- 10 Nisan 2014
- 42.654
- 114.128
- 798
- Konu Sahibi yelizzzznsnsnsn
-
2 ay çıktıkları adamdan nasıl ayrılırımmm aşk acısı çekiyorum diye konular açılıyor ayoll.kadının kocası .şerefsiz de olsa öyle pat diye ayrılamıyordur.o da biliyor bittiğini boşanması gerektiğini ama kafası da karışık işte normalValla eskiden duyuyordum. Ne bileyim du bakalım görücez
Evet yazmış bizim kadınlar bişiler. Ama konuya hala inanmıyorum
Hala soğumak istiyorum falan yazmış :)
'' Patlak(!) '' mı diye doktora götürüldüğü gün, o çatala oturduğu gün bitmese bile sonun başlangıcı olmalıydı.2 ay çıktıkları adamdan nasıl ayrılırımmm aşk acısı çekiyorum diye konular açılıyor ayoll.kadının kocası .şerefsiz de olsa öyle pat diye ayrılamıyordur.o da biliyor bittiğini boşanması gerektiğini ama kafası da karışık işte normal
olmuş aslında da konu sahibi kendi içinde kavga ediyor kendisiyle.bu evlilik zaten yürümez.belki çevre baskısından yeni evlendi baba evine döndü laflarından korkusundan karar veremiyor.her kadının ekonomik özgürlüğü kendine özsaygısı özgüveni yok ki.her insanı kendi şartlarında değerlendirmek lazım.doğunun küçük bir köyünde üstüne kuma gelen kadına git kendine iş bul ev tut hemen o köyden ayrıl demesi kolay mı?'' Patlak(!) '' mı diye doktora götürüldüğü gün, o çatala oturduğu gün bitmese bile sonun başlangıcı olmalıydı.
Bu nasıl bişey yaaa.Siz nasil kabul ediyosunuz bunu doktora bile sormussunuz bilemiyorum ama evliliginiz ilk baslardan sarsilmis nasil toparlanicak bilemedim Allah yardimciniz olsunİşin içinden çıkamadığım bir sorunumda var Eşimle ilişkiye girdiğimizde kan gelmedi şüphelendi tabi İnanması için doktora gittim doktor da 7 sayısını söyledi bana üstüne düşmedi hiç üstün körü davrandı . Konu kapandı bu 2ay içerisinde bu konuyu açtı sen kız değildin diyor patlaksın sen diyor buna karşılık ettiğim laflar onu hiç ilgilendirmedi boşanmak için bunu öne çıkarıyor Ne yapmam gerekir ?
kendim bizzat böyle olayı gördüm.memlekette komşum oğlunu evlendirdi.ertesi gün kız çıkmadı diye gelinini baba evine bıraktı geldi.iç anadolu da büyükçe bir ilde oldu bu ücra yerde değil.bu konunun nesi fake bulunuyor anlamıyorumm.afedersiniz kendisinin dünyaya gelmesine sebep olan adamdan çocuğu olan kızlarımız var yahuu.Fake konu of. İsminden bile belli fake olduğu.
Velev ki değil, sen de ona test yaptır daha önce kaç beraberliği olmuş diye. Asıl o kullanılmış paketi açılmış.
Hiç ilgilenmedi mi doktor? Yazık.. Şaşırmıştır belki gelme nedeninize. Geçerli nedenlerle gelen hastalarına bakmak istemiştir Bir an önce.Hı
O 7yi bende anlamak istiyorum hiç güzel ilgilenmediler gidebilirsin dedi geçti
Bunu yaşayan cok ama kadının eski konularına baktım da önce çok iyiydik falan diyor.Bir öyle bir böyle, farkli ve sacma konular açmış, hiç gerçekçi değilkendim bizzat böyle olayı gördüm.memlekette komşum oğlunu evlendirdi.ertesi gün kız çıkmadı diye gelinini baba evine bıraktı geldi.iç anadolu da büyükçe bir ilde oldu bu ücra yerde değil.bu konunun nesi fake bulunuyor anlamıyorumm.afedersiniz kendisinin dünyaya gelmesine sebep olan adamdan çocuğu olan kızlarımız var yahuu.
