- 11 Ekim 2011
- 1.577
- 642
- 173
- 44
Allah yardimciniz olsun.Negatif yorumlari onemsemeyin kimse kimsenin cektigini bilemez.Demekki o an ne durumdaydiniz ki zorla verdiniz evladinizi.Allah kimseye yasatmasin.Insaallah hakkinizds hayirlisi neyse o olsun...Evet bebeğimi almalıyım. Kızlar bu gece benim için dua edebilir misiniz çocuğumu kolaylıkla alayım. Bi de bana çok düşkün oğlum haftasonları gelince bin kere öptürüyor kendini. Şuan hiçbir şeyin farkında değil. O pislik kocanın da Allah belasını versin, çok kötü kadınlarla dolaşıyor şuan psikopat adı çıkmış kadınlarla.
Ben de çocuğumdan ilk ayrıldığımda ailemin yanındaydım o baskı ve psikolojik savaş ortamı geçince bi süre iyi hissettim kendimi rahat bile ettim, çünkü laf söz bi anda bitti annem babam meleğe döndüler. Ama içim hiç rahat etmedi iki hafta sonra ağır depresyon yaşadım ilaca başladım değişik şeyler işte. Ailemden nefret ettim düşmanca davrandım. Sonraki süreçte o şekilde ağlaya sızlaya geçti. Sonra ayrı eve çıktım. Şimdi de böyle işte. Hayatım dışardan bakılınca güzel, ama ben yaptığım hiçbir şeyden Mutlu değilm. Çocuk yanımda yokken fotoğraflarına bakamıyorum baksam yıkılırım toparlamamam ağlama krizine girerim.Sen bilirkişiyle konuş ve yolunu çiz. Bir şey soracam ben çocuklarımda üç ay ayrı kaldımda merak ettim güneş doğmadan uyanıp kızımın terliğini koklayarak ağlardım kocam babam telaş edip gelirlerdi ya'ima noldu diye
Özledim derdimde gülerlerdi sabret diye. Uçan kuşa ağlardım çılgınca alışverişler yapmaya.cikardim elim böğrümde geri dönerdim eve Berfin diye uyanır Nisa diye uyurdum bir elimde hasta.bebegim karnımda. bana bakacak kimse yoktu çocukları bahaneye gönderdik memlekette
Küçük kızım iki yaşındaydı cameradan mahsun mahsun bakar ekrana elini sürerdi bana dokunmak için. Yapma etme al çocuğunu egitim ve iyi yaşaması için esin daha fazla yardım edecektir. O taş kalpli ailende insafa gelecektir hele sen bir al hele sen bir takma onları. Ailen nerde ? Tatilde yavrun nerde senden koparılmış bir anormallik yok mu bu işte. Kıracaksın ama bir kediyi köpeği yavrusuyla almak istemez çoğu bu yüzden ağzı var dili yok hayvanları ayirirlar. Ama biz insanız sen bir insansın bir annesin mesleğin var maaşın var ayrı yaşayacak kapasitedesin almaman için bir sebebin yok. 4, 3, 1 yaşındaki çocuklarimi babam eşim hatta peygamber gelse alamaz elimden vazgeçiremez. Kötü annesin ben iyi anneyim dediğimi sanma sen daha naif daha cesaretsizsin bu cesareti kazandın anne olarak yeterki kullan
Yapıyorum haftasonu ama haftaiçi fotosuna bile bakamıyorum düşünmemeye çalışıyorum. Spora başlamam lazım mesela diyorum ki benim oğlum yanımda yok ben spor yapsam nolur yani. Arkadaşlar çağırıyor çaya falan gidiyorum ama mutsuzum diyorum eğlensem ne olur oğlumla olmak varken o şimdi ne yapıyor biz ayrıyız falanolsun şu an ayrıysan da haftasonları ona güzel annelik yap.
umarım çocuğun devamlı seninle olur.
Evet Can'ım Allah hiçbir anneye bunu yaşatmasınAllah yardimciniz olsun.Negatif yorumlari onemsemeyin kimse kimsenin cektigini bilemez.Demekki o an ne durumdaydiniz ki zorla verdiniz evladinizi.Allah kimseye yasatmasin.Insaallah hakkinizds hayirlisi neyse o olsun...
