlattım. O kadar güçlendim ki ailem bana değil ben aileme destek oldum. Şuan musmutlu bana değer veren bir adamla birlikteyim. Herşey bitti genç yaşımda derken kalbim daha güzel atıyor. Hiiiiç düşmeyin girin hikayemi okuyun ve güpgüçlü olun. Yalnız değilsiniz hiç kimse yoksa RABBİM var.

seni çok eskilerden tanıyorum sen beni unutmuş olabilirsin belkide.. eski üyeliğimde =) o zamanlar evli değildim
görünce konularını çok üzüldüm o zamanda vardı sıkıntıların.. hatta bir konuna yorum yapmıştım eşinin her hafta sonu kv felan gitmesi ile alakalı..
allah yardımcın olsun inşallah.. ne güzel ailen destekci onlar arkanda ya olmasaydı :KK43: benm o bile yok.. mecburen cogu şeye sessizim katlanıyorum ne yapayım
inşallah en az zararla atlatabilirsin bu durumu kendine bol bol cevre edin kurslara git gez dolaş kafanı dagıt mutlaka

Evliliğim biteli 8 ay oluyor hepi topu 4 ay evli kaldım. Dün evlilik yıl dönümümüzdü mesela. Zaman öyle birşey ki ağızın açık izliyorsun yalnızca. Hayatımın en büyük hatasını en az hasarla atlattım. O kadar güçlendim ki ailem bana değil ben aileme destek oldum. Şuan musmutlu bana değer veren bir adamla birlikteyim. Herşey bitti genç yaşımda derken kalbim daha güzel atıyor. Hiiiiç düşmeyin girin hikayemi okuyun ve güpgüçlü olun. Yalnız değilsiniz hiç kimse yoksa RABBİM var.

ben yaşadım atlatım allaha şükürler değim çalışmak bişilerle uğrşamak eş dost arlkadaş gecip gitti şimdi tekrar evlendim allah a şükür çok çok mutluyum

ikinizin yazdiklarida yakin olduklari icin toplu cevap yazayim dedim.. Ben baska biriyle olabilecegimi hic dusunmuyordum ama bakiyorum ki buyuk yikimlardan sonra buyuk sevinclerde beraberinde geliyor.

Rabbim mutlulugunuzu daim etsin insa

seni çok eskilerden tanıyorum sen beni unutmuş olabilirsin belkide.. eski üyeliğimde =) o zamanlar evli değildim
görünce konularını çok üzüldüm o zamanda vardı sıkıntıların.. hatta bir konuna yorum yapmıştım eşinin her hafta sonu kv felan gitmesi ile alakalı..
allah yardımcın olsun inşallah.. ne güzel ailen destekci onlar arkanda ya olmasaydı :KK43: benm o bile yok.. mecburen cogu şeye sessizim katlanıyorum ne yapayım
inşallah en az zararla atlatabilirsin bu durumu kendine bol bol cevre edin kurslara git gez dolaş kafanı dagıt mutlaka
Ah canim evet ta o zamandan belliydi degil mi ? 4 sene boyunca ne anasi bitti ne danasi. Simdi anasinin koynundan cikmadan yasasin . Dedigin gibi yapmaya calisiyorum kendime arkadas ediniyorum daha dogrusu var olanlar sagolsun ariyor soruyor meger ne cok sevenim varmis diyorum :KK68: Allah senin de yardimcin olsun kotusune denk geldi mi evlilik tam bir cehennem..

herşeyin ilacı zaman canım. çalışmıyorsan mutlaka çalış ya da eğitim al veya hiçbirşey yapamıyorsan kurslara falan git belediyenın mutlaka birgün hersey guzel olacak merak etme.

