Sert değil gerçekçi yazdım. Hala kimse isteyerek düşmez diyorsunuz, ben gözünüzü açmaya çalışıyorum. Bile isteye şirket kuruluşu için imza atmışsınız. Düzgün efendi kendi halinde bir adam olsa tabiki eşinize destek olmuşsunuzdur derdim. Adam sizi evlendiğiniz andan beri aldatıyor. Güveniyorsunuz güvenmeyin. Sizin gibi olup yurt dışına getirilen kaç kadına yardımcı oldum yol gösterdim. Bizzat götürüp gösterdim bak kötü bir şey olursa direk bu binaya git mutlaka yardım ederler dedim. Dilekçe mektup yazmalarına yardım ettim, hiç bir hemcinsimin kötülüğünü istemem.
Kardeşim bak aç gözünü, dilini bile bilmediğin yerdesin, çevremde kimsem yok diyorsun, ne orada ne burada sığınacağın bir ailen yok. Bu adamların işine geliyor böylesi. Doğru düzgün güvenilir bir adam olsa elinden geldiğince destekler, dil kursunu yarım bıraktırmaz, ezilmeyeceğin hafif işler bulur çalışmana para kazanmana destek olurdu.
Maliye gelip firmayı incelese kendini savunabilecek misin, önemsiz sanma mali suç-vergi çok önemli. Evlilik aldatma olayı bir kenara usulsüz işlemler varsa dünya kadar ceza yersin. Kredi sorusuna da cevap vermedin, var mı alınmış kredi-kredi kartı? Birisi sana bunları yazmalı. Bak diğer üyeler de vergi olayı sıkıntılı yazdılar. Benim adıma firma kurdu demeseydin durum o kadar sıkıntılı durmuyordu. Aldattı geçimsizlik yaşadık boşandık derdin ama kanunla başın derde girebilir. Faydası olur mu dediğin şirket yüzünden sınır dışı edilebilirsin.