boşanma

pammukkk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2019
565
326
33
31
merhabalar arkadaşlar biz eşimle boşanma kararı aldık 2 senelik evliliğimizi sonlandırmayı istedik... sonlandırma sebebimiz çok basit bir nedenlerden dolayı ilişkimiz kötüye gitmeye başladı ev içinde saygımız kalmadı ondan dolayı sağlıklı bir şekilde boşanmaya karar verdik bununla ilgili nasıl bir dava açıcam neler yapmam gerekiyor mal varlıkları naısl bölüşülüyor eşimle mal paylaşımı yapmıcaz diye kararı aldık ama bizi neler bekliyor mahkemede mal paylaşımı yapıldı diye dilekçemi verilmesi lazım ne yapılması gerekiyor ?

merhabalar arkadaşlar biz eşimle boşanma kararı aldık 2 senelik evliliğimizi sonlandırmayı istedik... sonlandırma sebebimiz çok basit bir nedenlerden dolayı ilişkimiz kötüye gitmeye başladı ev içinde saygımız kalmadı ondan dolayı sağlıklı bir şekilde boşanmaya karar verdik bununla ilgili nasıl bir dava açıcam neler yapmam gerekiyor mal varlıkları naısl bölüşülüyor eşimle mal paylaşımı yapmıcaz diye kararı aldık ama bizi neler bekliyor mahkemede mal paylaşımı yapıldı diye dilekçemi verilmesi lazım ne yapılması gerekiyor ?
Canım herşeyden önce hakkında hayırlısı ama bir süre tanıyın birbirinize derim hemen boşanma.kadın olarak sana tavsiyem toparlanacak bişeyler varsa sen biraz çabala öle hemen boşanmaya koşma.sevginle herşeyi tamir edersin❤️❤️

Boşanma nedeniniz basit şeylerse kararınızı gözden geçirin. Yuva yıkmak bu kadar kolay olmamalı diye düşünüyorum. Bunun için bir evlilik terapistine gitseniz belki evliliğinizi kurtarabilirsiniz. Sorunuza gelince anlaşmalı boşanma protokolü hazırlayıp dilekçe vermeniz gerekiyor. Adliyeye gidince sizi yönlendiriyorlar. Anlaşmalı olunca avukata da gerek kalmıyor. Yani boşanmak bu şekilde kolay. Umarım bitmemiş bir şeyler vardır halen.

Boşanma nedeniniz basit şeylerse kararınızı gözden geçirin. Yuva yıkmak bu kadar kolay olmamalı diye düşünüyorum. Bunun için bir evlilik terapistine gitseniz belki evliliğinizi kurtarabilirsiniz. Sorunuza gelince anlaşmalı boşanma protokolü hazırlayıp dilekçe vermeniz gerekiyor. Adliyeye gidince sizi yönlendiriyorlar. Anlaşmalı olunca avukata da gerek kalmıyor. Yani boşanmak bu şekilde kolay. Umarım bitmemiş bir şeyler vardır halen.
teşekkür ederim ilginiz için peki anlaşmalı olunca mal paylaşımı vs sorgulamıyorlar dimi ?

Canım herşeyden önce hakkında hayırlısı ama bir süre tanıyın birbirinize derim hemen boşanma.kadın olarak sana tavsiyem toparlanacak bişeyler varsa sen biraz çabala öle hemen boşanmaya koşma.sevginle herşeyi tamir edersin❤❤
teşekkür ederim elimden gelen herşeyi yaptım. 1 ay düzelmesi için çabaladım ama olmuyor sıkıntımız çocugumuz olmuyor çok büyük ihtimal ondan dolayı basit sebeblerle boşanma yoluna düştü

teşekkür ederim ilginiz için peki anlaşmalı olunca mal paylaşımı vs sorgulamıyo
teşekkür ederim ilginiz için peki anlaşmalı olunca mal paylaşımı vs sorgulamıyorlar dimi ?
Mal paylaşımını varsa protokolde yazıyorsunuz zaten. O konuda anlaşma varsa sorun olmuyor. Sadece soruyor evet diyorsun sonrası prosedür. Sanırım çocuk olmaması tuzu biberi olmuş. Hayırlısı neyse o olsun.