Ya açıkçası araştırılırsa doktorlar da hymen konusunda çok bilgili değiller. Çünkü işlevi yok. O yüzden onların bile yanılma oranı olan bir şeyde ne raporuna güvenebilirsin ki? Herkesin yapısı farklı doktor özellikle bu hymen konusunda çok hata yapabiliyor. O yüzden önemsiz bir konu diye ve çok anlaşılamayacağını bildiği için başından savması çok doğal geldi bana. Doktor zorlama var mı yara olmuş mu diye bakabilir. Bekaret gitmiştir işte şu zaman gitmiştir bu şekilde gitmiştir gibi soyut bir konu üzerine daha doğrusu var olmayan bir konu üzerine rapor yazamazNe raporu ya saçmalamayın, kimseye bekaret borcunuz yok. Kendi bakir mi gelmiş?
Ya açıkçası araştırılırsa doktorlar da hymen konusunda çok bilgili değiller. Çünkü işlevi yok. O yüzden onların bile yanılma oranı olan bir şeyde ne raporuna güvenebilirsin ki? Herkesin yapısı farklı doktor özellikle bu hymen konusunda çok hata yapabiliyor. O yüzden önemsiz bir konu diye ve çok anlaşılamayacağını bildiği için başından savması çok doğal geldi bana. Doktor zorlama var mı yara olmuş mu diye bakabilir. Bekaret gitmiştir işte şu zaman gitmiştir bu şekilde gitmiştir gibi soyut bir konu üzerine daha doğrusu var olmayan bir konu üzerine rapor yazamaz
ayı ile evlenirsen sana böyle patlaksın der yobazz herif kimbilir kendi kac kere yaptıkı sana bu yakıstırmayı yapıyorİşin içinden çıkamadığım bir sorunumda var Eşimle ilişkiye girdiğimizde kan gelmedi şüphelendi tabi İnanması için doktora gittim doktor da 7 sayısını söyledi bana üstüne düşmedi hiç üstün körü davrandı . Konu kapandı bu 2ay içerisinde bu konuyu açtı sen kız değildin diyor patlaksın sen diyor buna karşılık ettiğim laflar onu hiç ilgilendirmedi boşanmak için bunu öne çıkarıyor Ne yapmam gerekir ?
Merhaba, eğer imkanınız el veriyorsa boşanın.. Dakika durmayın bence bu adamla. Hem kendinize saygısızlık hem geleceğinize saygısızlık. Bu zihniyette bir adamla nasıl gelecek olabilir ki? Nasıl bir çocuk doğurabilirsiniz? Ömür boyu sizden şüphe edecek. Kim bilir arkası nasıl gelecek bu zihniyetin. Çok afedersiniz ama kimle yattın? kaç kere yattın? vs vs. böyle hakaretlerede maruz kalabilirsiniz. Bu hayatta kendinizden değerli başka hiçbirşey yok. Bunu düşünerek hareket edin. Sizi değersiz gören saygısız davranan biriyle ömür geçmez.İşin içinden çıkamadığım bir sorunumda var Eşimle ilişkiye girdiğimizde kan gelmedi şüphelendi tabi İnanması için doktora gittim doktor da 7 sayısını söyledi bana üstüne düşmedi hiç üstün körü davrandı . Konu kapandı bu 2ay içerisinde bu konuyu açtı sen kız değildin diyor patlaksın sen diyor buna karşılık ettiğim laflar onu hiç ilgilendirmedi boşanmak için bunu öne çıkarıyor Ne yapmam gerekir ?
7 yönünde yırtılma var demiştirGirdim doktorun yanına pantolonunu çıkar dedi hemşire ama o kadar kötü davranıyor ki doktorda geldi adet kanamam vardı son aşması pek görünmüyor dedi ama iyice baktı 7sayısını söyledi yırtılma olmuş dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?