Boşanma

Valla eskiden duyuyordum. Ne bileyim du bakalım görücez
Evet yazmış bizim kadınlar bişiler. Ama konuya hala inanmıyorum
Hala soğumak istiyorum falan yazmış :)
2 ay çıktıkları adamdan nasıl ayrılırımmm aşk acısı çekiyorum diye konular açılıyor ayoll.kadının kocası .şerefsiz de olsa öyle pat diye ayrılamıyordur.o da biliyor bittiğini boşanması gerektiğini ama kafası da karışık işte normal

'' Patlak(!) '' mı diye doktora götürüldüğü gün, o çatala oturduğu gün bitmese bile sonun başlangıcı olmalıydı.

'' Patlak(!) '' mı diye doktora götürüldüğü gün, o çatala oturduğu gün bitmese bile sonun başlangıcı olmalıydı.
olmuş aslında da konu sahibi kendi içinde kavga ediyor kendisiyle.bu evlilik zaten yürümez.belki çevre baskısından yeni evlendi baba evine döndü laflarından korkusundan karar veremiyor.her kadının ekonomik özgürlüğü kendine özsaygısı özgüveni yok ki.her insanı kendi şartlarında değerlendirmek lazım.doğunun küçük bir köyünde üstüne kuma gelen kadına git kendine iş bul ev tut hemen o köyden ayrıl demesi kolay mı?

Bu nasıl bişey yaaa.Siz nasil kabul ediyosunuz bunu doktora bile sormussunuz bilemiyorum ama evliliginiz ilk baslardan sarsilmis nasil toparlanicak bilemedim Allah yardimciniz olsun

Kocanız kendi beceriksizliğini size iftira atarak örtmeye çalışmış belli ki? Ya ereksiyon olamadı ya da ufacık cinsel organı var zara bile ulaşamadı ahajs..Patlak ne ya ağzına bitane çarpıp evi terketseydiniz keşke..böyle adamlarla evleniyosunuz bi de zihniyeti baştan bellidir onun

Baştan aşağı cehalet.Bunu bu kadar takıyorsaniz ilişkiden hemen sonra adam gibi bir doktora gidip, suratına raporu çarpsaydiniz.Adetliyken bilmem kaç gün sonra nereye gittiniz acabaHa böyle bir okuzle evlenmem ama doktora gidipte esime ispat etmeye calisacaksam da ayaklarim biraz yere basar.Bu kadar cahil ve değersizlesen kadinlar görmek benim sinirimi bozuyor

Fake konu of. İsminden bile belli fake olduğu.

Velev ki değil, sen de ona test yaptır daha önce kaç beraberliği olmuş diye. Asıl o kullanılmış paketi açılmış.

Fake konu of. İsminden bile belli fake olduğu.

Velev ki değil, sen de ona test yaptır daha önce kaç beraberliği olmuş diye. Asıl o kullanılmış paketi açılmış.
kendim bizzat böyle olayı gördüm.memlekette komşum oğlunu evlendirdi.ertesi gün kız çıkmadı diye gelinini baba evine bıraktı geldi.iç anadolu da büyükçe bir ilde oldu bu ücra yerde değil.bu konunun nesi fake bulunuyor anlamıyorumm.afedersiniz kendisinin dünyaya gelmesine sebep olan adamdan çocuğu olan kızlarımız var yahuu.

Boşanmak senin için mükafat olur rezil herif böyle biriyle evli mi kalmak istiyorsun gerçekten patlaksın ne demek ya nasıl bi aşağılama bu

zarın şekli mi 7 gibi acaba? 7 şeklinde zar?

kızlık zarı türlerinde 7. Fimbrialı Hymen anlamına geliyormuş. o ahlaksızdan boşanın bu arada ondan size fayda gelmez ama zarınızın türü bu olabilir.

O 7yi bende anlamak istiyorum hiç güzel ilgilenmediler gidebilirsin dedi geçti
Hiç ilgilenmedi mi doktor? Yazık.. Şaşırmıştır belki gelme nedeninize. Geçerli nedenlerle gelen hastalarına bakmak istemiştir Bir an önce.
Siz eşinizle mi gittiniz Bir de? Yoksa Bir şeyleri kanıtlamak için kendimiz mi çıkıp gittiniz doktora?

Bunu yaşayan cok ama kadının eski konularına baktım da önce çok iyiydik falan diyor.Bir öyle bir böyle, farkli ve sacma konular açmış, hiç gerçekçi değil

Ne raporu ya saçmalamayın, kimseye bekaret borcunuz yok. Kendi bakir mi gelmiş?
Ya açıkçası araştırılırsa doktorlar da hymen konusunda çok bilgili değiller. Çünkü işlevi yok. O yüzden onların bile yanılma oranı olan bir şeyde ne raporuna güvenebilirsin ki? Herkesin yapısı farklı doktor özellikle bu hymen konusunda çok hata yapabiliyor. O yüzden önemsiz bir konu diye ve çok anlaşılamayacağını bildiği için başından savması çok doğal geldi bana. Doktor zorlama var mı yara olmuş mu diye bakabilir. Bekaret gitmiştir işte şu zaman gitmiştir bu şekilde gitmiştir gibi soyut bir konu üzerine daha doğrusu var olmayan bir konu üzerine rapor yazamaz

Yirtik konusunda şu zaman olmuş diye zaman veremez ama yirtigin eski mi yeni mi olduğunu anlayabiliyorlarmiş aslinda.

ayı ile evlenirsen sana böyle patlaksın der yobazz herif kimbilir kendi kac kere yaptıkı sana bu yakıstırmayı yapıyor

Merhaba, eğer imkanınız el veriyorsa boşanın.. Dakika durmayın bence bu adamla. Hem kendinize saygısızlık hem geleceğinize saygısızlık. Bu zihniyette bir adamla nasıl gelecek olabilir ki? Nasıl bir çocuk doğurabilirsiniz? Ömür boyu sizden şüphe edecek. Kim bilir arkası nasıl gelecek bu zihniyetin. Çok afedersiniz ama kimle yattın? kaç kere yattın? vs vs. böyle hakaretlerede maruz kalabilirsiniz. Bu hayatta kendinizden değerli başka hiçbirşey yok. Bunu düşünerek hareket edin. Sizi değersiz gören saygısız davranan biriyle ömür geçmez.

Adamın size söyledigi bu iğrenç kelimeleri kayıt altına alarak hem tazminat hem hakaret davası açarak boşayın bu adamı.Kendinize olan öz saygınız için.

"Adam demişim ağız alışkanlığı ile karaktersiz olacaktı."

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…