Evet
Baba da zenginmiş ama kendini asgari ücretli gösteriyormuş çakal
Yoksa 300 değil de daha fazla nafaka öderdi
Bencilsiniz dedim kabul etmiyorlar, ben bi anneyim dedim yok sen şuan safsın duygusalsın dedi babam
Bi de tehditler falan derken işte ailem tarafından
Eski koca da diyor ki niye verdin niye istiyorsun, ben de dedim aile baskısıyla vermiştim Uff rezil oldum yani ona da ailemin Nasıl vicdansız olduğunu kimsenin bilmesini istemezdim.
Bi de çok iyi insanlar benim annem babam sürekli yardım derneklerinde falan çalışırlar, yetimlere yardım ederler.
Bi de çocuk babada lüx bi hayat yaşıyor ve yaşayacak.
Benim yanımda öyle olmayacak.
Çocuk biraz kendine gelince o rahat hayatı tercih eder yada içten içe sana kızar diyorlar öyle olur mu?:,(
Şimdi babanın yanında lüx bi hayatla mı büyümeyi tercih edersiniz, annenin yanında memur hayatı mı? Geçmişe dönseniz yani
Bana bu sebepleri sundu ailem de o yüzden soruyorum
Evet
Baba da zenginmiş ama kendini asgari ücretli gösteriyormuş çakal
Yoksa 300 değil de daha fazla nafaka öderdi
Evet yani ihtimali yazdım bende 300 diyeVelayet zaten babada şu anda, bir şey ödemiyor.
Konu sahibinin tahmini bu sadece
Ciddi misinama daha dava onaylanmadı yani nüfusta hala evliyiz
Çocukların lüks yaşama değil, anne sevgisine ve ilgisine ihtiyacı var.
En azından bu yaşta.
Büyüyüp sizi değil babasını ve lüks yaşamı isterse o zaman tekrar düşünürsünüz.
Ben çocuk olsam annemi tercih ederim.
Benim de annem babam boşandı. Annemin yaptığı en güzel şey bizi babama bırakmamaktı. Beni ve kardeşimi dedemin 2+1 evinde, anneannem ve dedemin söylenmelerine rağmen, bazen evlere temizliğe gidip para kazanarak büyüttü. Komşuların çocuklarının küçülmüşlerini giyerdik. Tek kişilik yatakta 2 kişi yatardık. Okulda herkesin 2 kalemi varken bizim 1 vardı. Maddi yokluk içinde büyüdük ama sevgiye doyduk.
Ama iyi ki bizi kendisinden ve sevgisinden mahrum etmedi. Allah razı olsun diyorum her zaman.
Sizin çok zengin bir kocanız olsa ama sizi sevmese, size ilgi göstermese, sevgisini hissettirmese ama her istediğiniz alınsa siz mutlu olur muydunuz?
Bi de çocuk babada lüx bi hayat yaşıyor ve yaşayacak.
Benim yanımda öyle olmayacak.
Çocuk biraz kendine gelince o rahat hayatı tercih eder yada içten içe sana kızar diyorlar öyle olur mu?:,(
Şimdi babanın yanında lüx bi hayatla mı büyümeyi tercih edersiniz, annenin yanında memur hayatı mı? Geçmişe dönseniz yani
Bana bu sebepleri sundu ailem de o yüzden soruyorum
Maalesef cnmtemyiz demek yerel mahkeme yanlıs bir karar verir temyizini istersiniz
Ama siz anlaşmalı bir şekilde velayetini vermişsiniz
Baskı altında imzaladim yönünden gider belki avukat ama zor
Çocuğa verilen emekler boşa mıdır?
Yarın büyüyünce bana ne yapmadaydın mı der?
bu velayet davalarında nasıl oluyor?
yani velayeti verdi bitti mi,
yeniden dava açabiliyor mu?
çok üzüldüm ya, çok küçük çocuk.
Yuhh bu nedir yaa! Annelik karşılıksız sevmektir karşılıksız vermektir çocuğumuz büyüyünce Şükran duysun bize diye buyutmuyoruz
Cnm bu dava böyle biter temyizde is çıkmaz
Yeni bir velayet davası açabilir tabii
Eli guclu olursa kazanabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?