Boşanma Yeni bir başlangıç ve korku

Ailem senin kararın neyse arkasındayız ama bu iş olmaz dediler ben daha öğrendiğim gün bitti dedin ama anlaşmalı boşanmayı imzalamıyor sürekli halledicem ben böyle biri değildim diyor 2 gün süre istedi imzayı atmazsa bütün semt e rezil edeceğim onu

Ben mi bu sevgi işlerini anlamıyorum. Ailenizi dolandıran koca sascr midenizi bulandırıp, sinirlerinizi zıplatmalı. O aldığı paraları da kimlerle yedi acaba? Kumar olsa kendini acındırmaya çalışırdı. Bir pislikten kurtulacaksınız ama illa üzerime kiri, pası bulaşsın istiyorsunuz.

15 sene hayatınız da olan biri 1 günde bunu yaptığını öğreniyorsunuz. Hemen biter miydi içinizdeki sevgi. Hoş ben affedicem demiyorum zaten asla olmaz ama eski fotoğraflara bakıp ağlamadan duramıyorum

15 sene hayatınız da olan biri 1 günde bunu yaptığını öğreniyorsunuz. Hemen biter miydi içinizdeki sevgi. Hoş ben affedicem demiyorum zaten asla olmaz ama eski fotoğraflara bakıp ağlamadan duramıyorum
Bundan önce de başka birçok şeyden kendisini affetmişsiniz. Bazı şeyler aslında bir günde olmuyor da, olanı görmek zor geliyor. Sonra sanki öncesinde her şey çok iyiymiş gibi yıkım yaşanıyor. Bunu da anlamıyorum açıkçası.

Ya tamam tamam duygular anılar sizi ele geçirdi falan ,pişman da ama yaptığı şey öyle böyle yutulur bir şey değil ki
Sevgi bitmese bile mantık o kadar ağır basar ki arkanıza bile bakmazsınız .kandırmış ,yalan söylemiş parayı ne yaptığı belli değil ,adam bildiğin hırsız.
Güven kalmamış yani çocuk da yok daha ne olsun istiyorsunuz ?aileniz de arkanızda .hiçbir dediğine de inanmayın

İnanmıyorum zaten hala da kendime kızıyorum ama bu süreç gerçek den acı verici ve nasıl daha az hasarla kurtulurum bunun çıkışını arıyorum

İnanmıyorum zaten hala da kendime kızıyorum ama bu süreç gerçek den acı verici ve nasıl daha az hasarla kurtulurum bunun çıkışını arıyorum
Acıdan kaçmayarak .. yaşayın öfkenizi hayal kırıklığınızı bastırmayın
Geleceğe dair umutsuzluk veya korkularınızla yüzleşme sağlayın , ağlayın . sızlayın hepsi tükensin ve bitirin
Yani yaşadığınız basit bir olay değil az hasar diye bir şey yok. zamana bırakın ama kararlarınızın arkasında durun

İş de onuda yapamıyorım şuan ailemin yanındayım bir evlatlarını zaten toprağa verdiler ilk zamanlar ağladığımda ikiside benden çok kahroldu korktu panikledi babam zaten hastaneden yeni çıkdı ölümden döndü ameliyat için gün beklşyoruz.şimdi yanlarında gülüyorum birşey yokmuş gibi davranıyorum işe gidiyorum. Sanırım böyle yapmak beni daha kötü etkiledi

Böyle bir süreç nasıl geçer yardım alıcam ama nasıl bir düzen oturtucam kafamda saçma sapan bir sürü soru.
Aaaa bizzat beni dolandırdı şerefsiz koca demek dahi tiksindiriyor beni ve benim iki çocuğum var ailem yok yapayalnızim çok şükür sağlam dostlarım var da çok zor anlıyorum sizi ama bir daha asla guvenemez arkanızı donemezsiniz en kötüsü de bı mide bulantısı hissi var ya bence o güven duygusu kalmaması
Çok gencsiniz yine çiçekleriniz açar lütfen böyle bir pislik için üzülmeyin bunun gibilerin hakkı Cat diye boşamak

Bu arada iş arıyorum deli gibi can bagim olan insanlar hep yanımda tabi akıl sağlığımi yerimde tutmak için çok uğraşıyorum ruhen de çok zor anlıyorum halınızı çok iyi
Ben bekliyorum iki ay verdim kendime işimi bulduğum gibi evimi tutucam cocuklarimla devam edecek gelecek korkusu var mı derseniz o muhakkak insanı yokluyor ama böyle biriyle yaşamaktansa kendim kalmayı tercih ederim
Not: Çok karışık anlamsız yazıyorum ama zihnim çok dağınık benim de destek olmak için yazdım umarım çok daha güzel bir hayatınız olur.