öncelikle yeni hayatınız hayırlı olsun inş.
ben boşanma kısmında değil ama o çarpıntı, her anım mutsuzluk kısmında tecrübeliyim.
çok kötü bir duygu. hayat boş insanlar boş yaşanan herşey boş geliyordu. önceden içtiğim bir fincan kahveden keyif alırken herşey bana mutsuzluk vermeye başlamıştı.
doktora gittim. depresyon ve panik atak teşhisi koydu. 2 ilaç verdi. biri antidepresan diğeri iştah açıp geceleri uyutuyor. çünkü sabahları aktif bir iş hayatım bir de Allah bağışlar inş oğlum var.
2 ay oldu ve ben düzeldim hamdolsun. hiç ihmal etmeden doktora gitmemden dolayı çabuk atlatmış olabilirim. sen de sakın ihmal etme. o ilaçlar bozulan beyin hormonlarımızı düzenliyor

Aslinda insanlarin ne dusundugunu asla onemsemem ama annem su an bile kimseye aciklama yapamam ben diyor. Halbu ki bunfa nr var ki ? bosandilar diyeceksin olacak bitecek. kimseye hesap verme diyorum e insanlar soruyor diyor. Benden cok annem zor atlatiyor surekli bana uzuluyor buda beni geriye atiyor..

Ama haklisiniz tevekkul etmek sart.. Ben de kendimi biraktim O`nun kollarina rabbim biliyor herseyin hayirlisini. Guzel yorumunuz icin tesekkur ederim kac kere okudum bilmiiyorum .Allah razi olsun
Rabbim hepimizden razi olsun.. InsaAllah biraz rahatlamissindir.. Her sey cok taze ama geçecek Allah in izniyle, hic merak etme..
Ben de anneme babama kimseye bisey anlatmamalarini söylüyordum, onlar da "insanlar soruyor" diyordu : ) Buyuk bi sır varmis gibi saklamak da olmuyor, yuvarlak bi cevap verip gecebilirler.. Aranizda bi cevap belirleyebilirsiniz hatta ailecek.. Detaya inmek gerekmiyor.. Sukur bi namussuzluk ahlaksizlik yapmadin, ailen de dik durmali sen de dik durmalisin..
Sana iyi gelen insanlarla gorus, gez dolas, konuş..
Maddi imkanin varsa gezi yapabilirsin hatta..
Ozelden bi iki kitap onerecegim sana : )
Rabbim yolunu acsin, ummadigin sevinçler nasip etsin..
Sevgiler..

herşeyin ilacı zaman canım. çalışmıyorsan mutlaka çalış ya da eğitim al veya hiçbirşey yapamıyorsan kurslara falan git belediyenın mutlaka birgün hersey guzel olacak merak etme.

tesekkur ederim bana bol bol dua eder misiniz ? cok ihtiyacim var..

öncelikle yeni hayatınız hayırlı olsun inş.
ben boşanma kısmında değil ama o çarpıntı, her anım mutsuzluk kısmında tecrübeliyim.
çok kötü bir duygu. hayat boş insanlar boş yaşanan herşey boş geliyordu. önceden içtiğim bir fincan kahveden keyif alırken herşey bana mutsuzluk vermeye başlamıştı.
doktora gittim. depresyon ve panik atak teşhisi koydu. 2 ilaç verdi. biri antidepresan diğeri iştah açıp geceleri uyutuyor. çünkü sabahları aktif bir iş hayatım bir de Allah bağışlar inş oğlum var.
2 ay oldu ve ben düzeldim hamdolsun. hiç ihmal etmeden doktora gitmemden dolayı çabuk atlatmış olabilirim. sen de sakın ihmal etme. o ilaçlar bozulan beyin hormonlarımızı düzenliyor

bakalim eger gecmezse calismaya baslayinca , mutlaka gidecegim. ilac kullanmak istemiyorum ama eger sartsa kullanacagim. Kalp carpintisi cok zor. Size ne oldu acaba ? neden var carpinti ve mutsuzluk?

Kajmery34 Kajmery34 canım boşanma işleminden sonra iletişim kurmaya çalıştı mı ? ailesi veyahut kendisi
Canim ben eski kayinvalidemi cok severdim belki biliyorsundur. O aradi 1 kere bende o ara iyi degildim acmadim. Ama bu ogluyla alakli bir takim seylerin ters gittigini bildiginden israr etmediler . Ne anlattiysa ailesine beni cok sevdiklerini soylerlerdi.. Yalanmis . Ayriliktan cok bu koydu.

