eski kocanın ipliğini pazara çıkar sendekızlar bi senedir ayrıyım. Bi çocuğum var. Velayetini aile baskısı tehdit vs ile eski kocama verdim. Anlaşmalı ayrıldık. Dava görüldü bitti ama imzalar atılmadı yani temyiz vs süreci başlamadı daha. Çocuk babada kalıyor.
Şimdi velayeti almak istiyorum. Bana bu konuda destek olan kimse yok. Ailem velayet almama tamamen kesinlikle karşı.
2500 maaşım var. 700 kira. Borcum da var ama bitecek yakında.
Eski kocam çok zengin ama kendini asgari ücretli gösteriyor.
Ailem maddi olarak bakıcıya vs yetmeyeceğimi söyledi 8-5 çalışıyorum buarada.
Yine de ben velayeti alıcam.
Bunları niye yazdım bilmiyorum. Kızlar bana destek kimse yok hayatımda anne baba kardeş dost vs. Ne bileyim bu sayfadan konuşalım dedim :,((
Velayeti alınca babam baya azar kayacak buarada. Ailemin geri kalanından da laf duycam. Eski eş de ayrı bi problem.
Maddiyat da problem olur mu sizce? Bakıcılar en az 800 istiyor bulunduğum yerde nafaka olarak da 300 ancak alırım belki o da.
Uf neyse ya bilmiyorum işte velayet ve tak başınalık durumumda başıma gelenleri burdan yazıcam. Süreci adım adım bildiriyorum.
kızlar bi senedir ayrıyım. Bi çocuğum var. Velayetini aile baskısı tehdit vs ile eski kocama verdim. Anlaşmalı ayrıldık. Dava görüldü bitti ama imzalar atılmadı yani temyiz vs süreci başlamadı daha. Çocuk babada kalıyor.
Şimdi velayeti almak istiyorum. Bana bu konuda destek olan kimse yok. Ailem velayet almama tamamen kesinlikle karşı.
Bunları niye yazdım bilmiyorum. Kızlar bana destek kimse yok hayatımda anne baba kardeş dost vs. Ne bileyim bu sayfadan konuşalım dedim :,((
Velayeti alınca babam baya azar kayacak buarada. Ailemin geri kalanından da laf duycam. Eski eş de ayrı bi problem.
Maddiyat da problem olur mu sizce? Bakıcılar en az 800 istiyor bulunduğum yerde nafaka olarak da 300 ancak alırım belki o da.
Uf neyse ya bilmiyorum işte velayet ve tak başınalık durumumda başıma gelenleri burdan yazıcam. Süreci adım adım bildiriyorum.
kızlar bi senedir ayrıyım. Bi çocuğum var. Velayetini aile baskısı tehdit vs ile eski kocama verdim. Anlaşmalı ayrıldık. Dava görüldü bitti ama imzalar atılmadı yani temyiz vs süreci başlamadı daha. Çocuk babada kalıyor.
İyi bi avukatla çalışma imkanım yok baronun verdiği kim olursa ona mecburum.Iyi bir avukat bulun once derim. Muhakkak bir yerden açık verir eşiniz. Çatır çatır da alirsiniz nafakayi.
İyi bi avukatla çalışma imkanım yok baronun verdiği kim olursa ona mecburum.
Bu ispat falan durumları kaç ay sürüyor avukat tutma şansım da yok barodan yeni mezun bi avukat verecekler muhtemelen. Süreç çok uzasın istemiyorum çünkü yıpranmaya mecalim yok ki bana destek kimse yok. Uzayan mahkeme süreçlerinde üzüldüğümde başımı yaslayacağım biri olmayacak annem bile yani. Bu süreci atlatamamaktan korkuyorumVelayet davası açarsanız kazanırsınız gibime geliyor. Bildiğim kadarıyla hukuk sistemimiz çocukların anne ile kalmaları taraftarı, çok geçerli bir aksi sebep olmadıkça.
İşi gücü, mesleği, parası olmayan kadınlar bile boşanırken velayeti anneye veriyor mahkemeler.
Yanlış yapmışsınız ama hatanızın farkındasınız, bu çok güzel.
Her şeyden önce ailenizin söyleyeceklerini hiç ciddiye almayın. Ortada anne sevgisine ve ilgisine muhtaç küçücük bir çocuk var. Bu dönemde, zaten yaşı küçük, size ihtiyacı var, bir de anne-baba boşanmış, hepten size ihtiyacı var. Eğer ki sizin sevginizi alamazsa yakından, ileride daha ciddi psikolojik sorunları çıkacaktır.
Ailenize kulak asmayın lütfen. Çocuğunuz doğmak için size sormadı, siz karar verdiniz. Anne olmak kolay değil. Onun tüm sorumluluğu sizde şu anda. Anne babanızda değil.
Nafaka için de bence olumsuz düşünmeyin. Benim eski eşim kendisini SSK emeklisi olarak gösterdi hep, çünkü üzerine kayıtlı ne ev ne araba hiç bir şey yoktu. Ama banka hesap hareketlerini incelettik. 2000 TL kira verdiği bir evde oturduğunu ispatladık. Yani 1000 TL emekli maaşı olan adamın oturacağı yer değil. O yüzden avukatınızla tekrar görüşün. Zengin olduğunu ispatlarsanız yüksek nafaka alabilirsiniz.
2,5 Can'ım 3 sayılır yani
Ciddi misinCnm anlaşmalı bosanmada velayetini babaya verdiysen temyizde kurtarmak zor
Ayrıca velayet davası acmanız gerekecek
Umarım alırsınız
Kazanırsın bence2,5 Can'ım 3 sayılır yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?