Hayat sizlerin hayati,bizler kurtarilacak bir durum varsa diye dusunmenizi isteriz, o kadar. Anlasmali bosanma da protokole itiraz etmediginizi beyan edip takdiri hakime birakiyorsunuz. Cocuk yok, nafaka velayet konulari yok. Tazminat galiba istemeyeceksiniz. Detay vermemissiniz evlendikten sonra edinilen mallar yeni yasaya gore mal paylasimina girer. Ama ev benim,araba onun diyebilirsiniz protokolde. Bu su anlama geliyor ev de esiniz hak iddia etmiyor,arabada da siz. Altina ikiniz de imza atiyorsaniz hakim tekrar sorar yinelersiniz cevabinizi. Mal paylasiminda veya paylasmamada ikinizin bir konuda anlasip metne gecirmesi onemli. Iki yil olmus evleneli. Anlasmali acabilirsiniz. 1 yildan az olunca anlassaniz da dava cekismeli acilir,uzar. Bunun disinda hakime aile birligini saglayamadiginizi soyleseniz de cift terapisine gonderebilir, 6 ay sonra gelin diyebilir. Taraflardan biri durusmada ben aslinda bosanmak istemiyorum derse hakim davayi sonuclandirmaz. Bu da aklinizda olsun. Arkadas veya akrabayla konusur gibi ben aslinda istemiyorum cumlesi hukukcu icin direk o anlama gelir. Hakkinizda hayirlisi olsun.

teşekkür ederim elimden gelen herşeyi yaptım. 1 ay düzelmesi için çabaladım ama olmuyor sıkıntımız çocugumuz olmuyor çok büyük ihtimal ondan dolayı basit sebeblerle boşanma yoluna düştü
Hayır lütfen yapma sevgi varsa biraz daha zaman verin birbirinize canım.çocuk ta olur Allah’ın izniyle tedaviye git eşinle konuş hayatım iletişim çok önemli ama bir kadın olarak üstelik boşanmış bikadın bir abla tavsiyesi acele etme derim

Hayır lütfen yapma sevgi varsa biraz daha zaman verin birbirinize canım.çocuk ta olur Allah’ın izniyle tedaviye git eşinle konuş hayatım iletişim çok önemli ama bir kadın olarak üstelik boşanmış bikadın bir abla tavsiyesi acele etme derim
denedim abla 1 ay oturup konuşmaya çalıştım dinlemedi bile

Çok zor bir şey boşanmak.benim de 10 yıllık evliliğim bitiyor nedeni tüp bebek.bunalmış denemekten eşim.zamanımda söylemedi bunaldığını.şok geçirdim hiç anlamamıştım.çocuk olayı çok yıpratıyor evlilikleri.erkekler çok anlayışsız keyfine düşkün.canım anlaşmalı boşanma için protokol yapıp imzalayın bir de dilekçe hazırlayıp gün alacaksınız.çocukla ilgili belli bir sorun yoksa ikinizde çocuk olur yuvana şans ver.ben ölü gibiyim 1aydır.keşke çocuk hiç istemeseydim diyorum

Çok zor bir şey boşanmak.benim de 10 yıllık evliliğim bitiyor nedeni tüp bebek.bunalmış denemekten eşim.zamanımda söylemedi bunaldığını.şok geçirdim hiç anlamamıştım.çocuk olayı çok yıpratıyor evlilikleri.erkekler çok anlayışsız keyfine düşkün.canım anlaşmalı boşanma için protokol yapıp imzalayın bir de dilekçe hazırlayıp gün alacaksınız.çocukla ilgili belli bir sorun yoksa ikinizde çocuk olur yuvana şans ver.ben ölü gibiyim 1aydır.keşke çocuk hiç istemeseydim diyorum
Canım benim geçmiş olsun gidecek olanın herzaman bir bahanesi vardır allah onları bildiği gibi yapsın 😔

çoktan hazırlamış kendini canım yapacak birşeyim kalmadı

Çocuk olmuyor diye direk boşanma kararı almayın ne tedaviler yapılıyor
Eltimin 7 yıl sonra aşılamaya oldu

Ben genel muayene icin gittim kdoguma pkolusun dogal yollarla olması çok zor tedavi görmen lazm dedi klomenle başlarız bi kac ay deneriz olmazsa aşılama dedi ben o sıralar düşünmüyordum da 7 aylık evliydim dediğim gibi çocuk icin degil rutin kontrol icin gidip öğrenmiştim ve hiç bir tedaviye başlamadım
Muayeneden 2 ay sonra doğal yolla kendi kendine oldu
Allahın bir mucizesi bu
Bence yapmayın
Bi daha düşünün derim gerçekten çözülebilecek bisey olduğunu düşünüyorum

Back
X