Rabbim hepimizden razi olsun.. InsaAllah biraz rahatlamissindir.. Her sey cok taze ama geçecek Allah in izniyle, hic merak etme..
Ben de anneme babama kimseye bisey anlatmamalarini söylüyordum, onlar da "insanlar soruyor" diyordu : ) Buyuk bi sır varmis gibi saklamak da olmuyor, yuvarlak bi cevap verip gecebilirler.. Aranizda bi cevap belirleyebilirsiniz hatta ailecek.. Detaya inmek gerekmiyor.. Sukur bi namussuzluk ahlaksizlik yapmadin, ailen de dik durmali sen de dik durmalisin..
Sana iyi gelen insanlarla gorus, gez dolas, konuş..
Maddi imkanin varsa gezi yapabilirsin hatta..
Ozelden bi iki kitap onerecegim sana : )
Rabbim yolunu acsin, ummadigin sevinçler nasip etsin..
Sevgiler..
ben onu sarki zannettim ya . o yuzeen hemen bakacagim dedim :) Allah razi olsun tavsiyeler icin cok tesekkur ederim , hemen alip okuyacagim

Merhabalar beni bilen bilir , buralarda coook eskiyim.. Butun heyecanli anlarimi , mutsuz ve mutlu anlarimi hep buraya yazdim ve sizinle paylastim. Allah razi olsun cok umutsuz oldugum zamanlarda sizden gelen bir cift guzel soz beni cok dik tuttu..
Simdi gelelim konumuza. Yaklasik 1ay once bosanma davamiz sonuclandi. Cok kotu bir evlilik yasadim Allah dusmanimin basina vermesin. 3 aylik bebegimi dusuk yaptim.. Ne bir destek gordum ne de sarip sarmalandim... Ailemden baska kimse yanimda olmadi. Hos hala da oyle . Allah razi olsun Ailemden. Bir an olsun bos birakmadilar..
Simdi yasayanlar elbet biliyordur ,cok zor bir sey. Herkese ayri ayri laf anlatmak zorunda kaliyorsunuz , ailenizin yaninda tekrar yeni bir yasama basliyorsunuz.. Yeniden bir duzen kurmaya calisiyorsunuz vs vs.. Eminim benim durumumda olan pek cok kadin vardir...
Bir kac gundur yaklasik 1 haftadir resmen bir carpinti ile yasiyorum ne bir sey yiyebiliyorum ne keyif alabiliyorum. Bu donemi nasil atlattiniz ? Tavsiyeler nelerdir ? Ne zaman tam anlamiyla iyilesme sureci basliyor ?
Simdiden okuyan ve yazan herkese cok tesekkur ederim .Allah razi olsun..
Canin yaniyor uzuluyorsun. Niye ben diyorsunuz. Zaman gectikcede hersey geciyor. Sonra da zamaninda uzulduklerinize guluyorsunuz. Zaman ve sabir tek ilac..

Canım benim Allah yardimcin olsun bende o asamadayim ayriyiz ama dilekçe yok ortada bende çok çok üzülüyorum elimden hiç bişey gelmiyor karşı taraf o kadar vicdansiz umursamaz bi insan ki kızımizi bile dusunerek hiç bi adım atmadi ben elimden geleni yaptım en azından bittiğinde vicdanım rahat olacak arkadaslarinda dediği gibi tek ilaç zaman Rabbim eminim ki senin içinde bizim içinde güzel bi yol cizmistir sabret cnm dua et başka türlü geçmiyor bu acıları bizlere yasatanlar eminim her iki cihanda da mutlaka hesap verecekler bunu bildigim icin cok sukur bunun rahatlığı var icimde

Merhabalar beni bilen bilir , buralarda coook eskiyim.. Butun heyecanli anlarimi , mutsuz ve mutlu anlarimi hep buraya yazdim ve sizinle paylastim. Allah razi olsun cok umutsuz oldugum zamanlarda sizden gelen bir cift guzel soz beni cok dik tuttu..
Simdi gelelim konumuza. Yaklasik 1ay once bosanma davamiz sonuclandi. Cok kotu bir evlilik yasadim Allah dusmanimin basina vermesin. 3 aylik bebegimi dusuk yaptim.. Ne bir destek gordum ne de sarip sarmalandim... Ailemden baska kimse yanimda olmadi. Hos hala da oyle . Allah razi olsun Ailemden. Bir an olsun bos birakmadilar..
Simdi yasayanlar elbet biliyordur ,cok zor bir sey. Herkese ayri ayri laf anlatmak zorunda kaliyorsunuz , ailenizin yaninda tekrar yeni bir yasama basliyorsunuz.. Yeniden bir duzen kurmaya calisiyorsunuz vs vs.. Eminim benim durumumda olan pek cok kadin vardir...
Bir kac gundur yaklasik 1 haftadir resmen bir carpinti ile yasiyorum ne bir sey yiyebiliyorum ne keyif alabiliyorum. Bu donemi nasil atlattiniz ? Tavsiyeler nelerdir ? Ne zaman tam anlamiyla iyilesme sureci basliyor ?

