- 2 Nisan 2021
- 889
- 1.354
- 23
- Konu Sahibi yelizzzznsnsnsn
-
Yani sadece mantığımla düşünüyorum. Yırtılma oldu ve iyileştiğinde (bence max 10 gün sürer) eski diye geçebilir. Diyelim yine zorlandı iyileşen yer yine yırtıldı ve doktora tam o akşam bir daha gitse o zaman da yeni der. Kısaca belli olacak bir şey olduğunu sanmıyorumYirtik konusunda şu zaman olmuş diye zaman veremez ama yirtigin eski mi yeni mi olduğunu anlayabiliyorlarmiş aslinda.
Evet genelde nerde yobaz nerde cahil cühela varsa “patlak” tabirini kullanır.vardır onun bir sebebi.tıbbi bir şeydir.patlak diyene rastlamadın mı cidden?yıllar içinde bir sürü konu okudum bunun benzeri bdv de.konu bana gerçek geldi o yüzden
Maalesef, doğuda 22 yaşında, bu adamla tanıştığında 21 bile yoktur.kaçmış mı bir de?
işte bulunduğu yere göre değerlendirmek lazım üyeleri.gördüğü bildiği hayat bu.üstüne çok da gelmemek lazım.hemen git o evden ya da koy kapıya adamı denmez.koyabilecek mi acaba?arkasında destek var mı bilemeyizMaalesef, doğuda 22 yaşında, bu adamla tanıştığında 21 bile yoktur.
Bu yaz baba evindeydim çocuklarla. 500 metre ötemde 3 kişi öldü, bir kişi yaralı. Ölen iki kişiyi daha 12 yaşındaki torun taradı. Mesele taaa yıllar öncesine dayanıyor.işte bulunduğu yere göre değerlendirmek lazım üyeleri.gördüğü bildiği hayat bu.üstüne çok da gelmemek lazım.hemen git o evden ya da koy kapıya adamı denmez.koyabilecek mi acaba?arkasında destek var mı bilemeyiz
araştırmayı nerden yaptınız çok saçma geldi?7 sayısını araştırdım 7gün içinde yırtılma olma gibi
Cocuk, niye kendi ailesini vuruyor? Karsi tarafi vurmasi gerekmez miydi?Bu yaz baba evindeydim çocuklarla. 500 metre ötemde 3 kişi öldü, bir kişi yaralı. Ölen iki kişiyi daha 12 yaşındaki torun taradı. Mesele taaa yıllar öncesine dayanıyor.
Kız, oğlanın yalanlarına inanıp kaçıyor, daha 20 yaşında yok. adamın bi süre sonra başkasıyla evli aşkı olduğunu öğreniyor, git baba evine diyor kıza, istemiyorum seni diyor, gitmiyor kız. Çocukları da var 2 yaşlarında. Kocası kıza iftiralar atıyor, x'le böyle şöyle. Babasına bin pişman gidiyor kızcağız. Babası kaçtığı için kabul etmiyor. Sonra kız, koca evinde kocasının silahıyla kendini öldürmüş sözde. İmkansız, ama öldürüldüğüne dair delil yok, şahit de yok. Koca sadece on ay ruhsatsız silahtan yatıyor. Sonra aşığı, kocadan boşanıyor evleniyorlar...
Ve yıllar sonra memleketine geliyorlar, olanlar oluyor. Aileler birbirine giriyor işte, o 2 yaşındaki çocuk 12 yaşına gelmiş annesinin babasını ve amcasını vuruyor.
Kiminin inanmayacağı hikayeler, kimin acı gerçeği... Umarım bu kızcağıza sahip çıkar ailesi
Çocuk annesinin ailesine kışkırtarak silahlarla haşır neşir babannesiye ve dedesiyle büyütülmüş. Psikolojisinin de normal olmadığı söyleniyor.Cocuk, niye kendi ailesini vuruyor? Karsi tarafi vurmasi gerekmez miydi?
Hiç bişey olmaz onlara domuz gibilerBoşandın mı sen nasıl atlattın ?
ailemin evindeyim zaten boşanıcaz ama ahımla nereye varır bilemem
Bugün duydum aldatılıyormuşum birde 2aydırHiç bişey olmaz onlara domuz gibiler
İşte bunları söylemesinin sebebi aldatmasıymışMerhaba, eğer imkanınız el veriyorsa boşanın.. Dakika durmayın bence bu adamla. Hem kendinize saygısızlık hem geleceğinize saygısızlık. Bu zihniyette bir adamla nasıl gelecek olabilir ki? Nasıl bir çocuk doğurabilirsiniz? Ömür boyu sizden şüphe edecek. Kim bilir arkası nasıl gelecek bu zihniyetin. Çok afedersiniz ama kimle yattın? kaç kere yattın? vs vs. böyle hakaretlerede maruz kalabilirsiniz. Bu hayatta kendinizden değerli başka hiçbirşey yok. Bunu düşünerek hareket edin. Sizi değersiz gören saygısız davranan biriyle ömür geçmez.
İşin içinden çıkamadığım bir sorunumda var Eşimle ilişkiye girdiğimizde kan gelmedi şüphelendi tabi İnanması için doktora gittim doktor da 7 sayısını söyledi bana üstüne düşmedi hiç üstün körü davrandı . Konu kapandı bu 2ay içerisinde bu konuyu açtı sen kız değildin diyor patlaksın sen diyor buna karşılık ettiğim laflar onu hiç ilgilendirmedi boşanmak için bunu öne çıkarıyor Ne yapmam gerekir ?
Cevap çok basit boşanman gerekiyor ? yıl olmuş 2090 kusura bakmayın da aptal mısınız siz cidden !İşin içinden çıkamadığım bir sorunumda var Eşimle ilişkiye girdiğimizde kan gelmedi şüphelendi tabi İnanması için doktora gittim doktor da 7 sayısını söyledi bana üstüne düşmedi hiç üstün körü davrandı . Konu kapandı bu 2ay içerisinde bu konuyu açtı sen kız değildin diyor patlaksın sen diyor buna karşılık ettiğim laflar onu hiç ilgilendirmedi boşanmak için bunu öne çıkarıyor Ne yapmam gerekir ?
Boşanmam diyor affettim diyor cinnetCevap çok basit boşanman gerekiyor ? yıl olmuş 2090 kusura bakmayın da aptal mısınız siz cidden !
Boşanmayacağını konuyu kısacık anlatımıyla anlamıştım zaten .dBoşanmam diyor affettim diyor cinnet
Başka konulara da bende affettim bosanmam ama güvenmiyorum diyor
Affederim diyor yani
Boşuna yormayın kendinizi hanımlar. Alıntıladığım yere bakın yeterAffederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?