Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

latsz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
3
Puanlar
1
Merhaba kızlar. 26 yaşındayım Evleneli henüz 1 sene dolmadı.Çocuk yok İletişim sorunları anlaşamamak bir kavgayı bile en yükseklerde yaşayan biriyleydim bunları sebep ederek birkaç ayrılık konusu sonrası birbirimize şans verdik ama bir iki tartışma tekrarlandı ve son şansı kullanamadık dedi eşim boşanmaya karar verdi. Evler ayrıldı aile evlerine döndük. Hiçbir aldatma veya şiddet durumu yok ama ağızdan küfür çıkmalar etrafı yumruklamalar gibi durumlar oldu hep sustum. Sorunlar klasik mesela bir kavgada birbirimizi yanlış anlamalar gibi şeyler. ağzından birkaç kere ayrılık çıktı aynı zamanda karşımda ağlıyordu duyguları da vardı gerçekten iyi bir bağımız vardı ben hep çabaladım hep döndürdüm. Ama bu sefer durum ciddi anlaşmalı boşanma olması için senemizi doldurmamız gerekiyor 1 ay daha bekleyeceğiz ama ayrıyız. Ben yine de aradım terapist önerisi ile geldim toparlamak için aradım ama taşınma işlerinden dolayı hiç kendine vakit ayırmadığıni hiçbir şey düşünemediğini söyledi umut vermiyorum cevabım hayır ama kendimi toparlayabildiğimde gelmek isteyede bilirim istemeyede bilirim ama istersem boşanmaya kadar veya boşanmadan sonra ne zaman istersem gelirim dedi aslında bitti ama ben bunu kabullenemiyorum sürekli her şeyde onu görüyorum çok zorlanıyorum ortada ciddi bir sebep olmadığı için ekstra üzülüyorum onun da üzüldüğünü biliyorum ama biz anlaşamıyoruz birbirimize zarar veriyoruz birbirimizi tükettik diyor. ne olacak bilmiyorum ama hâlâ içimde ümit beklenti oluyor ister istemez bana beklentiye girme dediği halde hani erkekler sonradan pişman olur diyorlar ya boşanma davası açana kadar rahat olarak kafasını dinleyebileceği iki hafta kalıyor ancak o iki haftada bir şeyler dank eder mi olacaksa boşanmadan önce olsun kafamda sürekli bunlar dönüyor ailem bana çok destek her zaman yanımdalar hatta bitmesini istiyorlar beni Kaç kere çok üzüntüye soktuğu için ama ben bir türlü geride bırakıp yeni hayata baslayamiyorum her şeyde o kadar çok ona alışık bir haldeyim ki onu arıyorum. Çok güzel eğlendiğimiz duygusal olarak birbirimize çok yükseldiğiğimiz anlar kafamda sürekli dönüyor çünkü bu anları da çok güzel yaşadık bu durum nasıl aşılır hala istediğim onun dönmesi ama elimden gelen her şeyde çok fazla yaptım yapacak bir şeyim kalmadı buna rağmen sürekli bi umut besliyorum farkında olmadan. Yorumlarınıza açığım.

Düğünde takılan altınlar paralar ne oldu? Şu kadar anlatmışsınız aklıma sadece bu soruyu sormak geldi.

Baska biri olabilir mi hayatinda ? O olmazsa bakriz dönebilirim dönmeyebilirim muhabbetler falan. Bana yeni evlilik birden böyle kestirip atmasi cok garip geldi
Hayır öyle bir şüphe durum hiçbir zaman olmadı her zaman gerçekten bana bilgisayar oyununa işe gidip gelmeye odaklı öyle bir durum şüphesi hiçbir zaman olmadı yani sosyallik de zaten yoktu

