Boşanma ve velayet sorunu bi bakın

Davadan feragat dilekçesi temyiz etmekle aynı şey mi

Mahkeme kalemi dava görülünce karar bitmiştir imzala şunu dedi imzalamadım. İmzalayıp velayet davası açacaksın dedi. Ama velayet davasını uzatacakmış eski koca.
Feragat dilekçesini ben versem yetiyor mu yoksa eski koca da mı vermesi gerekir?
Yani şuan ben bu durumda böyle askıda kalmaktansa boşanmayı iptal ettirsem daha iyi. En azından eski koca boşanma davasını kendi açsın sonradan çekişmeli olarak. Çocuk da direk benim olur o durumda

bir çocuk annesinin yanında 3 öğün değil 1 öğün yese de mutlu olur 3 yaşından küçük çocuklar için anne kavramı ile baba kavramı çok çok ayrı annenin yeri asla dolmaz keşke vermeseydin velayeti

yaşı çok küçükmüş daha. ahhh yavrum ya annesiz büyümesin. kimseyi takmayın alın çocuğunuzu. maaşınızda az değil ayrıca. allah bereketi verir yaşar gidersiniz.

böyle ailem olsa büyük konuşmayayım ama siler atarım.önce evlat!

bahsettiğin şartlarda ben olsam boşanmaktan vazgeçerim.
hem tayinden yırtarsın, hem de çocuğuna kavuşursun.
gerekirse maddi durumu düzelttikten sonra yeniden boşanma davası açarsın, o zaman velayeti istersen zaten sana verecekleri için ayrıca velayet davası ile uğraşmazsın.
yaza giriyoruz sayılır, yakıt vs sorunları olmayacağından bir şekilde geçinirsin.
ama eşinden kreş parasını talep et bence, verirse verir, vermezse vermez, sen şansını denemiş olursun, yarı yarıya verse bile kardır.

Davadan feragat dilekçesi temyiz etmekle aynı şey mi

Sadece bir tarafın feragat dilekçesi vermesi yeterlidir. Mahkeme kaleminin size imza attırması kararın tebliğe çıkması içindir. Feragat dilekçesini verdiğiniz zaman boşanma hükmü ortadan kalkacaktır. Fakat yerel mahkeme kararı vermiş olduğu için dosya tekrar mahkemeye dönmeyecek, temyiz işlemi gibi yargıtaya gidecek. Yargıtayın kararı bozmasını takiben yerel mahkeme tekrar "feragat sebebiyle davanın reddine karar verecektir.

Feragat dilekçesi bunu söylediğin çok iyi oldu çık çok saol Can'ım ya. Çünkü oğlumun babaya verildiği o davayı bana imzalatacaklardı eni sonu. Bu da çok kötü, tamamen onaylandıktan sonra velayet davası süründürür beni

torunlarina nasil kiyiyorlar ya?
Baya baya kıydılar da olan bana oldu. Ne velayeti alabiliyorum ne boşanabiliyorum. Beni o Ada'ma mahkum etti ailem of ya.
Boşansam olmuyor, boşanmasam olmuyor, velayeti almak için bi sürü uğraş lazım ve binlerce lira avukat ücreti maşallah. En başından velayeti vermesem ohh şuan rahattım, hiçbir şeyle uğraşmazdım. Bu kadar başıma çorap örüldü niye ya annem babam bana bunu niye yaptılar ki onların istemediği bi evlilik yaptım diye öç almak için mi

Çocuk için gözüm dönmüş durumda şuan en kısa yoldan Nasıl hallederim bu meseleyi diyorum. Galiba feragat verip sonra tekrar boşanıcam

Kızlar yorumlar için saolun. Oğlum bugun yanıma geliyor hep birlikte kalıcaz artık zaten. Bi süre foruma girmeyeceğim. Sosyal medyadan uzaklaşma kararı aldım kendime daha çok vakit ayırmak için. Kendinize iyi bakın. Çok önemli bi gelişme olursa yazarım. Hoşçakalın

diğer konunu da okudum ve özür dileyerek söylüyorum ki korkunç bencil bi ailen var.. sırf senin üstüne kalmasın dolayısıyla seninle uğraşmak zorunda kalmamak için çocuğunu ver diyorlar. hele annene şaşıyorum. bir anne nasıl evladına çocuğunu ver başkasıyla evlen der inanamıyorum?? ben evladımı temizliğe gider per tür ihtiyacını karşılar yine yanımda tutarım. maaşın azsa yetmiyorsa gerekirse gece el işi yaparsın ama yine yanına alırsın.. çocuk doğuruyorsak mecburuz gerekirse canımızı bile vermeye..
her şey para değil.
öyle bile olsa çocuğun lüks hayatı bile tercih etse sen bırakmış olmamalısın. bir anne babanın ama özellikle de annenin çocuğu olduktan sonra artık tek başına kendi hayatı diye bir şey söz konusu olamaz artık.. tamam tabi ki annelerin de hayatları var ama çocuğundan bağımsız olamaz. bunu kabul etmiyorum kabul edenleri hatta destekleyenleri de açık açık kınıyorum..
nitekim diğer konunda çocuğunu yavaş yavaş kaybettiğin ortada. çocuğundan uzak olursan ilerde sadece diğer çocukları dövmekle kalmaz kendine de çok kötü zararlar verebilir..
her boşanmış ailenin çocuğu sıkıntılı olmuyor ama her sıkıntılı anne babanın boşanmış veya boşanmamış çocuğu sıkıntılı oluyor.. bunu düşün derim..

Aileniz paragöz galiba niye velayeti almanızı istemiyor..

Aileniz paragöz galiba niye velayeti almanızı istemiyor..

benim anladığım ailenin istemexiği bir evlilik,
aile evlilik bittiği için çok mutlu, o evlilikten olan çocuk da umurlarında değil,
yeter ki kızları kendilerinin onaylayacağı bir evlilik yapsın,
e buna da çocuk mani olabilir, o zaman çocuk babada kalsın.

kızlarından maddi beklentileri yok, ama kızlarının yapacağı evlilikten maddi-manevi beklentileri var, hani kızımı x kurumunun ceo suna verdim demek istiyorlar, ortamlarda havaları olsun diye.
gerçi eski damat da zenginmiş ama sanırım işi yeterince sükseli değil.
dediğim gibi çocuk olsa da olur olmasa da olur, ailenin umurunda değil zaten...

2,5 Can'ım 3 sayılır yani
aynı yaşta kızım var kokusunu duymadan ölürüm gözüm kimseyi görmez nasıl duruyorsun dayan kapılaraına al kızını başlarım öyle aileyede benden olanı istemezlerse ben hiç istemem onları...nasıl verdin nasıl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…