Boşanma

Yirtik konusunda şu zaman olmuş diye zaman veremez ama yirtigin eski mi yeni mi olduğunu anlayabiliyorlarmiş aslinda.
Yani sadece mantığımla düşünüyorum. Yırtılma oldu ve iyileştiğinde (bence max 10 gün sürer) eski diye geçebilir. Diyelim yine zorlandı iyileşen yer yine yırtıldı ve doktora tam o akşam bir daha gitse o zaman da yeni der. Kısaca belli olacak bir şey olduğunu sanmıyorum

Cok kücüksün bir o kadar da cahil. Bunu asagılamak amacıyla söylemiyorum. Kanamıyorsun koşa koşa doktora gidiyorsun. Hadi diyelim gittin orda doktora derdini anlatamıyorsun söylediklerini sormayı akıl bile edemiyorsun. Bu adam seni öyle ya da böyle boşayacak. O boşamadan sen aç davayı, kurtul. Evet zor ve üzücü ama bunların olmasına sen sebep oldun kabul et. Ailen küçüksün evlenme dedi sen de gidip o adama kaçtın. Döneceksin başka çaresi çözümü yok.

vardır onun bir sebebi.tıbbi bir şeydir.patlak diyene rastlamadın mı cidden?yıllar içinde bir sürü konu okudum bunun benzeri bdv de.konu bana gerçek geldi o yüzden
Evet genelde nerde yobaz nerde cahil cühela varsa “patlak” tabirini kullanır.

Mune hanımcım valla buradaki birine demedim. Konu sahibinin kocasına verdim veriştirdim beni banlama lütfen

Doktor mu üfürükçü mü o ya..
Eşin evet fırsat kolluyor.
Konu nolursa olsun isteyince senden boşanmak için bahanesi cebinde gezen birine yalvarma.
Boşan.
Zor biliyorum ama boşan.
Kendine gel. Bunu ona hak görme.
O zaman yarın bi gün cüzdanımdan para çaldın da der, ispatlayacak mısın yine?

Maalesef, doğuda 22 yaşında, bu adamla tanıştığında 21 bile yoktur.
işte bulunduğu yere göre değerlendirmek lazım üyeleri.gördüğü bildiği hayat bu.üstüne çok da gelmemek lazım.hemen git o evden ya da koy kapıya adamı denmez.koyabilecek mi acaba?arkasında destek var mı bilemeyiz

Bu yaz baba evindeydim çocuklarla. 500 metre ötemde 3 kişi öldü, bir kişi yaralı. Ölen iki kişiyi daha 12 yaşındaki torun taradı. Mesele taaa yıllar öncesine dayanıyor.

Kız, oğlanın yalanlarına inanıp kaçıyor, daha 20 yaşında yok. adamın bi süre sonra başkasıyla evli aşkı olduğunu öğreniyor, git baba evine diyor kıza, istemiyorum seni diyor, gitmiyor kız. Çocukları da var 2 yaşlarında. Kocası kıza iftiralar atıyor, x'le böyle şöyle. Babasına bin pişman gidiyor kızcağız. Babası kaçtığı için kabul etmiyor. Sonra kız, koca evinde kocasının silahıyla kendini öldürmüş sözde. İmkansız, ama öldürüldüğüne dair delil yok, şahit de yok. Koca sadece on ay ruhsatsız silahtan yatıyor. Sonra aşığı, kocadan boşanıyor evleniyorlar...

Ve yıllar sonra memleketine geliyorlar, olanlar oluyor. Aileler birbirine giriyor işte, o 2 yaşındaki çocuk 12 yaşına gelmiş annesinin babasını ve amcasını vuruyor.