Yapıyorum haftasonu ama haftaiçi fotosuna bile bakamıyorum düşünmemeye çalışıyorum. Spora başlamam lazım mesela diyorum ki benim oğlum yanımda yok ben spor yapsam nolur yani. Arkadaşlar çağırıyor çaya falan gidiyorum ama mutsuzum diyorum eğlensem ne olur oğlumla olmak varken o şimdi ne yapıyor biz ayrıyız falan
Demek ki bu yüzdenya var ya çocuk sahibi olduktan ve çocuğun gerçekten sevgiyle büyüdüğünü gördükten sonra anasız babasız kuzulara o kadar çok üzülüyorum ki anlatamam.
açıkçası kuranda neden yetime kol kanat gerin, yetimin hakkını yemeyin, üzmeyin diye o kadar çok uyardığını da yeni keşfediyorum.
Çünkü evvelinde böyle yetişmişlerAma normalde iyi insanlar yani çocuklar evlenene kadar süperler, sonrasında reziller annem babam. Sizce niye böyle??
Bi de eğitimli bi aileyiz güya. Babam bizde "damatlar itten sonra gelir" der.Çünkü evvelinde böyle yetişmişler
Bunu doğru sanıyorlar
Oysa biz öyle olmayalım demeleri lazım, içinde kalanları size yaşatmaları lazım yıl olmuş 2016 varlıklı bir aile kızına niye evlenince kefeninle gelirsin mantığı güder
Babanda bir damat ve bu tezine uygun potansiyelde, afedersin ama sana yaptıklarını köpekler bile yapmaz yavrusunaBi de eğitimli bi aileyiz güya. Babam bizde "damatlar itten sonra gelir" der.
Ay kıyamam kuzuya, hasret sana annesiEvet bebeğimi almalıyım. Kızlar bu gece benim için dua edebilir misiniz çocuğumu kolaylıkla alayım. Bi de bana çok düşkün oğlum haftasonları gelince bin kere öptürüyor kendini. Şuan hiçbir şeyin farkında değil. O pislik kocanın da Allah belasını versin, çok kötü kadınlarla dolaşıyor şuan psikopat adı çıkmış kadınlarla.
Ben de uzun süre hayatta kalmak istiyorum sırf çocuğumla yaşayayım diyeİnsallah kuzunuza bir an once kavusursunuz.. Allah yardimciniz olsun. Bende bosanma surecindeyim 28 aylik oglum var. Gecen aksam saati kaynanamla esim oglumu goturmeye geldiler vermedim tabiyki... Rabbim evlatlarimizi bize bagislasin. Bizleri ayri dusurmesin.. Uzun yillar hayatta olmak istiyorum oglumu buyuteyim istiyorum. Allah bizim durumumizda olan butun annelere guc kuvvet versin.
Ben de çocuğumdan ilk ayrıldığımda ailemin yanındaydım o baskı ve psikolojik savaş ortamı geçince bi süre iyi hissettim kendimi rahat bile ettim, çünkü laf söz bi anda bitti annem babam meleğe döndüler. Ama içim hiç rahat etmedi iki hafta sonra ağır depresyon yaşadım ilaca başladım değişik şeyler işte. Ailemden nefret ettim düşmanca davrandım. Sonraki süreçte o şekilde ağlaya sızlaya geçti. Sonra ayrı eve çıktım. Şimdi de böyle işte. Hayatım dışardan bakılınca güzel, ama ben yaptığım hiçbir şeyden Mutlu değilm. Çocuk yanımda yokken fotoğraflarına bakamıyorum baksam yıkılırım toparlamamam ağlama krizine girerim.
Ben mantıkla yaklaşıyorum ilerde bunu anlatacaksın diyorBabanda bir damat ve bu tezine uygun potansiyelde, afedersin ama sana yaptıklarını köpekler bile yapmaz yavrusuna
Çok sinir oldum
Olur olur o da olurBen de uzun süre hayatta kalmak istiyorum sırf çocuğumla yaşayayım diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?