Aynı yaştayız ben de ayrılık sürecindeyim tam olarak evlilik yoktu ortada kına günü ayrıldık ama nikahımız olmuştu şimdi hukuki süreç başladı. Ben de nefes alamadım galiba bu sefer devam edemicem canıma kıyıcam gibi bile düşündüm. Daha önce 3 yıllık erkek arkadaşımla nişandan sonra aileler sebebiyle ayrılmıştım onun travmasını yaşarken bu yanlış evliliği yaptım zaten.
Ayrılık acısı bence aynı zamanda fiziksel de bir acı sanki insanın kalbi ağrıyor. Dünya duruyor insan yemek yiyemiyor uyuyamıyor- ya da delicesine her şeyi unutmak için sürekli uyuyor.
Olacakları söyleyeyim geceleri rüyanızda onu göreceksiniz, bir daha hiç sevemeyecekmişsiniz gibi gelecek , onun yeniden biriyle olma ihtimalinden delicesine korkacaksınız, ne kadar berbat şeyler yaşanmış olursa olsun beyniniz en güzel anlarınızı slayt gösterisi gibi size sunacak. En alakasız şeyi gördüğünüzde bile -atıyorum basit bir içecek markette onun sevdiği- dünya yeniden duracak falan. O kadar sancılı o kadar acılı bir süreç ki şu an benim de yaşadığım .
Ama güzel bir haberim var geçecek ben 3 yıllık erkek arkadaşım (1 aydır da nişanlıydık) 3 sene boyunca inanın yediğimiz içtiğimiz ayrı geçmedi istanbulun her semtinde her sokağında kahkahalarımız sevinçlerimiz var. Ayrıldığımız zaman dedim ki bittim ben nefes alamıyorum üzerinden bir kaç sene geçti hala o güzel anları düşününce kalbimde kabuk bağlamış o yaranın hafif sızısı hissediliyor ama gülümseyebiliyorum.
Ruhsal olarak yaşadığınız her acı kabuk bağlayacak şimdi her saniye unutamadığınız kişi ilerde aklınıza gelmeyecek. Varlığını unutmayacaksınız yaşanmışlıkların bir kısmını hatırlayacaksınız. Ama yeniden sevip yeniden aynı duyguları tadacaksınız ve geçecek.
Bu süreçte en en en en büyük tavsiyem kötü anları beyninize hep hatırlatın ben öyle yapıyorum beynim oyun oynadığında güzel bir anıyı bana servis ettiğinde hemen kavga ettiğimizde hissetiklerimğ ,duyduklarımı , söylediklerini hatırlıyorum.

Ek olarak böyle oladabilir olmayadabilir tavrında olan bir erkeğe böyle bir açık kapı bırakmak kendinize gururunuza yapacağınız en büyük darbe olur . Bir erkek için bunun anlamı şudur “dışardaki ihtimallerin de bir tadına bakayım işte bekarlığı yeniden bir deneyeyim hatta belki halihazırda ilişki deneyeceği biri vardır. Zaten latsz cepte. Ne zaman dönüp gelsem kabul edecek.diye düşünür. Gerçekten seven erkek değişmek isteyen erkek kendisi çözüm yolları arar nolur çözelim der. En kısa zamanda sizin için kesin olarak bittiğini söyleyin. İletişimi tamamen kesin

Ağızda küfür etrafı yumruklamalar falan ona rağmen siz bir adım atmışsınız hala gak guk yapıyor, bakarız ederiz belki gelirim belki gelmem kafasında bitirmiş gibi pişman falan olacağını sanmıyorum.

Bence gelse bile sizin artık kabul etmemeniz lazım, evet zor ama geçecek iyi zamanlarınızı değil kötüleri aklınıza getirin, artı eksi durumu, çok iyi ılımlı bir adam olsaydı bu raddeye gelmezdiniz zaten.

umut vermiyorum cevabım hayır ama kendimi toparlayabildiğimde gelmek isteyede bilirim istemeyede bilirim ama istersem boşanmaya kadar veya boşanmadan sonra ne zaman istersem gelirim dedi
Bu cümle ne ayak? Adam kendini bir halt sanıyor sanırım, boşanmadan sonra ne zaman istersen gelirim nasıl bir cümledir? Boşanmışsın, bitmiş, bu tip durumlarda açık kapı bırakmak istersin, bırakırsın da belki, ama bu cümle açık kapı bırakmak değil kapıyı sökmek resmen. Ucu açık.

Sizi istemeyen biri için bunca çaba neden?
Zaten birbirinize şans vermişsiniz olmamış.
Bir de boşanmaya karar veren taraf eşiniz… adamın g*tnü daha fazla kaldırmayın bence.
Kendinizi de yıpratmayın, daha çok gençsiniz.

Daha 26 yaşında hangi aşkın ızdırabı bu? Terapi merapi geçin bu işleri, bu herif adam olmaz! Bayılıyorsunuz elin ruh hastalarını adam etmeye çalışmaya, biraz ağır konuştum ama kusura bakma. İnşallah biran önce aklını başına toplayıp ayrılırsın bu heriften.

Daha ilk seneden evler ayrilmissa buradan dondurmekle uğraşmayin demek ki birbirinize göre değilsiniz. Yaşın da genç, çalış kendi hayatına bak. İyice tanımadan da evlenme bir daha.

Kavga edince sağı dolu yumruklayan adam gün gelir sana da bir tane patlatır. Anlaşamadığın adamı boşuna bekleme zamanını boşa harcama.