Kiminin inanmayacağı hikayeler, kimin acı gerçeği... Umarım bu kızcağıza sahip çıkar ailesi

eşiniz dava açsa da gerekçe olarak "bakire değildi" diye gösteremez diye biliyorum. bu yüzden mahkeme "git bi muayene ol, rapor getir" filan demez. yasal platformda bakire olmamak kusur sayılmaz. hatta bu ithamda bulunduğu için siz, onurunuz ve kişiliğinize saygısızlık yapıldığını öne sürerek kusurlu tarafın o olduğunu kanıtlarsınız. tazminat vs talep edersiniz.

haa siz ben kendimi kanıtlıcam, iftiraya boyun eğmeyecem diyorsanız, dr dr gezin, ağzınızı açmayın hiç, yani bilgi vermeyin ilişkiye girip girmediğinizi, bakar mısınız zar da hasar var mı deyin. bir çok farklı yorum alabileceğinizi göreceksiniz. yukarıda bir arkadaşın da dediği gibi, zar olayı yoruma açık ve tespiti bazı durumlarda zor ve kesin hüküm vermek doğru olmayan bir konu.

zaten yazılı olarak bakiredir, ya da zar da şu şu tespit edilmiştir gibi bir ibareyi size vereceklerini de sanmıyorum. bu tarz raporlar ancak savcı talimatıyla suç teşkil edilen durumlarda oluşturulur. yani hiç bir dr kolay kolay yazılı olarak bu raporu siz istediniz diye vermez. şifahi olarak bilgi verir.

7 sayısını araştırdım 7gün içinde yırtılma olma gibi
araştırmayı nerden yaptınız çok saçma geldi?

eğitim, kültür vs toplumda herkes çeşit çeşit. bekaret konusunda bu kafaya sahip olan çevreler var hala malesef. siz de böyle bir çevrede yetiştiyseniz normal geliyordur size tabi de, çok incitici bişi yani. patlak kelimesini en son 10 yıl önce duymuştum. literatürden kalktığını sanıyordum. bunlara maruz kalan ve bunu normal kabul eden kadınlara üzülmekten fazla bişi gelmiyor elimden.

Cocuk, niye kendi ailesini vuruyor? Karsi tarafi vurmasi gerekmez miydi?

Cocuk, niye kendi ailesini vuruyor? Karsi tarafi vurmasi gerekmez miydi?
Çocuk annesinin ailesine kışkırtarak silahlarla haşır neşir babannesiye ve dedesiyle büyütülmüş. Psikolojisinin de normal olmadığı söyleniyor.

İşte bunları söylemesinin sebebi aldatmasıymış

Konuyu ve yorumlarınızı okudum. Bu tarz durumları yaşayan birçok kadın var ülkemizde bunu biliyorum ancak bazı yorumlarınız acaba bu konu gerçek mi yoksa fake mi diye düşünmeme sebep oldu.
Yine de gerçek olduğunu farz ederek bir şey söyleyeceğim; ilk cinsel ilişkiden sonra bir hafta içerisinde doktora giderseniz "kızlık zarı yırtılması" diye tabir edilen durumun daha yeni gerçekleştiğini anlayıp sizi bilgilendirebilir doktorunuz. Ancak bir haftadan sonra edilen muayenelerde ne zaman olduğu saptanamıyor diye biliyorum. Yine de bu konunun uzmanı değilim.
Bunun dışında, sizin beyanınıza inanmayan, size hakaret eden ve yorumlarda "beni aldatıyor" dediğiniz adamla değil evli kalmak, hayatınızın sonuna kadar aynı mekanda bile bulunmamaya gayret etmelisiniz.

Cevap çok basit boşanman gerekiyor ? yıl olmuş 2090 kusura bakmayın da aptal mısınız siz cidden !

Kocan seni kan gelmedi diye suçladı boşancam dedi, birde üstüne Kocan seni aldatıyor,
Madem niye evlendinizzzki Mecburen evlenmiş gibi seninle sanırım.

Ve bunların üstüne gelse affedicen

Ben ŞOOOK
Neyse devam böyleeeee dicek birşey yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…