Sizi çok iyi anlıyorum her insanın bir derdi var umarım zaman bizim için iyi olur. Siz neden boşandınız

Sizi çok iyi anlıyorum her insanın bir derdi var umarım zaman bizim için iyi olur. Siz neden boşandınız
Yok henüz bosanamadim işte aynı sebep diyelim dolandırıliyormusum yıllardır haberim yok o kadar kör o kadar salagim ki asla anlamamis olmam detaylı yazmak istiyorum ama gerçekten hiç gücüm yok şu an
Tek istediğim bir an önce hayatımdan defolup gitmesi Bakin sizin çocuğunuz yok sanırım bu o kadar güzel bir şey ki hiç bir baginiz kalmayacak lütfen en güzel zamanlarınızı bir dolandırıcı capacul için harcamayın sonra insan çok üzülüyor.

Umarım sizde en kısa sürede hayal ettiğiniz hayata kavuşursunuz

Her şeye sıfırdan başlamanızın zor gelmesi gayet normal,yaş 17 büyük ihtimalle gözünüzü bunla açtınız, 21 yaşında da evlenmişsiniz zaten ama inanın yaşadığınız ya da hissettiğiniz şey sevgi değil , işi gücü yoktu belli ki 9 yıldır da bizle çalışıyor demişsiniz, aynı yaşta olsanız o da 23 oluyor , aileniz de kol kanat germiş bir baltaya sap olsun da kızımız mağdur olmasın demiş ama gel gör ki ne olmuş iyilik yine dönmüş dolaşmış sahibini öpmüş diyeyim bari.

Anlaşmalı boşanma kağıdını imzaladı ama çok yalvardı bu yaptığım affedilmez ama zor duruma düştüm acizliğimi anlatamadım 10 senedir sizinle çalışdım hiç böyle birşey oldumu bir bataklığa düşdüm ve çıkamadım kız kardeşi var hem abilik yapıyor hem babalık. O evlendi 2014 ün sonuna doğru onun boynu bükük olmasın diye aciz hissetmesin diye bir boka bulaşdım yapamadım anlatamadım da korkumdan dedi. Ailen benle eskisi gibi olamaz biliyorum ama ben saygıda kusur etmem çabalarım diyor evi satar borcu öderiz 0 dan bir hayat kurarız acele etme bana zaman ver diyor. 15 senedir hayatımda ailemş yaptığını asla affedemiyorum aklım saçmalama seni kaybetmeyi göze aldı bu adam diyor kalbim dur belki bu sefer diyor çıldırıcam

Madem zor durumdaydı neden sizden ya da başka birinden yardım istemedi. Her zor durumda kalan böyle bir yol mu izlemeli? Başkalarını dolandırma, hırsızlık yapma seçeneğini mi düşünmeli? Bu karakter meselesi, varmış ve yapmış

Çocuk olunca karar vermek zor oluyor da çocuk da yokmuş.tertemiz ayrılık mıs gibi.
Bır de parayı kadınlarla da yemıs olabilir.
Serseri kafası var eşinizin.

Bakmayın eski fotoğraflara başınıza silah dayayıp zorla mı baktırıyorlar? Siz olayı tam idrak edememişsiniz koca dediğiniz adam sizin paraları çalmış,sağa sola yalan söylemiş o paraları ya kumarda ya da metres koynunda yemiş,babanızın ölümle cebelleştiği zaman bile size merhamet etmemiş.Siz ve aileniz hiç umrunda olmamış,Ne aşk kalır ne sevgi,ihanete uğramak kandırıldığını bilmek yetmemiş size. ...

Acı ama haklısınız…

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…