Boşanma Yeni bir başlangıç ve korku

Termiyu

Guru
Kayıtlı Üye
29 Kasım 2014
24
5
288
32
Merhaba 32 yaşında bir bayanım 15 senelik bir ilişkim vardı 11 yıllımız evli olarak. Eşimin ailemi dolandırdığı öğrendim ve bundan önce başka bir çok şeyden onu affetmişdim. 22 gün boyunca hastanedeydik babam ölümden dondu ve o süreçde bile yapmış öğrendiğimiz de sorduk ama dürüstçe bir cevap vermedi. Boşanma kararı aldım evi satıcam onun payından aileme olan borcu ödeyeceğim ama aklım hala onda bana ölümden başka çare var her şeyi hallederiz diyor ama benim için bitti yapamam. Çok seviyorum sürekli eski fotoğraflara bakıyorum bu süreç nasıl geçicek bilmiyorum yaşım 32 sanki herşeye sıfırdan başlamak çok zor gibi bilmiyorum korkuyorum.

Bizim aile şirketi her hafta düzenli alışveriş yaptığımız firmalara ödeme yollarız 1 senedir düzenli belli ödemeleri vermemiş ablam muhasebe tutan kişi o fark etmiş ama konduramamış abla düzelticekler bakıyorlar diye arada ödeme yaptığımız firmalar düşmezdi arardık a evet diyip düzeltilirdi. Ama çoğunluğun ödemesini yapmamış

Nasıl ailenizi dolandiriyor parayı niye o ödemiyor da ölümden başka herşeyin çaresi var diyor böbreğini satsın madem tövbe tövbe hani ölümden başka herşeyin çaresi var evin yarışı onunsa o ödesin siz niye ödüyorsunuz nerde iyi niyet çok acayip buldum

1 yildir neyi konduramiyor ablan saf mi?

1 yildir neyi konduramiyor ablan saf mi?
Aileye çok üzüldüm keşke başta farkedip kovsalardi şirkette çalışıyorsa gram saygım kalmazdı bide yazmış konu sahibi birçok şeyi affettim valla affedilecek şey var affedilmeyecek şey var yüzüne bakılacak yeri yok hep rezil olur insan böyle biriyle yalanmi?

9 senedir bizimle çalışıyor ve dışarıya bakıyordu ödemeleri o alıyor o yapıyor malzemeleri o alıyor son 1 senedir düzenli aralıklarla bir çok ödemeyi yapmamış sorduklarında abla düzelticekler konustum bakıcaklar sizinkiler zaten doğrudur diyor firmalar onlarda bakıp ekstre göndericekler diye oyalıyor en son ailem bana söyledi ben ona söyledim 1 firmada çok büyük açık vardı bende bak böyle olmaz bu çok büyük bir fark seni takmıyorlarsa abime söyleyelim adamlar bizi dolandırmasın dedim oda halledicem dedi ve 1 hafta sonra cidden düştüler bizde çok rahatladık geçen ayın başında babam rahatsızlandı ve biz hastaneye kaldırdık ölümden döndü 1 ay a yakın hastanede kaldık o süreç de de ödememiş bazı yerleri herneyse biz hastaneden çıkdık bu en büyük açık olan firma sahipleri dükkan a geçmiş olsun a geldiler babam a sonra abim onları alıp yemeğe götürdü adamlar orda abime yasin hani aile şirketisiniz yabancı yok ama sizib damat gelip abi babayla amca ayrıldı o borç bizim ona yeni hesap açalım demiş adamlar geçmiş olsun a geldiğinde amcamı görünce bu işde bir sorun var demişler. Biz o yüzden biraz şaşırdık hani damadınız tanıyoruz da nasıl böyle birşey oldu diye

Valla birçok şeyi affettim demenizden belli aileniz inşallah affetmez suratına bakılacak yeri yok sizde güvenip devam etmeyin ilerde daha çok rezilligini çekersiniz nasıl unutursunuz bilemem aileme bunu yapan adama seviyorum demem ben onun sevgisi aileme kazık atmamasina yetmemiş o kazığın bir kismida size yani.Bunu düşünüp tiksinir insan ölümden başka herşeyin çaresi varmış da çok komik bunu söyleyemez ölse temizlenmez bu parayı ödesin önce

Bu affettim dediğim şeyler karı kız aldatma değil ama benim için genede büyük şeylerdi yalan söyleyip gitmesi gibi ama bu aileme yapılan şeyi bende yediremiyorum o yüzden kesin boşanıcam ama kendime de sinirleniyorum nasıl hal seve bilirim diye

Acimaktir o belki alışkanlıktır evet kendinize kizmalisiniz nasıl hala sevebiliyorsunuz güven olmadan babanizi düşünüp hastanedeki o halini soğuyun bari aileniz daha fazla size üzülmekten kurtulsun

Korkunun ecele faydası yok. İnsan her şeye alışıyor,mutlaka zorlanırsınız her şey çok güzel olacak diyemem ama sizi sevse size saygı duysa ailenize böyle bir şey yapmazdı. Sizden ve ailenizden çalmış. Böyle bir adama güvenebilir misiniz hayatınız boyunca? Su başta soğuk gelir ama zamanla alışırsınız. Sevgi bazen her şeyi telafi etmiyor malesef.

Böyle bir süreç nasıl geçer yardım alıcam ama nasıl bir düzen oturtucam kafamda saçma sapan bir sürü soru.

Eşiniz düpedüz dolandırıcılık yapıyor bunu çalıştığı aileye çekinmeden yapan adam size neler neler yapar, bununla yol yürünmez

Böyle bir süreç nasıl geçer yardım alıcam ama nasıl bir düzen oturtucam kafamda saçma sapan bir sürü soru.
Onunla düzeniniz varmiydıki aileniz aslında kendisinden şikayetçi olmalı siz bence ailenizle iyi olmaya bakın eşinize benzer bir eniştem vardı ablam paçayı zor kurtardi biz neler çektik üstelik benim ablam tam sağlıklı bir insan değil o yaptıysa sizde yaparsınız önce şu kişiden gerçekten kurtulun .Eninde sonunda olacağı o sizin 11 yılınız benim ablamın 30 yılı gitti.Belki iyi gelir bu örnek size

Yol yakınken bırakmanız en doğrusu bence. Devam etseniz de güvenemezsiniz zaten. Boşanmak hiç kolay değil ama aileniz boşanmayi destekliyorsa biraz daha kolay atlatabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…