- 28 Mart 2012
- 837
- 714
- 123
- Konu Sahibi sersemsinem
-
güzel bi konu olmus bende okuyorum her detayi paslasyın kızlar özellikle ayrı eve mi cıktınız yoksa aileniz aman kızım gel mi dedi yoksa istemedimi parasal durum esinizden nafaka aldınız mı vs vsboşandınız..
Ne kadar sürede atlatınız?
Baba evine mi döndünüz? Zorlandınız mı?
Peki ya (varsa) Çocuğunuz?
Yaşadığınız zorluklar, keşkeleriniz, pişmanlıklarınız?
Maddi, manevi, duygusal zorluklarınız nelerdi?
Unutmabildiniz mi?
Her ayrıntıyı merak ediyorum, paylaşır mısınız?
boşandınız..
Unutmabildiniz mi?
O dürzüyüKendi adıma cevaplayayım
1. Ne kadar sürede atlatınız?
Boşanma davasını açan ben olduğum için boşanma kararını verene kadar çok acı çektim. 2 çocuk vardı ortada. Ama kararı verdikten sonra acı filan kalmadı. Kangrenli kolu kesmek gibiydi. Benim için daha iyi olan bir şeyi yapmıştım çünkü. Taşınırken onun aldığı, onunla birlikteyken giyerim, kullanırım vs dediğim herşeyi attım. Temizlenme hem fiziksel hem ruhsal oldu yani.
2. Baba evine mi döndünüz? Zorlandınız mı?
Hayır. İşim ve kendime yetecek maaşım vardı. Ama baba evine dönsem zorlanırdım herhalde. Belli bir yaştan sonra ev ev üstüne olmuyor, kendi aileniz bile olsa. Amma velakin kocamın evindekinden de kat kat rahat olurdu diye düşünüyorum.
3. Peki ya (varsa) Çocuğunuz?
2 tane kız
4. Yaşadığınız zorluklar, keşkeleriniz, pişmanlıklarınız?
Tek başına hem erkek hem kadın işlerini yapmak zorluyor. Bir de ülkemizde dul kadına bakış, müslüman ülkeye yakışan bir konumda değil. Kolayca yatağa atılabilecek kadın olarak görülüyorsunuz.
Keşkem ve pişmanlığım: Keşke bu adamla evlenmeseydim, pişmanlığım ise boşanma davasını keşke daha erken açsaydım
5. Maddi, manevi, duygusal zorluklarınız nelerdi?
Çocuklarımı başımızda bir erkek olmadan büyütmek zor. Bir hayat arkadaşım olmaması zor. Çocuklarım hayatımın neşesi, arkadaşlarım, ailem var ama kocanın yeri başka.
6. Unutabildiniz mi?
Kimi?
O dürzüyüBir hışımla geldi geçti brehhh brehhh brehhh
O namussuz kadınla beraberler mi hala, ne yapıyordur acaba o yuva yıkan? Hiç vicdan acıma merhamet kalmamış bu insanlarda, evli adam takıntısı başlamış. Dilerim her gün aldatılır ve cayır cayır yanar canları.
güzel bi konu olmus bende okuyorum her detayi paslasyın kızlar özellikle ayrı eve mi cıktınız yoksa aileniz aman kızım gel mi dedi yoksa istemedimi parasal durum esinizden nafaka aldınız mı vs vs
Pardon, son satırları başka üyeye alıntılayacaktım.Karıştırdınız herhalde.
Bizde başka kadın yoktu.
Allah yardimcin olsunboşandınız..
Unutmabildiniz mi?
boşandınız..
Unutmabildiniz mi?
Helal olsun.Kendi adıma cevaplayayım
1. Ne kadar sürede atlatınız?
Boşanma davasını açan ben olduğum için boşanma kararını verene kadar çok acı çektim. 2 çocuk vardı ortada. Ama kararı verdikten sonra acı filan kalmadı. Kangrenli kolu kesmek gibiydi. Benim için daha iyi olan bir şeyi yapmıştım çünkü. Taşınırken onun aldığı, onunla birlikteyken giyerim, kullanırım vs dediğim herşeyi attım. Temizlenme hem fiziksel hem ruhsal oldu yani.
2. Baba evine mi döndünüz? Zorlandınız mı?
Hayır. İşim ve kendime yetecek maaşım vardı. Ama baba evine dönsem zorlanırdım herhalde. Belli bir yaştan sonra ev ev üstüne olmuyor, kendi aileniz bile olsa. Amma velakin kocamın evindekinden de kat kat rahat olurdu diye düşünüyorum.
3. Peki ya (varsa) Çocuğunuz?
2 tane kız
4. Yaşadığınız zorluklar, keşkeleriniz, pişmanlıklarınız?
Tek başına hem erkek hem kadın işlerini yapmak zorluyor. Bir de ülkemizde dul kadına bakış, müslüman ülkeye yakışan bir konumda değil. Kolayca yatağa atılabilecek kadın olarak görülüyorsunuz.
Keşkem ve pişmanlığım: Keşke bu adamla evlenmeseydim, pişmanlığım ise boşanma davasını keşke daha erken açsaydım
5. Maddi, manevi, duygusal zorluklarınız nelerdi?
Çocuklarımı başımızda bir erkek olmadan büyütmek zor. Bir hayat arkadaşım olmaması zor. Çocuklarım hayatımın neşesi, arkadaşlarım, ailem var ama kocanın yeri başka.
6. Unutabildiniz mi?
Kimi?
Sanırım bu cevap banaydı beraberler tabi fellik fellik geziyorlar.Allah büyük adaletine inanıyorum .Elbet ikiside yaşattıklarını yaşıyıcaklar.O dürzüyüBir hışımla geldi geçti brehhh brehhh brehhh
O namussuz kadınla beraberler mi hala, ne yapıyordur acaba o yuva yıkan? Hiç vicdan acıma merhamet kalmamış bu insanlarda, evli adam takıntısı başlamış. Dilerim her gün aldatılır ve cayır cayır yanar canları.
Bunlar hep delil işte abla. Hepsini sun mahkemeye çatır çatır al tazminat da nafaka da. Elinden ne geliyorsa. Yuva yıkanın yuvası olmaz huzuru olmaz, aldatan sadece eşin değil o metres bozuntusu kadın da aldatıyor ihanet ediyor. İkisi ''kişi kendinden bilir işi'' diye birbirlerine huzur vermeyecekler, acı çekip ayrılacaklar. Sen de bebeğinle güzel bir hayata başlayacaksın.Sanırım bu cevap banaydı beraberler tabi fellik fellik geziyorlar.Allah büyük adaletine inanıyorum .Elbet ikiside yaşattıklarını yaşıyıcaklar.
Bebeğim ve benden uzak olsunlarda ne yapıyorla yapsınlar. Elbette yaşattıklarını yaşayacaklar Allah büyük.İki canlı halimle çok gözyaşı döktüm bir bir hesabını vericekler.Allah'a havale ettim günahsız bebeğimin bile günahına girdiler.Bunlar hep delil işte abla. Hepsini sun mahkemeye çatır çatır al tazminat da nafaka da. Elinden ne geliyorsa. Yuva yıkanın yuvası olmaz huzuru olmaz, aldatan sadece eşin değil o metres bozuntusu kadın da aldatıyor ihanet ediyor. İkisi ''kişi kendinden bilir işi'' diye birbirlerine huzur vermeyecekler, acı çekip ayrılacaklar. Sen de bebeğinle güzel bir hayata başlayacaksın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?