:,( duygulandım kızAnlıyorum bende son ay o kadar tükenmistimki cameraya çıkmıyordum bakamiyordumda ve evet ilk gittiklerinde ilk üç gün rahat ettim planlar yaptım çocuk sorunum yok diye ama hayır hiç birini yapamadım tat alamadım çevre sorsa ağlamaya başlardım. Keyfine bak dediler ye iç gez dediler olmadı zehir oldu. Şimdi üç çocuğumla dağınık evimde mutluyum. O şunu dedi bu şunu dedi boşver derler aklın nerdeydi derler deki" ben aptalca herbirinizin etkisi baskısı lafına sözüne bakıp doğru düşünemedim ama o çocuğu ben doğurdum ayaklarımın üstündeyim ben bakacam o çocuk bana ait artık beni psikolojik baskilaribizla tehdit ve fikirlerinizle kandıramazsınız canımdan can gitti o canı canıma basmadan durmam tüm desteklerinde var de!! Biraz sert ve kararlı ol! Sen mahsun ve ezik durursan seni saf bu kandiririz ikide sert laf söyleriz kandiririz derler. Altınlar sorun olmaz onlar zaten senin hakkındi... O çocuğu eğiteceksin can yoldasın olacak yavrun büyüdüğünde babası onu sevindirse ne ala yok oğlundan isterse gitsin babasına bir ara bulursunuz ama şimdi iyi koşullar diye bir sey yok. Elinden tutan annesi parka götürsün küçük çantasına meşrubat ve gofretini meyvesini koysun yeter ona. Sen bunu başarırsin canim
İnşallah canım ilk buraya yazıcam:)Olur olur o da olur
Şimdi nasıl rüya mı bu ya ben çocuğumu bırakmazdım diyosan
O zaman da rüyada mıyım tüm isteklerim gerçek oldu diyeceksin, dediğin gün gel buraya yaz bizde görelim sevinelim
Evet oğluma sarılıp uyumak dünyanın en güzel duygusu. Korkmuyorum artık, sizlerin de destekleriyle çok saolunAllah kimseyi evladiyla sinamasin cok zor durumun Allah yardimcin olsun.yavrunu almak için elinden geleni yap ailene diyecek bisey bulamiyorum o bosanma bunalimi o karmaşadan şursuzca öyle davrandiğin belli..korkma canim millet askeri ücretle merdiven siliyor yine yapiyor..yaparsin boşver öyle anayi babayi isterse seni silsinler sen onlari sil asil.. o masum savunmasiz yavrunu kimseye birakma..hayat zor olsada aksam yavruna sarildiginda kendini cok güçlü ve mutlu hissedeceksin inan bana..gerisi boş..
Dört gözle bekliyorum : )İnşallah canım ilk buraya yazıcam:)
Saol Can'ım inşallah alabilirim kolaycaayy ayy aglatacaksiniz beni uzuldum al yavrunu koy koynuna simsiki saril hayalini kur icime dogdu alacaksin yavrunu insan yavrusundan ayrilirmi yaaa Allahim tez zamanda kavustursun.
Sen de Boşanma davasında maddi ve manevi tazminat istersin ayrıca, önceki ödeneni de bunlara mahsup edersin olur biterBi de 15 bin lira tazminat aldım eşimden, altın karşılığı yazıldı düğünde çalınan. Eşimin babası yatırdı hesabıma. Ben de borçlara yatırdım gitti. Şimdi eski koca çekişmeliye çevirirsen beni kandırdı paramı aldı derim geri isterim diyor o parayı geri vermek için kredi çekmem gerekir ki o da çok zorlar beni.
Nereye başvuruluyor canımBoşanmış çalışan annelere devlet kreş desteği veriyor canım benim kuzenim alıyor kreş parasının tamamını karşılıyor üstelik bence onu düşünme al çocuğunu başvurunu yap yeterli para hallolur benim kuzenim alıyor bu yüzden eminim yani.
Evet ruhsatlı taşıma ruhsatı da var. Mesleğini söylemeyeyim. Toplumda saygın bi meslek çünkü utanıyorum bunlar yaşandığı için
bava niye yardim etmiyir hic olmazsa kres parasini versin olmaz oyle sey..oglunuza kavusacaksiniz hadi..Kızlar gelişmeler şöyle:
Baroya gittim durumu anlattım, bazı şartları taşımanız lazım barodan avukat almanız için dediler, sigortasız olmalıymışım vs. Kısaca avukatı kendim tutmam lazımmış.
Aile mahkemesi kalemine gittim durumu sordum. Gerekçeli kararı imzalayın sonra velayet davası açın dedi. Ama daha önceden görüştüğüm yaşlı bi avukat sakın hiçbir yeri imzalama kararı beğenmiyorsan kızım kabul etmiş olursun demişti. Ama kalemdeki memur karar verilmiş imzalaman lazım artık dedi. İmza atmadım çıktım.
Eski kocayı aradım çocuğu veriyorsun dimi velayet davası açıcam tek celsede hallolsun dedim ki veririm dediydi daha önce.
Eski eş velayet davasında en iyi avukatlarla çalışacağını ve davayı uzatabildiği kadar uzatacağını söyledi. Fakat kızlar uzayan davanın avukat vs ücretini karşılayamam ki ben napıcam
Sonra eski eşle tekrar konuştuk. Çocuğu yanına al sende kalsın, ama resmiyette velayeti vermem dedi. Sen de nufusumda kal tayinin çıkmaz dedi( eş durumundan burdayım boşanma tam bitince direk Doğu görevime gönderiyor devlet)
Kısaca boşanma tebligatlarını imzalarsam tayinim çıkcak çocuk velayeti bende olsa sorun değil, ama çocuksuz ayrı şehre gidicem 4 yıl.