Boşanmadan sonra istersem gelirim ne demek? Sen ne dedin buna? Biraz gururlu olun ya hep sen uğraşmissin işte olmuyor ittirerek

Hayır öyle bir şüphe durum hiçbir zaman olmadı her zaman gerçekten bana bilgisayar oyununa işe gidip gelmeye odaklı öyle bir durum şüphesi hiçbir zaman olmadı yani sosyallik de zaten yoktu
Anladim henuz cok gencsiniz atlatirsiniz bu cok toksik biri belli ki. Araniyor gibi geldi bana ama sizi uzmek istemem ama bi bakim olmazsa geri gelirim gibi yorumladim ben. Aci cekmyin sizi kaybettigi icin o üzülsün

Diyelim ki barıştınız şu ana kadar ettiğiniz kavgaları etmeyecek misiniz? Aynı sorunlar yine olmayacak mı ? Yine aynı toksik hayatı yaşamak için neden bu kadar çaba sarf ediyorsunuz?

İyiyken gerçekten çok iyiydik birlikte çok güzel vakit geçiriyorduk yani ben yetiniyordum maddi manevi herşeye çok uyum sağladım her zaman en az beklentideydim. Bağımıza güveniyordum. Bu güvenli alanından çıkarılma durumum beni sarsıyor çok büyük bir alışkanlık var. O da acı çektiğini söylemişti ama tükettik iyi gelmiyoruz kafasında. Kendini toparladığında kendiyle kalabildiğinde Düşünüp benimle daha iyi olduğunu düşünürse bana gelirmiş geç olabilir dedim o da benim hatam olur dedi. Ben de bu olacaksa gönlüm benim her zaman toparlamaktan yana önümüzde sadece bir ay var bu sürede olmalı diye düşünüyorum

Başkasıyla deneyecek olmazsa geri gelecek sanırım. Yani bir erkeğe yalvarmak yapılabilecek en son şey bence. Ayrılmayı kafasına koyduysa değiştirsen 1-2 yıl sonra aynı şeyler gündeme gelecek gitmek istiyorsa bırak gitsin iknayla nereye kadar giderki? Bir de kendini ne sanıyor istersem gelirim istemezsem gelmem bu rahatlık nerden geliyor kendisine. Sen yapacağını yapmışsın biraz geri çekil bakalım ne oluyor.

Geçen gün bilimsel bir yazı okumuştum. Orada beyin kendini korumak için kötü anıları unutturur iyi anları hatırlar diye. Sanırım şuan sizinde yaşadığınız o. Kötü anlarınızı hatırlamaya çalışın. İyi olsaydı zaten bu noktaya gelmezdi. Belki o zaman umudu kesersiniz. Biriyle olmuyorsa olmuyor işte Allah'tan çocuk yok. Zararın neresinden dönerseniz kâr.

Fazla g.tünü kaldırmayın kendini bir nimet sanmış havalara girmiş.
Acınızı içinizde yaşayın yasınızı tutun ve bitirin.
Kendiniz için gidin terapiste onun için değil.
Siz yapıcı olan tarafsınız gerekli adımları da atmışsınız ama bundan sonrası artık kendinizi düşürmek olur.
Ama iyi tarafından bakalım ilerde siz bir kez bile ben mi yanlış yaptım şans vermedim mi demeyeceksiniz içiniz rahat olacak.
Ve çok ama çok gençsiniz umarım hep güzel şeyler sizi bulur.

Yahu ayni kisiyle kac kere ust uste evlenebilirsiniz, bir engel yok.. Mahkemede vazgecersiniz cok lazimsa. Hos bana kalsa anlasmali bosanmadan vazgecip tazminat isteyin de kufuru vb yi gorun derdim.

Daha 26 yaşında hangi aşkın ızdırabı bu?
26 yaşında aşk ızdırabı çekmeyecek de ne zaman çekecek pardon ? Sitede her gün şok edici saçmalıkta yeni bir yorum görüyorum…
Deseniz ki 26da ne bu umutsuzluk hayat yeni başlıyor falan anlarım.
Ama 26 yaşında hangi aşkın ızdırabı ne demek?
Asıl 20li yaşlarda yaşar insan aşk ızdırabını 10lu yaşlar çocukluk zaten 30lu 40lı yaşlarda genelde çoluk çocuk falan derken hayatın telaşesi aşkın önüne geçiyor. Ama her insan 20lerinin ortasında delicesine aşk acısı çekmiştir. Tabiki çekecek sonuna kadar. Önemli olan ayağa kalkması. Bu saçma sapan yorumlarınızı kendinize saklayın bence

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
`