Aynı yaştayız ben de ayrılık sürecindeyim tam olarak evlilik yoktu ortada kına günü ayrıldık ama nikahımız olmuştu şimdi hukuki süreç başladı. Ben de nefes alamadım galiba bu sefer devam edemicem canıma kıyıcam gibi bile düşündüm. Daha önce 3 yıllık erkek arkadaşımla nişandan sonra aileler sebebiyle ayrılmıştım onun travmasını yaşarken bu yanlış evliliği yaptım zaten.
Ayrılık acısı bence aynı zamanda fiziksel de bir acı sanki insanın kalbi ağrıyor. Dünya duruyor insan yemek yiyemiyor uyuyamıyor- ya da delicesine her şeyi unutmak için sürekli uyuyor.
Olacakları söyleyeyim geceleri rüyanızda onu göreceksiniz, bir daha hiç sevemeyecekmişsiniz gibi gelecek , onun yeniden biriyle olma ihtimalinden delicesine korkacaksınız, ne kadar berbat şeyler yaşanmış olursa olsun beyniniz en güzel anlarınızı slayt gösterisi gibi size sunacak. En alakasız şeyi gördüğünüzde bile -atıyorum basit bir içecek markette onun sevdiği- dünya yeniden duracak falan. O kadar sancılı o kadar acılı bir süreç ki şu an benim de yaşadığım .
Ama güzel bir haberim var geçecek ben 3 yıllık erkek arkadaşım (1 aydır da nişanlıydık) 3 sene boyunca inanın yediğimiz içtiğimiz ayrı geçmedi istanbulun her semtinde her sokağında kahkahalarımız sevinçlerimiz var. Ayrıldığımız zaman dedim ki bittim ben nefes alamıyorum üzerinden bir kaç sene geçti hala o güzel anları düşününce kalbimde kabuk bağlamış o yaranın hafif sızısı hissediliyor ama gülümseyebiliyorum.
Ruhsal olarak yaşadığınız her acı kabuk bağlayacak şimdi her saniye unutamadığınız kişi ilerde aklınıza gelmeyecek. Varlığını unutmayacaksınız yaşanmışlıkların bir kısmını hatırlayacaksınız. Ama yeniden sevip yeniden aynı duyguları tadacaksınız ve geçecek.
Bu süreçte en en en en büyük tavsiyem kötü anları beyninize hep hatırlatın ben öyle yapıyorum beynim oyun oynadığında güzel bir anıyı bana servis ettiğinde hemen kavga ettiğimizde hissetiklerimğ ,duyduklarımı , söylediklerini hatırlıyorum.
Ek olarak böyle oladabilir olmayadabilir tavrında olan bir erkeğe böyle bir açık kapı bırakmak kendinize gururunuza yapacağınız en büyük darbe olur . Bir erkek için bunun anlamı şudur “dışardaki ihtimallerin de bir tadına bakayım işte bekarlığı yeniden bir deneyeyim hatta belki halihazırda ilişki deneyeceği biri vardır. Zaten latsz cepte. Ne zaman dönüp gelsem kabul edecek.diye düşünür. Gerçekten seven erkek değişmek isteyen erkek kendisi çözüm yolları arar nolur çözelim der. En kısa zamanda sizin için kesin olarak bittiğini söyleyin. İletişimi tamamen kesin