Bu şekilde de saçma oluyor çocuğun velayeti babada benim nikah babada ne bileyim.
Ben şimdi evli miyim bekar mıyım onu da tam anlamadım baroya da soramadım, hukukçu varsa lütfen cevap versin ben neyim? Anlaşmalı dava görüldü kabul etti hakim, iki hafta sonra gerekçeli karar imzasına gelin dedi sonrada temyiz fln varmış. Biz o imzaları atmadık işte. Evli miyim ki bekar mıyım ki?
Buarada bu kadar karmaşada iyi olan bişe var. Çocuk artık benim evde kalacak gidip bi kreşle anlaştım yarın da kreşe başlıyor.
Buarada maddi durum da şöyle:
2500 maaş
900 kredi
650 kira
50 aidat
550 kreş
50 kreşin kırtasiye ücreti her ay
Kısaca elime 400 tl kalıcak her ay bununla mutfak faturalar çocuğun bezi giyimi vs karşılanacak. Kemer'leri sıkmayla olur dimi.
Eski koca yardımcı olmaz çocuğu geri alır yardım et dersem. Babam da çocuğu geri ver der. Allah yardımcımız olsun
kredi için yapılandırma düşünebilirsiniz.taksit düşerse belki biraz daha rahat olur.Kızlar gelişmeler şöyle:
Baroya gittim durumu anlattım, bazı şartları taşımanız lazım barodan avukat almanız için dediler, sigortasız olmalıymışım vs. Kısaca avukatı kendim tutmam lazımmış.
Aile mahkemesi kalemine gittim durumu sordum. Gerekçeli kararı imzalayın sonra velayet davası açın dedi. Ama daha önceden görüştüğüm yaşlı bi avukat sakın hiçbir yeri imzalama kararı beğenmiyorsan kızım kabul etmiş olursun demişti. Ama kalemdeki memur karar verilmiş imzalaman lazım artık dedi. İmza atmadım çıktım.
Eski kocayı aradım çocuğu veriyorsun dimi velayet davası açıcam tek celsede hallolsun dedim ki veririm dediydi daha önce.
Eski eş velayet davasında en iyi avukatlarla çalışacağını ve davayı uzatabildiği kadar uzatacağını söyledi. Fakat kızlar uzayan davanın avukat vs ücretini karşılayamam ki ben napıcam
Sonra eski eşle tekrar konuştuk. Çocuğu yanına al sende kalsın, ama resmiyette velayeti vermem dedi. Sen de nufusumda kal tayinin çıkmaz dedi( eş durumundan burdayım boşanma tam bitince direk Doğu görevime gönderiyor devlet)
Kısaca boşanma tebligatlarını imzalarsam tayinim çıkcak çocuk velayeti bende olsa sorun değil, ama çocuksuz ayrı şehre gidicem 4 yıl.
Bu şekilde de saçma oluyor çocuğun velayeti babada benim nikah babada ne bileyim.
Ben şimdi evli miyim bekar mıyım onu da tam anlamadım baroya da soramadım, hukukçu varsa lütfen cevap versin ben neyim? Anlaşmalı dava görüldü kabul etti hakim, iki hafta sonra gerekçeli karar imzasına gelin dedi sonrada temyiz fln varmış. Biz o imzaları atmadık işte. Evli miyim ki bekar mıyım ki?
Buarada bu kadar karmaşada iyi olan bişe var. Çocuk artık benim evde kalacak gidip bi kreşle anlaştım yarın da kreşe başlıyor.
2500 maaş
900 kredi
650 kira
50 aidat
550 kreş
Kısaca elime 400 tl kalıcak her ay bununla mutfak faturalar çocuğun bezi giyimi vs karşılanacak. Kemer'leri sıkmayla olur dimi.
Eski koca yardımcı olmaz çocuğu geri alır yardım et dersem. Babam da çocuğu geri ver der. Allah yardımcımız olsun
Doğu görevimi yarıda kesip evlenip geldim, evlilik bitince mecbur Doğu görevine gidiyorum. Bazen af çıkıyor zorunlu hizmetini yapmayanlara. Ama şuan öyle bir kanun yok gündemde. Bu kesin bilgi, direk gidiyorum yani zorunlu hizmetekredi için yapılandırma düşünebilirsiniz.taksit düşerse belki biraz daha rahat olur.
tayininizin çıkacağından eminmisiniz.şimdiye kadar bu durumun uygulandığını hiç duymadım da
yeni hayatınızda mutluluklar dilerim
Ayy o cimri ya dışarda acayip kadınlara harcar ama bize yok. Nafaka vermemek için velayeti vermiyor olabilir. Zaten nafaka versem de asgari ücret üzerinden mahkemenin belirlediği demişti zamanında. Hergün gezmede içkide.bava niye yardim etmiyir hic olmazsa kres parasini versin olmaz oyle sey..oglunuza kavusacaksiniz hadi..
Kızlar gelişmeler şöyle:
2500 maaş
900 kredi
650 kira
50 aidat
550 kreş
aaa bu ne gaddar bir bakış açısı hayret doğrusu.Kızlar bana duş edin kolaylıkla alayım çocuğumu. Çıkar yol kalmayınca o mal kocamla barışmayı bile planlamıştım. O kadar düştüm yani.
Benim anlamadığım annem babam ve kardeşlerim Nasıl velayeti ver ver yaptılar bana ya. Neymiş ben tekrar evlenemezmişim çocuk olunca benim kendime yeni bi hayat kurmam içinmiş bunlar. Çocuğa ne kadar emek versem yarın çeker gidermiş, yapmasaydın kendi hayatına baksaydın banane dermiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?