Merhabalar.. benzer durumda oldugum icin yazdim.. herseyi icine atan ve üzülen insanlarda bi sekilde o stres disari atiyo bendede carpinti ile atti disari. Yinede doktora gidin . Ama ayni durumdayim tedavi oluyorum su an.. bende stres ve üzüntüden oluyo

Hayatımdaki tüm sıkıntıları sonrasında iyi şey olacak diye atlattım.

Bosanmamiza o kadar cok sebep var ki. Saygisizligimi dersin , asagilamasi mi ? surekli olarak sana ne kadar eksik oldugunu soylemesi mi ? Her konuda seni surekli bir seylere zorlamasi mi ? Ailenle arana mesafe koymaya calismasi mi ? Cocuk olmadigi donemde seni bununla vurmasi mi ? :) hangi birini sayayim sen sec

Son actigim konuya bakarsan 6 aylik evliliğim sözde evlilik bitiyor. Ama çekişmeli surecek dava. 28 yaşındayım ve 6 ayda biten evlilik. Memurum cevremi akrabalarimi bir tahmin et ne çektiğimi.

Ama dimdik ayaktayım. Darp edildigimi de biliyorlar. Çünkü herkesin duyması icin 1 kisinin bilmesi yeterli. Ki utanilacak bir şeyde degil. Umursamanaya çalışıyorum
Yalnızken ağlıyorum ve elimdeki son paramla terapistten randevu aldım.

Uykusuzluk iştahsızlık kabuslar

Senelerimi arkasindan aglayarak geciremem.

Canin yaniyor uzuluyorsun. Niye ben diyorsunuz. Zaman gectikcede hersey geciyor. Sonra da zamaninda uzulduklerinize guluyorsunuz. Zaman ve sabir tek ilac..
Kesinlikle zamanla duzelecegim eminim ve her sey daha iyiye gidecek. hatta bugub iyibbir haber bile aldim , ise basliyorum yeniden :)
Canım benim Allah yardimcin olsun bende o asamadayim ayriyiz ama dilekçe yok ortada bende çok çok üzülüyorum elimden hiç bişey gelmiyor karşı taraf o kadar vicdansiz umursamaz bi insan ki kızımizi bile dusunerek hiç bi adım atmadi ben elimden geleni yaptım en azından bittiğinde vicdanım rahat olacak arkadaslarinda dediği gibi tek ilaç zaman Rabbim eminim ki senin içinde bizim içinde güzel bi yol cizmistir sabret cnm dua et başka türlü geçmiyor bu acıları bizlere yasatanlar eminim her iki cihanda da mutlaka hesap verecekler bunu bildigim icin cok sukur bunun rahatlığı var icimde

Ah canim.. Cok uzuldum senin adina da . Eger vicdansiz ve vefasiza dusersen (Allah dusurmesin) seni surundurmek icin elinden geleni yapiyor. Allah akil fikir versin boylelerine... Adalet cok cetin canim nasil hesap verecekler onu dusunmeleri lazimken hala piskin piskin ,haklilarmis gibi sana yuklenirler.. Allah yardimcimiz olsun. Uzulme olur mu ? Guzel seyler beklenmedik zamanda olur..
Merhabalar.. benzer durumda oldugum icin yazdim.. herseyi icine atan ve üzülen insanlarda bi sekilde o stres disari atiyo bendede carpinti ile atti disari. Yinede doktora gidin . Ama ayni durumdayim tedavi oluyorum su an.. bende stres ve üzüntüden oluyo

Kesinlikle bende de bu yuzden carpinti olustu. Eger boyle devam edersem kesinlikle bir doktora gidecegim..Cok tesekkur ederim

Back
X